Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Daca aveti nevoie de acest curs, nu va ganditi de 2 ori. Dl profesor este extrem de dedicat si implicat, explica foarte bine, merge pana la cele mai mici detalii si atentionari. Tot respectul pt dumnealui ! (C.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(5055)
Un curs foarte bun, chiar se respecta orele de curs, nu sunt trecute doar pe "foaie",profesorul este exceptional. Va multumesc! (L.V. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4621)
Cursul de SSM a fost cel mai usor curs, desi foarte stufoasa materia si domeniul nou pentru mine, dl profesor este cel mai tare profesor EVER! Stie sa predea si sa faca intelese toate hatisurile legislatiei prin exemple concrete din experienta dansului. Mi-as fi dorit in facultate sa fi avut toti profesorii ca el, cred ca ieseam sef de promotie. (F.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4525)
Recomand cursul pentru SSM, este bine structurat, complet, cu explicatii pe intelesul tuturor.Este ideal pentru angajatori. Cat despre omul de la catedra, va sfatuiesc sa pretuiti fiecare moment petrecut cu dansul la curs. E SPECIAL. Cu respect, va multumesc, Dle Profesor. (Z.-. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4515)
Am avut placerea si onoarea sa fim instruiti de dl. profesor - un Om deosebit si un veritabil Dascal. Multa Sanatate si Impliniri! (C.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4510)
Un curs complet. Metode de predare moderne, cu eficienta maxima, interactiv, cu exemple practice si rezolvari la fel. D-l Profesor (asa este profesor cu "P' mare performeaza in tot ce inseamna curs si cunoasterea si interactiunea din pauze. Modul dansului de implicare (totala) face mai usor asimilarea cunostintelor si determina cursantii (cel putin pe mine da) sa se implice la un nivel superior. Bine structurat, foarte bine predat, Profesor pasionat de ceea ce face. Concluzia - un curs de nota 10 complet, modern, eficient. Ce urmeaza dupa absolvire este "Succes in activitate absolventilor" si Multumim D-le Profesor! Absolvent inspector securitate si sanatate in munca A.D. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4457)
Partea de teorie a fost bine corelata cu lucrul pe documente; comunicarea a fost excelenta cu dl profesor. (M.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4437)
Partea practica a fost bine elaborata, cu aplicatii practice si exemple general pertinente (C.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4436)
Consider ca notiunile dobandite in cadrul acestui curs ma vor ajuta pe plan profesional sa ating obiectivele stabilite in cadrul societatii pentru care lucrez, din punct de vedere SSM. Informatiile transmise au fost de mare ajutor pentru ca am reusit sa identific mai repede situatiile de ordin SSM din firma in care imi desfasor activitatea. Predarea a fost clara, cu multe exemple pentru a intelege aspectele legate de curs. (M.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4406)
Continutul cursului este structurat, detaliind fiecare punct prin exemple concrete. Toate notiunile din programa cursului au fost detaliate, atat scris cat si prin exemplele de la ore. S-au facut exercitii practice privind elaborarea documentelor, informatiile fiind prezentate concret, detaliat. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4404)
Partea practica a cursului a fost complexa si completa din punctul meu de vedere, o mare parte din informatiile acumulate au fost din exemplele date de dl. profesor. Felul in care au fost prezentate informatiile mi-au creat lejeritate in dobandirea cunostintelor legate de SSM. (C.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4402)
Pe durata desfasurarii cursului s-au dezvoltat detaliile necesare intelegerii tuturor aspectelor privind partea practica a cursului. Informatiile au fost prezentate detaliat astfel incat notiunile sa fie usor de inteles. (C.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4400)
Cursul de SSM a fost extrem de detaliat, toate notiunile au fost tratate pe intelesul fiecaruia. Dl. profesor a explicat fiecare document care trebuie sa existe in societate pe SSM. Comunicarea cu dansul s-a desfasurat intr-o maniera profesionista si toate informatiile primite au fost utile si s-au clarificat multe nelamuriri pe care le aveam la inceputul cursului. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4397)
Partea practica a cursului s-a desfasurat cu multe exemple concrete ceea ce este foarte util in intelegerea lor. Suportul de curs este bine elaborat fiind completat cu informatiile furnizate de catre profesor. (C.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4393)
Pasiunea domnului profesor fata de domeniul din care preda este foarte mare si acest lucru se vede. (G.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4356)
Cursul a fost interactiv, eventualele parti teoretice au fost discutate si lamurite in cazuri concrete. Foarte multa seriozitate! (A.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4355)
Comunicarea la curs a fost foarte buna, deschisa cu exemple concrete. Fiecare a putut discuta despre domeniul in care activeaza. (A.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4354)
Domnul profesor este un pedagog foarte bun si un profesionist desavarsit. (A.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4353)
