Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul de CAD este un curs cuprinzator si usor de inteles datorita d-lui profesor care a explicat in detaliu si pe intelesul tuturor. S-au facut multe aplicatii si prezentarea informatiilor a fost pe intelesul tuturor, detaliata si predata cu rabdare. (A.D. - Curs CAD)(4428)
cursul de CAD incepatori a fost foarte explicit, a atins toate punctele importante si predarea a fost foarte bine argumentata. (M.I. - Curs CAD)(4427)
sunt foarte multumita de contunutul acestui curs, consider ca au fost incluse toate informatiile necesare pentru incepatori. Partea practica a folosit in totalitate informatiile teoretice, iar modalitatea de predare a fost foarte buna. (A.L. - Curs CAD)(4426)
cursul de CAD este foarte interesant, cu aplicatii diverse. partea practica este interactiva cu sprijinul d-lui profesor. prezentarea, predarea, comunicarea foarte bune, au fost exemplificate diverse aspecte foarte interesante. (D.A. - Curs CAD)(4425)
cursul este foarte bine structurat, aplicatiile sunt complexe si acopera toate notiunile teoretice predate, nota 10 d-lui profesor pentru maniera de a combina teoria cu practica si exemplele atipice din propria experienta. (R.O. - Curs CAD)(4334)
Cursul este foarte bine prezentat si elaborat, aplicatiile din suportul de curs au fost cele solicitate in activitatea curenta, predarea a fost foarte detaliata si suportul de curs complet. (M.B. - Curs CAD)(4269)
continutul cursului a fost foarte bine structurat, s-a urmarit exersarea tuturor notiunilor teoretice pentru o invatare si o deprindere cat mai rapida. Modalitatea de predare a fost foarte placuta, explicita si pe intelesul tuturor. (C.S. - Curs CAD)(4267)
cursul de CAD este foarte eficient si necesar pentru a putea gasi mai usor un loc de munca. Partea practica este realizata pe intelesul tuturor si este usor sa inveti sa lucrezi in program. Modalitatea de predare este foarte buna fiind atinse toate punctele suportului de curs. (A.S. - Curs CAD)(4266)
curs bine structurat, bogat in informatii, modul de prezentare este foarte bun, comunicarea foarte buna, toate intrebarile fiind solutionate rapid. (D.P. - Curs CAD)(4264)
Cursul este foarte bine structurat si explica astfel incat toate informatiile sunt usor de inteles si retinut. Partea practica este foarte bine structurata si predarea foarte buna (T.M. - Curs CAD)(4262)
Continutul cursului de CAD este bine pus la punct, foarte clar, usor de parcurs si fara detalii inutile. Pe langa faptul ca suportul de curs este foarte bine realizat, profesorul este implicat in ceea ce face si explica orice nelamurire. Are o modalitate de predare foarte buna, se asigura ca fiecare cursant intelege ce se explica. (S.C. - Curs CAD)(4256)
Suportul de curs primit este foarte util, bine structurat, am reusit sa rezolv toate aplicatiile urmand pasii din curs. Predarea a fost interactiva. (F.P. - Curs CAD)(4253)
Toate notiunile din cadrul cursului au fost tratate detaliat, prin aplicatiile practice am putuut sa ne acomodam cu functiile aplicatiei, predarea a fost calara si pe intelesul tuturor. (F.U. - Curs CAD)(4251)
Asa cum era de asteptat cursul s-a bazat pe foarte multa practica, ceea ce a fost foarte bine. Intreaga prezentare a fost foarte clara astfel incat sa poata fi inteleasa de fiecare. (E.P. - Curs CAD)(4247)
Cursul de CAD a fost complex, chiard daca au fost notiuni mai dificile am primit explicatii si detalii pentru orice neclaritate. (N.H. - Curs CAD)(4246)
Mod de predare ireprosabil, partea practica a fost foarte utila. (M.P. - Curs CAD)(4238)
Cursul de CAD este foarte cuprinzator, partea practica a cursului este menita sa atinga toate elementele invatate la curs, modalitatea de predare/prezentare a informatiilor este pe intelesul tuturor (simplu si la obiect!) (S.R. - Curs CAD)(4234)
Foarte usor de inteles cursul datorita aplicatiilor ce au avut ca baza suportul de curs. Toate intrebarile aparute au fost explicate foarte bine. (G.R. - Curs CAD)(4231)
Curs util, cuprinzator, am invatat lucruri noi, foarte ulite, nu au existat notiuni neintelese. (C.C. - Curs CAD)(4227)
Notiunile au fost foarte bine descrise, au fost atinse toate punctele din suportul de curs si problemele intalnite. (G.R. - Curs CAD)(4224)
Continutul cursului este foarte explicit si detaliat astfel incat toata lumea sa inteleaga cu usurinta notiunile predate. Partea practica abordeaza toata tematica acestui curs. Predarea a fost foarte buna. (S.R. - Curs CAD)(4221)
Un curs foarte interesant si practic. M-a ajutat sa-mi completez cunostintele. Scoala este foarte serioasa iar diploma este recunoscuta si la nivel international. (R.S. - Curs CAD)(4216)