Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Un curs foarte bine structurat,domnul profesor explica pe intelesul tuturor! Recomand din suflet ! (E.G. - Curs Contabilitate primara)(4625)
Un curs foarte bine structurat iar domnul profesor de nota 20. Se vede clar ca are vocatie pentru aceasta profesie. Felicitari! (G.O. - Curs Contabilitate primara)(4612)
Un curs foarte bine structurat, un profesor calm si rabdator. Explica nemaipomenit de bine. (M.S - Curs Contabilitate primara)(4605)
Cursul este extrem de bine structurat, imbina armonios teoria cu pratica si este accesibil tuturor celor care pornesc "de la zero". La finalul cursului ramai cu o multime de informatii care te ajuta in activitatea de zi cu zi in domeniu. Domnul profesor este un om extraordinar, foarte bine pregatit, simpatic si cu simtul umorului, care explica pas cu pas toate notiunile si ofera o multime de exemple din practica. Am urmat si alte cursuri la Absolute School si voi continua tot aici sa ma perfectionez, pentru ca, de aceasta data, nu regret alegerea facuta: profesionalism, seriozitate si respect fata de cursanti. Va multumesc! (G.I.M. - Curs Contabilitate primara)(4602)
Este fenomenal! Nu am mai intalnit un asemenea profesor si un asemenea curs. Multumesc :-) (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4558)
Cursul este bine structurat, cuprinzator, foarte bine explicate exercitiile si a reusit sa acopere intreaga problematica. Un lector exemplar, un om minunat-ar trebui CLONAT. (M.M. - Curs Contabilitate primara)(4496)
Domnul profesor este un om exceptional....de nota 2000. Explica pe intelesul tuturor, de aceea la acest curs se vine cu mare placere. Toti din grupa am fost tare multumiti. Ii multumesc Domnului profesor, am toata stima pentru Dvs. (A. . - Curs Contabilitate primara)(4486)
Cursul a fost foarte cuprinzator, practic si interesant. Profesorul are multa experienta in domeniu, da multe exemple din situatii reale si are raspuns la orice intrebare. (M.B. - Curs Contabilitate primara)(4447)
Domnul Profesor chiar este un Profesor...de nota 10 , cu multa rabdare si intelegere! (I.T. - Curs Contabilitate primara)(4446)
Este un curs foarte bun, care, datorita domnului profesor, poate fi inteles de oricine; foarte bine explicat, cu detalii amanuntite. Sunt foarte multumita de acest curs. (D.T. - Curs Contabilitate primara)(4445)
Cursl de Contabilitate primara este foarte bine structurat si prezentat. Desi materia pare seaca, trainerul a reusit sa-mi schimbe perceptia asupra domeniului. (A.L. - Curs Contabilitate primara)(4444)
Profesorul a fost un profesionist de la care am invatat foarte multe. (A.Z. - Curs Contabilitate primara)(4443)
Profesorula descris in detaliu fiecare informatie, nu au ramas intrebari fara raspuns, mod de predare excelent. (F.A. - Curs Contabilitate primara)(4442)
Apreciez cursul ca fiind tratat de la cel mai simplist exemplu pana la cel mai profesionist. Cursul a fost predat pe intelesul tuturor. Personal imi este utila partea practica, aceasta nefiind tratata in invatamant. Domnul profesor ne-a uimit prin faptul ca are raspuns la orice intrebare. Este un profesionist cu o experienta vasta in contabilitate. (A.G. - Curs Contabilitate primara)(4435)
Un curs complex, partea practica este foarte amanuntita iar partea teoretica suficient de rezumata cat sa intelegem baza legala si sa ne ajute in partea practica. (A.P. - Curs Contabilitate primara)(4434)
SISTEMUL COMPLET DE SUPORT DE CURS, APARATURA ELECTRONICA SI SUPORTUL DIDACTIC SUNT ESENTIALE IN URMAREA ACESTUI CURS. (V.P. - Curs Contabilitate primara)(4433)
Am mai urmat in urma cu doi ani un curs la Absolute School si am fost foarte multumita de nivelul de pregatire si implicare a profesorului si de modul de predare. Sa va pastrati renumele castigat. (V.S. - Curs Contabilitate primara)(4371)
Un curs foarte bun, continutul este vast si bine explicat. Domnul profesor explica foarte bine si pe intelesul tuturor. Am lucrat mult si explicit. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(4370)
Cursul a fost foarte util, s-au acumulat informatii foarte interesante si foarte important de stiut mai ales in practicarea acestei meserii. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(4369)
Domnul profesor a predat explicit pentru toti cu profesionalism. Apreciere maxima. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(4352)
Toata materia a fost acoperita si bine explicata. Domnul profesor a venit pe tot parcursul modulului cu exemple concrete. Voi continua cu cel de contabilitate financiara. (F.M. - Curs Contabilitate primara)(4351)
Desi sunt la primul contact cu acest domeniu am reusit sa inteleg mecanismul si principiile. Profesorul este extraordinar, s-au dat exemple semnificative, discutii la obiect (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4341)
Informatiile au fost usor de inteles, orice eventuala nelamurire a fost clarificata, iar atmosfera per ansamblua fost una profesionala, dar relaxanta in acelasi timp (V.A. - Curs Contabilitate primara)(4340)
Predarea si prezentarea informatiilor, precum si comunicarea cu dl profesor au fost deosebite si pe intelesul tuturor. (A.D. - Curs Contabilitate primara)(4339)
O scoala serioasa unde se si invata, nu doar se primesc diplomele si nimic mai mult. (F.M. - Curs Contabilitate primara)(4272)
Cursul este foarte util, domnul profesor ne-a explicat baza legala pentru fiecare operatie contabila. Are foarte multa rabdare, ne da exemple concrete de fiecare data si se vede ca preda cu pasiune. Nota 10 cu felicitari!! (A.B. - Curs Contabilitate primara)(4172)
Asa e, Ioana, eu nu credeam ca mai exista in Romania astfel de oameni ! (V.E. - Curs Contabilitate primara)(4028)
AMAZING! Este primul cuvant pe care sunt tentata sa-l pronunt atunci cand vine vorba de acest curs. Cursul mi-a format si mi-a structurat o gandire contabila deoarece pt. fiecare situatie tratata s-a prezentat mai intai o procedura legala corecta de lucru (ceea ce nu prea se explica in manualele de conta) si s-au facut aplicatii in soft.
