Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Am urmat cursul de Inspector Resurse Umane online si nu regret acest lucru. Am avut posibilitatea de a urma cursul din confortul propriei case. Cu aceasta ocazie, multumesc echipei Absolute School pentru posibilitatea de a face aceste cursuri online si pentru profesionalismul lor in organizarea cursurilor si a examenului.

Desi nu am nicio experienta in domeniu, acest curs a pus bazele pregatirii mele in domeniu si, drept urmare, consider ca sunt gata sa fac fata postului de Inspector Resurse Umane.
Doamna profesoara este o persoana rabdatoare, calma, explica pe intelesul tuturor informatiile expuse. In prezentarea materiei, mi-a placut ca aceasta ne-a prezentat situatii concrete, din viata reala, ca si exemple, ceea ce denota experienta sa vasta in domeniul Resurselor Umane. Recomand profesionalismul de care a dat dovada, mai ales ca aceasta ne-a raspuns la intrebarile punctuale si curiozitatile pe care le-am avut de-a lungul sesiunilor de intalnire (chiar daca de multe ori poate i-am interupt discursul).Faptul ca ne-a oferit posibilitatea sa interactionam cu aceasta am apreciat si pe mine m-a ajutat foarte mult in sedimentarea materiei. Cel mai mult mi-a placut modulul de salarizare si din acest motiv voi reveni cu siguranta la Absolute School pentru a urma cursul de Inspector Salarii. (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(4618)
Cea mai bine pregatita profesoara, nu numai inveti cum sa citesti Codul Muncii, dar ti se ofera si multe alte informatii despre cum ar trebui sa te asiguri ca urmezi procedurile corect, cat si alte surse de informatii. Excelenta alegere de curs (O.O. - Curs Inspector resurse umane)(4584)
Un curs excelent. Doamna profesor ofera toate informatiile necesare unui IRU intr-o maniera foarte clara, pe intelesul tuturor. Chiar daca nu ai deloc cunostinte de RU , la finalul cursului iti poti organiza si desfasura activitatea fara probleme. Recomand cu mare drag acest curs si de asemenea pe dna. profesor. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(4580)
A fost un curs foarte frumos in care am invatat foarte multe lucruri utile care cu siguranta ma vor ajuta in cariera, iar doamna profesoara a fost de nota 20 . (S.D. - Curs Inspector resurse umane)(4574)
Un curs foarte bine structurat de la care am invatat foarte multe. Un curs care m.a ajutat in gasirea unui nou job datorita cunostintelor pe care le.am dobândit cu ajutorul acestui curs. Dna.profesoara este de nota 20! Explica foarte bine, pe intelesul tuturor. Recomand cursul tuturor, asa cum l.am recomandat si colegelor. Revin la Absolute School si pentru alte cursuri datorita profesionalismului. Recomand cu încredere. (A.N - Curs Inspector resurse umane)(4569)
Cursul de Inspector Resurse Umane este extrem de interesant și util, bine structurat, iar în urma lui rămâi cu o mulțime de cunoștințe. Mi-a plăcut mult maniera de predare a doamnei profesoare, un profesionist desăvârșit, care explică foarte bine și te face să înțelegi ușor materia, care este destul de stufoasă. De asemenea, mi-a plăcut modul interactiv de derulare a cursului și faptul că primeai pe loc explicații și răspunsuri corecte și complete la toate întrebările, motiv pentru care am învățat o mulțime de lucruri utile, pe care le-am folosit apoi în munca de zi cu zi. Am urmat la Absolute School mai multe cursuri și de fiecare dată m-am declarat extrem de mulțumită de profesionalismul de care dau dovadă profesorii, modul în care sunt elaborate programa și suportul de curs, condițiile de studiu etc. (M.G. - Curs Inspector resurse umane)(4562)
Curs ff bun. Dna prof. foarte pregatita. Pe mine personal, care nu lucrez in domeniu, m-a facut sa pricep si sa invat cu drag. De exceptie. Multumesc dna profesoara! (D.L. - Curs Inspector resurse umane)(4547)
Am fost foarte incantata de acest curs, nu am lucrat inainte in domeniu, dar, cu toate acestea, am inteles foarte bine notiunile si diverse situatii posibile discutate. Doamna profesoara este foarte bine pregatita, iar cursul, per ansamblu, merita toti banii si tot timpul investit. Il recomand! (A.S. - Curs Inspector resurse umane)(4528)
Continutul cursului de Inspector resurse umane este foarte explicit, modalitatea de prezentare a informatiilor a fost la obiect, comunicarea cu profesorul a fost la nivel ridicat. Profesorul a dovedit o pregatire exceptionala si a depasit cu mult asteptarile mele in ceea ce priveste acest curs. (R.A. - Curs Inspector resurse umane)(4429)
continutul a fost usor de inteles datorita explicatiilor primite. Partea practica m-a ajutat sa inteleg teoria. am simtit implicarea si pasiunea profesorului, dorinta de a evolua ajutandu-i pe ceilalti sa evolueze. (M.I. - Curs Inspector resurse umane)(4419)
cursul de resurse umane a fost foarte bine predat, pe intelesul tuturor. (F.L. - Curs Inspector resurse umane)(4418)
Cursul a fost foarte cuprinzator, au fost tratate toate problemele. Tot ce am invatat se aplica la locul de munca si s-au facut numeroase aplicatii pentru o mai buna intelegere. Totul a fost prezentat in cel mai mic detaliu astfel incat toate lumea sa inteleaga. (I.O. - Curs Inspector resurse umane)(4417)
Continutul cursului este complex si bine structurat. Notiunile au fost tratate detaliat, cu foarte multe aplicatii. Predarea a fost pe intelesul tuturor, am comunicat foarte bine cu profesorul, d-na fiind exceptionala, atat ca pregatire profesionala, cat si ca om. Mi-a placut foarte mult. (R.A. - Curs Inspector resurse umane)(4407)
Comunicarea cu profesorul a fost foarte, foarte buna, iar modalitatea de prezentare foarte explicita. (G.E. - Curs Inspector resurse umane)(4405)
Cursul este extrem de util, foarte bine structurat si explicat. Programa cursului a fost foarte clara si explicata in detaliu la fiecare sedinta. Au fost discutate multe spete si d-na profesoara a raspuns tuturor intrebarilor. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(4401)
Cursul de IRU este un curs complex, cu multe exemple, situatii pe care le putem intalni la orice pas. Ni s-a raspuns la toate intrebarile, lucru pe care il apreciez foarte mult. S-au prezentat situatii reale si informatii utile. D-na profesoara preda foarte bine si stie sa ne faca sa intelegem toate aspectele legate de resurse umane. Recomand cursul pentru persoanele care lucreaza in domeniu sau vor sa se angajeze. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(4398)
