Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Acest curs s-a bazat foarte mult pe exemple de situatii execeptionale precum si pe solutiile ce s-au adoptat sau ar fi trebuit sa fie adoptate. D-na profesor este deschisa la alte opinii, este foarte bine pregatita din punct de vedere profesional si foarte obiectiva (M.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4315)
Predarea si comunicarea in cadrul cursului de legislatie a fost interactiva, complexa si deschisa. cursul a continut parte teoretica transpusa in practica, cu informatii esentiale pentru fiecare din punctele tematicii. (I.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4314)
Numeroasele studii de caz au ajutat la rezolvarea situatiilor din practica, cursul a fost foarte interactiv, la toate problemele ridicate de cursanti s-a raspuns prompt si argumentat. (A.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4313)
A fost uin curs vast si complex, cu o problematica vasta care a acoperit o varietate mare de spete provocatoare in adevaratul sens al cuvantului. D-na profesoara are o pregatire legislativa impresionanta, informatiile transmise au fost clare, coerente. (I.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4312)
Am urmat si cursul de Inspector Resurse Umane iar complexitatea si pregatirea lectorului m-au determinat sa urmez si acest curs. (L.P. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4196)
Aveam mare nevoie de acest curs si pot recunoaste sa a fost cea mai buna alegere. Doamna profesoara este un specialist in domeniu si un foarte bun pedagog. (A.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4195)
Doamna profesoara a explicat si argumentat toate legile si spetele care ne-au interesat.Am urmat si alte cursuri la Absolute School si le recomand. (N.I. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4194)
Cursul a fost exceptional! As mai participa la cursuri predate de d-na. profesoara.Recomand cursul! (A.I. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4193)
Acest curs de legislatie mi s-a parut a fi foarte bine struturat, practic si extrem de util prin prezentarea unei cazuistici bogate, cu multiple exemple ancorate in realitate informatiile, exemplele, spetele prezentate si discutiile au depasit cu mult cerintele programei cursului, aspect extrem de benefic pentru cursanti. Abordarea deschisa a trainerului a deschis setea de aprofundare a notiunilor discutate. Concluzie: Excelent! (S.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3996)
Cursul a fost extrem de bine structurat, subiectele au fost tratate extrem de detaliat. Studiile de caz sunt bine argumentate, iar spetele abordate sunt de larg interes. (I.V. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3978)
Consider ca notiunile au fost prezentate corespunzator si proportional cu timpul alocat, fiind un curs foarte complex. Apreciez calitatea continutului materialelor si a spetelor prezentate. (C.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3974)
Toate notiunile incluse in programa cursului au fost tratate cu exemple si spete suficiente pentru a intelege cat mai bine procesul de recrutare si selectie. Trainerul - deschis, flexibil, prietenos, comunicativ. (R.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3936)
Curs de nota 10 cu felicitari. Comunicare f.f. buna cu participantii. Continut bine structurat, completat cu studii de caz bine alese si explicate pe intelesul tuturor. (G.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3842)
Cursul este structurat in mod corespunzator. Informatiile au fost explicate pe intelesul tuturor. Aplicatiile practice au fost explicate si prezentate mai mult decat suficient, incluzand si informatii peste ceea ce era suficient. Modalitatea de predare atat practica, cat si teoretica a fost peste nivelul asteptarilor. (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2558)
Cursul a fost logic, bine structurat, foarte cuprinzator si extrem de bine documentat. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, modalitatea de predare eficienta. A fost o comunicare activa. Ma bucura faptul ca s-a acceptat sa se raspunda la problemele concrete ale cursantilor. (L.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2557)
Continutul cursului este foarte complet, cuprinde o problematica vasta. Au fost alese spete foarte reprezentative pentru problematicile studiate. Modalitatea de predare este interactiva, stilul de predare este flexibil dar foarte bine structurat. Se centreaza pe exemple din practica si trimiteri clare la legislatie. Este un curs foarte bun care isi atinge scopul-pefectionarea si deschiderea perspectivelor fata de propriile nevoi de formare si instruire- si un profesor pe masura. (B.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2556)
Cursul este foarte bine documentat, ancorat in realitate cu spete concrete din cazuistica de profil. Notiunile au fost prezentate si dezvoltate cu lux de amanunte, lectorul excedand in retinerea cunostintelor de fiecare cursant in parte cu care a lucrat permanent. Excelenta cunoastere a spetelor si in mod deosebit a solutionarii lor de institutiile si instantele in drept denota o foarte buna cunoastere a legilor, o vasta experienta profesionala si o deosebita pregatire pedagogica. (M.G. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2555)
Este un curs foarte bine structurat, cuprinde informatiile necesare de care are nevoie un manager de resurse umane in activitatea sa. Toate subiectele au fost prezentate (tratate) detaliat si cu studii de caz. Informatiile au fost predate astfel incat sa poata fi asimilate cu usurinta si intr-o structura logica. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2554)
Cursul este bine structurat, cuprinde informatii utile, de actualitate. Modalitatea de predare este foarte buna avand in vedere faptul ca informatiile sunt exemplificate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (N.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2553)
Un curs cu un continut complex si o problematica variata. Modalitatea de predare a fost clara, explicita. (P.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2531)
A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare a fost profesionista. Am fost placut impresionata. (T.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2530)
Un curs foarte complex. Felicitari d-nei profesoare. (M.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2529)
Curs foarte complex, atinge foarte multe probleme, modalitate de dezbatere foarte buna, interactiva. Am ales acest curs pentru ca am absolvit si cursul de Inspector salarii si mi-a placut foarte mult modalitatea de expunere a subiectelor de catre doamna profesoara. (M.E. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(1387)
Este cursul cu nr. 3 facut in aceasta scoala. Sunt cu adevarat un om norocos si onorat, beneficiile obtinute de mine fiind reale si imediate dupa doar 3 saptamani de la finalizarea primului curs de Inspector resurse umane cu doamna profesoara, care are calitati reale de pedagog. (S.N. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(977)
Cursul a fost foarte bine structurat, punctat si explicat. legislatia a devenit pentru mine "DIGERABILA''. aplicatiile practice foarte bine explicate si foarte vaste. modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost la obiect, explicit, detaliat, argumentat cu cazuri practice, comunicarea cu doamna profesoara fiind excelenta si foarte deschisa. (S.N. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(976)
Continutul cursului, cred ca a reusit sa stinga toate aspectele legate de legislatia muncii. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost foarte clara, concreta., comunicarea cu aceasta fiind foarte buna. (N.S. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(975)
Continutul cursului vast, bogat in informatii de actualitate. Consider ca toate notiunile au fost detaliate suficient, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate. Modalitatea de predare interactiva, intotdeauna bine argumentate raspunsurile.