Informatiile pe care le-am primit sunt extrem de valoroase pentru activitatea curenta din firma.
M-a surprins extrem de placut faptul ca am primit proceduri clare de lucru inclusiv in situatii in care legislatia este ambigua sau contradictorie (cine a fost la curs stie despre ce cazuri vorbesc :)
Cursul este unic prin abordare si modul de prezentare; proful este GENIAL- foarte bun profesionist, trainer innascut si cu un simt al umorului fantastic :) ...nici nu-ti dai seama cand trece timpul, desi o sedinta de curs avea cam patru ore...ca sa dau un singur exemplu, imi amintesc ca o colega din sala a pus o intrebare si raspunsul profului a fost cam asa: „...pentru a da raspuns la aceasta intrebare, e necesar sa coroboram doua articole din Legea ...” (nu stiu care)...”mai exact, articolele X si Y” (le-a precizat exact)....” Uitati ce prevad aceste articole...” Cand am auzit asta, ma gandeam ca o sa scoata o carte, ceva, un tratat (mereu am vazut contabilii cu diverse carti/legi/tratate la ei)...de unde...proful le-a redat din memorie :) si apoi ne-a explicat ce rezulta din coroborarea articolelor...Toate gratitudinea mea pentru acest prof, ma bucur ca am avut ocazia sa urmez acest curs! Cu stima, Ioana (am urmat cursul in octombrie 2013) (I.O. - Curs Contabilitate primara)(4027)
Sunt foarte multumita de cursul absolvit!! Foare multe exemple concrete din viata reala, cu trimiteri la lege!! Asa prof rar se ma gaseste! Nota 1000!!
(C.S. - Curs Contabilitate primara)(4022)
Nu se poate infiinta un FAN-CLUB pentru dl. profesor? :) (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4021)
Continutul acestui curs este exceptional, deoarece acopera intreaga arie a contabilitatii primare si ofera argumente pentru multe situatii care se regasesc in domeniul afacerilor referitor la tranzactii.
Modul de predare: PERFECT.
Am ales sa urmez acest curs la sugestia unei prietene care este contabila.
(A.S. - Curs Contabilitate primara)(4018)
Un curs complex, util, actualizat la modificarile legislative. Metoda de predare a domnului profesor excelenta. Multumim! (R.C. - Curs Contabilitate primara)(4015)
Am participat la cursul de Contabilitate primara din cadrul scolii Absolute School. Info primite de la dl profesor au fost complete si exacte, de real folos in activitatea practica. (A.R. - Curs Contabilitate primara)(4001)
Apreciez cursul ca fiind bine explicat si prezentat intr-o forma cat mai simpla, explicita, cu exemple si trimiteri la lege. (L.I. - Curs Contabilitate primara)(3924)
Cursul este foarte bine structurat si cu exemple din viata reala. Domnul profesor chiar se preocupa pentru fiecare elev in parte sa inteleaga. (G.C. - Curs Contabilitate primara)(3920)
Curs bun pentru cunoastrerea legislatiei si a practicii contabilitatii primare; un profesor foarte bun, cum rar gasesti. (V.A. - Curs Contabilitate primara)(3919)
Cursul este foarte cuprinzator si detaliat, foarte util pentru ca se bazeaza pe predarea pe exemple reale si foarte multa practica. (E.M. - Curs Contabilitate primara)(3918)
Cursul este curpizator si util; extrem de important este ca pentru fiecare operatiune s eface referire la baza legala. Intregul curs a fost tratat in detaliu, lectorul raspunzand si clarificand toate iontrebarile si nelamuririle cursantilor; profesorul a demonstrat amabilitate, rabdare si pricepere desavarsita. Cursul a fost foarte placut, profesorul a explicat pe intelesul tuturor si a clarificat orice neintelegere. (R.S. - Curs Contabilitate primara)(3912)
Apreciez continutul cursului prin precizia ci concizia continutuilui informational si, nu in ultimul rand, o buna structura. Profesorul este o persoana deosebita, care a reusit sa transmita extraordinar de bine si pe inteles informatiile. (L.M. - Curs Contabilitate primara)(3911)
A fost un curs interesant; este unul dintre putinii profi care stiu sa predea. Am urmat cursuri si in cadrul altor institutii, insa de aici plec cu un bagaj de informatii pe care nu l-am regasit in cadrul celor anterioare. Felicitari si multumesc ! (C.D. - Curs Contabilitate primara)(3909)
Cursul a fost foarte util iar modul de prezentare imbinat cu exercitii practice si studii de caz au fost la nivel de excelenta.