Excelenta organizare a cursului si numai superlative despre modul de prezentare. Domnul profesor este un artist al cuvantului si al profesiei in sine. Nici nu simti cum trec orele de curs, captarea atentiei este la un nivel  de top. Multumim domnule profesor! Sa aveti parte de multa sanatate. (V.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4331)
Toate subiectele au fost tratate complet, fara a lasa loc interpretarilor gresite. Prezentarea este interactiva si subiectele au fost detaliate in functie de cerintele cursantilor (M.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4330)
Am primit informatii extrem de utile in cariera profesionala de inspector SSM. Exemplele practice prind contur in compania in care activez. Bibliografia cursului este completa si utila. Modul de predare este la superlativ. Recomand doritorilor sa urmeze acest curs. (C.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4306)
Toate notiunile teoretice predate in cursul de SSM au fost urmate de exemplificari si aplicatii practice. Am apreciat in mod deosebit modalitatea logica prin care ne-au fost predate si fixate notiunile, precum si preocuparea d-lui profesor pentru insusirea acestor notiuni. (C.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4291)
Cursul de SSM este foarte detaliat, indrumarea lectorului a fost foarte folositoare in intocmirea documentelor SSM. (D.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4290)
Cursul de preotectia muncii a fost complet, la obiect, cu tot ce trebuie sa cunoasca un viitor lucrator desemnat, cu exercitii exemplificative, odul de predare a fost foarte clar, am inteles toate notiunile. (N. . - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4289)
Cursul de SSM este foarte bine structurat si prezentat, cu multe informatii primite atat pe suportul de curs, cat si pe CD. Profesorul este EXTRAORDINAR, mi-a transmis informatii deosebit de pretioase intr-un mod atractiv, starnindu-mi curiozitatea de a cerceta si a dori sa aflu cat mai multe lucruri. Scoala-serioasa, bine organizata! Felicitari! (D.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4187)
Modul de prezentare a informatiilor pe site, pretul cursurilor, comunicarea cu secretariatul si nu in ultimul rand recomandarile primite pt domnul profesor m-au determinat sa urmez cursul de SSM in cadrul Absolute School. (V.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4186)
Am urmat cateva cursuri in cadrul scolii si lectorii sunt foarte bine pregatiti, se dau explicatii suplimentare si te poti califica intr-un anumit domeniu cu ajutorul lor. Dl profesor de SSM ne-a prezentat intreaga activitate a nui lucrator desemnat si ne-a raspuns la toate nelamuririle aparute. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4185)
Cursul contine notiuni vaste despre activitatea de lucrator desemnat. Apreciez continutul cursului ca fiind complex si complet. Domnul profesor ne-a prezentat toate documentele care se completeaza intr-o societate si ne-a invatat modalitatea corecta de intocmire a acestora. (D.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4184)
Am urmat cursul de SSM la recomandarea firmei la acre lucrez. Dupa urmarea acestui curs m-am inscris si la alte cursuri dat fiind faptul ca personalul scolii este foarte bine pregatit in predarea cursurilor de specializare. Multe multumiri pentru intelegerea din partea domnului profesor si din partea scolii avand in vedere ca am inceput un alt curs in paralel. (I.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4183)
Cursul de SSM mi se pare foarte bine structurat, iar exercitiile din suportul de curs m-au ajutat la intelegerea si aprofundarea notiunilor predate. CD-ul cu documente a fost foarte util. (M.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4182)
Cursul de SSM este foarte interesant si util. Predarea a fost detaliata si usor de inteles, acoperind toate punctele din structra cursului. Renumele scolii este motivul pentru care am ales acest curs! (S.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4181)
Cursul de SSM este foarte bun si foarte bine prezentat si documentat. Predarea a fost EXCEPTIONALA. (D.O. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4180)
Modalitatea de prezentare a informatiilor si comunicarea au fost foarte bune. (E.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4179)
Dl profesot este foarte bine pregatit si interesat ca informatiile predate sa fie intelese si asimilate de catre cursanti. Am ales cursul in urma recomandarilor foarte bune! (M.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4178)
Modalitatea de predare si comunicare cu profesorul au fost facute profesionist. Sunt foarte plkacut impresionata de curs in ansamblu. Asteptarile mele au fost depasite! (M.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4177)
Cursul de SSM este foarte interesant, Cu toate informatiile primite ma simt in stare sa abordez acest domeniu. (V.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4176)
Acest curs este foparte complex, s-au prezentat explicatii atat din legislatie cat si din practica, pe mai multe domenii de activitate. Toate subiectele au fost detaliate si s-a raspuns complet la toate solicitarile. Comunicarea cu dl. profesor a fost foarte buna. Dupa ce am studiat profilul scolii am ajuns la concluzia ca ese o scaoala cu profesori buni si multe specializari si nu m-am inselat! (E.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4175)
Cursul de SSM este foarte complex, toate notiunile sunt bine punctate, cu exemple. Nota 10 domnului profesor! (B.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4174)