Este un curs exceptional de bun. Am invatat foarte multe lucruri si mi-a lamurit extrem de multe probleme. Am efectuat impreuna foarte multe aplicatii si multe exemple care ar putea aparea in practica. Doamna profesoara preda intr-o maniera excelenta si este inarmata cu multa rabdare. (V.E. - Curs Inspector resurse umane)(4383)
Toate notiunile din programa cursului au fost tratate in detaliu. Doamna profesoara este foarte bine pregatita. (A.L. - Curs Inspector resurse umane)(4382)
Modul de predare a fost coerent si la obiect, limbaj accesibil si accent de practica. Exeplele din practica au fost multiple si exercitiile asemenea. (A.S. - Curs Inspector resurse umane)(4377)
Doamna profesoara a fost foarte comunicativa si deschisa si o "sursa" infinita de informatii. Fiecare aspect teoretic a fost detaliat cu exemple concrete. (B.I. - Curs Inspector resurse umane)(4376)
Cursul de resurse umane este foarte bine elaborat si interactiv. S-au oferit exemple clare la clasa pe teme si s-a raspuns la toate intrebarile. Doamna profesoara este foarte dedicata si implicata. (A.C. - Curs Inspector resurse umane)(4375)
cursul de resurse umane a fost predat in cele mai bune conditii, atingandu-se si dezbatandu-se toate articolele importante din Codul Muncii. Informatiile au fost predate intr-un mod foarte clar, iar raspunsurile la intrebarile cursantilor au fost pe masura asteptarilor. (I.O. - Curs Inspector resurse umane)(4367)
continutul cursului acopera intreaga materie aferenta cursului de inspector resurse umane. Totul a fost foarte bine detaliat, ba chiar am primit raspunsuri la intrebari suplimentare sau care vizau exemple concrete ceea ce a facilitat intelegerea notiunilor. este primul curs la care am participat unde s-au facut aplicatii la fiecare ora, iar predarea a fost excelenta (S.O. - Curs Inspector resurse umane)(4364)
La fiecare curs au fost explicate si prezentate exemple pe tama discutata, cursul este foarte util, consolidat c o multime de exemple care mi-au redat i imagine mai clara asupra modului in care trebuie sa procedez pe viitor. Am apreciat calmul si profesionalismul d-nei profesoare. (A.B. - Curs Inspector resurse umane)(4323)
Recomand cursul de IRU, am avut o profesoara cu multa rabdare care a raspuns la orice intrebare, in orice situatie, oricat ar fi fost intrebarea de complicata. (R.G. - Curs Inspector resurse umane)(4258)
Curs foarte util, modalitatea de predare a fost exceptionala. Am urmat si alte cursuri la aceasta scoala si am fost multumita atat de informatiile primite de la profesor cat si de materialel puse la dispozitie. (S.T. - Curs Inspector resurse umane)(4222)
al ales Absolute School datorita profesionalismului personalului. Cursul de resurse umane este foarte bine structurat, partea practica a inclus foarte multe aplicatii, iar profesorul este foarte competent si dedicat profesiei, receptiv la toate intrebarile cursantilor. (O.B. - Curs Inspector resurse umane)(4220)
Predare excelenta. Orice intrebare a primit raspuns, am apreciat deschiderea, rabdarea si dedicarea profesorului. Metoda didactica excelenta! Felicitari1 (M.V. - Curs Inspector resurse umane)(4217)
Recomand, avand in vedere calitatea cursului pretul este foarte mic.Doamna profesoara este EXTRAORDINARA! (I.H. - Curs Inspector resurse umane)(4198)
Eu am ajuns la cursul de Inspector Resurse Umane la recomandarea unor prietene, recomand cursul tuturor celor care doresc sa ramana cu ceva dupa absolvirea cursului. (A.I. - Curs Inspector resurse umane)(4197)
Cursul a fost cu mult peste nota 10.Pentru mine a fost foarte util. (V.D. - Curs Inspector resurse umane)(4192)
Am apreaciat foarte mult la acest curs faptul ca doamna profesoara a insistat pana ce toata lumea a inteles. Felicitari dnei. profesoare. (E.P. - Curs Inspector resurse umane)(4191)
Nu ma asteptam sa fie un curs atat de placut. Doamna profesoara este intr-adevar dedicata si felul in care a predat materia a fost deosebit. (R.D. - Curs Inspector resurse umane)(4016)
cursul este foarte bine structurat,necesar ptr.dezvoltarea profesionala.Materia afost tratata corespunzator,mi-a placut mult modalitatea de desfasurare si stilul pedagogic al doamnei profesoare. (G.D. - Curs Inspector resurse umane)(4011)
Nu ne vom revansa niciodata pentru tot ce ne-ati predat si ne-ati invatat si dorim sa ne exprimam gratitudinea si recunostinta noastra pentru implicarea si efortul dvs. Cele mai sincere urari de bine va transmite "echipa de Inspectori HR" ! (20.06) (D.S. - Curs Inspector resurse umane)(4010)
Un curs necesar pentru dezvoltarea profesionala, in care am acumulat multe cunostinte. Materia a fost tratata corespunzator si cred ca au fost prezentate informatii cu mult peste nivelul standard al cursului. (M.T. - Curs Inspector resurse umane)(4000)
A fost un curs neasteptat de interactiv, cu explicatii pentru fiecare situatie data, cu recapitularea informatiilor predate dupa fiecare curs. Mi-a placut mult modalitatea de desfasurare si dna profesoara, care are mult tact pedagogic. (S.B. - Curs Inspector resurse umane)(3999)
Un curs foarte bun si exact pe specificul resurselor umane. In raport cu timpul alocat au fost tratate toate problemele de interes si am comunicat f bine cu dna profesoara. (L.A. - Curs Inspector resurse umane)(3998)
Un curs complex, in care am lucrat diferite aplicatii in Revisal, predat de un profesor extrem de dedicat. (M.D. - Curs Inspector resurse umane)(3997)
Am apreciat, de-a lungul cursului, modul de parcurgere al textului de lege si cum au fost subliniate si lamurite lacunele legislative. De asemenea, mesajul transmis a fost accesibil indiferent de studiile cursantilor - juridice sau nu. (I.B. - Curs Inspector resurse umane)(3985)
Cursul este complet, cu informatii din practica si legislatie foarte utile pentru un angajat in domeniul HR. Caietul de practica a fost foarte util, alaturi de exercitii si programul Revisal. Profesoara este un expert in domeniu care demonstreaza mult talent si pasiune in procesul de predare. (T.T. - Curs Inspector resurse umane)(3984)
Avand in vedere perioada de desfasurare a cursului, continutul este foarte bine conturat si am reusit sa invat tot ceea ce aveam nevoie ptr desfasurarea activitatii la locul de munca. Un plus este comunicarea foarte buna cu lectorul. (D.F. - Curs Inspector resurse umane)(3983)
