Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul de Inspector Salarii este extrem de util, bine structurat, cu o mulțime de exemple și aplicații practice, iar la finalul lui rămâi cu un bagaj de cunoștințe impresionant. Iar doamna profesoară este un profesionist desăvârșit, care explică foarte bine și te face să înțelegi ușor materia. Mă bucur că am ales Absolute School pentru acest curs, iar la final pot spune, cu mâna pe inimă, că și-a meritat din plin toți banii. (M.G. - Curs Inspector salarii)(4561)
La acest curs am gasit raspunsul multor intrebari intalnite in practica. (M.R. - Curs Inspector salarii)(4508)
Cursul a continut foarte multe informatii, exercitii, studii de caz, spete diferite din domeniul salarizarii, foarte bine documentate, explicate cu profesionalism. (V.I. - Curs Inspector salarii)(4410)
Curusl este foarte bine structurat tinand cont ca este un volum foarte mare de informatie/legislatie. (A.M. - Curs Inspector salarii)(4409)
cursul m-a ajutat foarte mult in activitatea pe care o desfasor, continand foarte multe informatii utile. Partea practica este foarte detaliata, si predarea a fost pe intelesul tuturor. (A.N. - Curs Inspector salarii)(4408)
La acest curs am gasit raspunsul multor intrebari intalnite in practica. (L.I. - Curs Inspector salarii)(4190)
Am avut o comunicare foarte buna cu dna. profesoara, au fost informatii la obiect foarte bine explicate. (A.A. - Curs Inspector salarii)(4189)
Doamna profesoara este un bun profesionist , cursul fiind actualizat cu informatiile din leislatia actuala. Foarte bun! (G.A. - Curs Inspector salarii)(4188)
Cursul este foarte bine organizat, cu exemple clare si detaliat explicate, exemple de care ne lovim zilnic. Au fost analizate diverse probleme de salarizare iar trainerul a avut o prezentare ireprosabila: a predat clar, concis si la subiect. (A.M. - Curs Inspector salarii)(3995)
Un curs clar, foarte bine argumentat si sustinut cu baza legislativa. Un plus a fost accesul la un program informatic dedicat. Prestatie foarte buna a dnei profesoare. (L.P. - Curs Inspector salarii)(3989)
Foarte bine structurat cursul. Foarte utile aplicatiile si recomandarile profesorului, au condus la o mai buna intelegere a continutului si a lucrului in programul Saga. In curs s-a pus accent mai mult pe partea practica. (I.V. - Curs Inspector salarii)(3986)
Inca de la primul curs partea practica a fost preponderenta, cursul continuand in acelasi ritm. Comunicarea a fost foarte buna - atentie maxima la toate intrebarile cursantilor, adaptabilitate la nivelul cursantilor. (D.A. - Curs Inspector salarii)(3980)
Curs interactiv, clar, logic. Faptul ca am fost incurajati sa adresam intrebari pe tot parcursul lectiilor a fost foarte practic si util, facand materia si aplicatiile mai usor de urmarit. Am acoperit o diversitate de cazuri, in detaliu, cu explicatii suplimentare si trimitere la teorie. (I.G. - Curs Inspector salarii)(3977)
Daca toti profesorii din Romania ar preda cu atata daruire ca d-na profesoara , copiii ar avea mult mai multe sanse sa reuseasca in viata. Am urmat in anul 2008 cursul de inspector resurse umane si acum abia asteptam sa ma inscriu la cursul de inspector salarii. Modul de predare explicit, comunicarea foarte buna intre elev si profesor si aplicatiile practice te ajuta sa intelegi tot. Pe viitor, daca timpul imi va permite as vrea sa mai urmez si cursul de Legislatie si politici manageriale. Multumesc din suflet pentru tot. (P.I. - Curs Inspector salarii)(3904)
Curs foarte bun din punct de vedere al aplicatiilor practice. Exercitii bune, explicate pe intelesul tuturor. Comunicare buna cu participantii. (G.R. - Curs Inspector salarii)(3843)
Cursul este foarte complex si actualizat. Toate notiunile au fost tratate detaliat. Modalitatea de predare a fost foarte clara si concisa. (M.M. - Curs Inspector salarii)(3314)
Este un curs foarte explicit si cuprinzator. Modul de a explica este extraordinar, se poate intelege, cred eu, de oricine. Profesorul explica la obiect si pe intelesul tuturor, are rabdare si explica foarte in detaliu. (D.L. - Curs Inspector salarii)(3313)
A fost un curs foarte bine sistematizat si explicat in detaliu. Un profesor excelent. Modalitatea lui de predare ar trebui adoptata de toti profesorii, te face sa intelegi absolut tot. (B.M. - Curs Inspector salarii)(3312)
Cursul mi s-a parut complet si a raspuns asteptarilor mele. Modalitatea de predare a fost sistematizata si foarte clara, insotita de aplicatii practice. (T.I. - Curs Inspector salarii)(3311)
