Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Excelent! (P.J. - Curs Fiscalitate)(5059)
Foarte util, abordeaza toate aspectele importante din legislatia fiscala in ceea ce priveste TVA si impozitul pe profit.
Toate informatiileau o rata de aplicabilitate de 100%.
Dl. profesor are o modalitate de predare foarte clara, insistand pe aspectele mai complexe si oferind exemple practice din experienta dansului. (C.A. - Curs Fiscalitate)(4441)
Studiile de caz au fost detaliate pe intelesul tuturor, predarea so prezentarea informatiilor au fost clare si detaliate pentru a intelege mult mai bine aceste aspecte. (C.I. - Curs Fiscalitate)(4303)
Continutul cursului este complet, au fost prezentate si analizate spete pentru fiecare capitol (L.L. - Curs Fiscalitate)(4302)
foarte bine structurat si cuprinzator. Am primit raspunsuri si argumentari la toate intrebarile noastre, (A.T. - Curs Fiscalitate)(4271)
Toate spetele prezentate au fost foarte bune si la obiect, cursul este interactiv, foarte bine sustinut. (C.M. - Curs Fiscalitate)(4270)
Consider ca acest curs este foarte util in activitatea practica, dinamic si interactiv. Prezentarea informatiilor a fost clara, punctuala si cu exemple concrete in activitatea practica. (E.C. - Curs Fiscalitate)(4268)
Acest curs sintetizeaza foarte bine articolel din legislatia romana/europeana. Au fost prezentate spete reale din activitatea cotidiana si cu referire la articolele din legislatie. (H.M. - Curs Fiscalitate)(4265)
Cursu de fiscalitate este foarte bine detaliat, structurat pe notiuni de baza, exercitiile practice sunt cele care fixeaza notiunile teoretice. (S.I. - Curs Fiscalitate)(4263)
Cursul de fiscalitate este foarte util, cu multe exemple intalnite in practica, acopera multe aspecte referitoare la TVA, nerezidenti, accize, dosar preturi de transfer. Au fost prezentate foarte multe spete. (C.C. - Curs Fiscalitate)(4261)
Am dobandit multe cunostinte la acest curs,este explicat pe intelesul tuturor.Am sa revin. (N.M. - Curs Fiscalitate)(4170)
Cursul a fost extrem de interesant, am sa revin pentru un alt curs. (C.B. - Curs Fiscalitate)(4169)
Cursul de fiscalitate a cuprins foarte multe studii de caz. A fos un curs bine organizat. (E.A. - Curs Fiscalitate)(4168)
Am primit raspuns intrebarilor adresate d-lui profesor privind orice neclaritate. (A.S. - Curs Fiscalitate)(4167)
Este un curs foarte util, ofera o imagine de ansamblu asupra fiscalitatii.Toate spetele au fost insotite de aplicatii care au contribuit la o mai buna intelegere. (D.D. - Curs Fiscalitate)(4166)
Cursul a fost interactiv , s-a imbinat cu succes teoria cu practica. (M.M. - Curs Fiscalitate)(4165)
Informatiile au fost prezentate cu mult profesionalism. (M.B. - Curs Fiscalitate)(4164)
Domnul profesor este foarte bine pregatit in acest domeniu, are raspuns pentru fiecare intrebare. (M.J. - Curs Fiscalitate)(4163)
Partea legislativa a fost predata pe intelesul tuturor. Am apreciat foarte mult partea interactiva a cursului. (D.C. - Curs Fiscalitate)(4162)
Au fost multe spete ceea ce este foarte important si au fost predate pe intelesul tuturor.Am urmat mai multe cursuri la aceasta scoala si mi-a placut modul de predare. ( .N. - Curs Fiscalitate)(4161)
Am participat la multe cursuri pana acum si ma declar foarte multumit de acesta. Domnul profesor a venit cu multe exemple practice pentru ca toata lumea sa inteleaga. (C.C. - Curs Fiscalitate)(4160)
