Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a fost super. Profesorul un superprofesionist si un om cu o rabdare deosebita. Colegii din grupa au fost de nota 100 plus. Echipa Absolute School foarte prompta in raspunsuri. Comisia de examen super. Examenul usor. Proiectele grupei au luat toate nota 10. Am fost felicitati de catre comisie ca am fost grupa cu cele mai frumoase proiecte. Felicitari Absolute School ! Felicitari, colegi ! Ma bucur ca am facut parte dintr-o grupa asa de buna si unita ! (I.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4634)
Cursul este excelent (atat nivelul 1, cat si nivelul 2). Sunt atinse toate punctele din programa iar metoda de predare este impecabila. Profesorul are adevarat talent pedagogic, raspunde tuturor intrebarilor si explica de cate ori este nevoie, astfel incat nu ai cum sa nu intelegi/retii ce a fost predat! (U.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4604)
Cursul este foarte bine structurat, fiecare concept este prezentat foarte clar si cu exemple detaliate. Multumim domnului profesor pentru rabdarea infinita pe care a aratat-o in realizarea exercitiilor. (L.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4489)
Multumim pe aceasta cale domnului profesor pentru ca a reusit sa faca un curs captivant prin metodele si tehnicile de predare. Este un curs eficient, interesant, practic in care partea teoretica a fost foarte bine alternata cu aplicatiile tehnice. Felicitari domnului profesor pentru rabdarea de care a dat dovada! (M.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4488)
Voiam sa va multumesc pentru modul in care ati predat la cursul de grafica, datorita dumneavoastra am fost acceptata in echipa de grafica de la ArtOut. Stiu ca o sa spuneti ca doar v-ati facut treaba/datoria, dar puteati sa fi facut totul in alt mod si lucrurile n-ar fi iesit la fel de bine. ultumesc mult inca o data! (T.E. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4470)
continutul cursului este foarte variat, raspunzand pe deplin asteptarilor mele, fiecare curs a adus ceva nou, invatand lucruri practice dupa fiecare sedinta. Profesorul a asistat fiecare participant in realizarea exercitiilor, asigurandu-se ca toti cursantii inteleg pasii urmati. (O.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4431)
Cursul a fost unul interesant, captivant su cu destul de multe informatii. Exemplele au fost relevante si in concordanta cu prezentarea, iar comunicarea elev-profesor a fost foarte buna,fiecare pas executat fiind explicat detaliat (I.Z. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4337)
Sunt multumita de tot ce am invatat si nu am ramas cu lucruri nelamurite. Am apreciat foarte mult ca mi s-a raspuns la toate intrebarile, chiar daca poate nu erau neaparat in programa. (R.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4336)
Cursul este foarte bine structurat si este foarte usor de inteles datorita domnului profesor, care se asigura ca intelege fiecare in parte. Ma bucur ca am ales acest curs si il recomand tuturor. (C.G. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4332)
Personal, mi-a placut foarte mult modul de predare al d-lui profesor, cursul a fost interactiv si antrenant, am reusit sa inteleg foarte usor si m-a motivat sa studiez si sa lucrez mai mult. S-au prezentat multe exemple si exercitii care au aplicabilitate practica si ma pot ajuta pe viitor. (A.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4328)
Cursul de grafica a fost foarte bine explicat, cu foarte multa rabdare, atmosfera in sala de curs a fost destinsa. Dl profesor are o metoda de predare orientata catre rezultate, s-a asigurat de fiecare data ca am inteles ce s-a explicat (A.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4326)
Cursul de grafica este foarte bine structurat, bine detaliat, necesar pentru o cariera de grafica sau pentru aprofundarea cunostintelor de photoshop/corel. Explicatiile domnului profesor au acoperit toate nelamuririle si intrebarile noastre, fiind mai detaliate decat suportul de curs. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4259)
Cursul este foarte bine prezentat pe site. A fost o alegere foarte buna. (I.H. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4214)
Domnbul profesor este un om cu care se poate discuta si are rabdare sa-ti explice pana intelegi. (F.V. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4213)
Continutul a fost suficient de bogat si in conformitate cu nivelul de dificultate al cursului. Apreciez ca au fost atinse toate temele din programa. Toate subiectele au fost explicate cu rabdare si toate exercitiile au fost reluate si lamurite inca o data, la nevoie. Profesorul a fost foarte receptiv la sugestiile si intrebarile noastre, predarea fiind chiar pe intelesul tuturor! (C.B. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3993)