Cursul mi s-a parut a fi foarte bine orientat, cu prevederi legislative la zi, conform ultimelor modificari, cu trimiteri la prevederi speciale dar si la spete mai deosebite. Aplicatiile practice au fost multe si ancorate in realitatea companiilor. (D.S. - Curs Inspector resurse umane)(3982)
Continutul cursului mi-a depasit asteptarile. La fiecare ora au existat discutii libere, exemple din realitate, chiar si exercitii. Comunicarea cu profesorul a fost una foarte buna datorita faptului ca acestuia ii place ceea ce face si a empatizat cu noi, cursantii, pe parcursul intregului curs. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(3975)
Foarte bine structurat! (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(3913)
Un curs exceptional datorita doamnei profesoare foarte dedicate meseriei sale.Felicitari! (V.M. - Curs Inspector resurse umane)(3905)
Felicitari doamnei profesoare !!! Nota 10 cu felicitari ! (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(3899)
Nota 10 pentru un curs de nota 10. Doamna profesoara are o metoda de predare foarte eficienta si cu multe exemple, datorita acestui fapt cursul foarte frumos si captivant. (N.F. - Curs Inspector resurse umane)(3880)
Un curs de nota 10, foarte bine sistematizat. Felicitari d-nei profesoare pentru felul in care preda acest curs si modul de explicare al notiunilor pe intelesul tuturor. Recomand cursul celor care vor sa lucreze in domeniu. (D.L. - Curs Inspector resurse umane)(3855)
Felicitari pentru cursul de Inspector resurse umane. Felicitari si doamnei profesor, care a demonstrat ca e un bun pedagog. (A.G. - Curs Inspector resurse umane)(3854)
Felicitari d-nei Prof., a dat dovada ca este un pedagog cariua nu ai nimic sa ii reprosezi, modul de predare extraordinar,astazi am absolvit examenul si sunt mandra de cunostintele dobandite in cele 4 sapt de curs,datorita dansei.Nota 10 cu felicitari dansei si scolii Absoulute School. (F.V. - Curs Inspector resurse umane)(3845)
Am fost foarte multumita de acest curs. Pana sa-l urmez aveam vagi cunostinte despre acest domeniu, dar am invatat foarte multe lucruri. Multumim pentru ca oferiti servicii de calitate! (I.N. - Curs Inspector resurse umane)(3840)
Nota 10 pt curs si 10 cu felicitari pt d-na prof. Cursul este foarte bun iar d-na prof explica pe intelesul fiecaruia si are raspunsuri pt toti.Inca o data nota 10 cu felicitati pt d-na prof. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(3834)
Nota 10 cu felicitari pentru acest curs si mai ales pentru d-na profesoara ! Este un bun pedagog care, punand suflet si un mare interes in modul de predare, a reusit sa faca pe intelesul nostru Codul Muncii si tot ce tine de un inspector de resurse umane. Am invatat cu drag si pasiune, constiincios, pentru noi si pentru a o face pe d-na profesoara sa fie mandra de noi, pentru ca a "lansat" pe piata niste inspectori buni, care vor sa-si faca treaba corect si constiincios. Va multumim. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(3833)
Cursul a fost foarte bine explicat si toate notiunile au fost detaliate. Mi-a placut prezentarea intregului curs si formatulk acestuia. D-na profesoara explica foarte bine. Este o mare diferenta intre acest curs si cel pe care l-am facut in alta parte... (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(3828)
Un curs de nota 20! Se merita acest curs si doamna prof. este foarte buna la modul de predare, inveti din clasa! Va doresc sa o tineti tot asa! Pt. d-na prof. nu exista o nota, este foarte buna si sfaturile dinsei m-au ajutat ! Ii transmit sanatate si tot ce isi doreste din partea mea! Va pup! (R.M. - Curs Inspector resurse umane)(3795)
Eu sunt inca la cursul de IRU; este un curs foarte bun, acum decopar la acest curs noutati si drepturi de care nu stiam; o sa fac si cursul de manager in resurse umane; cursului de IRU ii dau nota 20, il recomand la toata lumea! Sa aveti o zi buna :) (M.R. - Curs Inspector resurse umane)(3790)
Cursul are un continut foarte bogat, cu tematica ampla. Modalitatea de predare a fost accesibila si foarte atractiva, cu exemple elocvente si studii de caz regasite in practica de lucru de zi cu zi.. Comunicarea cu d-na profesoara este excelenta; dincolo de continutul informational transmis (documentat si complet) este admirabil stilul cald si atractiv si aptitudinile didactice evidente.
Am citit aprecierile fostilor cursanti si mi s-au parut exagerate si imposibil de crezut ca nu sunt si aspecte de criticat. Acum, la absolvirea cursului, m-am convins: nu sunt exagerate, sunt absolut intemeiate. (C.M. - Curs Inspector resurse umane)(3753)
Este un curs structurat logic si complet. Mi-a placut ca trateaza in profunzime legislatia muncii si cu multe explicatii. Aplicatiile facute au fost suficiente si bine explicate, nu am ramas cu nicio intrebare nerezolvata. Materialul a avut o organizare buna, am simtit interesul real al profesorului pentru acest domeniu si profesionalismul. (C.S. - Curs Inspector resurse umane)(2545)
Cursul a fost foarte bine structurat, informatiile fiind prezentate dupa o structura logica. Toate modulele cursului au fost bine prezentate si explicate prin exemple si aplicatii. Comunicarea a fost buna, deschisa la toate neclaritatile cursantilor. Cursul a fost foarte bun iar profesorul un adevarat profesionist. (R.A. - Curs Inspector resurse umane)(2543)
Cursul este cuprinzator, accesibil din punct de vedere al explicatiilor, a acoperit toate aspectele necesare incadrarii pe postul de IRU. Comunicarea a fost foarte buna, toate notiunile au fost predate si explicate succint si pe intelesul tuturor, cu exemple din practica. (O.A. - Curs Inspector resurse umane)(2542)
Continutul cursului este foarte bine detaliat, pe intelesul meu. Aplicatiile practice au fost bine explicate si suficiente. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost peste asteptarile mele, am ramas foarte multumita de modalitatea de predare a profesorului. (I.O. - Curs Inspector resurse umane)(2541)
La curs s-au dezbatut probleme importante pentru a putea obtine o calificare chiar cu experienta in acest domeniu. Aplicatiile practice au fost dezbatute foarte in amanunt unde chiar nu ai fi avut cum sa intelegi. Modalitatea de predare a informatiilor am apreciat-o ca fiind una din cele mai bune care pot exista. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(2540)
Cursul a fost foarte bine realizat, cu notiuni tratate extrem de amplu.
