Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
EXCEL-ENT! (S.C. - Curs Excel avansat)(4481)
Un curs foarte bun cu exercitii practice adecvate si suficiente. (R.A. - Curs Excel avansat)(4361)
Doamna profesoara este de nota 2000. Preda cursul cu multa seriozitate si profesionalism. (L.A. - Curs Excel avansat)(4358)
Un prieten mi-a recomandat cursul iar acesta a fost foarte util si interesant. Recomand! (F.L. - Curs Excel avansat)(4357)
Am inteles tot ce mi s-a explicat si m-a ajutat in analizarea temelor.Imi va fi de mare ajutor. (I.D. - Curs Excel avansat)(4347)
Aplicatiile au fost foarte elaborate si cu un nivel ridicat de dificulatte, iar informatiile au fost prezentate intr-o maniera clara si explicita. Sunt multumit de cursurile pe care le-am urmat la Absolute School (A.L. - Curs Excel avansat)(4335)
toate notiunile prezentate se pot folosi in task-urile zilnice de la job, comunicarea d-nei profesoare cu cursantii a fost proactiva pe toata durata cursului (B.. - Curs Excel avansat)(4329)
Metoda de predare este foarte eficienta, cu multe explicatii si exemple clare. Cel mai bun trainer de Excel pe care l-am avut! (M.I. - Curs Excel avansat)(4324)
Curs foarte bine structurat, cu foarte multe exercitii, repetate suficient de mult cat sa fie intelese. Predarea foarte buna, profesorul a raspuns tuturor intrebarilor si a dat dovada de profesionalism si implicare. (A.T. - Curs Excel avansat)(4237)
Continutul cursului de excel avansat a fost cel la care ma asteptam, afland informatiile de care aveam nevoie pentru usurarea lucrului in excel. Toate notiunile au fost tratate la nivel maxim. Predarea a fost impecabila, iar d-na profesoara a reusit cu succes sa-mi capteze atentia si sa se faca inteleasa. (R.S. - Curs Excel avansat)(4235)
Modalitatea de predare a cursului de excel avansat este foarte buna, cursul interesant, bine organizat, astfel incat toti participantii sa inteleaga notiunile prezentate. (E.T. - Curs Excel avansat)(4230)
Recomand cursul de Excel avansat la Absolute School, deoarece totul se bazeaza pe lucruri practice, nu teoretice si chiar inveti ceva util. Eu am fost foarte multumita.
(A.A. - Curs Excel avansat)(4020)
Sunt foarte multumita de standardul de predare si conditiile de invatare. Cursul este foarte practic si aplicabil; toate lectiile au fost urmate de exercitii si teme pentru aprofundare. (K.M. - Curs Excel avansat)(3963)
Cursul cuprinde exact notiunile de care aveam nevoie pentru completarea cunostintelor in materie de Excel. Este un curs complex si s-a insistat exact pe notiunile cel mai des intalnite/ folosite in practica. Modalitate de predare excelenta: exercitii, recapitulari la fiecare intalnire, aplicatii practice dupa fiecare notiune teoretica invatata. (A.E. - Curs Excel avansat)(3956)
Informatia a fost foarte bine structurata, combinata cu aplicatii practice care ajuta la fundamentarea cunostintelor acumulate. Mi-a placut foarte mult ca am inceput fiecare capitol de la zero si am primit informatii teoretice urmate de exemple concrete si aplicatii. (T.M. - Curs Excel avansat)(3954)
Cursul a fost foarte folositor. Am avut foarte mult de invatat si am folosit notiunile la munca. Orice explicatie teoretica a fost insotita de suficiente exercitii pentru a o intelege. (B.A. - Curs Excel avansat)(3948)
Un curs foarte bun si util, explicat foarte bine, profesoara foarte receptiva la problemele ridicate de cursanti. Bravo! Nota 10 (M.E. - Curs Excel avansat)(3794)