Am ales aceasta scoala datorita calitatii deosebite de predare a informatiilor fiind foarte multumita de informatiile acumulate la cursul de Inspector resurse umane. (M.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(974)
Cursul foarte la obiect, concis, raspunde neclaritatilor adresate de cursanti. Modalitatea de predare a doamnei profesoare este deschisa, comunicarea cu aceasta fiind foarte buna, directa, acesta fiind motivul pentru care m-am inscris la curs. (M.E. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(973)
Cursul a fost complet, acoperind majoritatea cazurilor. Aplicatiile practice au fost bine explicate, modalitatea de predare a doamnei profesoare fiind foarte concisa si la obiect. (M.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(972)
cursul este structurat foarte bine, cuprinde teme variate, cu o aplicabilitate mare in activitatea cotidiana a unui manager de resurse umane. Notiunile, pe cat posibil, s-a incercat tratarea lor pe intelesul tuturor si depinzand de domeniul de activitate.
Doamna profesoara se dovedeste a fi o profesionista si mai mult decat atat preda cu placere, dedicare, implicare, comunicarea cu acesta fiind excelenta. (A.S. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(971)
Continutul cursului este explicit, interesant si foarte util pentru cei care profeseaza. Aplicatiile practice au fost foarte explicite si foarte utile. Doamna profesoara isi face treaba extraordinar de bine. (B.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(970)
Cursul trateaza in profunzime problemele intampinate concret in practica din companiile private, indicand modalitatile de abordare si de solutionare. nu cred sa mai existe atat de multe aspecte referitoare la resursele umane tratate intr-un singur curs. Consider ca toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat. Am simtit foarte multa implicare din partea doamnei profesoare, se vede ca se doreste ca toti cursantii sa "plece" mai bogati din punct de vedere profesional la curs. (M.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(689)
Cursul este cuprinzator. Actualizeaza notiunile de legislatie pentru cei care au urmat cursuri de Inspector resurse umane si completeaza cunostintele de legislatie, introducand notiuni noi.
Studiile de caz prezentate de doamna profesoara, cat si cele de colegi au fost suficiente pentru a clarifica si a pune bazele notiunilor prezentate la curs. (V.T. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(688)
Continutul cursului foarte amplu. Se prezinta drept o continuare excelenta a cursului de Inspector resurse umane. Toate notiunile programate spre discutie au fost detaliate corespunzator, chiar s-au tratat notiuni suplimentare. Doamna profesoara este un pedagog desavarsit, foarte implicata in procesul de asimilare si intelegere a cursantilor. (S.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(687)
Continutul cursului complet si complex. Toate notiunile din programa au fost tratate foarte detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara si modalitatea de predare a informatiilor: FOARTE BUNA. (G.V. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(686)
Cursul a fost foarte bine structurat avand bogate informatii din legislatia muncii, existand numeroase exemple cu caracter practic. Notiunile din programa cursului au fost tratate detaliat. Stilul de lucru al doamnei profesoare: ORGANIZAT SI EFICIENT.
Cursul are o foarte buna prezentare pe internet, informatiile cu privire la tematica cursului fiind foarte sugestive. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(595)
Cursul este complex, cuprinzand raspunsurile pe care le asteptam si nu numai. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost excelenta. Doamna profesoara este un profesionist desavarsit. (V.S. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(594)
Este un curs complex completat cu aplicatii practice care ajuta la o intelegere mai buna a legislatiei. Consider ca impletuirea legislatiei cu aplicatiile practice este cea mai buna modalitate de predare. Doamna profesoara este profesorul ideal, existand o permanenta comunicare deschisa. (R.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(593)
Cursul este bine structurat avand in vedere tematica abordata. Predarea informatiilor de catre doamna profesoara a fost excelenta, o imbinare corecta intre teorie si practica si intre predarea efectiva si comentarea informatiilor. (S.T. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(592)
Cursul bine structurat, cu foarte multe exemple si cazuri practice. Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest curs; a fost un dialog continuu profesor - cursant, din care am avut multe de invatat. Exemplele prezentate au fost foarte bine explicate, inclusiv cazurile practice cu care au venit cursantii. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(591)