Nu a existat o limitare in simpla operare in soft, ci toate actiunile au fost interpretate prin toate efectele generate in contabilitate. Profesorul este o persoana de mare valoare si calitate profesionala si pedagogica. Multe multumiri! (A.M. - Curs Contabilitate primara)(3903)
Sunt foarte multumita de cursul absolvit...Profesorul foarte calm, explica foarte bine iar practica pe calculator a fost mai mult decat de mare ajutor...recomand!!! (R.I. - Curs Contabilitate primara)(3902)
Am facut un curs de contabilitate primara, am fost f. multumita. (E.B. - Curs Contabilitate primara)(3898)
Nu am facut cursul dar as dori sa incerc si as vrea sa stiu daca la acest curs se face mai multa practica decat teorie. VA MULTUMESC (M.A. - Curs Contabilitate primara)(3877)
Am avut mari emotii inainte de inceperea cursului, gandindu-ma ca pentru o licentiata in filologie, va fi grea taina deslusirii cifrelor,dar cu intensa satisfactie am constatat ca pe masura ce acumulam noi informatii, nu faceam decat sa regret ca finalul cursului se apropia cu pasi repezi. D-nul profesor a dat dovada de profesionalism la cote maxime raspunzand tuturor intrebarilor noastre! Absolute School insemna: valoare,ambient modern,siguranta si gratitudinea celor care au frecventat si absolvit cursurile! Va multumim! (G.E. - Curs Contabilitate primara)(3872)
Mii de multumiri d-lui profesor! Este un pedagog si un profesionist de exceptie. Ca profesor de discipline economice, imi doresc sa calc pe urmele dansului. (L.D. - Curs Contabilitate primara)(3871)
Un curs complex, cu foarte multe aplicatii practice, insotite de cadrul legislativ necesar cunoasterii documentelor primare. Cursul a fost foarte bine structurat, comunicarea cu dl. profesor fiind excelenta - nici o intrebare adresata de noi, cursantii, nu a fost uitata, de fiecare data dl. profesor facand trimitere atat la situatii reale, cat si la legislatie. (R.A. - Curs Contabilitate primara)(3867)
Cursul a fost pe masura asteptarilor mele, ba chiar mai mult. Avand in vedere faptul ca am venit din Arad pentru a ma pregati la Absolute School, nu pot decat sa fiu mandra de alegerea facuta. Cat despre Dl Profesor, nu am decat cuvinte de lauda. Rabdarea si perspicacitatea sunt cuvintele ce-l caracterizeaza. Mult succes in continuare si voi avea grija sa recomand celor din jurul meu, aceasta scoala. Numai bine. (N.C. - Curs Contabilitate primara)(3865)
Cursul este foarte util si diferit fata de modul de predare din scoli (facultate, liceu); un profesor desavarsit si un mod de predare unic si original, foarte productiv, de altfel. (E.D. - Curs Contabilitate primara)(3858)
FELICITARI D-lui Profesor!CURSUL ESTE DE NOTA 10! Foarte bine structurat si explicat cu profesionalsm.Voi recomanda cu caldura ABSOLUTE SCHOOL! O ECHIPA DE PROFESIONISTI!! (N.G. - Curs Contabilitate primara)(3852)
Cursul este complex si foarte bine explicat. Dl profesor este un foarte bun pedagog . Felicitari Absolute School pentru seriozitate. (B.A. - Curs Contabilitate primara)(3846)
Dl Profesor este un foarte bun pedagog, explica in amanunt si cu mult calm,este un curs bine structurat si te ajuta sa intelegi o prima parte din contabilitate.Felicitari. (L.R. - Curs Contabilitate primara)(3818)
Cele mai placuta cursuri la care am asistat vreodata ! Domnul profesor este un om exceptional , cu multa rabdare si o metoda de predare foarte buna ! Explica totul in asa fel incat nu ai cum sa nu intelegi ! Scoala este foarte serioasa ! Cursurile se tin exact cum s-a stabilit ! Conditiile sunt foarte bune ! 10 10 10 10 10 !! 10 pe linie (T.A. - Curs Contabilitate primara)(3815)
Felicitari Absolute School! Nota 10 Dlui Profesor! (N.B. - Curs Contabilitate primara)(3811)
Cursul a fost foarte bun, instructiv. Profesorul a fost de exceptie, un bun profesionist ce explica pe intelesul tuturor. (G.P. - Curs Contabilitate primara)(3810)
Cursul este excelent organizat si sustinut. Sunt f. multumita de continutul informational, este echilibrat si trateaza amplu problemele de baza din contabilitate. Partea practica este ilustrata in exemple variate si clare.
Explicatiile au fost f. clare, notiunile bine redate si exemplificarile din probleme utile pentru practica. Domnul profesor este un dascal remarcabil, care reda foarte clar toate ideile si toate situatiile practice si teoretice. (T.R. - Curs Contabilitate primara)(3803)
Cursul este de apreciat-foarte bine explicat, cu mult calm, intr-un stil profesionist, atragator si usor de inteles.
