Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Un curs foarte bine structurat si informativ. Recomand cu drag oricui doreste sa asimileze cunostinte in acest domeniu. (D.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4600)
Comprehensiv, aplicat si orientat catre rezultate. (C.V. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4592)
Trainer foarte bine pregatit, detine cunostinte vaste in domeniu si stie cum sa le impartaseasca celorlalti. (S.E.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4591)
10/10. Mi-a raspuns l amulte intrebari, am invatat multe tips & tricks si practici de recrutare. (S.E. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4579)
Toate notiunile au fost tratate cu simt de raspundere, s-au aprofundat si s-a raspuns detaliat la toate intrebarile ridicate de cursanti. O sa va aleg de fiecare data :)
(R:A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4578)
A fost un curs foarte interesant, am invatat foarte multe tehnici de recrutare, foarte bine structurat si foarte bine predat. (P.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4577)
Mi-a plăcut foarte mult modul de predare, modul Ón care a fost structurat cursul, dar mai ales modul in care a fost prezentat. Conținutul a fost foarte bun. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4576)
foarte bine structurat, atingand punctele forte ale domeniului (A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4571)
Suportul de curs si modalitatea de predare m-au surprins placut, multe informatii interesante si absolut necesare pentru un viitor job in domeniul HR. (A.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4570)
Foarte multumita! (S.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4542)
Cursul este foarte bine structurat, incluzand toate informatiile necesare unui junior recruiter. S-a acordat atentie tuturor in egala masura si s-au atins toate punctele de interes. Predarea a fost foarte buna, deschisa. (D.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4395)
Informatiile prezentate au fost foarte interesante, notiunile au aplicabilitate in mediul de lucru si sunt prezentate intr-o maniera interactiva. Partea teoretica a fost sustinuta de exercitii practice, iar nivelul de comunicare in timpul cursului a fost la un nivel ridicat. Recomand! (A.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4392)
profesorul acestui curs este profesorul ideal. preda pe intelesul tuturor, ofera exemple concrete pentru o mai buna intelegere si ne motiveaza. (D.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4388)
Din punctul meu de vedere fiecare etapa a cursului de tehnici a fost foarte clar prezentata. Totul a fost prezentat cu profesionalism, intr-o atmosfera propice asimilarii informatiilor si intr-un ritm normal pentru toti cursantii. (D.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4333)
Cursul de tehnici a fost foarte bine structurat, cu atat mai mult cu cat a existat si o parte practica, pe langa cea teoretica. Simularile au constituit o parte practica foarte sugestiva si ajutatoare. Comunicarea cu profesoara a fost foarte buna, directa, discutiile au fost la obiect, d-na profesoara fiind foarte deschisa tuturor intrebarilor. (M.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4288)
Curs de recrutare foarte bun-partea practica este interesanta si se ofera explicatii concise, concrete. D-na profesoara a venit in intamplinarea nevoilor noastre cu explicatii la toate problemele ridicate. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4285)
In cadrul cursului de tehnici de recrutare s-au dat foarte multe exemple practice pentru a intelege partea teoretica. Simularile si jocurile de rol au fost foarte interactive si interesante. (A.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4283)
Partea practica a cursului este completa, preadrea cursiva, apreciativa si diplomata. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4282)
Am urmat un curs la aceasta scoala in urma cu 5 ani-curs ce s-a desfasurat exceptional (IRU) motiv pentru care m-am inscris si la cursul de Tehnici de recrutare. D-na profesoara este un profesionist in recrutare si a demnostrat acest lucru prin metoda de predare, de explicare a notiunilor intalnite in practica. (L.E. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4278)
Cursul a avut informatii compelte pe multe situatii intalnite in practica in vederea recrutarii si selectiei. Am lucrat practic si anunturi de angajare, analiza cv-uri, simulari interviuri, Predarea a fost foarte interactiva. (R.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4276)
