Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a fost foarte interesant si usor de inteles. Doamna profesoara este foarte rabdatoare si preda pe intelesul tuturor. (L.U. - Curs Contabilitate informatizata)(4381)
Cursul a fost interactiv si practic din toate punctele de vedere, s-au atins toate tipurile de cazuri conform programei, iar predarea a fost senzationala! (M.C. - Curs Contabilitate informatizata)(4322)
Nota 10 pentru curs. S-au detaliat toate datele din suportul de curs si s-au dezbatut probleme pe care le putem intalni in practica. Modalitatea de predare a fost excelenta si pe intelesul tuturor. (R.C. - Curs Contabilitate informatizata)(4080)
Curs foarte bine detaliat, comunicarea excelenta, explicatiile si modul de predare foarte bune. Recomand! (F.L. - Curs Contabilitate informatizata)(4079)
Comunicarea si modul de predare al doamnei profesoare fac acest curs placut si informatiile uros de asimilat. Pentru partea practica a cursului s-a folosit programul SAGA, iar explicatiile au fost pe intelesul tuturor. (A.P. - Curs Contabilitate informatizata)(4078)
Felicitari d-nei profesoare de contabilitate informatizata! Interactiune perfecta! (N.C. - Curs Contabilitate informatizata)(4077)
Problemele abordate in cadrul cursului au fost bine explicate, pe intelesul tuturor, comunicarea cu profesoara, excelenta. Toate intrebarile au primit raspunsuri pe intelesul tuturor, un curs foarte bun si de un real folos in practica. (B.I. - Curs Contabilitate informatizata)(3800)
Continutul cursului este foarte detaliat si interesant, iar documentarea din punct de vedere legislativ este foarte buna. Profesorul s-a adaptat ritmului cursantilor. (T.D. - Curs Contabilitate informatizata)(3782)
Modalitatea de predare a fost foarte buna si pe intelesul meu. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (C.N. - Curs Contabilitate informatizata)(3730)
Materialul tiparit este foarte cuprinzator si poate fi recitit oricand exista nelamuriri. Toate notiunile au fost tratate in detaliu. (B.R. - Curs Contabilitate informatizata)(3729)
Este un curs complex care cuprinde multe notiuni esentiale de contabilitate. Profesorul explica foarte bine tuturor cursantilor, insistand pe notiunile care nu au fost stapanite bine. (C.I. - Curs Contabilitate informatizata)(3728)
Cursul a fost foarte bine structurat si foarte bine predat. Profesorul a avut o foarte buna modalitate de predare. (Y.T. - Curs Contabilitate informatizata)(3727)
Continutul cursului a fost destul de detaliat. Profesorul are o maniera placuta de predare si explica notiunile abordate foarte bine. Am comunicat foarte bine cu profesorul. (V.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3726)
Continutul cursului este amplu, suportul de curs structurat bine. Suportul de curs a fost de mare ajutor. Cursul a fost peste asteptarile mele. (C.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3725)
Cursul a fost predat foarte bine, la obiect si explicit. Comunicarea a fost foarte buna. Mai rar profesori asa buni. (E.M. - Curs Contabilitate informatizata)(3724)
Continutul cursului este foarte bun-la nivelul asteptarilor mele. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, se observa tactici pedagogice. Activitatea profesorului merita toata consideratia si aprecierea mea. (B.S. - Curs Contabilitate informatizata)(3723)
Continutul cursului a fost bun. Din punctul meu de vedere notiunile au fost bine tratate. Aplicatiile practice au fost realiste. Comunicarea si modalitatea de predare au fost foarte bune. (I.S. - Curs Contabilitate informatizata)(3722)
Cursul este bine structurat si explicat. Toate notiunile au fost bine detaliate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (M.F. - Curs Contabilitate informatizata)(3721)
Am o parere buna despre continutul cursului, este interesant si util. Ceea ce s-a propus a fi tratat a fost atins in orele de curs. Comunicarea cu profesorul a fost buna, explica foarte bine. (M.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3720)
Cursul a fost complex, a acoperit multe probleme, de la cele mai banale la cele mai complexe. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si au fost intelese foarte bine. Predarea informatiilor de catre pofesor a fost buna, deschisa. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, am rezolvat impreuna toate problemele. (P.E. - Curs Contabilitate informatizata)(3719)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. A fost un curs foarte bine realizat si sustinut. (P.D. - Curs Contabilitate informatizata)(3718)
Cursul este destul de complex. Comunicarea a fost foarte buna, pe intelesul tuturor. Doamna profesoara a avut rabdarea necesara in explicarea tuturor operatiilor contabile. (L.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3717)
Continutul cursului este foarte bun, notiunile din programa s-au tratat detaliat si explicit. Modalitatea de predare a fost foarte buna, la fel si comunicarea. (H.R. - Curs Contabilitate informatizata)(3716)
Continutul cursului este foarte bun. Au existat aplicatii de mai multe tipuri, suficiente pentru a acoperi materia. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. Cursul a fost peste asteptarile mele. (A.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3715)