Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a avut un continut complex si foarte bine structurat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si foarte buna. (I.A. - Curs Contabilitate financiara)(596)
Cursul a fost foarte bine structurat avand bogate informatii din legislatia muncii, existand numeroase exemple cu caracter practic. Notiunile din programa cursului au fost tratate detaliat. Stilul de lucru al doamnei profesoare: ORGANIZAT SI EFICIENT.
Cursul are o foarte buna prezentare pe internet, informatiile cu privire la tematica cursului fiind foarte sugestive. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(595)
Cursul este complex, cuprinzand raspunsurile pe care le asteptam si nu numai. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost excelenta. Doamna profesoara este un profesionist desavarsit. (V.S. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(594)
Este un curs complex completat cu aplicatii practice care ajuta la o intelegere mai buna a legislatiei. Consider ca impletuirea legislatiei cu aplicatiile practice este cea mai buna modalitate de predare. Doamna profesoara este profesorul ideal, existand o permanenta comunicare deschisa. (R.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(593)
Cursul este bine structurat avand in vedere tematica abordata. Predarea informatiilor de catre doamna profesoara a fost excelenta, o imbinare corecta intre teorie si practica si intre predarea efectiva si comentarea informatiilor. (S.T. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(592)
Cursul bine structurat, cu foarte multe exemple si cazuri practice. Mi-a facut o deosebita placere sa particip la acest curs; a fost un dialog continuu profesor - cursant, din care am avut multe de invatat. Exemplele prezentate au fost foarte bine explicate, inclusiv cazurile practice cu care au venit cursantii. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(591)
Continutul cursului este bine structurat si contine toate informatiile pentru o buna desfasurare a acestuia. Comunicarea si modalitatea de predare a domnisoarei profesoare a fost foarte buna. (C.A. - Curs Excel avansat)(590)
Cursul cuprinde informatii in concordanta cu nivelul studiat., metoda de predare a doamnei profesoare fiind foarte buna, comunicarea profesor-cursanti fiind excelenta. (S.C. - Curs engleza)(589)
Cursul este complex, iar activitatea doamnei profesoare a fost impecabila si la nivelul asteptarilor mele, comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. (S.E. - Curs Operare PC nivel avansat)(588)
Cursul a fost la nivelul asteptarilor mele. Pentru mine notiunile de curs au fost tratate bine, cu exercitii, exemple, tot ce era nevoie sa-ti formezi un vocabular pentru inceput. Comunicarea cu doamna profesoara a fost deschisa si usor de abordat, cu o modalitate de predare foarte buna. (M.V. - Curs engleza)(587)
Toate notiunile din programa de curs au fost tratate detaliat. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna, de nota 10. (M.R. - Curs engleza)(586)
Cursul este destul de bine structurat si cred ca am invatat lucruri noi intr-un timp scurt care o sa-mi fie utile, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (P.C. - Curs Operare PC nivel avansat)(585)
Cursul a fost complex, iar toata programa cursului a fost tratata in amanunt, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (S.C. - Curs Operare PC nivel avansat)(584)
Cursul a fost complex si practic. Toate notiunile au fost explicate pe intelesul fiecarui cursant fiind astfel usor de asimilat. Comunicarea cu domnisoara profesoara a fost directa si placuta. (U.M. - Curs Operare PC nivel avansat)(583)
Cursul de Inspector Sanatate si Securitate in Munca - nivel mediu a cuprins notiunile de baza necesare formarii unui specialist SSM. Aplicatiile practice, prezentate pe parcursul cursului au fost suficient de explicite si a dat posibilitatea cursantului de a aplica notiunile teoretice la intocmirea unor documente necesare specialistului SSM. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (O.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(582)
Am o parere buna despre continutul cursului, el fiind in pas cu reglementarile in vigoare pe linie de SSM. Comunicarea cu domnul profesor a fost foarte buna, cu exemple practice si prelucrarea diferitelor evenimente si mkodul cum se actioneaza in astfel de cazuri inspirate din viata reala. (S.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(581)