Cursul de tehnici de recrutare a fost foarte bine structurat, predarea a fost interactiva lasand posibilitatea cursantilor de a-si exprima opinia in legatura cu diverse teme. (I.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4239)
A fost un curs cu un continut bine detaliat si la fel de bine aprofundat, care a oferit o imagine relevanta asupra procesului de recrutare si selectie specific organizatiilor actuale. Partea practica a cursului a presupus exemplificari relevante, cu accent pe situatii particulare, tratarea exceptiilor, simulari. Trainerul a abordat o atitudine deschisa, a raspuns tuturor intrebatilor suplimentare, a oferit clarificari pentru orice nelamurire evidentiata. (I.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4233)
Continutul cursului este detaliat, tratand teme de interes cu aplicabilitate crescuta in cadrul domeniului de recrutare si selectie a personalului. Fiecare capitol a tratat si partea aplicativa a notiunilor. D-na profesoara a raspuns tuturor intrebarilor adresate. (I.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4229)
Cursul de tehnici este complex , foarte interactiv. Am primit clarificari suplimentare atunci cand au fost solicitate, ceea ce am apreciat foarte mult. (L.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4225)
Am fost solicitata sa particip activ la desfasurarea cursului. Grupa a fost cu un numar mic de participanti astfel s-a acordat atentie maxima fiecaruia. (C.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4202)
Cursul a fost foarte bine structurat, un mixt ideal intre teorie si practica. S-au acoperit toate subiectele din tematica. (A.G. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4201)
Simularile m-au ajutat foarte mult intrucat am avut posibilitatea sa aplic cunostintele dobandite in cadrul cursului. Am avut o colaborare excelenta cu trainerul. (C.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4200)
Apreciez mult stilul de predare si disponibilitatea pentru comunicare al doamnei profesoare.Am mai urmat un curs la Absolute School si am fost la fel de multumita. (I.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4199)
Comunicarea cu profesorul s-a desfasurat intr-un mod eficient, deschis, lucru care a facilitat intelegerea si aprofundarea informatiilor. (E.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4133)
Informatiile au fost prezentate coerent, fluent iar comunicarea cu d-na profesoara a fost la un nivel maxim, intr-o atmosfera relaxanta in care am fost incurajati sa adresam orice intrebare. (D.P. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4132)
cursul este foarte bine structurat, un mix ideal intre teorie si aplicatii practice. S-au oferit exemple reale iar d-na profesoara s-a asigurat permananet ca toti cursantii au inteles notiunile discutate. (L.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4131)
Partea practica este foarte utila deoarece simularile m-au ajutat foarte mult sa inteleg teoria, am avut posibilitatea sa aplic cunostintele dobandite. Colaborarea cu doamna profesoara a fost excelenta! (C.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4130)
Curs foarte interactiv si foarte bine structurat. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, dansa fiind foarte interesata de nivelul nostru de intelegere pe parcursul predarii (V.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4129)
Partea practica a cursului a fost foarte interesanta, cursul a fost prezentat clar si concis, comunicarea cu d-na profesoara fiind foarte buna (A.G. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4128)
Informatiile predate au fost foarte bine structurate, exemplele foarte bine alese, concrete, au pus bazele notiunilor predate. (N.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4127)
curs foarte bine structurat, bazele teoretice sunt usor de inteles si mi-a placut foarte mult programul cursului. modalitatea de predare a fost foarte clara si deschisa, iar comunicarea foarte buna. (C.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4126)
continutul cursului de tehnici este foarte variat, cu multe aplicatii practice si o abordare interactiva. Am apreciat mult stilul de predare si disponibilitatea pentru comunicare a doamnei profesoare. (I.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4125)
Continutul cursului este foarte bine structurat si ne ajuta sa intelegem usor ce presupun "managementul resurselor umane", "recrutarea" si aplicabilitatea acestora. Simularile au fost foarte bine gandite si organizate, insa cel mai mult a ajutat implicarea dnei profesoare - usor abordabila, care a raspuns detaliat si dedicat oricaror intrebari si a carei experienta si-a facut simtita prezenta. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4007)