A fost o imbinare foarte buna intre teorie si practica. (S.R. - Curs Inspector resurse umane)(2515)
A fost un curs bogat in informatii, foarte bine structurat si destul de accesibil. Consider ca s-a insistat suficient asupra fiecarui capitol, avand in vedere aplicatiile facute si recapitularile. Pot sa spun ca la inceput am considerat acest curs o necesitate insa am ajuns sa vin de placere. (B.A. - Curs Inspector resurse umane)(2514)
Cursul a fost interactiv, a continut multa informatie, aplicatii si discutii interesante. Modalitatea de predare a fost interactiva ceea ce a facut ca informatia prezentata sa fie retinuta mai usor.Profesorul a fost deschis, comunicativ. (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(2513)
Un curs foarte bine structurat cu informatii actuale si utile.Atunci cand au fost nelamuriri, acestea au fost clarificate. (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(2512)
A fost un curs complet, complex si modalitatea de structurare a continutului a fost foarte bine realizata. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si au fost explicate si chair reluate cand a fost cazul. Modalitatea de predare a informatiilor a fost dinamica. alternand aspectele teoretice cu cele practice. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(2366)
Continutul cursului este complex, variat, cuprinde multe spete, este interesant si practic. Predarea a fost sistematica, ordonata si practica, pe intelesul chiar si celor care nu au experienta in domeniu. Comunicarea a fost extraordinara, as putea spune ca am invatat mai mult de la doamna profesoara decat in 2 ani de practica. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(2365)
Continutul cursului este complex, complet si aprofundat, bine structurat si in conformitate cu legea. Aplicatiile practice au fost foarte bune si suficiente, iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (P.C. - Curs Inspector resurse umane)(2364)
Continutul cursului este complet, clar, bine structurat. Fiecare modul a avut bagajul complet de explicatii si notiuni predate. Modalitatea de predare interactiva a fost deliciul acestui curs iar comunicarea cu profesorul a fost foarte clara, deschisa si bine intentionata. (M.E. - Curs Inspector resurse umane)(2363)
Continutul cursului este util pentru activitatea de inspector resurse umane, asigura necesarul de cunostinte exercitarii atributiilor si imbina aspectele teoretice cu cele practice. Modalitatea de predare este foarte buna, este clara, concreta iar explicatiile sunt la obiect. Modalitatea de predare este foarte buna, asigura participarea tuturor cursantilor la dezbateri si rezolvarea aplicatiilor. (E.V. - Curs Inspector resurse umane)(2362)
Cursul este suficient de cuprinzator pentru pregatirea unui inspector de resurse umane, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Teoria a fost detaliata in mod detaliat si explicit, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate. Profesorul are o modalitate de predare placuta, explicita, clara si practica. (G.C. - Curs Inspector resurse umane)(2246)
Cursul este bine structurat, usor de parcurs si de invatat. Modalitatea de predare este exceptionala, cadrul didactic este extrem de bine pregatit cu raspunsuri prompte la toate intrebarile adresate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte eficienta, nu am avut intrebari la care sa nu fi primit raspunsuri. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(2245)
Continutul cursului este practic, util, iar elementele analizate au aplicabilitate imediata. Toate notiunile au fost tratate in detaliu, modalitatea de predare fiind bine adaptata la tipul cursului. Am ales acest curs pentru ca site-ul scolii este foarte bine organizat. De asemenea pe site este link direct catre acreditarile CNFPA. (I.A. - Curs Inspector resurse umane)(2244)
Cursul se axeaza pe notiuni utile si specifice unui incepator al acestui domeniu, ceea ce este foarte bine. Am o parere foarte buna despre modalitatea de predare, am primit detalii amanuntite si exemplificari la fiecare informatiei noua. Am ales sa urmez cursul la aceasta scoala datorita certificatului dublu acreditat si deoarece pretul cursului nu este atat de ridicat comparativ cu alte scoli. (A.G. - Curs Inspector resurse umane)(2243)
Mi-a placut acest curs deoarece am invatat lucruri care imi pot fi necesare atat pe plan profesional, cat si personal. Toate subiectele tratate la curs au fost analizate pana in cele mai mici amanunte. Am ales aceasta scoala pentru a urma cursul datorita complexitatii temelor tratate. (C.G. - Curs Inspector resurse umane)(2242)
Continutul cursului este bine structurat si ofera o baza de cunostinte solida pentru a indeplini o functie in administarea de personal. Modalitatea de predare este excelenta ! Profesorul este o persoana pasionata de acest domeniu si care reuseste sa starneasca si altora interesul pentru studiul legislatiei muncii. Am fost incantata de modul de predare: foarte activ si bazat pe comunicare. In concluzie, a fost un curs foarte interesant si util pentru mine. (A.R. - Curs Inspector resurse umane)(2241)
Continutul cursului este vast dar foarte bine organizat si explicat. Toate notiunile au fost tratate detaliat iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost una profesionista, profesorul a lamurit si a raspuns la toate intrebarile adresate, fiind foarte bine pregatit. Transmiterea informatiei a fost facuta intrun limbaj comun, pe intelesul tuturor. Recomandarile prietenilor m-au facut sa aleg aceasta scoala. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(2240)
La acest curs am aflat multe informatii noi iar cele pe care deja le stiam au fost clarificate in profunzime, fiind astfel mult mai bine insusite. Informatiile au fost predate astfel incat marea majoritate s-au retinut de la curs. (R.C. - Curs Inspector resurse umane)(2239)
Continutul cursului este clar, foarte bine structurat si expus. Notiunile au fost explicite, cu exemple si suficient dezbatute. Am ales aceasta scoala pentru a urma cursul deoarece mi-a inspirat incredere inca de la prima accesare a site-ului. (S.L. - Curs Inspector resurse umane)(2238)
Continutul cursului a fost bogat, bine documentat si respectat integral (au fost si informatii suplimentare). Aplicatiile practice prezentate la curs au fost foarte bine explicate iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (P.I. - Curs Inspector resurse umane)(1400)
Continutul cursului a fost foarte util, complex si complet. Informatiile au fost predate intr-un mod foarte bine structurat, clar si concis, avand un grad mare de aplicabilitate. Comunicarea a fost una eficienta, s-a raspuns prompt la toate intrebarile adresate. (I.A. - Curs Inspector resurse umane)(1399)
Continutul cursului este bun, util cu foarte multe exemple practice care au condus la o buna intelegere. Modalitatea de predare a fost potrivita si a condus la o foarte buna insusire a notiunilor. Comunicarea a fost foarte buna. (D.C. - Curs Inspector resurse umane)(1398)
Cursul are un continut foarte bine structurat. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna si deschisa pentru orice fel de nelamurire sau neintelegere. A fost un curs practic. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(1397)
Cursul are o parte practica solida insotita de o abordare profesionala de exceptie. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (S.V. - Curs Inspector resurse umane)(1396)
Un curs destul de stufos, dar bine structurat si predat.
Am mai urmat un curs tot la Absolute School anul trecut, acesta fiind principalul motiv pentru care am ales tot aceasta scoala. (T.D. - Curs Inspector resurse umane)(955)
Consider ca acest curs a acoperit cu prisosinta aria de interes a unui viitor Inspector de resurse umane.
