Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Super curs, m-a ajutat foarte mult sa ma mai multa incredere sa vorbesc in engleza (M.M. - Curs engleza)(4590)
Cursul a fost interesant si foste util, peste asteptarile mele.Cursul a impresionat prin metodele de prezentare si numarul mare de exemple. Profesorul mi-a placut ca s-a comportat ca un formator profesionist. Comunicarea a fost foarte buna, prezentarea excxelenta, explicatii detaliate, buna pregatire, raspunsuri clare si explicative, rabdare, naturalete si experienta. (J.D. - Curs engleza)(4439)
consider ca acest curs este bine structurat,atingand toate problemele de gramatica si vocabular specifice nivelului. Exercitiile au avut un numar consistent si au fost insotite de explicatii folositoare. Mi-a placut foarte mult faptul ca se recapitulau notiunile inaintea fiecarui curs nou.Modalitatea de predare este clara si se accentueaza notiunile mai dificile. Atmosfera a fost foarte placuta iar d-na profesoara a fost mereu deschisa sa raspunda la intrebari si sa explice ori de cate ori a fost nevoie. Am auzit si am citit multe opinii pozitive legat de calitatea cursurilor. (E.T. - Curs engleza)(4438)
Cursul de business este foarte interactiv, s-a pus mult accent pe conversatie, iar modalitatea de predare a fost foarte bune, am invatat multe lucruri noi. (L.A. - Curs engleza)(4416)
Cursul de engleza business este foarte interesant, mi-a placut modul de prezentare, calmul in explicarea temelor, interactiunea dintre cursanti. Recomand! (C.R. - Curs engleza)(4415)
Informatiile prezentate la curs sunt complexe, clare si orice problema este explicata. La fiecare sedinta am discutat, am citit, se fac traduceri. Sunt foarte multumita de rezultate. (V.I. - Curs engleza)(4414)
Cursul este bine structurat, s-au dat explicatii suficiente si s-au explicat toate neclaritatile. Profesoara a acordat detalii pentru toate nelamuririle. (A.L. - Curs engleza)(4413)
Cursul contine gramatica si cuvinte din doemnii diferite. Este un curs util, iar d-na profesoara preda foarte bine. (I.O. - Curs engleza)(4412)
Cursul de limba engleza este unul bine structurat in care se pune accent atat pe gramatica, vocabular cat si comunicare. (R.O. - Curs engleza)(4374)
Modalitatea de predare a doamnei profesor a fost una excelenta! Este un profesor minunat si rabdator. (M.I. - Curs engleza)(4373)
Cursul este aprofundat si se bazeaza foarte mult pe comunicare. Este foarte bine. (R.O. - Curs engleza)(4372)
Cursul este foarte bun, este adaptat cerintelor de astazi. Am sa revin si pentru alt curs. (C.A. - Curs engleza)(4350)
Continutul cursului a fost foarte bine proportionat pentru fiecare lectie. Doamna profesoara s-a facut foarte bine inteleasa. (S.O. - Curs engleza)(4349)
Doamna profesoara a fost foarte deschisa si ne-a corectat si incurajat pe toti atunci cand incercam sa vorbim in engleza. Pe langa exercitiile din caiet doamna profesoara ne-a adus si alte materiale. (A.A. - Curs engleza)(4346)
Tot cursul a fost predat intr-un mod placut, cursul a decurs progresiv, am primit raspuns la toate intrebarile. Mi-a placut, am avut ce invata! (M.A. - Curs engleza)(4345)
d-na profesoara ne-a raspuns la toate intrebarile, s-au facut multe exercitii de gramatica, conversatii pe diferite teme, totul prezentat cu seriozitate si profesionalism (M.A. - Curs engleza)(4344)
Am apreciat exercitiile in acre am fost nevoiti sa ascultam si sa urmarim clipuri video, d-na profesoara a aratat uin interes crescut pentru fiecare elev in parte. aeliminat orice neclaritati pe care le-am avut (R.A. - Curs engleza)(4343)
Cursul de engleza a fost foarte bine structurat si predat de un profesor de exceptie! (G.H. - Curs engleza)(4327)
Cursul de engleza este foarte interactiv, d-na profesoara este foarte bine pregatita, stie sa explice toate notiunile si sa clarifice orice nelamurire (A.L. - Curs engleza)(4311)
Profesorul este foare receptiv si comunicativ, se fac multe exercitii de gramatica si vocabular. (I.P. - Curs engleza)(4310)
Lectiile sunt bazate pe exercitii gramaticale folositoare care te ajuta sa te autoevaluezi. Orele de curs sunt interactive, bazate pe comunicare libera si expunerea ideilor proprii. (O.H. - Curs engleza)(4309)
In cadrul cursul de Engleza 3 s-a vorbit foarte mult in engleza, partea de gramatica a fost explicata foarte bine.Nota 10 d-nei profesoare! (L.D. - Curs engleza)(4308)