Curs amplu, cu multe informatii, foarte interactiv, cu multe exemple din practica. (L.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4069)
Cursul SSM este foarte bun, accesibil si interesant, interactiv si foarte bine structurat. Comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta, materialul de curs fiind creat pentru a fi inteles, indiferent de pregatirea pe care o ai. (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4068)
Informatiile transmise la curs au fost mult mai detaliate si cuprinzatoare decat era prezentat. cursul f.f. bun si util! (A.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4067)
documentele prezentate in acest curs au fost fundamentate, foarte bine intocmite iar prezentarea a fost exceptionala. (R.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4066)
Comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna iar informatiile au fost prezentate pe intelesul tuturor (A.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4065)
Nota 10 plus domnului profesor de SSM. (M.T. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4064)
Am urmat cursul in urma aprecierilor colegilor cu care lucrez. Este un curs organizat interactiv si atmnosfera destinsa, ceea ce ajuta la fixarea noilor cunostinte fara eforturi deosebite. (N.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4063)
Partea practica a cursului este foarte bine prezentata, m-a ajutat foarte mult in intocmirea documenteleor din societatea in care lucrez, explicatiile fiind logice si usor de inteles (L.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4062)
comunicare excelenta cu dl profesor, partea practica a fost bine structurata iar informatiile au fost detaliate si suplimentate cu exemple (F.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4061)
Elaborare promta, profesionista, argumentata pe baza legala si pe o vasta si solida experienta. Comunicare de nota 10! (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4060)
Modul de prezentare a fost foarte interesant si a facut cursul mai placut. (M.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4059)
Programa cursului a fost foarte bine organizata si structurata, comunicarea cu dl. profesor a fost de nota 10, este un profesor si un mentor excelent, serios (I.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4058)
cursul de SSM a parcurs toata programa afisata pe site cu detalii si exemple practice. Documentele prezentate au fost insotite de argumente referitoare la modul de intocmire a acestora. (C.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4057)
comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna, un profesor foarte bun, il recomand celor interesati sa urmeze cursul de SSM (C.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4056)
combunatia perfecta intre teorie si exemple practice. Notiunile au fost explicate pe intelesul tuturor! (D.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4055)
Cursul este interactiv iar profesorul foarte bine pregatit. activitatea secretariatului este bine organizata. (D.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4054)
cursul a fost foarte bine structurat cu informatii menite sa ne capteze intreaga atentie. Un curs de nota 10. Felicitari domnului profesor! (A.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4053)
Continutul cursului a fost bogat in informatii, foarte bine structurat si foarte bine expus. Toate notiunile au fost tratate pe intelesul tuturor , partea practica fiind foarte bine realizata (S.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4052)
Am ales cursul in urma recomandarilor unor colegi si pot confirma ca este foarte bine structurat, detaliat si predat1 Trainerul este un profesionist! (L.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4051)
Continutul acestui curs este foarte bine structurat si prin parcurgerea lui se dobandesc competentele necesare pentru activitatea in domeniul SSM, predarea interactiva usureaza procesul de asimilare a informatiilor (V.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4049)
Notiunile cuprinse in programa au fost foarte bine prezentate,dl. profesor a oferit foarte multe exemple si raspunsuri la toate intrebarile noastre. (M.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4048)
Informatiile au fost prezentate detaliat, cu exemple semnificative din activitatea reala. Lectorul este foarte bine pregatit, argumentand cu exemple fiecare situatia analizata. Recomand celor interesati, mai ales pentru modul de predare si interactiune al domului profesor (V.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4047)
Continutul cursului este amplu, la obiect si pe intelesul tuturor, s-a explicat in detaliu fiecare document ce trebuie completat iar comunicarea cu dl. profesor a fost interactiva, dansul oferind raspunsuri detaliate fiecarei nelamuriri (A.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4046)
Toate informatiile prezentate au avut trimitere catre o baza legala, ceea ce este foarte important. am urmat si alte cursuri la Absolute School si am fost foarte multumita de pregatirea profesorilor din cadrul acestei scoli. (I.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4045)
Curs amplu, cu multe informatii, foarte interactiv cu multe exemple din practica. Informatiile prezentate au fost pe intelesul nostru (L.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4044)
Cursul a fost foarte interactiv, foarte bine structurat. comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4043)
