Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este super bine explicat .Isi merilta renumele.D-na profesor are o pregatire excelenta si este un foarte bun pedagog.Sunt foarte multumita de cursul pe care l-am urmat si doresc sa mai urmez la dumneavoastra si alte cursuri .Toti prietenii mei care au urmat cursuri la dumneavoastra sunt super multumiti mai ales de profesionalismul domnilor profesori in toate domeniile de la ABSOLUTE SCHOOL SI MODUL DE PREDARE. FELICITARI! (M.L. - Curs Operare PC)(270)
Ma alatur opiniilor colegei mele, Popa Florentina si aduc multumiri d-nei profesoare pentru rabdarea cu care ne-a explicat notiunile de la curs. Felicitari scolii pentru profesorii foarte bine pregatiti. (D.B. - Curs Inspector resurse umane)(269)
Excelent cursul, foarte bine prezentat si predat. Doresc sa multumesc foarte mult doamnei profesor care m-a ajutat sa inteleg foarte bine si sa imi pot cladi o cariera in urma cursului. Nu stiam alta cale de a vorbi cu doamna profesor si de a-i adresa multmiri si “La multi ani” de ziua femeii in numele cursantelor de L-M de la 16:00 – 21:00 din perioada 21.02.08 – 26.03.08. (P.F. - Curs Inspector resurse umane)(258)
Modul de predare este de nota 10. Ma bucur ca ma numar si eu printre acesti cursanti chiar imi este dor de o ora de conta Felicitari domnului profesor. (E.I. - Curs Contabilitate primara)(255)
ESTE UN CURS F.F.F. BUN, CAND AM INTREBAT CEVA NI S-A RASPUNS. DOAMNA PROFESOARA NE-A AJUTAT CEL MAI MULT. AM INTELES F.F.F. BINE DE LA DANSA. DANSA ESTE O PERSOANA COMUNICATIVA SI ASTA CONTEAZA CEL MAI MULT. (P.M. - Curs Operare PC)(252)
AM venit fara cunostinte de PC si am plecat pregatita. Totul a fost explicat cu multa rabdare. Ni s-au prezentat detaliat explicatiile cu mult profesionalism. A fost totul perfect. sunt chiar incantata. (S.E. - Curs Operare PC)(251)
MODALITATEA DE PREDARE A PROFESORULUI ESTE UNA FOARTE BUNA. Notiunile prezentate la curs au fost tratate detaliat, iar in cazul unor neintelegeri s-a reluat explicatia. Datorita abilitatii de comunicare a profesoarei ne-am inteles bine. (S.I. - Curs Operare PC)(250)
Aplicatiile la calculator au fost foarte bine prezentate, cu multa rabdare si profesionalism. FELICITARI ATAT PENTRU CURS CAT SI PENTRU MODUL IN CARE A FOST PREZENTAT. (I.M. - Curs Operare PC)(249)
DOMNUL profesor merita toata lauda,este un profesor care isi da tot interesul,mai rar ca dansul sa predea pe intelesul tuturor cursantilor,suces in continuare d-nul profesor. (S.R. - Curs Contabilitate primara)(248)
Sunt foarte multumita de domnul profesor. este un om extraordinar, preda foarte bine pe intelesul tuturor.As vrea sa-i multumesc domnului profesor pentru profesionalismul de care da dovada .Un curs la care vii cu drag .A fost peste asteptarile mele.
Multumesc (N.V. - Curs Contabilitate primara)(241)
In primul rand doresc sa-i multumesc domnului profesor pentru rabdarea si profesionalismul de care a dat dovada.A predat frumos,clar,si pe intelesul tuturor.Sunt foarte multumita de acest curs la care am invatat tot ce tine de contabilitatea primara.Si totul i se datoreaza domnului profesor,caruia ii dau 10+.Cursul a fost peste asteptarile mele.Voi reveni la aceasta scoala si pentru alte cursuri. (P.E. - Curs Contabilitate primara)(237)
CURS FOARTE BUN, BINE STRUCTURAT SI PE INTELESUL TUTUROR, CHIAR SI A CELOR CARE NU AU AVUT NICI O LEGATURA CU ACESTE NOTIUNI. TOATE ACESTE INSA SE DATOREAZA D-NEI PROFESOARE CARE ESTE UN OM DEOSEBIT ,CU O PREGATIRE EXTRAORDINARA. VA MULTUMESC MULT DOAMNA PROFESOARA (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(234)
Din puctul meu de vedere cursul este complex bine explicat si structurat si in suportul de curs ,un dialog foarte placut dintre profesor-cursant.Cel mai mult mi-a placut comunicarea pe tot parcursul cursului si pe aceasta cale ii multumesc doamnei profesoare care a sustinut cursul, care este un bun specialist in acest domeniu de Resurse Umane si care a reusit sa ne dumireasca in orice problema care am intalnit-o. (S.G. - Curs Inspector resurse umane)(233)
Cursul este structurat astfel incat sa se asigure cunostinte suficiente pentru a ne ajuta la locul de munca si de asemeni ne asigura o baza solida de notiuni si termeni contabili. Toate notiunile au fost tratate suficient de detaliat incat sa ne ramana intiparite in minte. Aplicatiile prezentate la curs au fost extrem de bine explicate, iar faptul ca au existat mai multe aplicatii de acelasi tip ne-a ajutat foarte mult. Modalitatea de predare este pe intelesul tuturor, iar faptul ca ni s-a inmanat si suport de curs a facilitat insusirea informatiilor. Profesorul are abilitati de comunicare exceptionale, are suficienta rabdare sa explice fiecarui cursant in parte si detine cunostinte in domeniul financiar-contabil extrem de vaste. Cursul a fost peste asteptarile mele. (V.A. - Curs Contabilitate primara)(228)
Cursul a fost complex, cu informatii multiple, explicatii deosebite si pe intelesul tuturor, iar modalitatea de predare este foarte usoara si eficienta. Profesorul a predat frumos, cu multe explicatii si multa rabdare, nota 10 pentru dansul. (D.E. - Curs Contabilitate primara)(226)