Profesorul este un exceptional pedagog, un bun profesionist si este pasionat de ceea ce face! (M.P. - Curs Contabilitate primara)(3802)
Cursul ESTE FOARTE BUN, pe intelesul tuturor. Am invatat lucruri noi si usor de aplicat. NOTA 10 pentru domnul profesor, predarea a fost detaliata si cu explicatii clare. (S.I. - Curs Contabilitate primara)(3792)
Cursul este foarte bine structurat, cu argumente concrete din legislatia contabila. Exemplele practice au fost la obiect si f. minutios explicate. Domnul profesor este un adevarat DASCAL; un om cu multa rabdare.
AMAZING !!! (G.J. - Curs Contabilitate primara)(3788)
Un profesor extraordinar de la care nu ai cum sa nu inveti; foarte explicit si cu rabdarea necesara pt fiecare cursant in parte. Suportul de curs contine tot ce e nevoie pt a intelege cat mai corect si rapid... FELICITARI SCOLII ! O echipa de profesionisti ! (G.G. - Curs Contabilitate primara)(3779)
Cursul mi s-a parut foarte interesant, pe intelesul tuturor. Am invatat lucruri noi si usor de aplicat. Aplicatiile prezentat au fost foarte bune. Nota 10. Metoda de predare a fost excelenta si am reusit sa raman cu foarte multe informatii asimilate. (C.V. - Curs Contabilitate primara)(3734)
Cursul este concis si la obiect. Consider ca acest curs are toate explicatiile concise si bine detaliate. Este un curs complex din punct de vedere teoretic si practic. Comunicarea este libera. (V.G. - Curs Contabilitate primara)(3733)
Cursul este foarte bun, explicit. Modalitatea de predare este foarte buna. Este un curs interactiv ceea ce cred ca este o metoda mult mai simpla pentru a retine informatii. (S.A. - Curs Contabilitate primara)(3732)
Este un curs foarte interesant. Am invatat notiuni noi care imi sunt necesare la locul de munca si de asemenea am clarificat anumite probleme pe care le aveam. Notiunile au fost explicate foarte bine. Modul de predare a fost foarte placut si tocmai de aceea am inteles foarte bine. (L.L. - Curs Contabilitate primara)(3731)
Cursul este detaliat si la obiect. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si foarte bine explicate. Modalitatea de predare respecta suportul de curs si vine cu informatii suplimentare pentru a intari continutul cursului. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(3309)
Cursul a fost foarte bine structurat. Informatiile par mai usor de digerat datorita exemplelor cotidiene. Nota 10, cursul a fost peste asteptarile mele. (C.G. - Curs Contabilitate primara)(3308)
Cursul a fost interesant, informatia bine punctata (exemple+ cadru legislativ). Predarea a fost detaliata si cu explicatii clare. (L.A. - Curs Contabilitate primara)(3307)
Cursul este: foarte clar, la obiect, expune notiuni pe care ar trebui sa le cunoasca mai multa lume. Modalitatea de predare mi-a captat foarte mult atentia si mi-a clarificat unele notiuni. Nota 10 pentru domnul profesor ! (S.E. - Curs Contabilitate primara)(3306)
Cursul are un continut bogat, detaliat si bine explicat. Cursul a fost excelent de bine explicat, comprehensiv. Comunicarea a fost foarte buna, a depasit asteptarile mele. (O.S. - Curs Contabilitate primara)(3293)
Cursul a fost foarte complex, foarte bine detaliat. Informatiile au fost foarte bune, profesorul foarte comunicativ si explicit. (D.M. - Curs Contabilitate primara)(3292)
Partea practica a cursului a fost foarte eficienta. Toate notiunile au fost tratate pe intelesul cursantilor cu explicatii pertinente. Modalitatea de predare este una concisa, exprimarea este clara, profesorul a ajutat cursantii sa inteleaga fiecare aspect. Comunicarea a fost eficienta. (L.C. - Curs Contabilitate primara)(3291)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare este foarte buna. Accentul care s-a pus pe partea practica ne-a ajutat sa intelegem mai bine. (D.M. - Curs Contabilitate primara)(3290)
Cursul este bine explicat si detaliat. Este foarte bine predat. A fost un curs interactiv unde ne-am exprimat intrebarile si am putut dezbate diverse aspecte contabile. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(3289)
Cursul este interesant in special pentru ca se fac aplicatii practice. Este folositor. Consider ca toate notiunile au fost foarte detaliat explicate. De asemenea au fost foarte clar predate. (S.S. - Curs Contabilitate primara)(3146)
Cursul a raspuns nevoilor si asteptarilor mele. Comunicarea s-a realizat cu usurinta, nu au existat retineri de partea noastra, respectiv fiecare dintre noi a ridicat anumite probleme la care am primit raspunsuri. (C.E. - Curs Contabilitate primara)(3145)
Cursul a fost nou pentru mine si tinand cont de faptul ca nu am avut inainte cunostinte de contabilitate, informatia a fost bine structurata si totusi destul de cuprinzator. (V.E. - Curs Contabilitate primara)(3144)
Cursul a fost folositor, foarte bine detaliat si explicat. Informatiile au fost foarte bine predate si explicate de catre profesor. (G.R. - Curs Contabilitate primara)(3143)
Cursul a fost interesant. Totul a fost foarte clar si bine detaliat. Felul in care s-a predat a fost bun, de fiecare data am inteles toate explicatiile. (A.A. - Curs Contabilitate primara)(3127)
Continutul cursului este foarte bun. Raspunde tuturor asteptarilor mele cu privire la curs. Predarea informatiilor s-a facut foarte bine, gradat din punct de vedere al dificulatii. (M.V. - Curs Contabilitate primara)(3126)
Cursul este complet din toate punctele de vedere, teorie si multe, multe exemple. Predarea informatiilor si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (J.O. - Curs Contabilitate primara)(3125)
Cursul a fost logic, pe intelesul meu. Predarea a fost logica, pe intelesul tuturor, cu scheme logice si elemente interactive. (G.A. - Curs Contabilitate primara)(2718)
Cursul este foarte bine structurat, iar comunicarea intre profesor si cursant excelenta. Voi recomanda Absolute School pentru calitatea serviciilor oferite. (G.M. - Curs Contabilitate primara)(2715)