Informatiile se prezinta intr-o forma usor de inteles, acoperind o arie vasta de exercitii care ajuta foarte mult in diferite situatii. Toate notiunile prevazute de curs au fost clar explicate. Predarea informatiilor a fost foarte buna, tot timpul profesorul s-a asigurat ca cei prezenti la curs au inteles cum trebuie cele predate. (T.A. - Curs Excel avansat)(3767)
Structura cursului este detaliata si simplu de urmarit. Modalitatea de predare este explicita si usor asimilabila. (N.C. - Curs Excel avansat)(3766)
Cursul a fost foarte cuprinzator, cu informatii foarte utile, suficient de detaliate si explicate. (S.S. - Curs Excel avansat)(3765)
La curs toate notiunile au fost tratate in functie de dificultatea lor. Predarea s-a efectuat intr-un mod foarte placut, toate subiectele fiind explicate foarte bine. (G.V. - Curs Excel avansat)(2563)
Cursul este vast si toate notiunile predate sunt legate de activitati reale. Acopera toate notiunile necesare pentru o munca eficienta. Explicatiile oferite la curs sunt foarte bune iar profesorul foarte deschis. (B.D. - Curs Excel avansat)(2562)
Cursul este la obiect iar profesorul este foarte deschis si gata sa raspunda la orice intrebare. (P.A. - Curs Excel avansat)(2561)
Cursul este deosebit de util si foarte bine predat. Am ales aceasta scoala pentru a urma acest curs datorita seriozitatii in predarea cursurilor, aceastea avand foarte multe exercitii practice. (V.G. - Curs Excel avansat)(2560)
Aplicatiile practice au fost predate bine si pe inteles. (N.C. - Curs Excel avansat)(2559)
Continutul cursului a fost adaptat principalelor nevoi actuale la locul de munca. Este foarte bine explicat, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (V.A. - Curs Excel avansat)(966)
Cursul este foarte bine prezentat, are un continut ce atinge majoritatea punctelor importante. Comunicarea cu domnisoara profesoara de nota 10. (S.L. - Curs Excel avansat)(965)
Cursul este foarte bine structurat si explicat. notiuni8le si aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate. Comunicare foarte buna cu domnisoara profesoara abordand o modalitate de predare a informatiilor foarte practica. (D.A. - Curs Excel avansat)(964)
Continutul cursului este interesant, cu aplicatii practice, foarte util. Aplicatiile practice au fost suficiente, m-au ajutat la job si mi-au usurat munca. Domnisoara profesoara dispune de reale abilitati in ceea ce priveste comunicarea si explica pe intelesul tuturor. Are vocatie de profesor.
Am ales aceasta scoala datorita promptitudinii cu care am primit raspunsul la solicitarea mea si atitudinea proclient a angajatorilor. (B.A. - Curs Excel avansat)(963)
Cursul este complex - sunt foarte multe lucruri interesante. Aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (P.C. - Curs Excel avansat)(698)
Cursul ofera informatiile necesare pentru a prelucra o baza de date. Modalitatea de predare folosita a fost interesanta. Domnisoara profesoara este o persoana comunicativa, incearca sa se faca inteleasa prin toate mijloacele. (Z.V. - Curs Excel avansat)(697)
Continutul cursului a acoperit cam tot ce trebuie sa stim in privinta utilizarii Excel - nivel avansat. Toate notiunile au fost tratate detaliat, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost concreta si pe intelesul tuturor. (F.S. - Curs Excel avansat)(696)
Cursul foarte bine structurat. Gradul de detaliu a fost bine gandit. modalitatea de predare a informatiilor a domnisoarei profesoare a fost foarte buna, iar comunicarea cu dansa a fost excelenta. (E.V. - Curs Excel avansat)(695)
Continutul cursului este bine structurat si contine toate informatiile pentru o buna desfasurare a acestuia. Comunicarea si modalitatea de predare a domnisoarei profesoare a fost foarte buna. (C.A. - Curs Excel avansat)(590)