Din punct de vedere al continutului, consider ca acest curs atinge toate punctele necesare in vederea realizarii diferitelor aplicatii. Partea practica m-a ajutat sa inteleg foarte bine cum functioneaza si cum se lucreaza in programele Adobe si Corel. (O.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3990)
Cursul mi s-a parut bine elaborat si structurat; prezentarea a fost excelenta si notiunile usor de asimilat; predarea - explicita, cu multa rabdare. (R.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3988)
Cursul este bine elaborat si programa este tratata corespunzator. Predarea a fost excelenta - lectorul a avut multa rabdare si o bunavointa extraordinara...plus simtul umorului. (A.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3979)
Un curs practic, clar, divers si foarte util. Am invatat notiunile teoretice prin intermediul aplicatiilor si am apreciat rabdarea profesorului, modul de explicare al subiectelor, dar si verificarea temelor cursantilor. (M.F. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3972)
Un echilibru bun intre practica si teorie, intre seriozitate si joaca; un curs in care desi stai in fata calculatorului, mintea nu-ti oboseste pentru ca esti mereu atent la creatie. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3970)
Un curs excelent, in care am invatat foarte repede pentru ca am primit raspunsuri si explicatii pe loc, inclusiv lamurirea unor notiuni care nu erau prinse in programa. (E.D. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3968)
Am reusit sa inteleg chiar foarte bine notiunile prezentate, de la cele elementare pana la cele complexe. Ireprosabila, insa, a fost predarea: se explica in detaliu fiecare mutare. (V.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3967)
Din punctul meu de vedere , acest curs cuprinde cele mai importante notiuni ale celor doua programe, astfel incat, la sfarsitul cursului, fiecare cursant sa fie capabil sa realizeze lucrari precum: coperti de revista, logo-uri, retusuri etc. O porgrama completa si bine structurata. (I.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3958)
Cursul este practic si reprezinta un bun inceput in meseria de grafician. Este foarte bine detaliat, explicat si ni s-a raspuns prompt si cu rabdare de fiecare data. (A.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3943)
Cursul este elaborat si bine structurat; partea practica...este extrem de practica, foarte buna. Prezentarea a fost excelenta. Trainerul a avut rabdare si bunavointa extraordinara, plus simtul umorului (foarte important).
Complimente pentru activitatea desfasurata, pentru mediul atat de curat si prietenos, pentru florile de pretutindeni si mai ales pentru intreg personalul. (D.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3915)
Cursul e foarte bun. Am participat si la alt curs (in alta firma) si acolo nu am inteles prea mult la momentul respectiv.
Acum s-a explicat corect, metodic si ma simt sigura la procesarea in Photoshop. Cursul consta doar in practica, iar notiunile sunt usor de asimilat.
Am urmat mai multe cursuri aici. Am incredere in cei care organizeaza cursurile si in lectori, sunt competenti. (E.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3896)
DE DEPARTE CEI MAI BUNI OAMENI DIN DOMENIUL EDUCATIEI DIN ROMANIA. FELICITARI SI TOT RESPECTUL!
DE ASEMENEA CEA MAI REUSITA METODOLOGIE PENTRU INVATAREA INALTELOR TEHNOLOGII I.T.&C. (P.R. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3894)
Dl. prof a fost foarte de treaba, cursul este ok. Ti se explica orice neclaritate cu profesionalism. (P.L. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3893)
Tipul care preda in week-end grafica e super! Are metoda si stie sa te faca sa urmaresti cu atentie toate explicatiile. Oricat de incet la minte ai fi si tot pleci cu ceva in cap de la curs (B.O. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3892)
Cursul este bun. Un singur lucru nu mi-a placut: suportul de curs l-am primit in format alb-negru. Ceea ce ingreuneaza cu mult exersarea acasa. Nici macar in format electronic nu am putut sa-l obtin (pentru a-l printa color). Succes (C.N. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3868)
OAMENI DE CEA MAI BUNA CALITATE SI O METODOLOGIE DE LUCRU CAT SE POATE DE COMPREHENSIVA. MULTUMESC ABSOLUTE SCHOOL.
(P.R. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3860)
VA SCRIU DIN TORONTO, ONTARIO, CANADA UNDE M-AM STABILIT DEFINITIV; VA MULTUMESC PENTRU CURSURILE DE DTP - MI-AU FOST DE UN REAL FOLOS. TOATE CELE BUNE! (R.K. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3844)
Pro: Foarte bine structurat cursul, si cu aplicatii dedicate special muncii in acest domeniu DTP. Maniera de predare a profesorului este una cu adevarat profesionista, la obiect si foarte explicita.