Problemele au fost foarte bine explicate si tratate in asa fel incat sa fie intelese de toti cursantii. (D.G. - Curs Contabilitate primara)(2566)
Parerea mea despre acest curs este ca ajuta foarte mult in domeniul contabilitatii. Sincer, mi-a placut acest curs si modul de predare. (L.C. - Curs Contabilitate primara)(2565)
Cursul este complex, interesant si cu utilitate practica. A fost usor de inteles, clar iar notiunile predate au fost bine detaliate. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(2564)
Cursul a fost interesant, bine prezentat, m-a ajutat sa-mi rezolv multe probleme, sa am o imagine clara asupra tuturor documentelor utilizate in contabilitatea primara. Aplicatiile practice au fost foarte bine prezentate, nu am ramas cu intrebari fara raspuns. (B.A. - Curs Contabilitate primara)(2552)
Cursul este foarte bun, atat profesorul cat si cursul sustinut. Notiunile tratate au fost foarte detaliate si cu foarte multe exemple. Informatiile au fost foarte utile si practice. (D.R. - Curs Contabilitate primara)(2551)
Continutul cursului a cuprins tot ceea ce era necesar, modalitatea de predare a fost excelenta iar cominicarea cu profesorul a fost foarte buna. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(2550)
Continutul cursului este cuprinzator, imbina util partea teoretica cu cea practica. Informatiile au fost predate clar, concis, modalitatea de predare fiind in acelasi timp interactiva si didactica. Comunicarea a fost extrem de importanta in acumularea cunostintelor. (I.A. - Curs Contabilitate primara)(2549)
Cursul este foarte logic si sugestiv, la obiect, concis chiar si pentru cei care nu au avut nicio legatura cu contabilitatea. S-a acoperit tot suportul de curs, aplicatiile au fost, multumita domnului profesor, directe si foarte logice. Cursul a fost cu siguranta peste asteptarile mele. Multumiri ! (O.C. - Curs Contabilitate primara)(2251)
Continutul cursului este foarte precis, materia este practica si se poate invata repede. Profesorul este calm, stie sa dezbata fiecare punct in parte si abordeaza fiecare subiect cu o problema pentru a fi inteleasa. Parerea mea este ca elevii din licee, scoli superioare, nu pun accent pe matematica, contabilitate deoarece nu exista comunicare. Acest curs a fost perfect din toate punctele de vedere. (S.L. - Curs Contabilitate primara)(2250)
Continutul cursului este din punctul meu de vedere clar, logic si foarte bine structurat. Modalitatea de predare este foarte eficienta datorita exemplelor clare pe care le-a prezentat profesorul, comunicarea cu acesta fiind foarte buna. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(2249)
A fost un curs explicit din care am invatat multe lucruri noi, modalitatea de predare a fost foarte buna si pe intelesul tuturor iar comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. Am ales aceasta scoala deoarece am citit detaliile pe site si mi s-a parut accesibila din punct de vedere al costului, durata cursului, faptul ca se obtine diploma recunoscuta, etc. (I.M. - Curs Contabilitate primara)(2248)
Continutul cursului a fost la obiect iar aplicatiile au fost suficiente si extrem de bine explicate. Cursul a fost peste asteptarile mele. (S.B. - Curs Contabilitate primara)(2247)
Anul trecut am frecventat cursul de conta primara, chiar mi-a fost de ajutor, o sugestie as avea: pe cand cursuri de advertising , marketing? Chiar mi-ar placea sa urmez asemenea cursuri si consider ca este foarte cautat advertisingul, publitatea, PR, marketingul. (A.A. - Curs Contabilitate primara)(980)
Continutul cursului este suficient in ceea ce priveste notiunile de contabilitate primara. Toate notiunile au fost clar discutate si s-a reveniot asupra lor de cate ori a fost necesar. Este un curs foarte bine structurat, limpede, clar, concis. (S.P. - Curs Contabilitate primara)(979)
Continutul cursului a fost complex si extrem de bine conturat. Notiunile de curs au fost detaliate foarte bine. Informatiile au fost prezentate clar si pe inteles, cu multe exemple, comunicarea cu domnul profesor fiind foarte buna. (E.I. - Curs Contabilitate primara)(978)
Continutul cursului mi s-a parut foarte interesant si foarte bine organizat. Informatiile au fost practice si eficiente si am putut comunica foarte usor cu domnul profesor. (T.A. - Curs Contabilitate primara)(700)
Continutul cursului foarte cuprinzator. Modalitatea de predare a domnului profesor ideala pentru a asimila informatiile. Comunicarea cu domnul profesor s-a realizat astfel incat toti cursantii sa poata interactiona in timpul cursurilor. (A.D. - Curs Contabilitate primara)(699)
Sincer nu ma asteptam sa fie totul explicat asa de bine si pe intelesul tuturor. Domnul profesor a facut o treaba excelenta, are un stil de predare pe care ar trebui sa il adopte toti profesorii. Cursul e de nota 10! La fel si profesorul! ;) (A.V. - Curs Contabilitate primara)(504)
Cursul de contabilitate primara mi s-a parut foarte bun, foarte bine structurat si pe intelesul tuturor. Nota 10 dl. profesor! Felicitari tuturor celor care se ocupa de aceasta scoala! (B.D. - Curs Contabilitate primara)(498)
Cursul de contabilitate primara este foarte bine structurat si pe intelesul tuturor. Multumest foarte mult domnului profesor pentru modul de predare si pentru cunostintele aprofundate in vederea contabilitatii primare. Nota 10 pentru domnul profesor (D.D. - Curs Contabilitate primara)(427)
cursul este unul foarte bine structurat si cu multe aplicatii practice.d-nul profesor este un adevarat pedagog si face materia sa para mai usoara si pe intelesul tuturor.ii acord nota 10 cu felicitari.multumesc (G.A. - Curs Contabilitate primara)(425)
AM INVATAT FOARTE MULTE CU ACEST CURS SI MI-A REDAT INCREDEREA IN MINE CA VOI FI UN BUN CONTABIL.FIECARE NOTIUNE A FOST INSOTITA DE EXEMPLE FOARTE BUNE SI DE ACEEA II MULTUMESC D-NULUI PROFESOR. (P.A. - Curs Contabilitate primara)(424)
Daca vrem cei mai buni profesori..stim unde sa-i gasim...numai la Absolute School !...