Cursul este foarte bun. Pentru cineva ca mine, care nu a avut cunostinte despre SSM, a fost f bine structurat si mai ales ca predarea a fost interactiva. Am putut intelege exact ceea ce trebuie sa fac ca lucrator desemnat. (V.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3994)
Curs constructiv, cu numeroase informatii edificatoare si o parte practica bine organizata.Trainerul a fost foarte explicit si am beneficiat de sprijinul sau in intelegerea domeniului. (S.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3973)
Concret, la obiect; obiective clar delimitate si atinse gradual, cu un grad de detaliere ridicat. (S.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3971)
Un curs plin de exemple si aplicatii practice, cu corespondent in activitatea zilnica a oricarei societati. Am apreciat profesorul care relua explicatiile ori de cate ori era nevoie. (C.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3966)
Continutul cursului este complex si structurat intr-o maniera foarte buna. Toate notiunile sunt explicate clar si suficient de detaliat, fiind sustinute de CD si de legislatia aferenta. Domnul profesor este deschis tuturor intrebarilor si neclaritatilor venite din partea cursantilor, argumentandu-si coerent fiecare idee expusa. (F.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3961)
Cursul a fost interesant si plin de notiuni noi pe care nu le cunosteam. La fiecare capitol studiat s-au facut exercitii practice si s-au acordat explicatii la fiecare termen neinteles. (R.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3949)
Un curs cu o parte practica foarte bine structurata si detaliata adecvat. Au fost expuse situatii posibile, exemple practice si toti cursantii au fost incurajati sa participe activ la discutii. (G.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3944)
Cursul este complet si bine structurat. Ni s-au prezentat si explicat toate documentele care trebuie sa existe intr-o firma pentru indeplinirea functiei de specialist SSM. (M.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3942)
Un curs bine structurat. S-a acordat o atentie corespunzatoare aspectelor practice, prin instruirea si verificarea atenta a cursantilor. Predarea a fost constructiva si bazata pe comunicare interactiva. (G.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3940)
UN CURS FFF BUN SI UN PROGESOR PE MASURA...Multumim Dlui Profesor pentru felul cum ne-a predat, de fiecare data a avut rapunsuri pentru toata lumea...FELICITARI, SUCCES SI SARBATORI FERICITE TUTUROR (R.T. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3878)
Un curs foartea bine structurat si binenteles foarte bine prezentat. Felicitari domnului profesor. (D.L. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3835)
Cursul are o structura si un continut de tinuta postuniversitara, ceea ce in recomanda ca fiind foarte bun. Natura interactiva a discutiilor a determinat finisarea unor aspecte teoretice pentru implementarea practica. (P.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3785)
In ceea ce privesc aplicatiile practice acestea au fost bine explicate, profesorul ne-a pus la dispozitie toate informatiile necesare (chiar si informatii suplimentare) in diverse formate. Nu au existat notiuni care sa nu fi fost explicate detaliat. (P.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2713)
Cursul a fost complet iar exemplele din timpul cursului au fost eficiente in intelegerea materialului. Metoda practica a fost bine ajustata cu cea teoretica. Profesorul a incercat pe cat posibil sa ne familiarizeze cu limbajul domeniului iar in paralel ne-a dat exemple concrete. Explicatiile de la curs au fost pe intelesul tuturor. (M.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2712)
Continutul cursului are date suficiente si necesare pentru a profesa in acest domeniu. Informatiile predate au fost bine structurate si detaliate si cu multe detalii suplimentare ce depasesc suportul de curs. (G.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2711)
Continutul cursului cuprinde notiunile ce trebuiesc insusite de participantii, fiind un curs complet de initiere. Este un curs ce trebuie facut pentru a fi initiat in acest domeniu de activitate. Consider ca pe durata cursului s-au putut lamuri toate intrebarile aparute in urma parcurgerii cursului, neexistand notiuni ce nu au putut fi intelese de mine si care trebuiau dezvoltate mai mult. (D.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2710)
La curs au fost discutate exemple concrete din practica, cursul fiind bine structurat si sistematizat. Dialogul a fost permanent, informatiile predate clar, concis si cu exemple. (D.O. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2709)
Consider ca pe durata cursului de 80 ore se pot obtine toate informatiile referitoare la aceasta materie. Cursul este amplu, bine organizat, transmiterea informatiilor s-a facut atat pe cale verbala, scrisa, cat si electronic. (A.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2708)
Cursul este complex, iar exemplele au ajutat foarte mult in intelegerea cursului. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost foarte buna, iar informatiile primite: teorie si practica (exemple, completare fise) m-au ajutat sa inteleg mai bine partea teoretica. (C.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(623)
Cursul are un continut destul de complex, dar structurat de asa natura incat informatiile sa poata fi insusite usor. S-au dat explicatii foarte detaliate despre capitolele pe care le-am parcurs.
