Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs Specialist deseuri
  • Curs VBA IN EXCEL
  • CURS LIMBA FRANCEZA
  • Curs SQL
  • Curs Contabilitate PFA (detalii)
Distribuii link-ul    Distribuiti aceasta pagina pe Facebook  Distribuiti aceasta pagina pe LinkedIn 
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
Baze de date AccessGrafica DTP Photoshop-Corel / Grafica InDesign / AutoCAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici Manageriale / Tehnici de recrutare / Evaluarea performantelor
Inspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza / Limba germana
Foarte multumita! (Stefania Contu - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4542)
Adresez mii de multumiri doamnei profesoare pentru toata rabdarea,implicarea si daruirea oferita in cadrul cursului.Datorita dansei am inteles bazele contabilitatii si sunt mandra de rezultatele obtinute dupa terminarea acestui curs.Tot respectul si toata stima !Multumesc din suflet ! (Ramona Nicoleta Toader - Curs Contabilitate financiara)(4538)
Un curs foarte detaliat. D-na profesora este unul dintre cei mai buni profesori.Cursul bine detaliat si cu multe exemple. Nota 10 cu felicitari pt.d-na profesora (MIREA PETRUTA - Curs Contabilitate financiara)(4530)
Am fost foarte incantata de acest curs, nu am lucrat inainte in domeniu, dar, cu toate acestea, am inteles foarte bine notiunile si diverse situatii posibile discutate. Doamna profesoara este foarte bine pregatita, iar cursul, per ansamblu, merita toti banii si tot timpul investit. Il recomand! (Andreea Stanescu - Curs Inspector resurse umane)(4528)
este foarte bine (Amancei Octavian - Curs Operare PC)(4526)
Cursul de SSM a fost cel mai usor curs, desi foarte stufoasa materia si domeniul nou pentru mine, dl profesor este cel mai tare profesor EVER! Stie sa predea si sa faca intelese toate hatisurile legislatiei prin exemple concrete din experienta dansului. Mi-as fi dorit in facultate sa fi avut toti profesorii ca el, cred ca ieseam sef de promotie. (Furdui Mihai - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4525)
vreau sa invat aceasta profesie (prodan cristina - Curs Contabilitate primara)(4516)
Recomand cursul pentru SSM, este bine structurat, complet, cu explicatii pe intelesul tuturor.Este ideal pentru angajatori. Cat despre omul de la catedra, va sfatuiesc sa pretuiti fiecare moment petrecut cu dansul la curs. E SPECIAL. Cu respect, va multumesc, Dle Profesor. (ZLOTEA - DAMIAN FLORICA - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4515)
Foarte bine structurat si clar! Recomand cu placere! (Ana - Curs Operare PC)(4512)
Am avut placerea si onoarea sa fim instruiti de dl. profesor - un Om deosebit si un veritabil Dascal. Multa Sanatate si Impliniri! (Constantin Caliman - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4510)
La acest curs am gasit raspunsul multor intrebari intalnite in practica. (marian radu - Curs Inspector salarii)(4508)
Cursul este bine structurat, cuprinzator, foarte bine explicate exercitiile si a reusit sa acopere intreaga problematica. Un lector exemplar, un om minunat-ar trebui CLONAT. (Mariana M - Curs Contabilitate primara)(4496)
Cursul este foarte bine structurat, fiecare concept este prezentat foarte clar si cu exemple detaliate. Multumim domnului profesor pentru rabdarea infinita pe care a aratat-o in realizarea exercitiilor. (Liliana M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4489)
Multumim pe aceasta cale domnului profesor pentru ca a reusit sa faca un curs captivant prin metodele si tehnicile de predare. Este un curs eficient, interesant, practic in care partea teoretica a fost foarte bine alternata cu aplicatiile tehnice. Felicitari domnului profesor pentru rabdarea de care a dat dovada! (Mirela Cristina P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4488)
