Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)

CURS "LEGISLATIE SI POLITICI MANAGERIALE & EVALUAREA PERFORMANTELOR ANGAJATILOR" ONLINE ACREDITAT MIN. MUNCII SI EDUCATIEI

Pret promotional pana la data 30-06-2024

 Actualmente , traversam o perioada fara precedent si trebuie sa facem fata acesteia. De aceea, HR managerul se implica mai mult, impunandu-se sa faca fata "crizei de crestere" prin: reajustarea grilelor salariale, regandirea si redefinirea sistemului de comp & ben, eficientizarea costurilor cu personalul, implementarea unui sistem de evaluare a angajatilor care sa aiba ca efect recompensarea angajatilor cu performante "reale" si nu in ultimul rand corelarea participarii la programe de training cu adevaratele "nevoi".

NOU ! CURS PRACTIC - APLICAREA GDPR IN DOMENIUL RESURSELOR UMANE - reducere suplimentara pentru absolventii unui curs de HR la Absolute School - click aici pentru detalii.

   Totodata, rolul unui HR Manager ca si expert resurse umane in cadrul organizatiilor apare ca fiind o necesitate, gratie si modificarilor legislative cu un impact major asupra oricarei organizatii. Pe langa cadrul legislativ modificat, cursul ofera tuturor participantilor o bogata cazuistica, combinand astfel cadrul legal cu cazuri concrete din practica, prezentandu-se spete solutionate de catre instantele din Romania, studii de caz si exemple de buna practica.
In urma participarii la acest training veti avea urmatoarele beneficii:

Pentru a urma acest curs sunt necesare cunostinte de legislatia muncii cuprinse in programa cursului de Inspector Resurse Umane (Codul Muncii, CCM).
Lista intrebarilor frecvente privind acest curs o puteti vizualiza AICI. Formularul pentru inscriere la examen se gaseste AICI.
Inainte de a va inscrie la un curs cititi AICI recomandarile pentru o alegere corecta.

Cursuri LEGISLATIE SI POLITICI MANAGERIALE programate
(datele sunt actualizate in timp real)
Perioada de desfasurare Data inceperii Interval orar Situatia inscrierilor
In momentul actual nu avem inca programata o grupa pentru cursul LEGISLATIE SI POLITICI MANAGERIALE. Va rugam sa introduceti adresa dvs. de email mai jos pentru a va anunta in momentul in care vom fixa o data de incepere pentru acest curs.
Pentru a participa la examenul final in vederea obtinerii diplomei, cursantii trebuie sa aiba .
NOTA: In cazul in care anulati participarea la curs cu mai putin de 3 zile inainte de incepere sau dupa incepere, sumele achitate nu se restituie, insa puteti inlocui participantul.
Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de participare la curs.

Cursantii care participa la acest curs vor primi GRATUIT suportul de curs, materiale auxiliare, certificatul Europass, adeverinte.
Inscrierile se fac telefonic sau on-line (click pe butonul Rezervare loc de mai sus sau
) .
Pentru a efectua plata prin transfer on-line sau depunere la banca,
.
In functie de numarul de persoane inscrise, scoala poate modifica data inceperii cursului.
Vreau sa primesc e-mail cand se va stabili urmatorul curs:
   Introduceti cifra sapte (antispam):

Aflati avantajele oferite de scoala noastra cursantilor AICI !
Cursul este acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei (click aici pentru detalii). Dupa finalizarea cursului se sustine examen si se obtine un certificat recunoscut la nivel national si international, cu valabilitate nelimitata, insotit de suplimentul Europass.

STRUCTURA CURSULUI DE LEGISLATIE SI POLITICI MANAGERIALE & EVALUAREA PERFORMANTELOR ANAJATILOR

Partea I - Legislatie si politici manageriale
1. Consultanta in probleme de resurse umane.
2. Jurisdictia muncii. Conflictele de drepturi. Competenta materiala si teritoriala de solutionare a conflictelor de munca. Termenele de sesizare a instantelor judecatoresti. Practica judiciara in materia litigiilor de munca. Prezentarea unor spete relevante dintre cele solutionate de catre instantele de judecata, ce puncteaza o serie de probeleme ridicate in practica in legatura cu incheierea, modificarea, suspendarea si incetarea contractului individual de munca, concedierea individuala si colectiva .
3.
Regulamentul intern. Clauzele obligatorii si cele "facultative". Analiza unor clauze si proceduri din cuprinsul regulamentului intern.
4.
Procedura de incadrare si detasare in munca a cetatenilor straini pe teritoriul Romaniei.
5.
Analiza clauzelor dintr-un contract colectiv de munca la nivel de únitate, in conformitate cu prevederile legale in vigoare. 
6.
Politici de remunerare si de plata pentru performanta a personalului, de eficientizarea a cheltuielilor cu salariilor personalului, orientate catre eficienta si peformanta si de motivare si de retentie a angajatilor talentati, prin introducerea bonusurilor variabile. Utilitatea studiilor salariale in construirea unui sistem salarial competitiv cu cel al pietei, capabil sa atraga si sa mentina talentele intr-o companie. Prezentarea unor studii de caz relevante din cele intalnite in practica in activitatea de payroll.
7. Perfectionarea angajatilor.  Identificarea nevoilor de instruire. Formarea profesionala a angajatilor.
8. Conflictele de interese.  Declansarea si solutionarea conflictelor de interese. Greva.  Conditii de declansare a grevei. Obligatiile partilor pe durata desfasurarii grevei. Modalitati de incetare a grevei. Jurisprudenta.

Partea a II-a - Evaluarea performantelor angajatilor
1. EVALUAREA - DIN PERSPECTIVA OBLIGATIILOR LEGALE.
2.
ETAPELE PROCESULUI DE EVALUARE A PERFORMANTEI INDIVIDUALE
3.
METODE DE MASURARE A PERFORMANTEI. STUDII DE CAZ.