Au fost cuprinse aspecte diverse ale activitatii practice. Am avut parte de o comunicare foarte buna si deschidere spre discutarea problemelor aparute in activitatea practica a fiecaruia. (L.H. - Curs Fiscalitate)(4159)
Curs interactiv, excelent structurat, s-au atins problematici esentiale (R.N. - Curs Fiscalitate)(4042)
In cadrul cursului de fiscalitate s-a pus accentul pe informatiile cu adevarat importante din codul fiscal, foarte multe exemple practice. (T.F. - Curs Fiscalitate)(4041)
Cursul de fiscalitate este foarte complex si util, foarte bine structurat cu spete utile. Recomand! (N.I. - Curs Fiscalitate)(4040)
Cursul a fost foarte bine structurat, s-au oferit exemple si solutii practice. dl profesor a discutat toate subiectele solicitate de participantii la curs. (A.B. - Curs Fiscalitate)(4039)
Am invatat foarte multe notiuni noi, folositoare in activitatea pe care o desfasor. Sunt de apreciat exemplele si spetele prezentate care m-au facut sa inteleg mai usor notiunile teoretice. Cursul mi-a fost recomandat de mai multe persoane si il recomand si eu la randul meu. (E.F. - Curs Fiscalitate)(4038)
Abordarea cursului a fost foarte bine structurata, logica, fluenta. Studiile de caz au fost foarte relevante si usor de inteles. (G.D. - Curs Fiscalitate)(4037)
continutul cursului de fiscalitate a fost foarte complex,excelent structurat, toate notiunile au fost tratate detaliat, pe intelesul tuturor. (D.C. - Curs Fiscalitate)(4036)
Dl. profesor este un profesionist iar comunicarea cu noi a fost de exceptie. A fost un curs foarte interesant si interactiv. (L.C. - Curs Fiscalitate)(4035)
Am apreciat dorinta domnului profesor ca fiecare cursant sa inteleaga si sa obtina un pachet de informatii in urma absolvirii acestui curs. S-au exemplificat studii de caz si spete pe care le intalnim in activitatea de contabil si nu numai. (A.V. - Curs Fiscalitate)(4034)
Continutul cursului a fost util, oferind o imagine de ansamblu asupra fiscalitatii. Toate spetele au fost insotite de aplicatii care au contribuit la o mai buna intelegere. Prezentarea cursului s-a facut intr-o maniera deschisa, oferindu-se informatii suplimentare de fiecare data cand au fost solicitate. (D.D. - Curs Fiscalitate)(3939)
Continutul cursului a fost bogat in informatii valoroase privind fiscalitatea, iar programa a abordat corespunzator teme de interes. Modalitatea de predare a fost pe deplin corespunzatoare, imbinand cu succes teoria si practica. (T.M. - Curs Fiscalitate)(3934)
Indiferent de postura in care as putea fi pusa din punct de vedere fiscal, consider ca acest curs m-a ajutat sa ma documentez punctual si sa lamuresc in totalitate problemele intalnite. (E.M. - Curs Fiscalitate)(3932)
Cursul este foarte util si complex, cu legislatia la zi. Partea practica este foarte detaliata si se poate aplica in activitatile de zi cu zi in cadrul oricarei societati din Romania. Lectorul a avut disponibilitatea de a ne ajuta pe fiecare in parte. (A.B. - Curs Fiscalitate)(3931)
Au fost facute la fiecare curs multe aplicatii practice si ne-am lamurit problemele intalnite in practica la servici. (J.M. - Curs Fiscalitate)(3850)
am inteles foarte bine ce ni s-a predat si undea fost cazul s-a insistat cu explicatiile astfel incat toata lumea sa fie lamurita. (F.B. - Curs Fiscalitate)(3849)
informatii detaliate, profesorul deschis la intrebari (I.M. - Curs Fiscalitate)(3848)