Am facut contabilitate primara si financiara si tin sa multumesc d-lui profesor si d-nei profesoare pentru ca ne-au fost alaturi.
UN 10 PENTRU EI !! SI TOT AR FI MICA NOTA! (G.F. - Curs Contabilitate primara)(421)
MI-A PLACUT FOARTE MULT CURSUL DOMNULUI PROFESOR, STIE SA EXPLICE, A STIUT SA INDRUME ATUNCI CAND UN COLEG DE AL MEU NU STIA CEEA CE SA FACA SAU SA NE RASPUNDA LA INTREBARI DE FIECARE DATA CAND AVEAM VREO NELAMURIRE FELICITARI! (A.S. - Curs Contabilitate primara)(319)
Felicitari Domnilor profesori de la Absolute School pentru profesionalismul si calitatea de excelenti pedagogi..Am urmat doua cursuri din cadrul acestei scoli de care am fost foarte multumita. Mai rar asa profesori!Le multumesc din tot sufletul pentru rabdarea si metodele pedagogice pe care le ofera in timpul cursurilor. Nota 10 cu Felicitari! Un sfat celor care vor sa urmeze cursuri de orice fel: urmati ce curs doriti la aceasta scoala si o sa va convigeti! Cu tot respectul, Marasescu Liliana, curs contabilitate primara si operator PC (M.L. - Curs Contabilitate primara)(318)
NU SUNT PROFESOR, DAR, NU MA POT ABTINE SA NU ACORD NOTA 10 DOMNULUI PROFESOR. ESTE UN CURS EXTRAORDINAR! MA BUCUR CA AM AVUT ONOAREA SA CUNOSC ASEMENEA PERSOANA! MI-AR PAREA EXTRAORDINAR DE BINE DACA AR EXISTA SI IN SCOLILE DE STAT ASEMENEA PROFESORI,FOARTE BINE PREGATITI IN CEEA CE FAC! FEICITARILE MELE! (R.C. - Curs Contabilitate primara)(317)
Un curs foarte bun si un profesor exceptional. (E.F. - Curs Contabilitate primara)(281)
Un curs sigur de efectuat. Bine structurat iar d-nul profesor ... profesionist.Un om calm si cu f. multa rabdare. Un curs pe intelesul tuturor. Mult succes in viitor si cat mai multi cursanti. Sarbatori fericite tuturor! (S.P. - Curs Contabilitate primara)(276)
Modul de predare este de nota 10. Ma bucur ca ma numar si eu printre acesti cursanti chiar imi este dor de o ora de conta Felicitari domnului profesor. (E.I. - Curs Contabilitate primara)(255)
DOMNUL profesor merita toata lauda,este un profesor care isi da tot interesul,mai rar ca dansul sa predea pe intelesul tuturor cursantilor,suces in continuare d-nul profesor. (S.R. - Curs Contabilitate primara)(248)
Sunt foarte multumita de domnul profesor. este un om extraordinar, preda foarte bine pe intelesul tuturor.As vrea sa-i multumesc domnului profesor pentru profesionalismul de care da dovada .Un curs la care vii cu drag .A fost peste asteptarile mele.