A facut mai multe module de limba engleza in cadrul Absolute School si m-au ajutat pentru a-mi imbunatatii cunostiintele. (G.I. - Curs engleza)(4297)
Am urmat cursul de limba engleza conversationala iar modalitatea de predare a fost foarte buna si doamna profesoara este un bun profersionist. (S.C. - Curs engleza)(4296)
D-na profesoara de engleza a predat cursul exemplar, mai mult, a avut o atitudine foarte profesionala si in acelasi timp s-a apropiat de cursanti, implicandu-se sa intelegem notiunile noi cat mai usor. (C.B. - Curs engleza)(4287)
Continutul cursului de engleza este bine ales, cu un vocabular suficient de detaliat pentru a intelege si a comunica intr-o anumita situatie. Atat exercitiile din clasa cat si temele pentru acasa au fost foarte utile pentru fixarea notiunilor. Foarte utila a fost si repetarea infoamtiilor atat acasa prin teme, cat si la urmatoarea lectie. (M.C. - Curs engleza)(4286)
Imi place ca in cadrul cursului de engleza se trece treptat de la un nivel de dificultate la altul, se acorda atentie fiecarui cursant in parte si se explica fiecare notiune in mod detaliat. (P.A. - Curs engleza)(4284)
Cursul de engleza este intercativ, se ofera explicatii clare, detaliate, repetate la cererea cursantilor. (L.P. - Curs engleza)(4281)
Pretul cursului este foarte bun. In grupa am fost putini iar atentia lectorului maxima. (I.S. - Curs engleza)(4212)
Cursul a fost foarte interesant. Se pune accent atat pe gramatica cat si conversatie.Am facut doua module dar am sa revin. (C.R. - Curs engleza)(4210)
Cursul este foarte consistent si bine structurat. Doamna profesoara a stiut cum sa trateze fiecare informatie astfel incat sa o intelegem si sa fim capabili sa o aplicam. Profesoara s-a axat permanent pe desvoltarea abilitatilor mai putin consolidate ale fiecarui cursant. (M.O. - Curs engleza)(3969)
Cursul a fost foarte bine predat, pe intelesul tuturor. Contine mult dialog si imagini, este bazat pe multa traducere si conversatie, iar cele doua CD-uri sunt foarte utile. (C.S. - Curs engleza)(3962)
Cursul m-a ajutat si in viata de zi cu zi, dar si la scoala deoarece sunt eleva, insa la orele de la scoala nu reusim sa facem toata materia. Profesorul a fost de nota 10! Manualele sunt utile pentru ca au si CD-uri. (A.N. - Curs engleza)(3960)
Un curs structurat adecvat, bazat atat pe conversatie, cat si pe gramatica. Metoda de predare a fost foarte eficace, partea de gramatica fiind explicata in detaliu, in asa fel incat sa fie usor de inteles. Per total, un curs si un lector peste asteptari. (C.L. - Curs engleza)(3959)
Continutul cursului a fost foarte potrivit pentru nivelul ales, iar manualul si caietul de exercitii au fost utile. Lectorul s-a comportat profesional si ne-a adresat intrebari tuturor, ne-a ajutat pe fiecare in parte. Este o scoala serioasa ce ofera conditii excelente, iar profesorii sunt foarte buni. (A.A. - Curs engleza)(3951)
Un curs explicit si bine structurat, cu o7 atmosfera relaxanta, ceea ce a facut ca asimilarea cunostintelor si modul de exprimare al cursantilor sa se realizeze mai usor. (C.B. - Curs engleza)(3941)
Un curs cu foarte multe discutii si situatii in care au fost implicati toti cursantii. Trainerul - foarte dedicat, cu o buna abordare si un stil eficace si eficient. (S.S. - Curs engleza)(3938)
Cursurile sunt foarte bine structurate, profesoara extraordinara si recomand cursurile din timpul saptamanii deoarece cele de sambata si duminica sunt prea obositoare, prea multa informatie si nu este timp sa le "digeri". (D.M. - Curs engleza)(3758)
I love my teacher, I like English,I like (everything?). (A.D. - Curs engleza)(3750)
EU NU AM FACUT DAR VREAU SA MA ASIGUR DACA APAR TOATE MESAJELE (I.A. - Curs engleza)(3736)
Cursul este foarte bun. Informatiile sunt foarte bune si explicite. (I.M. - Curs engleza)(3305)
Cursul a fost foarte bun, foarte bine structurat pentru nivelul la care am optat (incepatori). (C.F. - Curs engleza)(3304)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Daca ar fi sa dau o nota aceea ar fi 10. A fost un curs bine structurat. (P.T. - Curs engleza)(3303)
Continutul cursului a fost foarte bun. S-a predat foarte bine, foarte explicit si detaliat. Comunicarea cu profesorul a fost extraordinara. (D.R. - Curs engleza)(3302)