Am apreciat dedicarea, profesionalismul si implicarea totala a doamnei profesoare, comunicarea cu dansa a fost deschisa si destinsa. (S.N. - Curs Inspector resurse umane)(954)
Continutul cursului este bine structurat, cuprinzand informatii de actualitate. Cursul a acoperit toate aspectele legate de resursele umane. S-au facut foarte multe aplicatii practice la fiecare etapa a cursului. (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(953)
Cursul este bine structurat, complet si actualizat.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna fiind o persoana deschisa, sociabila. (M.R. - Curs Inspector resurse umane)(952)
Cursul a fost scurt si la obiect. Aplicatiile practice au fost mai mult decat explicate si pe intelesul tuturor. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna; este un psiholog si sociolog EXCEPTIONAL. (I.R. - Curs Inspector resurse umane)(951)
Cursul a avut un continut detaliat si structurat foarte bine chiar si pentru cei care nu au cunostinte in domeniul acesta (categorie in care ma incadram si eu). Aplicatiile practice au fost bine prezentate astfel incat sa nu ramana nimeni care sa nu stie sa le faca. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost excelenta. (G.I. - Curs Inspector resurse umane)(950)
Continutul cursului prezinta pe intelesul tuturor legea 53/2003. Toate subiectele din programa au fost tratate cu seriozitate, detaliat si explicite, informatiile fiind explicite, clare, coerente. (G.S. - Curs Inspector resurse umane)(949)
Cursul mi s-a parut cuprinzator, cu notiuni bine explicate, in detaliu. Aplicatiile au fost bine explicate si variate pentru a ne putea insusi cat mai bine notiunile noi.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta, dansa dand dovada de amabilitate si raspuns la toate intrebarile avute.
Am ales aceasta scoala deoarece exista acreditare pentru cursul de Inspector Resurse Umane si site-ul scolii este foarte bine structurat oferind multe informatii. (D.A. - Curs Inspector resurse umane)(948)
Continutul cursului a fost foarte explicit, cu teorie + aplicarea ei practica, ceea ce cu siguranta ne va ajuta in job.
Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si foarte bine explicate.
Site-ul scolii este bine structurat si continuturile lui m-au facut sa inteleg buna organizare a scolii. (C.M. - Curs Inspector resurse umane)(947)
Cursul este bine structurat si prezentat. Modalitatea de predare a fost eficienta, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (C.T. - Curs Inspector resurse umane)(946)
Continutul cursului este actualizat. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost pe intelesul cursantilor, comunicarea cu aceasta fiind foarte buna, constructiva. (B.E. - Curs Inspector resurse umane)(945)
Continutul cursului este foarte bine structurat, cu informatii pertinente. programa de curs a fost suficient de detaliata, iar aplicatiile au fost foarte bine explicate, modalitatea de predare si comunicarea cu doamna profesoara fiind excelenta. (B.S. - Curs Inspector resurse umane)(944)
Continutul cursului este foarte informativ, amplu, la obiect, ceea ce ma ajuta sa invat ceva pentru viitor. Comunicarea cu doamna profesoara m-a impresionat, deoarece este o doamna foarte deschisa, comunicarea facandu-se mai bine. (B.D. - Curs Inspector resurse umane)(943)
Este un curs complex, foarte bine organizat, cu multe aplicatii practice ceea ce ne este foarte util, iar comunicarea cu dna profesoara a fost extraordinara.S-o tineti tot asa si la mai mare ! (M.T. - Curs Inspector resurse umane)(940)
multumiri doamnei profesoare pentru modul de predare,intelegere si explicare.din pacate intalnim mai rar oameni cu har si daruire in ceea ce fac.sunt foarte multumita.Am emotii foarte mari pentru examen. (S.R. - Curs Inspector resurse umane)(939)
Multumesc d-nei profesoare care m-a facut sa inteleg ca niciodata nu-i tarziu sa mai inveti inca ceva, cursul facut cu dansa m-a captivat iar la examenul de la ITM am luat din prima cu 8,05 chiar la 50 ani . Multumesc inca o data si o felicit pentru felul cum se face ascultata si inteleasa. Mazilu Cornelia (grupa din februarie de la 8-12 ) (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(938)
Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele, foarte bine prezentat iar materia a fost foarte bine detaliata. Doamna profesoara are o metoda foarte clara si explicita, comunicarea cu dansa fiind foarte buna si interactiva. (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(685)
Curs complet, notiunile sunt definite foarte clar fiind foarte interesante si folositoare, cu metoda de predare foarte clara si succinta. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna si orice intrebare a fost tratata cu importanta cuvenita si explicatiile necesare. (P.F. - Curs Inspector resurse umane)(684)
Continutul cursului este foarte detaliat, pe intelesul tuturor si afli multe notiuni noi. Toate notiunile cursului au fost tratate detaliat, iar aplicatiile practice au fost indeajuns de multe astfel incat sa fie percepute de fiecare cursant. Comunicarea cu doamna profesoara este libera, fiecare cursant isi spune parerea. (R.C. - Curs Inspector resurse umane)(683)
Continutul cursului este unul care prezinta si exemplifica foarte concis activitatile unui viitor inspector de resurse umane. Intr-adevar o materie se intelege si se indrageste in functie de profesor. Modalitatea de predare a doamnei profesoare o consider foarte eficienta.
Am optat pentru aceasta scoala datorita modului de prezentare clar (pe internet) a cunostintelor pe care le-am asimilat pe parcursul cursului si pentru motivul ca diploma este recunoscuta la nivel national. (A.A. - Curs Inspector resurse umane)(682)
Cursul a fost foarte detaliat, complet, sustinut de exemple si aplicatii practice elocvente. Modalitatea de predare a fost foarte coerenta sustinuta de exemple, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (Z.A. - Curs Inspector resurse umane)(681)
Curs dens cu o valoare practica deosebit de utila, permanent racordat la desele si multiplele modificari ale cadrului legislativ. Aplicatiile practice au fost foarte utile si datorita manierei de predare consider ca pot avea potenta sa fiu angajat in acest domeniu. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (T.A. - Curs Inspector resurse umane)(680)
Continutul cursului este mai mult decat complet. Contine toate informatiile, foarte multe aplicatii practice si foarte bine prezentate, necesare unui inspector resurse umane. Modul de predare este eficient, concis, informatia fiind bine structurata acoperind toate problemele. Doamna profesoara este foarte bine pregatita si are capacitatea de a instrui cursantii. (D.C. - Curs Inspector resurse umane)(679)
Cursul a fost bine structurat, aplicatiile practive fiind foarte bine explicate. Doamna profesoara a fost foarte comunicativa si a raspuns la obiect si foarte clar la intrebarile pe care le-am avut. Nu ma asteptam sa invat atatea lucruri in cadrul acestui curs. (D.D. - Curs Inspector resurse umane)(678)
Am invatat in acest scurt interval de timp ceea ce nu am reusit intr-un an la facultate la disciplina "Dreptul Muncii". Modalitatea de predare a doamnei profesoare este foarte buna, doamna profesoara avand calitatea de a se face ascultata si inteleasa. (F.C. - Curs Inspector resurse umane)(668)
Continutul cursului a fost foarte detaliat si pe intelesul tuturor, cu foarte multe exemplificari. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, iar comunicarea cu doamna profesopara foarte buna. (V.G. - Curs Inspector resurse umane)(667)
Este un curs complet. S-au acoperit toate punctele din programa in detaliu. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Doamna profesoara are o tehnica deosebita de predare iar comunicarea cu dansa a fost excelenta. (H.R. - Curs Inspector resurse umane)(666)
Este un curs bine explicat, aerisit, care cuprinde toate informatiile necesare desfasurarii unei activitati in domeniul resurselor umane. Apreciez comunicarea cu doamna profesoara ca fiind una deschisa. (F.N. - Curs Inspector resurse umane)(665)
Continutul cursului a fost complex si complet, asigurand notiuni si exemplificari practice concrete ce au dus la o buna intelegere si asimilare a tematicii. S-a insistat suficient pe fiecare subiect din programa, inclusiv discutii libere care au dus la retinerea notiunilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost extrem de clara, coerenta, in 2 cuvinte: bun pedagog - doamna profesoara. (Z.D. - Curs Inspector resurse umane)(664)
Acesta a fost un curs foarte placut, cu foarte multe aplicatii si discutii legate de continutul acestuia, care m-au ajutat sa retin mai usor informatiile si sa vin cu placere la curs.