Cursul este foarte bine structurat, atat cu notiuni teoretice cat si practice, care m-au ajutat sa inteleg domeniul recrtutarii. Partea practica a fost de nota 10 deoarece au fost realizate schimburi de rol, exemple de interviuri si numeroase discutii pe baza acestora. (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4006)
Lectorul a fost receptiv la solicitarile noastre, ne-a oferit raspunsuri la toate intrebarile si a creat o atmosfera destinsa, propice invatarii din placere. (I.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4005)
Cursul pe care l-am urmat mi s-a parut foarte clar, detaliat, dinamic si interactiv. Simularile si jocurile de rol au fost foarte aproape de realitate si am inteles procesul de recrutare si selectie foarte bine. Orice nelamurire sau intrebare a fost tratata cu atentie si multa rabdare. (E.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3964)
Continutul cursului este echilibrat raportat la specificul activitatii de recrutare si selectie, oferindu-se informatiile teoretice si practice suficiente desfasurarii activitatii in acest domeniu. Am apreciat ca modalitatea de predare a fost adaptata nivelului de cunostinte al cursantilor si orientata pe client si pe rezultate. (M.E. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3945)
Partea practica a cursului a fost extrem de reusita deoarece am asimilat informatiile teoretice in mod placut. Informatiile au fost clar expuse si lamurite ori de cate ori au fost intrebari suplimentare. Simularile au fost foarte bine gandite si de folos. (S.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3926)
Cursul este bine predat si interesant. Partea practica o consider productiva deoarece s-a bazat pe exemple si situatii concrete. Modalitatea de predare a fost impecabila, iar comunicarea cu profesorul excelenta. (F.O. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3925)
Curs de nota 10 cu felicitari. Continut bine structurat si prezentat, sustinut cu exemple concrete si completat cu studii de caz bine alese. Foarte bune comunicare cu participantii. (G.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3841)
Ofer nota 10 atat drei profesoare, cat si continutului cursului predat! (M.B. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3824)
Un curs in care cuvantul "Prieten" insemna ceva. Felicitari lectorului, felicitari Absolute School! (C.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3773)
Este un curs practic, bine structurat si prezentat. Comunicarea a fost foarte buna si eficienta. Doamna profesoara are un mod de a preda excelent. (C.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3120)
Este un curs foarte bine structurat. Aplicatiile practice prezentate au fost punctul forte al cursului. Modalitatea interactiva a fost ideala pentru specificul acestui curs. Activitatea profesorului este excelenta. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3119)
Cursul este foarte complex, a dezbatut subiecte variate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, adoptata nevoilor cursantilor. Profesorul a realizat o comunicare extrem de eficienta si deschisa. Totul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. (B.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3118)
A fost un curs care mi-a oferit mai multe cunostinte in domeniu. S-a bazat pe aplicatii practice care ma ajuta pe viitor. Comunicarea a fost foarte deschisa si explicita. (Z.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3117)
Cursul este foarte util si bine structurat. S-a bazat pe aplicatii practice ajutandu-ma astfel sa asimilez informatiile cu usurinta. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3116)
Cursul este complet, atinge toate aspectele recrutarii. Predarea informatiilor a fost eficienta, bazata pe exemple, interactiva si calda. (I.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3115)
Continutul cursului este potrivit in comparatie cu tematica acestuia si obiectivul propus. Aplicatiile practice au completat cu succes partea de teorie prezentata pe parcursul scolarizarii.
Informatia a fost foarte bine structurata; modul de predare ales a asigurat atingerea obiectivului vizat (cursantii au putut asimila foarte multe informatii chiar din timpul orelor de curs). Aprecize modul de derulare a cursului si atitudinea profesorului, acesta dedicandu-se activitatii si colectivului instruit. (A.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2528)
Modalitatea de predare a profesorului a fost una de profesionist, comunicarea excelenta ! (G.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2527)
Cursul este f. bine structurat; s-a raspuns la intrebari detaliat, cu exemple. D-na profesoara preda f. bine si din suflet; este f. bine pregatita si ii place activitatea didactica.