Foarte mult mi-a placut cursul. Foarte complex si interesant. Sunt foarte multumita de modalitatea de predare, am acumulat multe informatii datorita doamnei profesoare. (A.C. - Curs engleza)(3147)
Sunt foarte multumita de acest curs deoarece atinge atat notiunile de pronuntie cat si de gramatica. Este un curs complex. Consider ca pentru acest nivel au fost atinse toate notiunile necesare. Sunt foarte multumita de felul in care au fost predate informatiile. (E.G. - Curs engleza)(3130)
Personal, continutul cursului mi s-a parut chiar foarte cuprinzator. Notiunile au fost tratate detaliat, comunicarea a fost foarte buna iar modalitatea de predare excelenta. (V.D. - Curs engleza)(3129)
Continutul cursului este foarte interesant si foarte folositor. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare este excelenta si atractiva. (S.E. - Curs engleza)(3128)
Cursul este foarte complex. Toate notiunile au fost foarte bine explicate si suficient pentru a fi intelese. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna iar acest lucru a ajutat la intelegerea materiei predate. (I.I. - Curs engleza)(3124)
Continutul cursului este bun. Toate notiunile au fost tratate detaliat si foarte bine explicate. Cursul a fost peste asteptarile mele. (R.I. - Curs engleza)(3123)
Este un curs foarte bine structurat, notiunile fiind bine explicate. Am cuvinte numai de lauda pentru profesoara, explica foarte bine. (G.A. - Curs engleza)(3122)
Continutul cursului este bogat. Explicatiile au fost clare, facute cu mult profesionalism si daruire. Modalitatea de predare a fost perfecta- adecvata gradului de pregatire al cursantilor. (H.G. - Curs engleza)(3121)
Foarte bune. (T.N. - Curs engleza)(2548)
Cursul este foarte bine structurat, modul de predare este interactiv, iar comunicarea a fost foarte buna. (B.A. - Curs engleza)(2535)
Foarte bun cursul,foarte bine structurat,iar comunicarea cu dna profesoara excelenta,chiar peste asteptarile mele!Felicitari! (T.M. - Curs engleza)(1131)
Continutul cursului a fost foarte bun si adaptat special pentru modulul 1 (incepatori). Fiecare notiune din programa a fost tratat cat mai detaliat, iar aplicatiile au fost foarte bine explicate. Doamna profesoara este un profesor foarte bun, care comunica foarte bine cu cursantii. (N.E. - Curs engleza)(716)
Continutul cursului este OK. Am invatat multe lucruri noi si pot vorbi engleza bine. Toate lectiile au fost tratate ca atare si au fost explicate foarte bine, comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (I.D. - Curs engleza)(714)
Cursul cuprinde informatii in concordanta cu nivelul studiat., metoda de predare a doamnei profesoare fiind foarte buna, comunicarea profesor-cursanti fiind excelenta. (S.C. - Curs engleza)(589)
Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele. Pentru mine notiunile de curs au fost tratate bine, cu exercitii, exemple, tot ce era nevoie sa-ti formezi un vocabular pentru inceput. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si usor de abordat, cu o modalitate de predare foarte buna. (M.V. - Curs engleza)(587)
Toate notiunile din programa de curs au fost tratate detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, de nota 10. (M.R. - Curs engleza)(586)
Notiunile din programa de curs au fost tratate foarte bine, aplicatiile practice au fost suficiente si explicate pe intelesul tuturor cursantilor. Modalitatea de predare a fost buna, chiar s-a pnctat acolo unde era necesar. (B.R. - Curs engleza)(551)
Mi-a placut foarte mult modalitatea de predare. Apreciez metodica doamnei profesoare si drept urmare m-am inscris si la modulul III. (C.A. - Curs engleza)(550)
Din punctul meu de vedere este un curs destul de bine structurat, care poate fi asimilat destul de usor. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor este foarte buna, se pot asimila informatiile inca din timpul cursului. (D.G. - Curs engleza)(549)
Continutul cursului de limba engleza a fost foarte bun si adaptat special pentru modulul I. Fiecare notiune din programa a fost tratata cat mai detaliat, iar fiecare aplicatie a fost foarte bine explicata. Doamna profesoara comunica foarte bine cu elevii. (N.E. - Curs engleza)(548)
La curs am invatat foarte multe lucruri noi si pot vorbi engleza bine. Toate lectiile au fost tratate ca atare si au fost explicate foarte bine. (I.D. - Curs engleza)(547)