Cursul a fost peste asteptarile mele. (T.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(622)
Continutul cursului a fost unul bogat in informatii si sustinut prin exemple. Aplicatiile practice prezentate au fost bine venite pentru a intelege cat mai bine care sunt sarcinile noastre pe viitor. Comunicarea cu domnul profesor a fost deschis[, libera si antrenanta la discutii pe baza tematicii de curs. (N.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(621)
Cursul de Inspector Sanatate si Securitate in Munca - nivel mediu a cuprins notiunile de baza necesare formarii unui specialist SSM. Aplicatiile practice, prezentate pe parcursul cursului au fost suficient de explicite si a dat posibilitatea cursantului de a aplica notiunile teoretice la intocmirea unor documente necesare specialistului SSM. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (O.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(582)
Am o parere buna despre continutul cursului, el fiind in pas cu reglementarile in vigoare pe linie de SSM. Comunicarea cu domnul profesor a fost foarte buna, cu exemple practice si prelucrarea diferitelor evenimente si mkodul cum se actioneaza in astfel de cazuri inspirate din viata reala. (S.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(581)
Continutul cursului ISSM este potrivit programei pe care o si respecta. Suportul de curs este foarte cuprinzator. Modul de lucru interactiv este, de regula, unul foarte eficient de predare respectiv receptare a unor notiuni noi, comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (I.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(580)
Cursul a fost imbogatit cu exemple practice, experiente, situatii, ilustrari, care au intarit informatiile teoretice si in plus au condimentat si au dat savoare speciala cursului. Domnul profesor a aratat abilitati pedagogice si de comunicare apreciabile. (T.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(579)
Cursul a fost foarte amplu, detaliat si pe intelesul tuturor. Partea teoretica a fost suficient tratata, iar exemplele au fost concrete, intalnite in practica, atat din experienta lectorului cat si cazurile intalnite de cursanti. (P.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(578)
Cursula fost bine structurat, amplu, metoda buna de predare cu exemple concrete. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost pe intelesul tuturor fiind foarte cooperant, receptiv la intrebarile cursantilor. (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(577)
Pentru activitatea de specialist pe linie de protectia muncii intr-o institutie consider ca datele furnizate sunt suficiente si permit totodata posibilitatea dezvoltarii cunostintelor. Alegerea metodei de explicare a fiecarei definitii si a fiecarui paragraf din lege cu notiuni palpabile din viata de zi cu zi mi se pare cea mai corecta metoda de intelegere a notiunilor. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (C.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(576)
Continutul cursului este unul profesional, bine explicat,parerea mea personala este una foarte buna. Sunt foarte multumit ca am avut ocazia si ca am participat la acest curs. De fiecare data canmd aparea o problema am fost sfatuiti si indrumati corespunzator. Stilul d epredare este unul profesionist, profesorul raspunzand intrebarilor puse de cursanti. Suportul cursului a fost structurat bine si pe intelesul tuturor. Comunicarea a existat pe tot parcursul cursului, fiind punctate toate problemele si intrebarile aparute. Apreciez modul in care profesorul s-a comportat si modul in care ne-a instruit. (O.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(224)
Din punctul meu de vedere, cursul este foarte complex in ceea ce priveste notiunile de legislatie si celelalte notiuni de protectia muncii. Toate notiunile dezbatute au fost clar detaliate, atat in limbajul normal cat si in limbajul de specialitate. Comunicarea cu profesorul a fost libera, fara nici un fel de "ingradire"; dispus sa ne raspunda si sa ne dea orice detaliu in privinta SSM. (B.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(223)
Continutul cursului este destul de stufos, insa, daca ne gandim sa securitate si sanatate in munca este foarte bun. Modaliattea de predare este extraordinar de buna. Tinand cont de comunicarea cu ceilalti profesori (din scoala, liceu, facultate) pot spune ca este singura comunicare care a fost pe placul tuturor. (C.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(222)
Acest curs este foarte bine definit si are toate definitiile detaliate din punct de vedere profesional. Toate notiunile au fost tratate cu responsabilitate. Profesorul are un stil foarte bun de predare. (F.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(221)