Domnul profesor este un om exceptional....de nota 2000. Explica pe intelesul tuturor, de aceea la acest curs se vine cu mare placere. Toti din grupa am fost tare multumiti. Ii multumesc Domnului profesor, am toata stima pentru Dvs. (Alina N. - Curs Contabilitate primara)(4486)
EXCEL-ENT! (SPYROPOULOS CRISTINA - Curs Excel avansat)(4481)
Multumesc pentru metoda de predare la acest curs, a fost de nota 10. A fost predat cu mult profesionalism. Recomand tuturor sa urmeze cursul de operatpr PC
(Dumitru Raluca - Curs Operare PC)(4473)
Sunt multumita de acest curs. (Maria Popescu - Curs Operare PC)(4472)
Voiam sa va multumesc pentru modul in care ati predat la cursul de grafica, datorita dumneavoastra am fost acceptata in echipa de grafica de la ArtOut. Stiu ca o sa spuneti ca doar v-ati facut treaba/datoria, dar puteati sa fi facut totul in alt mod si lucrurile n-ar fi iesit la fel de bine. ultumesc mult inca o data! (Tamara E. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4470)
Sincer, nu ma asteptam sa invat asa de multe intr-un timp asa scurt. Este super! Dpoamna profesoara se ocupa de noi cu placere, ceea ce ne face sa fim motivati :) Am prins foarte repede limba germana. (Cristian G. - Curs germana)(4458)
Un curs complet. Metode de predare moderne, cu eficienta maxima, interactiv, cu exemple practice si rezolvari la fel. D-l Profesor (asa este profesor cu "P' mare performeaza in tot ce inseamna curs si cunoasterea si interactiunea din pauze. Modul dansului de implicare (totala) face mai usor asimilarea cunostintelor si determina cursantii (cel putin pe mine da) sa se implice la un nivel superior. Bine structurat, foarte bine predat, Profesor pasionat de ceea ce face. Concluzia - un curs de nota 10 complet, modern, eficient. Ce urmeaza dupa absolvire este "Succes in activitate absolventilor" si Multumim D-le Profesor! Absolvent inspector securitate si sanatate in munca Aurel Dumitru. (Dumitru Aurel - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4457)
imi doresc un curs de calculatoare la care sa ma pot angaja in domeniu dupa ce termin
(Zaharia Alina - Curs Operare PC)(4452)
Cursul a fost foarte cuprinzator, practic si interesant. Profesorul are multa experienta in domeniu, da multe exemple din situatii reale si are raspuns la orice intrebare. (Maria B. - Curs Contabilitate primara)(4447)
Domnul Profesor chiar este un Profesor...de nota 10 , cu multa rabdare si intelegere! (Ionela T. - Curs Contabilitate primara)(4446)
Este un curs foarte bun, care, datorita domnului profesor, poate fi inteles de oricine; foarte bine explicat, cu detalii amanuntite. Sunt foarte multumita de acest curs. (Daniela T. - Curs Contabilitate primara)(4445)
Cursl de Contabilitate primara este foarte bine structurat si prezentat. Desi materia pare seaca, trainerul a reusit sa-mi schimbe perceptia asupra domeniului. (Adriana L. - Curs Contabilitate primara)(4444)
Profesorul a fost un profesionist de la care am invatat foarte multe. (Alina Z. - Curs Contabilitate primara)(4443)
Profesorula descris in detaliu fiecare informatie, nu au ramas intrebari fara raspuns, mod de predare excelent. (Florentina A. - Curs Contabilitate primara)(4442)
Foarte util, abordeaza toate aspectele importante din legislatia fiscala in ceea ce priveste TVA si impozitul pe profit.
Toate informatiileau o rata de aplicabilitate de 100%.
Dl. profesor are o modalitate de predare foarte clara, insistand pe aspectele mai complexe si oferind exemple practice din experienta dansului. (Cezara A. - Curs Fiscalitate)(4441)
Cursul a fost interesant si foste util, peste asteptarile mele.Cursul a impresionat prin metodele de prezentare si numarul mare de exemple. Profesorul mi-a placut ca s-a comportat ca un formator profesionist. Comunicarea a fost foarte buna, prezentarea excxelenta, explicatii detaliate, buna pregatire, raspunsuri clare si explicative, rabdare, naturalete si experienta. (Jan D. - Curs engleza)(4439)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41