Multumesc (N.V. - Curs Contabilitate primara)(241)
In primul rand doresc sa-i multumesc domnului profesor pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada.A predat frumos,clar,si pe intelesul tuturor.Sunt foarte multumita de acest curs la care am invatat tot ce tine de contabilitatea primara.Si totul i se datoreaza domnului profesor,caruia ii dau 10+.Cursul a fost peste asteptarile mele.Voi reveni la aceasta scoala si pentru alte cursuri. (P.E. - Curs Contabilitate primara)(237)
Cursul este structurat astfel incat sa se asigure cunostinte suficiente pentru a ne ajuta la locul de munca si de asemeni ne asigura o baza solida de notiuni si termeni contabili. Toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat incat sa ne ramana intiparite in minte. Aplicatiile prezentate la curs au fost extrem de bine explicate, iar faptul ca au existat mai multe aplicatii de acelasi tip ne-a ajutat foarte mult. Modalitatea de predare este pe intelesul tuturor, iar faptul ca ni s-a inmanat si suport de curs a facilitat insusirea informatiilor. Profesorul are abilitati de comunicare exceptionale, are suficienta rabdare sa explice fiecarui cursant in parte si detine cunostinte in domeniul financiar-contabil extrem de vaste. Cursul a fost peste asteptarile mele. (V.A. - Curs Contabilitate primara)(228)
Cursul a fost complex, cu informatii multiple, explicatii deosebite si pe intelesul tuturor, iar modalitatea de predare este foarte usoara si eficienta. Profesorul a predat frumos, cu multe explicatii si multa rabdare, nota 10 pentru dansul. (D.E. - Curs Contabilitate primara)(226)
Continutul cursului este util pentru a putea profesa contabilitatea primara.Modalitatea de predare a profesorului este una foarte buna. (P.F. - Curs Contabilitate primara)(219)
Cursul este bine structurat, pe intelesul tuturor. (S.M. - Curs Contabilitate primara)(218)
Cursul este foarte bun, pe intelesul tuturor, consistent, usor de retinut. Modul de predare este eficient. (D.I. - Curs Contabilitate primara)(217)
Este un curs de care, dupa parerea mea, avem nevoie toti. Notiunile au fost tratate mai mult decat detaliat. (B.A. - Curs Contabilitate primara)(216)
Cursul este bun si eficient. Informatiile au fost foarte usor de inteles. (T.M. - Curs Contabilitate primara)(215)
Cursul este concis, la obiect, cu alte cuvinte un curs foarte bun. Toate notiunile au fost tratate detaliat, pe intelesul tuturor. Profesorul este un foarte bun pedagog, datorita dansului am inteles si am reusit sa-mi placa contabilitatea. (N.I. - Curs Contabilitate primara)(214)
Am acumulat foarte multe cunostinte intr-un timp scurt,cel mai interesant lucru a fost comunicarea cu profu', foarte multe exemple dar mai ales posibilitati de angajare imediate in acest domeniu.Cine a gandit acest curs a fost un geniu: multe exemple practice, foarte clare, pe intelesul tuturor. Pe aceasta cale tin sa multumesc Domnului profesor! (G.S. - Curs Contabilitate primara)(200)
Profesorul este foarte bun, nu stiu ce cauta in Romania... (M.M. - Curs Contabilitate primara)(180)
Pe parcursul cursului am avut parte de o predare eficienta; s-a pus accentul pe intelegerea notiunilor si nu a fost doar o predare teoretica. In ansamblu, cursul a fost peste asteptarile mele; raman cu o parere atat de buna, incat m-am inscris si la alte cursuri. (T.C. - Curs Contabilitate primara)(145)
Este un curs complex, unde am aflat multe informatii folositoare in domeniu. A fost usor de asimilat. Aplicatiile practice au fost explicate foarte bine,, pe intelesul tuturor si au fost mai mult decat suficiente ca numar. Toate cursurile au fost predate in asa fel incat nu cred ca exista cineva care nu a inteles vreo notiune. (N.S. - Curs Contabilitate primara)(144)
Cursul a fost explicit datorita multitudinii de exemple. Toate notiunile au fost explicate detaliat. Modalitatea de predare a fost eficienta, deoarece s-a explicat si pentru cei care lucreaza in domeniu, si pentru cei care nu lucreaza. Profesorul trebuie sa continue acest mod de predare - cu siguranta cursantii vor fi multumiti. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(143)
Cursul este vast, toate notiunile au fost explicate detaliat. Modalitatea de exprimare este buna, continutul cursurilor fiind inteles rapid. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(136)
Modul de predare al cursului este foarte bun, pe intelesul elevilor. Comunicarea cu profesorul este de apreciat. (D.A. - Curs Contabilitate primara)(135)
Cursul este foarte bine structurat, explicat pe intelesul cursantilor. Dl. profesor este un foarte bun psiholog, reusind sa transmita informatiile de maniera in care sa intelegem de prima data aceste lucruri. (M.F. - Curs Contabilitate primara)(134)
Cu toate ca este prima data cand aud de aceste notiuni, ele au fost explicate indeajuns. (D.A. - Curs Contabilitate primara)(133)
Cursul este concis si la obiect, aplicatiile si explicatiile d-lui profesor merg "mana in mana". Notiunile au fost tratate computerizat,ceea ce a dus la usurarea aprofundarii cunostintelor. Relatia profesor-elev pe care dl. profesor a aplicat-o este o "super-relatie". Daca stii ce sa intrebi, raspunsul este de nota 10 in urma comunicarii cu dl. profesor. Cursul a fost peste asteptarile mele. (C.V. - Curs Contabilitate primara)(132)
