Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Continutul cursului este complex si am aflat tot ce vroiam sa aflu. S-au detailat toate situatiile pana ce am inteles totul, comunicarea cu doamna profesoara fiind foarte buna. (L.C. - Curs Inspector salarii)(566)
Pentru mine acest curs a fost foarte util deoarece am reusit sa-mi clarific anumite probleme, spre exemplu concediile in caz de accident de munca. Aplicatiile practice prezentate pe parcursul cursului au fost foarte bine explicate. Mi-a placut mult modalitatea de predare a doamnei profesoare care a fost foarte explicita si rabdatoare cu toti cursantii. (D.T. - Curs Inspector salarii)(565)
Informatiile primite la acest curs au fost detaliate iar metoda de predare a fost foarte buna. Lucrez in domeniu si m-a interesat completarea si aprofundarea informatiilor avute iar acest curs a fost peste asteptarile mele. (C.G. - Curs Inspector salarii)(564)
Continutul cursului a fost foarte util, cu multe informatii. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost interactiva. (C.A. - Curs Inspector salarii)(563)
Cursul a fost la obiect, destul de complex datorita aplicatiilor practice si a acoperit tot ceea ce ma interesa. Apreciez abilitatile pedagogice ale doamnei profesoare, cursul a fost predat intr-o maniera interactiva, explicat si pe intelesul celor care nu lucreaza in domeniu. (C.A. - Curs Inspector salarii)(562)
Un curs explicit. Mi-as dori pentru copilul meu profesori de o asemenea daruire pedagogica (R.R. - Curs Operare PC)(561)
Apreciez profesorul ca fiind un foarte bun pedagog.Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si foarte bine explicate. (G.L. - Curs Operare PC)(560)
Cursul a fost foarte bogat in informatii . D-na profesoara a avut rabdare si a explicat pe intelesul tuturor imbinand deseori predarea informatiilor cu exemple din practica de zi cu zi. Multumesc frumos! (A.S. - Curs Operare PC)(559)
Un curs foarte explicit, cu un continut bogat, pe intelesul tuturor.Modalitatea de predare este exceptionala. (R.D. - Curs Operare PC)(558)
Un curs care a prezentat principalele elemente ale acestei activitati si situatii practice intalnite. Comunicarea cu doamna profesoara a fost excelenta. (P.M. - Curs Inspector salarii)(557)
Informatiile au fost structurate succint, pe intelesul tuturor si au cuprins toate elementele esentiale din salarizare. (T.C. - Curs Inspector salarii)(556)
Continutul cursului se pliaza dupa normele si legile in vigoare. Modalitatea de predare a fost ritmata, cu explicatiile de rigoare, punand accent pe ceea si cu ce se foloseste in domeniul salarizarii. (M.D. - Curs Inspector salarii)(555)
Cursul este bogat in informatii, bine structurat si actualizat la zi acoperind tematica acestui domeniu si a coincis asteptarilor mele. Aplicatiile practice au fost suficiente si bine explicate. Comunicarea cu doamna profesoara a fost foarte buna. Informatiile au fost clare si la obiect. (P.E. - Curs Inspector salarii)(554)
Cursul a fost complex, complet si foarte practic. Notiunile mai dificile au fost tratate cu seriozitate foarte mare si ma declar foarte multumita. Comunicarea cu doamna profesoara a fost exceptionala. (T.F. - Curs Inspector salarii)(553)
Cursul a fost foarte detaliat si s-a facut referinta la legislatia in vigoare. Foarte bine explicat si doamna profesoara a dat dovada de multa rabdare cu fiecare cursant in parte. Numai cuvinte de bine pentru doamna profesoara. (N.A. - Curs Inspector salarii)(552)
Notiunile din programa de curs au fost tratate foarte bine, aplicatiile practice au fost suficiente si explicate pe intelesul tuturor cursantilor. Modalitatea de predare a fost buna, chiar s-a pnctat acolo unde era necesar. (B.R. - Curs engleza)(551)
Mi-a placut foarte mult modalitatea de predare. Apreciez metodica doamnei profesoare si drept urmare m-am inscris si la modulul III. (C.A. - Curs engleza)(550)
Din punctul meu de vedere este un curs destul de bine structurat, care poate fi asimilat destul de usor. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor este foarte buna, se pot asimila informatiile inca din timpul cursului. (D.G. - Curs engleza)(549)
Continutul cursului de limba engleza a fost foarte bun si adaptat special pentru modulul I. Fiecare notiune din programa a fost tratata cat mai detaliat, iar fiecare aplicatie a fost foarte bine explicata. Doamna profesoara comunica foarte bine cu elevii. (N.E. - Curs engleza)(548)
La curs am invatat foarte multe lucruri noi si pot vorbi engleza bine. Toate lectiile au fost tratate ca atare si au fost explicate foarte bine. (I.D. - Curs engleza)(547)
Cursul este bine structurat, cuprinzand informatiile necesare referitoare la recrutare si selectie. Toate notinuile au fost tratate suficient de detaliat, informatiile sunt bine structurate, modaliattea de transmitere a informatiilor e usor de inteles, cu multe aplicatii. Relationarea a fost OK, trainerul e deschis oricarui gen de intrebari referitoare la curs. (C.F. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(544)
Di punctul meu de vedere, toate etapele din acest curs au fost bien structurate si detaliate. Totul a decurs conform asteptarilor. (M.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(543)
Cursul este bine structurat, detaliat, cu o metoda de prezentare moderna. Este de apreciat modul in care ne-a fost prezentat cursul, comunicarea buna facilitand o buna intelegere a acestuia. (C.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(542)
Cursl este bine structurat, iar aplicatiile practice au fost foarte explicite. Profesoaraeste foarte bine pregatita, comunicarea a fost foarte buna.
Am terminat la aceasta scoala si cursul de Inspector Resurse Umane, am fost foarte multumita si, in concluzie, am continuat cu cursul de Recrutare. (I.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(541)
Modul de predare a fost foarte bun, cu mult profesionalism. FELICITARI ! TOTUL LA SUPERLATIV ! (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(540)
Cursul atinge subiecte concrete, cu care ne putem intalni in practica. Apreciez cominicarea cu trainerulsi, in mod special, disponibilitatea de a explica si de a comunica. (S.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(539)
A fost un curs placut, s-au utilizat multe exemple, prezentarea a fost ampla. Sunt foarte multumita. (A.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(538)
Cursul este foarte complex si sustinut foarte bine. Am avut sansa unei super profesoare care stie sa comunice foarte bne cu clasa , amabila la orice nelamurire pe care am fi avut-o.
Succes in continuare ,multumesc d-nei profesoare si recomand scoala oricui vrea o pregatire serioasa .
Cred ca voi reveni si pentru alta specialitate. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(537)
Sincer nu ma asteptam sa fie totul explicat asa de bine si pe intelesul tuturor. Domnul profesor a facut o treaba excelenta, are un stil de predare pe care ar trebui sa il adopte toti profesorii. Cursul e de nota 10! La fel si profesorul! ;) (A.V. - Curs Contabilitate primara)(504)
Cursul este foarte bine structurat,contine informatii amanuntite si utile. Profesoara foarte bine pregatita si cu foarte mare disponibilitate de a invata cursantii,astfel incat fiecare a plecat de fiecare data lamurit. Ma bucur ca am avut sansa de a gasi aceasta scoala serioasa, preocupata de a face bine cursurile si de a avea profesori competenti. (I.V. - Curs Inspector resurse umane)(500)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42