Cred ca am avut norocul de o profesoara foarte buna care a stiut sa imbine utilul cu placutul si sa ne faca sa venim cu placere si sa ramanem cu foarte multe informatii chiar din sala de curs. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(663)
Continutul cursului este foarte bine structurat, util, cu un continut ridicat de exemple practice. Se pune o baza solida pentru viitorul reusit al unei persoane interesata de domeniul resurselor umane. Toate subiectele programei au fost abordate in detaliu. Doamna profesoara = UN FOARTE BUN PEDAGOG. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(662)
Informatiile au fost prezentate intr-un mod foarte bine structurat, oferind posibilitatea de a retine cel putin 50% din volumul de cunostinte inca din clasa. Informatiile au fost predate astfel incat sa fie si pe intelesul celor care nu lucreaza indomeniu.
Doamna profesoara a fost mereu deschisa dialogului, dand ocazia tuturor de a pune intrebari in legatura cu orice nelamuriri legate de informatiile predate.
Seriozitatea cu care sunt tratate cursurile in aceasta institutie imi era deja cunoscuta, in urma absolvirii unui alt curs la aceasta scoala. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(661)
Mi s-a parut a fi un curs complet, in cadrul caruia am aflat foarte multe informatii noi. Din punctul meu de vedere, fiecare tema a fost tratata detaliat, la fiecare curs se reluau informatii din cursurile anterioare, fapt ce m-a ajutat pentru a fixa ceea ce mi s-a predat.
Aplicatiile practice prezentate au fost foarte bine explicate, am inteles modalitatile de calcul, fapt ce ma va ajuta cu siguranta pe viitor. Informatiile teoretice au fost insotite de exmple practice date de catre doamna profesoara si aceasta metoda o consider a fi cea mai adevarata. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(660)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat si util. Consider ca toate notiunile au fost suficient detaliate. Aplicatiile practice au fost suficiente si explicate logic si riguros. Doamna profesoara are o maniera de a preda informatiile care favorizeaza buna intelegere, insotita de exemple practice. (T.R. - Curs Inspector resurse umane)(659)
Continutul cursuluifoarte bine structurat. Au fost tratate detaliat toate notiunile din programa de curs. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si foarte bine explicate. Excelenta activitatea desfasurata de doamna profesoara. Este un foarte bun pedagog. (C.L. - Curs Inspector resurse umane)(658)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat si accesibil. Tin sa precizez ca am primit un raspuns prompt si clar la fiecare intrebare adresata, neexinstand neclaritati cu privire la notiunile din programa de curs. Doamna profesoara s-a facut foarte usor inteleasa printr-un limbaj accesibil, cald si prin amabilitate, comunicarea cu dansa fiind deosebita. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(657)
Cursul a respectat programa anuntata. pentru o mai buna intelegere s-au dat exemple si s-au facut aplicatii practice, pe care le consider suficiente, ajutand ca materia sa fie inteleasa mai bine.
Ma bucur ca am ales aceasta scoala, alegerea dovedindu-se a fi fost excelenta. Notiunile pe care le-am dobandit au fost peste asteptarile mele. (B.L. - Curs Inspector resurse umane)(656)
Cursul a fost foarte bine structurat, pe intelesul tuturor, s-au atins toate punctele, doamna profesoara foarte bine pregatita, comunicarea cu dansa fiind foarte buna. (A.R. - Curs Inspector resurse umane)(655)
Cursul a fost bine structurat, au fost dezbatute toate capitolele si problemele care pot aparea. La curs au fost discutii deschise cursant-profesor, din care intelegi altfel continutul Codului muncii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (G.M. - Curs Inspector resurse umane)(654)
Cursul a fost foarte bine parcurs, s-au atins probleme esentiale si s-au explicat foarte bine. Totul a fost tratat cu interes din partea cursantilor, iar doamna profesoara a fost foarte explicita si a tratat totul destul de detaliat. (I.N. - Curs Inspector resurse umane)(653)
Cursul a fost extrem de interesant, afland la fiecare lectie multe lucruri noi si a atins cat mai multe teme. fiecare notiune a avut alocata un timp necesar pentru a fi parcursa si inteleasa. Cursul a fost interactiv si captivant, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (I.V. - Curs Inspector resurse umane)(652)
Continutul cursului consider ca a atins toate notiunile pe care ar trebui sa le stie o persoana ce ocupa postul de Inspector Resurse Umane. Informatiile predate au fost redate cu exemplele de rigoare astfel incat au putut fi retinute inca de la curs. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, realizata intr-un mod interactiv. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(651)
Este un curs vast si foarte interesant. Cu siguranta este si extrem de util. Este un inceput bun pentru aprofundarea domeniului Resurse Umane, de care sunt interesata.
A fost un curs interactiv si tocmai pentru ca in cea mai mare masura, informatia s-a retinut din clasa, denota o modalitate de predare eficienta. modalitatea de predare a doamnei profesoare s-a facut la un nivel profesionist. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(650)
Este un curs in care te poti initia in domeniul resurselor umane. prin consistenta informatiilor sale, acest curs este interesant si totodata foarte folositor. Toate aplicatiile practice au fost suficiente tocmai datorita faptului ca acestea au fost extrem de bine explicate.
Comunicarea dintre cursanti si doamna profesoara a fost una excelenta, ceea ce a facut ca asimilarea informatiilor sa fie mult mai rapida. (N.L. - Curs Inspector resurse umane)(649)
Cursul este unul structurat foarte bine, care a reusit sa atinga obiectivele propuse prin deprinderea competentelor si acumularea cunostintelor de catre cursanti. Consider ca toate notiunile au fost tratate in acelasi grad de detaliere si foarte bine fixate.