Continutul cursului este unul profesional, bine explicat,parerea mea personala este una foarte buna. Sunt foarte multumit ca am avut ocazia si ca am participat la acest curs. De fiecare data canmd aparea o problema am fost sfatuiti si indrumati corespunzator. Stilul d epredare este unul profesionist, profesorul raspunzand intrebarilor puse de cursanti. Suportul cursului a fost structurat bine si pe intelesul tuturor. Comunicarea a existat pe tot parcursul cursului, fiind punctate toate problemele si intrebarile aparute. Apreciez modul in care profesorul s-a comportat si modul in care ne-a instruit. (O.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(224)
Din punctul meu de vedere, cursul este foarte complex in ceea ce priveste notiunile de legislatie si celelalte notiuni de protectia muncii. Toate notiunile dezbatute au fost clar detaliate, atat in limbajul normal cat si in limbajul de specialitate. Comunicarea cu profesorul a fost libera, fara nici un fel de "ingradire"; dispus sa ne raspunda si sa ne dea orice detaliu in privinta SSM. (B.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(223)
Continutul cursului este destul de stufos, insa, daca ne gandim sa securitate si sanatate in munca este foarte bun. Modaliattea de predare este extraordinar de buna. Tinand cont de comunicarea cu ceilalti profesori (din scoala, liceu, facultate) pot spune ca este singura comunicare care a fost pe placul tuturor. (C.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(222)
Acest curs este foarte bine definit si are toate definitiile detaliate din punct de vedere profesional. Toate notiunile au fost tratate cu responsabilitate. Profesorul are un stil foarte bun de predare. (F.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(221)
Super curs,nu ratati aveti o sansa in plus de a va angaja.Succes!! (S.G. - Curs Inspector resurse umane)(220)
Continutul cursului este util pentru a putea profesa contabilitatea primara.Modalitatea de predare a profesorului este una foarte buna. (P.F. - Curs Contabilitate primara)(219)
Cursul este bine structurat, pe intelesul tuturor. (S.M. - Curs Contabilitate primara)(218)
Cursul este foarte bun, pe intelesul tuturor, consistent, usor de retinut. Modul de predare este eficient. (D.I. - Curs Contabilitate primara)(217)
Este un curs de care, dupa parerea mea, avem nevoie toti. Notiunile au fost tratate mai mult decat detaliat. (B.A. - Curs Contabilitate primara)(216)
Cursul este bun si eficient. Informatiile au fost foarte usor de inteles. (T.M. - Curs Contabilitate primara)(215)
Cursul este concis, la obiect, cu alte cuvinte un curs foarte bun. Toate notiunile au fost tratate detaliat, pe intelesul tuturor. Profesorul este un foarte bun pedagog, datorita dansului am inteles si am reusit sa-mi placa contabilitatea. (N.I. - Curs Contabilitate primara)(214)
Modul de predare al cursului este excelent. Se explica cu multa rabdare pana inteleg toti cursantii se exerseaza permanent, inveti de drag (prinzi toate cunostintele necesare pentru a te angaja imediat pe un post de junior) (R.C. - Curs PHP MySQL)(211)
Cursul este foarte complex si este pe intelesul tuturor (si pentru cei care cunosc contabilitate si pentru cei care abia au terminat contabilitatea primara si nu au inca notiuni de contabilitate financiara) se explica pe intelesul tuturor se fac aplicatii practice si nimeni nu pleaca de la curs fara notiunile invatate, perfectate si utilizate prtactic pe intelesul tuturor (C.S. - Curs Contabilitate financiara)(210)
Tin sa multumesc scolii pentru initiativa luata prin introducerea acestui curs, initiativga ce ar trebui dezvoltata avand in vedere caracterul informational galopant al societatii in care traim.
Apreciez alegerea doamnei profesoare atat pentru foarte buna pregatire profesionala, dar mai ales pentru rabdarea de care da dovada si exceptionalul simt pedagogic. Programa de curs este complexa si completa, reusind sa dea cursantului o viziune asupra rolului calculatorului ca instrument ajutator in viata in general, dar si in meserie in particular.
Programa se adreseaza intregului evantai al societatii; cu totii gasim un ajutor in cunostintele acumulate. Nivelul cursantilor este diferit, atat ca nivel de cultura generala, cat si in cunoasterea calculatorului. Adaptandu-se situatiei particulare a fiecarui cursant, dar si grupei in ansamblu, d-na profesoara reuseste sa ridice intreaga grupa la nivelul cerut de exigentele examenului. Ca numar de cursanti grupa este echilibrata, reusind sa solicite uniform cadrul didactic, fara a diminua caliattea cursului. Probabil ca o grupa mai mare ar solicita prea mult cadrul didactic. Sala de curs are o lungime optima, ceea ce permite doamnei profesoare sa vina la fiecare cursant pt. explicatii individuale la calculator. Personal, gasesc de mare ajutor cunostintele acumulate si ii multumesc inca o data doamnei profesoare pe aceasta cale. (D.H. - Curs Operare PC)(206)
Cursul este foarte bine organizat, detaliat si exemplificat. Notiunile prezentate la curs au fost suficient de detaliate. Referitor la aplicatiile practice, mai bine nu se putea...teorie+practica=excelent !!! (S.G. - Curs Inspector resurse umane)(205)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42