Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul de contabilitate primara mi s-a parut foarte bun, foarte bine structurat si pe intelesul tuturor. Nota 10 dl. profesor! Felicitari tuturor celor care se ocupa de aceasta scoala! (B.D. - Curs Contabilitate primara)(498)
Foarte interesant cursul. (A.M. - Curs Operare PC)(496)
Foarte util, materie bine structurata, curs cuprinzator, foarte necesar la angajare, mai ales in desfasurarea unei activitati curente in Resurse Umane. Modalitatea de predare excelenta, pe intelesul tuturor. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(432)
Consider ca este un curs extrem de util, bine structurat si usor aplicabil datorita faptului ca s-a pus accent pe pregatirea practica. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost excelenta si profesionista. (A.S. - Curs Inspector resurse umane)(431)
Este un curs bine structurat si explicit. Modalitatea de predare este f. f. buna. Comunicarea este permanenta. Multe felicitari doamnei profesoare si acestei scoli. (M.L. - Curs Inspector resurse umane)(430)
Cursul de contabilitate primara este foarte bine structurat si pe intelesul tuturor. Multumest foarte mult domnului profesor pentru modul de predare si pentru cunostintele aprofundate in vederea contabilitatii primare. Nota 10 pentru domnul profesor (D.D. - Curs Contabilitate primara)(427)
CURSUL DE OPERARE PC A FOST PESTE ASTEPTARILE MELE.dESI AVEAM CUNOSTINTE DESPRE OPERAREA PE CALCULATOR, URMAREA ACESTUI CURS MI-A APROFUNDAT SI MAI MULT CUNOSTINTELE IN ACEST DOMENIU.FELICITARI D-REI PROFESOR SI ABSOLUTE SCHOOL ! (D.D. - Curs Operare PC)(426)
cursul este unul foarte bine structurat si cu multe aplicatii practice.d-nul profesor este un adevarat pedagog si face materia sa para mai usoara si pe intelesul tuturor.ii acord nota 10 cu felicitari.multumesc (G.A. - Curs Contabilitate primara)(425)
AM INVATAT FOARTE MULTE CU ACEST CURS SI MI-A REDAT INCREDEREA IN MINE CA VOI FI UN BUN CONTABIL.FIECARE NOTIUNE A FOST INSOTITA DE EXEMPLE FOARTE BUNE SI DE ACEEA II MULTUMESC D-NULUI PROFESOR. (P.A. - Curs Contabilitate primara)(424)
Daca vrem cei mai buni profesori..stim unde sa-i gasim...numai la Absolute School !...
Am facut contabilitate primara si financiara si tin sa multumesc d-lui profesor si d-nei profesoare pentru ca ne-au fost alaturi.
UN 10 PENTRU EI !! SI TOT AR FI MICA NOTA! (G.F. - Curs Contabilitate primara)(421)
Nota 10 pentru D-ra Profesoara. Felicitari Absolute School! (V.L. - Curs Operare PC)(420)
Cursul a fost peste asteptarile mele.A fost structurat in asa fel incat sa priceapa toti cursanti.Felicitari D-nei profesoare pt.modul de predare.Pe mine ca incepator m-a ajutat foarte mult,actual fiind angajata in acest domeniu, tocmai datorita acestui curs.Ma gandesc sa urmez si cursul de engleza care sper sa fie la fel de bine predat ca si cel de IRU.Succes tuturor viitorilor cursanti! (C.D. - Curs Inspector resurse umane)(419)
Continutul cursului a fost concis. Modul de predare a fost exemplar iar pregatirea profesionala , impecabila.Relatia cu d-na profesoara a fost una speciala. Am avut multe de invatat de la un om deosebit, devotat pentru meseria pe care o face.Pentru asta ma simt un om fericit ca am avut ocazia sa cunosc un om deosebit. (C.G. - Curs Operare PC)(409)
Mii de multumiri D-nei Profesoare care este o dulce si care are un sistem de predare extraordinar de explicit. Va pot spune ca si cel mai profan om in ale calculatorului va intelege de la D-na Profesoara. Noi am fost f. multumiti de acest curs,implicit de D-na Profesoara. Va multumim,cu respect si cu mult drag va imbratisam. (G.T. - Curs Operare PC)(408)
Cursul pe care l-am facut timp de o luna, de operator pc, a fost unul foarte bine predat de catre doamna profesoara pe care o respect, mi-a placut mult la dansa felul cum a vorbit cu noi, nu e vorba ca vreau sa o laud pe doamna doar asa ca sa ma aflu in treaba,dar chiar este o persoana care stie cum sa te faca sa intelegi orice repede si sa faca in asa fel incat cursul sa fie placut asa cum a si fost pana in ultima zi. Mie, personal mi-a placut cursul acesta,am invatat si lucruri noi care stiu ca o sa imi trebuiasca cand o sa ma angajez. Nota 10 ++++++++ pentru doamna profesoara si merita tot respectul. Sarut-mana ! Va pup ! (C.N. - Curs Operare PC)(406)
Cursul este foarte bine predat de catre d-na profesoara si eu ca incepator in acest domeniu am reusit sa inteleg si sa absolv acest curs cu nota maxima. Felicitari conducerii si profesorilor! Astept viitorul curs de Manager resurse umane. (M.V. - Curs Inspector resurse umane)(361)