Am urmat si alte cursuri la Absolute School si am constatat ca profesorii sunt f. bine pregatiti si ne impartasesc si noua aceste informatii asimilate de dansii. (D.T. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2526)
Cursul a fost cuprinzator si bogat in informatii. Apreciez modul interactiv de desfasurare al cursului. (I.B. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2525)
Cursul este foarte bine structurat din punct de vedere informational, cu aplicatii practice care ajuta foarte mult la fixarea informatiilor transmise in timpul cursului. (S.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2524)
Cursul este foarte bine dezvoltat, bogat in informatii; toate informatiile oferite au fost calitative si cu accent pe partea practica (de exercitii, aplicatii). S-a predat intr-un mod profesionist, pedagogic, explicit. Comunicarea a fost deschisa, cu feed-back sustinut. Inchei acest curs pe deplin multumita si cu un real bagaj de informatii atat teoretic cat si practic. (M.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2523)
Recomand acest curs tuturor celor care doresc sa aiba o cariera in domeniul resurselor umane. Este un inceput potrivit care incurajeaza si ofera pe langa cunostinte si multa incredere in propria persoana in ceea ce priveste profesarea in acest domeniu. Cursul este bine gandit, foarte frumos prezentat, util. Eu m-am bucurat foarte mult sa vin la cursuri datorita profesionalismului dar si datorita atmosferei prietenoase care s-a creat pe parcursul intalnirilor noastre. (A.V. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(629)
Cursul a fost bine structurat, ni s-au oferit informatii suficiente si bine explicate. (G.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(575)
In cadrul cursului obiectivele prezentate au fost foarte bine atinse, materialele bine pregatite si expuse prin modalitati variate de a ni se aduce la cunostinta informatiile. Modalitatea de predare a domnisoareai profesoare a fost foarte buna si explicita pentru noi cursantii. (P.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(574)
Mi-a placut structura cursului iar continutul m-a ajutat foarte mult sa-mi fixez niste baze in acest domeniu. profesorul a aplicat o metoda concisa si clara iar eu am putut acumula cu mai multa usurinta informatiile. (I.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(573)
Cursul este cuprinzator si sustine elementele de baza necesare intelegerii acestui curs. Am mai urmat un curs in cadrul acestei scoli si am fost multumita de rezultat. (O.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(572)
Cursul a fost destul de util. modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost una coerenta in ceea ce priveste explicatiile avand un bagaj bogat de cunostinte, iar comunicarea cu profesorul a fost destul de buna. (H.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(571)
Acest curs este necesar pentru o baza in acest domeniu, pentru o cunoastere a tot ce inseamna resurse umane. Toate notiunile au fost concrete si axate pe tot ce m-a interesat. Aplicatiile au fost explicate si tratate in detaliu, pentru a putea fi intelese. (E.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(570)
Cursul este bine structurat, cuprinzand informatiile necesare referitoare la recrutare si selectie. Toate notinuile au fost tratate suficient de detaliat, informatiile sunt bine structurate, modaliattea de transmitere a informatiilor e usor de inteles, cu multe aplicatii. Relationarea a fost OK, trainerul e deschis oricarui gen de intrebari referitoare la curs. (C.F. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(544)
Di punctul meu de vedere, toate etapele din acest curs au fost bien structurate si detaliate. Totul a decurs conform asteptarilor. (M.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(543)
Cursul este bine structurat, detaliat, cu o metoda de prezentare moderna. Este de apreciat modul in care ne-a fost prezentat cursul, comunicarea buna facilitand o buna intelegere a acestuia. (C.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(542)
Cursl este bine structurat, iar aplicatiile practice au fost foarte explicite. Profesoaraeste foarte bine pregatita, comunicarea a fost foarte buna.
Am terminat la aceasta scoala si cursul de Inspector Resurse Umane, am fost foarte multumita si, in concluzie, am continuat cu cursul de Recrutare. (I.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(541)
Modul de predare a fost foarte bun, cu mult profesionalism. FELICITARI ! TOTUL LA SUPERLATIV ! (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(540)
Cursul atinge subiecte concrete, cu care ne putem intalni in practica. Apreciez cominicarea cu trainerulsi, in mod special, disponibilitatea de a explica si de a comunica. (S.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(539)
A fost un curs placut, s-au utilizat multe exemple, prezentarea a fost ampla. Sunt foarte multumita. (A.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(538)