Contra: Suportul de curs ar fi trebuit sa fie tiparit in culori, deoarece devine dificila recunoasterea diverselor efecte grafice aplica, in doar cateva nuante de gri in loc de culori.
[Absolute School] Va intelegem doleanta, insa (din pacate) tiparirea suportului de curs color ar presupune un cost de aproximativ 50% din costul actual al cursului... (B.I. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3809)
Foarte bun cursul. Explica foarte bine profesorul si da niste sfaturi foarte utile. Isi merita banii.
Nu mi-a placut faptul ca n-a respectat pauza de 5 minute care mi se cuvenea :). (D.G. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3793)
Cursul este deosebit de interesant. Comunicarea cu profesorul este excelenta, maniera de predare este binevoitoare si rabdatoare. (S.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3781)
Continutul cursului este foarte util. Aplicatiile practice au fost suficiente si bine detaliate. Modalitatea de predare a fost la obiect. Am apreciat foarte mult punctualitatea si profesionalismul. (C.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3288)
Cursul abordeaza temele necesare pentru initierea celor care pornesc de la zero. Este bine organizat si la obiect. Au fost abordate elemente esentiale, de baza, pentru incepatori. Comunicarea a fost corecta si foarte deschisa. (C.L. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3141)
Este un curs foarte bine structurat si adaptat nivelului de incepatori. Consider ca la fiecare curs s-a pus accent pe toate notiunile si elementele de baza, cat si pe cele derivate la fel de bine. Au fost explicate toate aplicatiile practice si tratate fiecare in parte, pas cu pas. (T.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3140)
Sunt foarte multumita de continutul cursului. Suportul de curs este foarte folositor. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (I.T. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3139)
Continutul si structura cursului au fost foarte bune, a avut aplicatii practice suficiente si bine explicate. Profesorul a dat dovada de profesionalism, rabdare, a fost clar in explicatii, nimic de reprosat. (P.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3107)
Cursul este foarte usor de urmarit si de inteles. Predarea informatiilor a fost foarte ok si pe intelesul tuturor. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3106)
Cursul este foarte instructiv, aplicatiile prezentate pe parcursul cursului au fost foarte bine explicate, profesorul fiind un bun pedagog. (C.E. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3105)
Cursul contine informatii suficiente pentru a lucra in domeniu. Comunicarea cu profesorul si modalitatea de predare a fost foarte buna, domnul profesor a explicat totul foarte bine. (O.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3104)
Cursul a fost foarte bine structurat. Aplicatiile practice au fost detaliate si bine explicate, modalitatea de predare foarte buna. (V.L. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3103)
Cursul este bun, contine lectii bine elaborate pentru oricine doreste sa invete cele doua programe de editare grafica. Cred ca s-a acordat suficienta atentie tuturor notiunilor din programa de curs. Profesorul a fost foarte explicit, bine pregatit iar comunicarea a fost foarte buna (B.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1395)
Cursul a acoperit in mare notiunile de baza iar aplicatiile au fost accesibile si potrivite pentru aprofundarea cunostintelor. Modalitatea de predare a fost foarte buna, profesionista. (G.V. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1394)
Un curs cu aplicabilitate in activitatile zilnice in cadrul unui post. Informatiile au fost clare iar realizarea aplicatiilor a fost prezentata pas cu pas. Am alea aceasta scoala datorita referintelor foarte bune primite de la cunostinte. (B.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1393)
Un curs interesant unde am invatat multe notiuni noi. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (D.D. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1392)
Continutul cursului a fost clar iar notiunile au fost tratate detaliat. Modalitatea de predare a fost pe intelesul tuturor. Am ales aceasta scoala datorita seriozitatii cu care se predau cursurile. (R.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1391)
Continutul cursului a fost foarte bun. Notiunile de baza au fost tratate in detaliu. Dl. profesor are multa rabdare si revine asupra lucrurilor neclare fara ezitari.Arta d-lui profesor compenseaza dificultatile cursului.Comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta (C.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1390)
Cursul a fost foarte util pentru a intelege elementele de baza din programele Photoshop si Corel. Informatiile au fost foarte bine explicate iar dl. profesor a avut foarte multa rabdare.Modalitatea de predare a fost eficienta iar comunicarea de nota 10. (M.B. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1389)