Continutul cursului ISSM este potrivit programei pe care o si respecta. Suportul de curs este foarte cuprinzator. Modul de lucru interactiv este, de regula, unul foarte eficient de predare respectiv receptare a unor notiuni noi, comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (I.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(580)
Cursul a fost imbogatit cu exemple practice, experiente, situatii, ilustrari, care au intarit informatiile teoretice si in plus au condimentat si au dat savoare speciala cursului. Domnul profesor a aratat abilitati pedagogice si de comunicare apreciabile. (T.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(579)
Cursul a fost foarte amplu, detaliat si pe intelesul tuturor. Partea teoretica a fost suficient tratata, iar exemplele au fost concrete, intalnite in practica, atat din experienta lectorului cat si cazurile intalnite de cursanti. (P.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(578)
Cursula fost bine structurat, amplu, metoda buna de predare cu exemple concrete. Modalitatea de predare a domnului profesor a fost pe intelesul tuturor fiind foarte cooperant, receptiv la intrebarile cursantilor. (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(577)
Pentru activitatea de specialist pe linie de protectia muncii intr-o institutie consider ca datele furnizate sunt suficiente si permit totodata posibilitatea dezvoltarii cunostintelor. Alegerea metodei de explicare a fiecarei definitii si a fiecarui paragraf din lege cu notiuni palpabile din viata de zi cu zi mi se pare cea mai corecta metoda de intelegere a notiunilor. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (C.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(576)
Cursul a fost bine structurat, ni s-au oferit informatii suficiente si bine explicate. (G.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(575)
In cadrul cursului obiectivele prezentate au fost foarte bine atinse, materialele bine pregatite si expuse prin modalitati variate de a ni se aduce la cunostinta informatiile. Modalitatea de predare a domnisoareai profesoare a fost foarte buna si explicita pentru noi cursantii. (P.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(574)
Mi-a placut structura cursului iar continutul m-a ajutat foarte mult sa-mi fixez niste baze in acest domeniu. profesorul a aplicat o metoda concisa si clara iar eu am putut acumula cu mai multa usurinta informatiile. (I.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(573)
Cursul este cuprinzator si sustine elementele de baza necesare intelegerii acestui curs. Am mai urmat un curs in cadrul acestei scoli si am fost multumita de rezultat. (O.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(572)
Cursul a fost destul de util. modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost una coerenta in ceea ce priveste explicatiile avand un bagaj bogat de cunostinte, iar comunicarea cu profesorul a fost destul de buna. (H.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(571)
Acest curs este necesar pentru o baza in acest domeniu, pentru o cunoastere a tot ce inseamna resurse umane. Toate notiunile au fost concrete si axate pe tot ce m-a interesat. Aplicatiile au fost explicate si tratate in detaliu, pentru a putea fi intelese. (E.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(570)
Cursul a fost foarte eficient, cu multe aplicatii usor de inteles. Aplicatiile practice prezentate au fost foarte bine explicate si suficient de multe pentru a intelege sistemul de salarizare. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost foarte eficienta si profesionala. (S.M. - Curs Inspector salarii)(569)
Cursul a fost foarte bine structurat, care atinge toate problemele specifice cursului de inspector salarii. Modalitatea de predare a informatiilor este foarte buna, complexa si de actualitate. Doamna profesoara este foarte bine pregatita in domeniul resurselor umane, este foarte explicita, iar explicarea la ora se face atat pe lege cat si pe aplicatii. (P.C. - Curs Inspector salarii)(568)
Continutul cursului a fost foarte bun, totul fiind nou pentru mine. Modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost buna, clara si explicita, cu reveniri la cererea cursantilor. Am ales aceasta scoala datorita potentialului de a primi o diploma recunoscuta si bineinteles pentru seriozitatea si renumele scolii. (M.A. - Curs Inspector salarii)(567)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42