Cursul atinge fiecare punct important din salarizare. Modalitatea de predare a fost extrem de detaliata. Comunicarea cu profesorul a fost asa cum trebuie sa fie intre un profesor si elev. (P.D. - Curs Inspector salarii)(3310)
Cursul a fost amplu, bine explicat cu aplicatii concise. Predarea a fost foarte detaliata si explicita. (P.R. - Curs Inspector salarii)(3137)
Cursul a fost foarte cuprinzator si clarificator. Predarea informatiilor a fost la obiect, cu explicatii clare. Comunicarea a fost foarte buna, apreciez rabdarea de care a dat dovada profesorul. (E.A. - Curs Inspector salarii)(3136)
Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, mai rar un profesor care sa aprofundeze materia predata si mai ales ca au fost foarte multe aplicatii. (I.D. - Curs Inspector salarii)(3135)
Cursul are un continut complex la care modalitatea de prezentare si explicare este cea mai importanta. Modalitatea de explicare a fost suficient de bine structurata pentru insusirea informatiilor. Profesorul a prezentat suficiente situatii ce se pot ivi si modalitatile de rezolvare. (P.E. - Curs Inspector salarii)(3134)
Este un curs complex si cu multe exemple din practica. Comunicarea a fost foarte buna. Doamna profesoara a fost deschisa la opinii si am apreciat faptul ca raspunsurile la intrebari au lamuritoare. (M.A. - Curs Inspector salarii)(3133)
Este un curs consistent, dar bine pregatit. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Mi-a placut modul in care s-au transmis informatiile: clar si sintetic. (C.R. - Curs Inspector salarii)(3132)
Cursul a fost interesant si foarte bine structurat. Informatiile au fost prezentate pe intelesul fiecarui cursant. (C.M. - Curs Inspector salarii)(3131)
Continutul cursului este bine structurat si abordeaza in treaga arie in domeniul salarizarii.
Am ales aceasta scoala datorita modalitatii de prezentare a cursului pe pagina de internet. (S.A. - Curs Inspector salarii)(962)
Continutul cursului este foarte complex si foarte bun. Au fost atinse toate subiectele importante. Am urmat si cursul de Inspector resurse umane si am asteptat sa inceapa acest curs pentru ca mi-a placut modalitatea de predare a doamnei profesoare. (S.A. - Curs Inspector salarii)(961)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Chiar daca am absolvit cursul de Inspector resurse umane, tot am invatat multe notiuni foarte importante. (M.A. - Curs Inspector salarii)(960)
Continutul cursului este foarte complex si se bazeaza foarte mult pe practica, dar cu explicatii teoretice foarte bine detaliate. modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost eficienta pentru un curs cu atat de multa informatie in timp asa scurt. (D.D. - Curs Inspector salarii)(959)
Am apreciat foarte mult continutul practic al cursului. Modalitatea de predare a fost foarte buna. faptul ca s-a mers pe exemple practice, m-a facut sa raman cu multa informatie. Consider ca am comunicat destul de bine cu doamna profesoara si toti cursantii am reusit sa adresam si sa ridicam toate problemele legate de curs. (D.E. - Curs Inspector salarii)(958)
Continutul cursului foarte util, indiferent daca se doreste sau nu sa se lucreze in domeniu.
Am urmat cursul de inspector resurse umane si mi-a placut cum s-a predat. Este singura scoala de acest gen care a pus la dispozitie un curs de salarizare. (D.A. - Curs Inspector salarii)(957)
Continutul cursului este foarte complex si cred ca ma va ajuta mult in activitatea mea zilnica. toate notiunile au fost explicate foarte bine. Doamna profesoara este foarte bine pregatita; nu sunt probleme care trec fara sa fie explicate. Comunicarea cu doamna profesoara este excelenta, acesta fiind si motivul pentru care am venit la curs. Am absolvit cursul de Inspector resurse umane tot cu doamna profesoara. (A.F. - Curs Inspector salarii)(956)
Cursul a fost complex, complet si la obiect. Toate notiunile au fost suficient detaliate, iar aplicatiile au fost destul de numeroase si foarte bine explicate. Doamna profesoara este un excelent pedagog, modalitatea de predare fiind de exceptie avand in vedere claritatea si exactitatea cu care au fost predate informatiile. (V.G. - Curs Inspector salarii)(725)
Cursul a continut informatii utile si la obiect. Toate subiectele au fost foarte bine structurate si explicate, modul de predare fiind peste asteptari. (G.P. - Curs Inspector salarii)(724)
Continutul cursului este destul de concentrat, acopera toate problemele legate de calculul salarial. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate si suficiente.
Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost foarte concisa, coerenta, foarte buna. Este primul curs pe care l-am facut in ultimii 10 ani si care mi-a atras atentia 100%. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (M.E. - Curs Inspector salarii)(723)
Cursul a avut un continut bogat in informatii si aplicatii. Au fost tratate detaliat toate notiunile si s-a insistat asupra celor cu nelamuriri. Modalitate de predare buna, detaliindu-se mai intai parte teoretica, apoi cea practica. (F.A. - Curs Inspector salarii)(722)
Cursul a fost complet si la obiect. Consider ca toate notiunile au fost tratate detaliat iar in momentul in care au existat neclaritati acestea au fost lamurite. (D.C. - Curs Inspector salarii)(721)
Este un curs foarte util si foarte bine strucutrat. S-a insistat suficient asupra notiunilor care au necesitat o tratare mai detaliata. Aplicatiile practice au fost foarte bine aprofundate, modalitatea de predare a fost concisa, clara si foarte explicativa. (C.C. - Curs Inspector salarii)(720)
Cursul este foarte bine structurat si analizeaza destul de profund notiunile privind problematica salarizarii. Notiunile au fost explicate pe intelesul tuturor, indiferent de nivelul de pregatire/experienta in domeniul salarizarii, metodologia de predare a doamnei profesoare fiind foarte buna. (C.R. - Curs Inspector salarii)(719)
cursul a continut foarte multe informatii legate de salarizare si a acoperit aproape intreg domeniul. Toate notiunile au fost explicate detaliat, iar aplicatiile practice au fost explicate de cate ori a fost nevoie. (B.A. - Curs Inspector salarii)(718)
Continutul cursului este foarte bine structurat, prezentat si explicat.
Modalitatea de predare a informatiilor este eficienta si se invata pe exemple clare, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (A.R. - Curs Inspector salarii)(717)
Continutul cursului a fost cuprinzator reusind astfel sa ne fie prezentate toate elementele aferente partii de salarizare. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si bine explicate. (D.D. - Curs Inspector salarii)(644)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Cursul a fost peste asteptarile mele, modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (P.M. - Curs Inspector salarii)(643)
Cursul cuprinde toate informatiile necesare pentru a avea o baza de cunostinte in salarizare. Aplicatiile au fost foarte eficiente si foarte bine explicate. (I.A. - Curs Inspector salarii)(642)
Un curs cu o structura si un continut foarte bune. Toate notiunile au fost foarte detaliat explicate, comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (V.A. - Curs Inspector salarii)(641)
Cursul a fost bine strucutrat, cu multe aplicatii. Modalitatea de predare a fost foarte accesibila, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost mai mult decat buna. (D.M. - Curs Inspector salarii)(640)
Continutul cursului a fost bogat si structurat corespunzator. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente, iar modalitatea de predare a informatiilor a fost OK prin faptul ca a activizat in permanenta cursantii. (M.F. - Curs Inspector salarii)(639)
Informatiile primite au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. De asemenea informatiile primite la cursul de Inspector salarii au fost predate pe baza de exemple concrete, ceea ce e de foarte mare ajutor.
Am ales aceasta scoala deoarece a fost singurul loc unde am gasit un curs doar axat pe salarizare. (T.C. - Curs Inspector salarii)(638)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Aplicatiile practice au acoperit suficient, cat sa le inteleaga cursantul, legislatia salariilor. Modalitatea de predare a informatiilor a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea ce se foloseste in domeniul salarizarii. Comunicarea cu doamna profesoara a fost buna, relaxanta si destinsa. (M.D. - Curs Inspector salarii)(637)
Consider ca acest curs a acoperit o mare parte din legislatia de salarizare si modul de calcul al salariilor. Aplicatiile practice mi-au fost de ajutor pentru a-mi putea fixa cunostintele dobandite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (C.L. - Curs Inspector salarii)(636)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi, acopera tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele.
Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, informatiile fiind clare, la obiect, au fost lamurite notiunile, insistandu-se pe ceea ce era mai complex.
Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, atmosfera de curs placuta.
Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala unde poti urma cursul de Inspector salarii care este acreditat si totodata datorita seriozitatii si profesionalismului lectorilor care tin cursuri la Absolute School. (P.E. - Curs Inspector salarii)(635)
Cursul de Inspector salarii mi se pare complet, complex si foarte practic. Consider ca notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate mai mare si ma declar multumita. modalitatea de predare a informatiilor si comunicarea cu doamna profesoara au fost exceptionale. (T.F. - Curs Inspector salarii)(634)
Cursul a fost realist si la obiect. Modalitatea de predare a informatiilor a fost excelenta, iar comunicarea cu doamna profesoara a fost de asemenea excelenta. (S.C. - Curs Inspector salarii)(633)
Cursul este foarte bine strucutrat cu teorie si aplicatii practice. Aplicatiile au fost suficiente si foarte bine explicate, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (R.R. - Curs Inspector salarii)(632)
Cursul a fost foarte detaliat si s-a facut referinta la legislatia in vigoare. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar doamna profesoara a dat dovada de multa rabdare cu fiecare cursant in parte. Am ales aceasta scoala deoarece cursurile sunt acreditate si am urmat si alte cursuri aici decare sunt foarte multumita, mai ales de pregatirea profesorilor si modul de predare a cursurilor. (N.A. - Curs Inspector salarii)(631)
Cursul a fost foarte eficient, cu multe aplicatii usor de inteles. Aplicatiile practice prezentate au fost foarte bine explicate si suficient de multe pentru a intelege sistemul de salarizare. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost foarte eficienta si profesionala. (S.M. - Curs Inspector salarii)(569)
Cursul a fost foarte bine structurat, care atinge toate problemele specifice cursului de inspector salarii. Modalitatea de predare a informatiilor este foarte buna, complexa si de actualitate. Doamna profesoara este foarte bine pregatita in domeniul resurselor umane, este foarte explicita, iar explicarea la ora se face atat pe lege cat si pe aplicatii. (P.C. - Curs Inspector salarii)(568)
Continutul cursului a fost foarte bun, totul fiind nou pentru mine. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost buna, clara si explicita, cu reveniri la cererea cursantilor. Am ales aceasta scoala datorita potentialului de a primi o diploma recunoscuta si bineinteles pentru seriozitatea si renumele scolii. (M.A. - Curs Inspector salarii)(567)
Continutul cursului este complex si am aflat tot ce vroiam sa aflu. S-au detailat toate situatiile pana ce am inteles totul, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (L.C. - Curs Inspector salarii)(566)
Pentru mine acest curs a fost foarte util deoarece am reusit sa-mi clarific anumite probleme, spre exemplu concediile in caz de accident de munca. Aplicatiile practice prezentate pe parcursul cursului au fost foarte bine explicate. Mi-a placut mult modalitatea de predare a doamnei profesoare care a fost foarte explicita si rabdatoare cu toti cursantii. (D.T. - Curs Inspector salarii)(565)
Informatiile primite la acest curs au fost detaliate iar metoda de predare a fost foarte buna. Lucrez in domeniu si m-a interesat completarea si aprofundarea informatiilor avute iar acest curs a fost peste asteptarile mele. (C.G. - Curs Inspector salarii)(564)
Continutul cursului a fost foarte util, cu multe informatii. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost interactiva. (C.A. - Curs Inspector salarii)(563)
Cursul a fost la obiect, destul de complex datorita aplicatiilor practice si a acoperit tot ceea ce ma interesa. Apreciez abilitatile pedagogice ale doamnei profesoare, cursul a fost predat intr-o maniera interactiva, explicat si pe intelesul celor care nu lucreaza in domeniu. (C.A. - Curs Inspector salarii)(562)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (P.M. - Curs Inspector salarii)(557)
Informatiile au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. (T.C. - Curs Inspector salarii)(556)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Modalitatea de predare a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea si cu ce se foloseste in domeniul salarizarii. (M.D. - Curs Inspector salarii)(555)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi acoperind tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele. Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. Informatiile au fost clare si la obiect. (P.E. - Curs Inspector salarii)(554)
Cursul a fost complex, complet si foarte practic. Notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate foarte mare si ma declar foarte multumita. Comunicarea cu doamna profesoara a fost exceptionala. (T.F. - Curs Inspector salarii)(553)
Cursul a fost foarte detaliat si s-a facut referinta la legislatia in vigoare. Foarte bine explicat si doamna profesoara a dat dovada de multa rabdare cu fiecare cursant in parte. Numai cuvinte de bine pentru doamna profesoara. (N.A. - Curs Inspector salarii)(552)