Un curs foarte bine structurat, d-na profesor are o pregatire foarte buna si este un foarte bun pedagog, comunicare excelenta.Cursul a fost peste asteptarile mele, fapt pentru care doresc sa ma inscriu si la cursul de Manager Resurse Umane.Felicitari! (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(334)
MI-A PLACUT FOARTE MULT CURSUL DOMNULUI PROFESOR, STIE SA EXPLICE, A STIUT SA INDRUME ATUNCI CAND UN COLEG DE AL MEU NU STIA CEEA CE SA FACA SAU SA NE RASPUNDA LA INTREBARI DE FIECARE DATA CAND AVEAM VREO NELAMURIRE FELICITARI! (A.S. - Curs Contabilitate primara)(319)
Felicitari Domnilor profesori de la Absolute School pentru profesionalismul si calitatea de excelenti pedagogi..Am urmat doua cursuri din cadrul acestei scoli de care am fost foarte multumita. Mai rar asa profesori!Le multumesc din tot sufletul pentru rabdarea si metodele pedagogice pe care le ofera in timpul cursurilor. Nota 10 cu Felicitari! Un sfat celor care vor sa urmeze cursuri de orice fel: urmati ce curs doriti la aceasta scoala si o sa va convigeti! Cu tot respectul, Marasescu Liliana, curs contabilitate primara si operator PC (M.L. - Curs Contabilitate primara)(318)
NU SUNT PROFESOR, DAR, NU MA POT ABTINE SA NU ACORD NOTA 10 DOMNULUI PROFESOR. ESTE UN CURS EXTRAORDINAR! MA BUCUR CA AM AVUT ONOAREA SA CUNOSC ASEMENEA PERSOANA! MI-AR PAREA EXTRAORDINAR DE BINE DACA AR EXISTA SI IN SCOLILE DE STAT ASEMENEA PROFESORI,FOARTE BINE PREGATITI IN CEEA CE FAC! FEICITARILE MELE! (R.C. - Curs Contabilitate primara)(317)
Cursul este foarte bine organizat, oferind toate notiunile si explicatiile necesare pentru a pune niste baze solide in cunoasterea calculatorului. Modalitatea de predare este excelent aleasa!
Referitor la activitatea profesorului, DOAR SUPERLATIVE! (L.L. - Curs Operare PC)(315)
A fost un curs foarte intersant si placut, din continutul caruia am aflat lucruri care in mod sigur imi vor folosi in orice situatie, indiferent daca voi lucra in domeniu sau nu. Toate notiunile au fost tratate cu multa seriozitate, motiv pentru care au putut fi foarte bine asimilate si intelese.
Modul de prezentare a informatiilor a fost impecabil, in sensul ca nu se putea sa fie explicate mai bine. Toate explicatiile au fost clare si inteligibile. Am apreciat deschiderea doamnei profesoare, ceea ce a facut ca si comunicarea sa se realizeze usor si foarte placut.
D-na profesoara a dat dovada de profesionalism si pregatire.
Din prezentarea de pe Internet mi s-a parut ca fiind ce mai serioasa scoala, fapt dovedit de desfasurarea cursului.
Sunt foarte multumita de acest curs! (D.G. - Curs Inspector resurse umane)(309)
A fost si este in continuare o scoala serioasa si profesorii sunt deschisi. Bravo dumneavoastra. Jos palaria. (C.C. - Curs Operare PC)(296)
Vreau sa fac urmatoarea remarca : am intalnit doar oameni deosebiti de cand am inceput cursul- de la secretariat pana la d-ra prof. de curs si pana la profa cu care am sustinut ex. D-ra pofesor, este un bun pedagog si .... regret ca nu am mail-ul sau tel.dansei sa ii multumesc personal pt.faptul ca am invatat ceva de la dansa! Cursul isi merita banii si ori de cate ori voi avea ocazia am sa le spun prietenilor impresiile mele despre acest curs! Cu respect, Anda. (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(285)
UN CURS EXTRAORDINAR. DRA PROFESOARA BINE PREGATITA;METODA DE PREDARE EXCELENTA.BRAVO! (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(282)
Un curs foarte bun si un profesor exceptional. (E.F. - Curs Contabilitate primara)(281)
Modalitatea de preadare excelenta. O persoane care nu are cunostinte minime in domeniul resurselor umane reuseste sa invete f mult intr-un timp relativ scurt (asa ca mine). Ii multumesc D-nei profesoare! (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(278)
Un curs sigur de efectuat. Bine structurat iar d-nul profesor ... profesionist.Un om calm si cu f. multa rabdare. Un curs pe intelesul tuturor. Mult succes in viitor si cat mai multi cursanti. Sarbatori fericite tuturor! (S.P. - Curs Contabilitate primara)(276)
Am fost foarte incintata de acest curs si vreau sa-i multumesc doamnei profesoare pentru modul de predare excelent care a fost pe intelesul meu.Ii doresc doamnei profesoare un paste fericit si ii multumesc pentr-u tot ce-a facut .FELICITARI! FELICITARI! FELICITARI! (S.T. - Curs Operare PC)(275)
Acest curs m-a ajutat sa inteleg tot ce-mi era necunoscut. Doamna profesoara merita MULTE FELICITARI pentru rezultatele noastre. (A.N. - Curs Operare PC)(272)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42