Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Recomand acest curs tuturor celor care și-au făcut PFA și au nevoie de ajutor in ceea ce privește contabilitatea, facturarea dar și aspectele legislative in vigoare! Nota 10 🥰 (E.L. - Curs Contabilitate PFA)(5057)
Cursul a fost structurat astfel incat sa cuprinda toate informatiile necesare in rezolvarea problemelor de contabilitate intalnite la un PFA. Profesorul are foarte multe cunostinte si ne-a raspuns la toate problemele astfel incat sa intelegem, mi-a fost de ajutor sa lucrez in Saga. (A.N. - Curs Contabilitate PFA)(4254)
Cursul de PFA a fost foarte util, s-au discutat cazuri tipice care se pot intalni in timpul lucrului. D-na profesoara a avut rabdare, a analizat spete concrete, foarte bine documentate. (C.N. - Curs Contabilitate PFA)(4250)
A fost un curs la superlativ, am mai urmat un curs la Absolute School cel de IRU asa ca am ramas fidela. (A.C. - Curs Contabilitate PFA)(4209)
Va multumesc din suflet pentru nemarginita rabdare si implicarea deosebita in ceea ce priveste speta mea. Metoda de predare a fost excelenta, prezentare clara si la obiect. (S.I. - Curs Contabilitate PFA)(4208)
Am primit toate informatiile pentru a-mi putea tine singura contabilitatea.Foarte practic! (F.D. - Curs Contabilitate PFA)(4207)
Aveam nevoie de acest curs si consider ca mi-am clarificat cu aceasta ocazie multe aspecte. Cu alte cuvinte acest curs este concis si la obiect, foarte clar. De actualitate!! (A.C. - Curs Contabilitate PFA)(4206)