Cursul a fost peste asteptarile mele deoarece m-a surprins seriozitatea cu care a fost tratata informatia si transmiterea ei. (C.S. - Curs Inspector resurse umane)(648)
Cursul este foarte cuprinzator. Notiunile au fost tratate suficient de detaliat, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate.
Modalitatea de predare este una interactiva, cu explicatii detaliate acolo unde este cazul, ducand la captarea atentiei cursantilor.
Apreciez foarte mult apropierea care s-a creat intre doamna profesoara si cursanti, o atmosfera relaxata are un succes mai mare in asimilarea unor informatii noi. referitor la activitatea doamnei profesoare am doar cuvinte de apreciere. (E.A. - Curs Inspector resurse umane)(647)
Continutul cursului este foarte detaliat. Modalitatea de predare a doamnei profesoare m-a facut sa incerc sa gasesc singura raspunsurile la intrebari, modalitatea fiind foarte antrenanta.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera relaxanta ce a inlesnit apropierea dintre profesor si cursanti. (N.C. - Curs Inspector resurse umane)(646)
Cursul este foarte bine structurat, cu aplicatii reprezentative. Informatiile primite la curs s-au dovedit ilustrative si relevant selectate pentru legislatie si proceduri. Modalitatea de predare a informatiilor a fost una profesionalista. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta, raspunsurile si explicatiile solicitate au fost prompte si clare, iar mediul de lucru interactiv. (D.A. - Curs Inspector resurse umane)(645)
UN CURS FOARTE BUN. FELICITARI DNEI PROFESOARE FOARTE BINE PREGATITA CU REALE ABILITATI PENTRU A PREDA SI LA CURENT CU TOT CE ESTE NOU IN DOMENIU (E.I. - Curs Inspector resurse umane)(624)
Cursul este foarte complex si sustinut foarte bine. Am avut sansa unei super profesoare care stie sa comunice foarte bne cu clasa , amabila la orice nelamurire pe care am fi avut-o.
Succes in continuare ,multumesc d-nei profesoare si recomand scoala oricui vrea o pregatire serioasa .
Cred ca voi reveni si pentru alta specialitate. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(537)
Cursul este foarte bine structurat,contine informatii amanuntite si utile. Profesoara foarte bine pregatita si cu foarte mare disponibilitate de a invata cursantii,astfel incat fiecare a plecat de fiecare data lamurit. Ma bucur ca am avut sansa de a gasi aceasta scoala serioasa, preocupata de a face bine cursurile si de a avea profesori competenti. (I.V. - Curs Inspector resurse umane)(500)
Foarte util, materie bine structurata, curs cuprinzator, foarte necesar la angajare, mai ales in desfasurarea unei activitati curente in Resurse Umane. Modalitatea de predare excelenta, pe intelesul tuturor. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(432)
Consider ca este un curs extrem de util, bine structurat si usor aplicabil datorita faptului ca s-a pus accent pe pregatirea practica. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost excelenta si profesionista. (A.S. - Curs Inspector resurse umane)(431)
Este un curs bine structurat si explicit. Modalitatea de predare este f. f. buna. Comunicarea este permanenta. Multe felicitari doamnei profesoare si acestei scoli. (M.L. - Curs Inspector resurse umane)(430)
Cursul a fost peste asteptarile mele.A fost structurat in asa fel incat sa priceapa toti cursanti.Felicitari D-nei profesoare pt.modul de predare.Pe mine ca incepator m-a ajutat foarte mult,actual fiind angajata in acest domeniu, tocmai datorita acestui curs.Ma gandesc sa urmez si cursul de engleza care sper sa fie la fel de bine predat ca si cel de IRU.Succes tuturor viitorilor cursanti! (C.D. - Curs Inspector resurse umane)(419)
Cursul este foarte bine predat de catre d-na profesoara si eu ca incepator in acest domeniu am reusit sa inteleg si sa absolv acest curs cu nota maxima. Felicitari conducerii si profesorilor! Astept viitorul curs de Manager resurse umane. (M.V. - Curs Inspector resurse umane)(361)
Un curs foarte bine structurat, d-na profesor are o pregatire foarte buna si este un foarte bun pedagog, comunicare excelenta.Cursul a fost peste asteptarile mele, fapt pentru care doresc sa ma inscriu si la cursul de Manager Resurse Umane.Felicitari! (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(334)
A fost un curs foarte intersant si placut, din continutul caruia am aflat lucruri care in mod sigur imi vor folosi in orice situatie, indiferent daca voi lucra in domeniu sau nu. Toate notiunile au fost tratate cu multa seriozitate, motiv pentru care au putut fi foarte bine asimilate si intelese.
Modul de prezentare a informatiilor a fost impecabil, in sensul ca nu se putea sa fie explicate mai bine. Toate explicatiile au fost clare si inteligibile. Am apreciat deschiderea doamnei profesoare, ceea ce a facut ca si comunicarea sa se realizeze usor si foarte placut.
D-na profesoara a dat dovada de profesionalism si pregatire.
Din prezentarea de pe Internet mi s-a parut ca fiind ce mai serioasa scoala, fapt dovedit de desfasurarea cursului.