Cursul fixeaza notiunile intr-un mod foarte rapid si eficient. Metodele sunt educative, pe intelesul tuturor. (O.G. - Curs Contabilitate primara)(131)
CURSUL A FOST EXELENT, PROFESORUL DE NOTA 10+,CUNOSTINTELE ASIMILATE FIINDU-MI DE MARE AJUTOR LA LOCUL DE MUNCA. FELICITARI! (D.C. - Curs Contabilitate primara)(119)
Cursul este foatre bine structurat, are un continut logic si cuprinde toate elementele teoretice si practice de contabilitate primara. Desi aveam emotii ca voi da iar banii degeaba pe un curs, am invatat aici si ma simt mai increzatoare in munca pe care o fac. Ma bucur foarte tare ca am facut aplicatii practice- e cea mai buna matoda pt a afla imediat daca am priceput ceva. Profesorul intelege ca nu toata lumea poate folosi un limbaj academic , iar modalitatea de predare a fost tot timpul la obiect, pe intelesul tuturor. Modalitatea de comunicare informala este cea mai eficienta in astfel de cazuri; toata lumea a avut incredere sa vorbeasaca (chiar daca spuneam ceva gresit, la urma urmei scopul e sa invatam). Comunicarea cu profesorul a fost excelenta ! In ansamblu, cursul a fost peste asteptarile mele. (B.M. - Curs Contabilitate primara)(101)
Imi place foarte mult modul de predare al domnului profesor.la inceput totul pare greu,dar dansul face ca totul sa para mai simpul.sunt foarte multumita.felicitari!!! (C.L. - Curs Contabilitate primara)(95)
este un curs foarte bun,cu informatii la obiect si un profesor pe intelesul tuturor,o comunicatie foarte buna,cred ca oricine poate face acest curs si il felicit personal pe domnul profesor pt aptitudinile dumnealui (T.S. - Curs Contabilitate primara)(94)
Cursul este interesant si totodata placut, complex si ai ce invata. (P.M. - Curs Contabilitate primara)(68)
Este un curs destul de complex din care cei care nu au mai lucrat in domeniul contabilitatii au foarte multe de invatat. Comunicarea cu profesorul a fost libera, asa cum ar trebui sa fie comunicarea dintre oroce elev/student si profesorul sau. (S.R. - Curs Contabilitate primara)(67)
Cursul este structurat bine, astfel incat sa fie pe intelesul cursantilor. Domnul profesor preda foarte bine. (N.R. - Curs Contabilitate primara)(66)
Cursul este destul de consistent si contine exact informatiile care trebuiesc in contabilitatea primara. Comunicarea cu profesorul exista si asta e important. (G.M. - Curs Contabilitate primara)(65)
Avand in vedere ca personal vin in contact prima oara cu acest domeniu, continutul este destul de voluminos. Comunicarea informatiilor este suficient de explicita si exmplificata. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(64)
Este un curs educativ, aplicabil in viata profesionala. Domnul profesor preda astfel incat toti cursantii inteleg notiunile. (P.M. - Curs Contabilitate primara)(63)
Cursul este bun, multe lucruri pot fi intelese usor si repede. (Z.T. - Curs Contabilitate primara)(62)
Pe o scara de la 1 la 10, as acorda sincer 10. Merita. Multumesc ! (A.N. - Curs Contabilitate primara)(59)
Cursul a fost foarte bun si la obiect. Modul de predare a fost f.f.f.bun, mai bun nici nu se putea. Comunicarea cu profesorul a fost de nota 10 cu felicitari (B.L. - Curs Contabilitate primara)(58)
Am o parere buna despre continutulu cursului, este foarte bine ca este putina teorie. (H.C. - Curs Contabilitate primara)(57)
Cursul este util, coerent, concentrat. Comunicarea e interactiva si clara. (G.S. - Curs Contabilitate primara)(44)
Cursul este bine documentat, usor de asimilat, util. Dnul profesor foloseste toate metodele pentru insusirea in mod corect si usor a notiunilor. (S.E. - Curs Contabilitate primara)(43)
Cursul mi s-a parut interesant si important. (T.O. - Curs Contabilitate primara)(42)
Cursul este predat foarte explicit; profesorul e foarte calm si raspunde la intrebarile cursantilor. (V.C. - Curs Contabilitate primara)(23)
La inceput pareau foarte multe notiuni noi, dar odata tratate lucrurile s-au simplificat. Fiecare notiune a fost insotita de exemple adecvate, ceea ce a facilitat intelegerea. (I.A. - Curs Contabilitate primara)(22)
Parerea mea despre curs este una foarte buna. referitor la modalitatea de predare: mai bine de atat nu se putea. Chiar am apreciat foarte mult acest lucru; sincer, intelegi absolut tot. (C.M. - Curs Contabilitate primara)(18)
Cursul e foarte bine structurat pentru ca toti cursantii sa inteleaga si sa retina; subiectele sunt foarte bine explicate. Admir prestatia profesorului si rabdarea acestuia. (D.M. - Curs Contabilitate primara)(17)
Continutul cursului a fost interesant si la obiect si foarte explicit. Modul de predare a fost pe intelesul tuturor si documentat in acelasi timp. (P.E. - Curs Contabilitate primara)(16)
Cursul este complex, dar modalitatea este in stilul Absolute School: practica multa, adica IDEAL. Profesorul este facut pentru acest curs. (M.I. - Curs Contabilitate primara)(14)
Este un curs interesant. Profesorul explica foarte bine si nu se enerveaza. (N.M. - Curs Contabilitate primara)(13)
Este un curs complex pentru aceasta disciplina. Lectorul preda foarte bine, pe intelesul tuturor. (C.L. - Curs Contabilitate primara)(11)
Curs bun, practic si util pentru cei interesati. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(10)
Cursul m-a ajutat foarte mult si pot spune ca am inteles contabilitatea foarte bine. Nota 10 + ! (S.G. - Curs Contabilitate primara)(9)