Sunt foarte multumita de acest curs! (D.G. - Curs Inspector resurse umane)(309)
Vreau sa fac urmatoarea remarca : am intalnit doar oameni deosebiti de cand am inceput cursul- de la secretariat pana la d-ra prof. de curs si pana la profa cu care am sustinut ex. D-ra pofesor, este un bun pedagog si .... regret ca nu am mail-ul sau tel.dansei sa ii multumesc personal pt.faptul ca am invatat ceva de la dansa! Cursul isi merita banii si ori de cate ori voi avea ocazia am sa le spun prietenilor impresiile mele despre acest curs! Cu respect, Anda. (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(285)
UN CURS EXTRAORDINAR. DRA PROFESOARA BINE PREGATITA;METODA DE PREDARE EXCELENTA.BRAVO! (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(282)
Modalitatea de preadare excelenta. O persoane care nu are cunostinte minime in domeniul resurselor umane reuseste sa invete f mult intr-un timp relativ scurt (asa ca mine). Ii multumesc D-nei profesoare! (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(278)
Ma alatur opiniilor colegei mele, Popa Florentina si aduc multumiri d-nei profesoare pentru rabdarea cu care ne-a explicat notiunile de la curs. Felicitari scolii pentru profesorii foarte bine pregatiti. (D.B. - Curs Inspector resurse umane)(269)
Excelent cursul, foarte bine prezentat si predat. Doresc sa multumesc foarte mult doamnei profesor care m-a ajutat sa inteleg foarte bine si sa imi pot cladi o cariera in urma cursului. Nu stiam alta cale de a vorbi cu doamna profesor si de a-i adresa multmiri si “La multi ani” de ziua femeii in numele cursantelor de L-M de la 16:00 – 21:00 din perioada 21.02.08 – 26.03.08. (P.F. - Curs Inspector resurse umane)(258)
CURS FOARTE BUN, BINE STRUCTURAT SI PE INTELESUL TUTUROR, CHIAR SI A CELOR CARE NU AU AVUT NICI O LEGATURA CU ACESTE NOTIUNI. TOATE ACESTE INSA SE DATOREAZA D-NEI PROFESOARE CARE ESTE UN OM DEOSEBIT ,CU O PREGATIRE EXTRAORDINARA. VA MULTUMESC MULT DOAMNA PROFESOARA (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(234)
Din puctul meu de vedere cursul este complex bine explicat si structurat si in suportul de curs ,un dialog foarte placut dintre profesor-cursant.Cel mai mult mi-a placut comunicarea pe tot parcursul cursului si pe aceasta cale ii multumesc doamnei profesoare care a sustinut cursul, care este un bun specialist in acest domeniu de Resurse Umane si care a reusit sa ne dumireasca in orice problema care am intalnit-o. (S.G. - Curs Inspector resurse umane)(233)
Super curs,nu ratati aveti o sansa in plus de a va angaja.Succes!! (S.G. - Curs Inspector resurse umane)(220)
Cursul este foarte bine organizat, detaliat si exemplificat. Notiunile prezentate la curs au fost suficient de detaliate. Referitor la aplicatiile practice, mai bine nu se putea...teorie+practica=excelent !!! (S.G. - Curs Inspector resurse umane)(205)
Informatia prezentata pe parcursul cursului de inspector resurse umane a fost detaliata pe capitole si categorii specifice Codului Muncii si Contractului Colectiv de munca. Aplicatiile practice au fost numeroase, s-a insistat acolo unde cursantul a cerut. Vis-a-vis de activitatea profesorului totul a fost ok. (S.T. - Curs Inspector resurse umane)(204)
Cursul este foarte bogat in informatii; Aplicatiile practice au fost multe, modalitatea de predare este foarte explicita. (B.D. - Curs Inspector resurse umane)(203)
Cursul este foarte bine structurat si usor de parcurs. Modul de predare este foarte bun, interactiv si trimite spre aprofundare. Comunicarea cu profesorul este excelenta, peste asteptari. (B.S. - Curs Inspector resurse umane)(202)
Cursul contine multe informatii utile, foarte bine structurate. Modalitatea de predare este interactiva (ideala); comunicarea cu profesorul este excelenta. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(201)
Cursul este f bine structurat si f amplu, sincera sa fiu nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult acest curs si sa vin cu asa mare drag la el,dar felul in care s-a desfasurat acest curs m-a facut sa vin cu mare interes si drag, comunicarea si degajarea cu care s-a tinut acest curs au fost peste asteptarile mele.Felicitari profesoarei care stie sa se faca inteleasa si f placuta. (G.I. - Curs Inspector resurse umane)(127)
Cursul mi-a furnizat o serie de informatii utile care sunt convinsa ca imi vor fi de folos in activitatea viitoare. Modalitatea de predare a fost eficienta si utila. Comunicarea cu profesorul este exceptionala. (R.L. - Curs Inspector resurse umane)(116)
Cursul este destul de amplu. Maniera de tratare a continutului a fost buna, ea acoperind echilibrat toate subiectele. A fost un curs foarte bogat in materiale ajutatoare cursului. Profesorul este o persoana deschisa, comunicarea este buna. (B.A. - Curs Inspector resurse umane)(115)
Un curs foarte interesant ce contine informatii care ating toate ariile de interes ale viitorului inspector de resurse umane, un curs complet. Cursul a fost foarte bine sustinut, intr-un mod atractiv pentru cursanti. Comunicarea a fost foarte buna, chiar excelenta. (E.C. - Curs Inspector resurse umane)(114)
Cursul este complex si sustinut foarte bine. Modul de predare este forte eficient, iar comunicarea a fost favorabila pentru cursanti. (T.G. - Curs Inspector resurse umane)(113)
Este un curs amplu, foarte bine structurat si prezentat intr-o maniera foarte bine inteleasa si interpretata. Toate notiunile au fost bine tratate. (V.A. - Curs Inspector resurse umane)(112)
Cursul este interactiv; toate notiunile au fost tratate detaliat si aprofundate in orele de curs. Profesorul este un foarte bun pedagog. (T.C. - Curs Inspector resurse umane)(111)
Cursul este bine structurat, cu informatii suficiente pentru un incepator in domeniu. Modalitatea de predare a informatiilor este foarte buna, cu greu se gasesc situatii in care informatia sa nu fie inteleasa de cursant. Comunicarea cu profesorul este foarte buna, profesorul este atent mereu la reactiile cursantului; calm si cu metoda in a te atrage spre curs. (D.T. - Curs Inspector resurse umane)(110)
Cursul este suficient pentru a dobandi cunostintele necesare exercitarii profesiei de Inspector resurse umane in conditiile in care vom continua si in practica perfectionarea. Modul interactiv in care s-au desfasurat cursurile a condus la invatarea notiunilor intr-un procent destul de mare inca de la orele de curs. Comunicarea a foast foarte deschisa si la obiect. Mi-ar placea sa urmez si un curs de Managementul resurselor umane, daca scoala organizeaza. (A.N. - Curs Inspector resurse umane)(109)
Cursul de Inspector resurse umane a fost foarte bine structurat si mai ales s-a pus accent pe studiile de caz, ceea ce ne-a permis sa asimilam mult mai usor Codul Muncii. La fiecare capitol toate notiunile au fost detaliate si mai mult decat atat, au existat situatii concrete din practica in care am putut folosi notiunile noi. Aplicatiile practice au fost excelent explicate. Modalitate de predare a fost the best. Lectorul este foarte bine pregatit si constiincios in a ne determina sa invatam Codul Muncii inca din timpul cursului. Keep away ! Pana la sfarsitul cursului am reusit sa ajungem la o comunicare formala, fapt ce spune multe despre relatia cursant - lector. Ii adresez lectorului felicitari pentru curs ! (I.L. - Curs Inspector resurse umane)(108)
Cursul a fost f.bine structurat. s-a pus accent pe subiectrele dificile in asa fel incat sa fie intelese cat mai bine. Eu una nu am plecat cu nelamuriri acasa. Modul de predare a fost perfect. (A.N. - Curs Inspector resurse umane)(107)
Este un curs foarte bun, in continutul caruia sunt prezentate foarte detaliat elementele referitoare la legislatia muncii. Am intalnit una din cele mai bune modalitati de predare intalnite pana acum. Profesorul stie sa comunice excelent cu oamenii. (F.M. - Curs Inspector resurse umane)(106)
Cursul este bine structurat pentru aprofundarea notiunilor. Modalitatea de predare este una accesibila tuturor cursantilor. (D.D. - Curs Inspector resurse umane)(105)
Este un curs care te ajuta foarte mult sa realizezi ceva. (V.M. - Curs Inspector resurse umane)(92)