Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Informatia prezentata pe parcursul cursului de inspector resurse umane a fost detaliata pe capitole si categorii specifice Codului Muncii si Contractului Colectiv de munca. Aplicatiile practice au fost numeroase, s-a insistat acolo unde cursantul a cerut. Vis-a-vis de activitatea profesorului totul a fost ok. (S.T. - Curs Inspector resurse umane)(204)
Cursul este foarte bogat in informatii; Aplicatiile practice au fost multe, modalitatea de predare este foarte explicita. (B.D. - Curs Inspector resurse umane)(203)
Cursul este foarte bine structurat si usor de parcurs. Modul de predare este foarte bun, interactiv si trimite spre aprofundare. Comunicarea cu profesorul este excelenta, peste asteptari. (B.S. - Curs Inspector resurse umane)(202)
Cursul contine multe informatii utile, foarte bine structurate. Modalitatea de predare este interactiva (ideala); comunicarea cu profesorul este excelenta. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(201)
Am acumulat foarte multe cunostinte intr-un timp scurt,cel mai interesant lucru a fost comunicarea cu profu', foarte multe exemple dar mai ales posibilitati de angajare imediate in acest domeniu.Cine a gandit acest curs a fost un geniu: multe exemple practice, foarte clare, pe intelesul tuturor. Pe aceasta cale tin sa multumesc Domnului profesor! (G.S. - Curs Contabilitate primara)(200)
Profesorul este foarte bun, nu stiu ce cauta in Romania... (M.M. - Curs Contabilitate primara)(180)
Pe parcursul cursului am avut parte de o predare eficienta; s-a pus accentul pe intelegerea notiunilor si nu a fost doar o predare teoretica. In ansamblu, cursul a fost peste asteptarile mele; raman cu o parere atat de buna, incat m-am inscris si la alte cursuri. (T.C. - Curs Contabilitate primara)(145)
Este un curs complex, unde am aflat multe informatii folositoare in domeniu. A fost usor de asimilat. Aplicatiile practice au fost explicate foarte bine,, pe intelesul tuturor si au fost mai mult decat suficiente ca numar. Toate cursurile au fost predate in asa fel incat nu cred ca exista cineva care nu a inteles vreo notiune. (N.S. - Curs Contabilitate primara)(144)
Cursul a fost explicit datorita multitudinii de exemple. Toate notiunile au fost explicate detaliat. Modalitatea de predare a fost eficienta, deoarece s-a explicat si pentru cei care lucreaza in domeniu, si pentru cei care nu lucreaza. Profesorul trebuie sa continue acest mod de predare - cu siguranta cursantii vor fi multumiti. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(143)
Cursul este vast, toate notiunile au fost explicate detaliat. Modalitatea de exprimare este buna, continutul cursurilor fiind inteles rapid. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(136)
Modul de predare al cursului este foarte bun, pe intelesul elevilor. Comunicarea cu profesorul este de apreciat. (D.A. - Curs Contabilitate primara)(135)
Cursul este foarte bine structurat, explicat pe intelesul cursantilor. Dl. profesor este un foarte bun psiholog, reusind sa transmita informatiile de maniera in care sa intelegem de prima data aceste lucruri. (M.F. - Curs Contabilitate primara)(134)
Cu toate ca este prima data cand aud de aceste notiuni, ele au fost explicate indeajuns. (D.A. - Curs Contabilitate primara)(133)
Cursul este concis si la obiect, aplicatiile si explicatiile d-lui profesor merg "mana in mana". Notiunile au fost tratate computerizat,ceea ce a dus la usurarea aprofundarii cunostintelor. Relatia profesor-elev pe care dl. profesor a aplicat-o este o "super-relatie". Daca stii ce sa intrebi, raspunsul este de nota 10 in urma comunicarii cu dl. profesor. Cursul a fost peste asteptarile mele. (C.V. - Curs Contabilitate primara)(132)
Cursul fixeaza notiunile intr-un mod foarte rapid si eficient. Metodele sunt educative, pe intelesul tuturor. (O.G. - Curs Contabilitate primara)(131)
Cursul este f bine structurat si f amplu, sincera sa fiu nu ma asteptam sa-mi placa atat de mult acest curs si sa vin cu asa mare drag la el,dar felul in care s-a desfasurat acest curs m-a facut sa vin cu mare interes si drag, comunicarea si degajarea cu care s-a tinut acest curs au fost peste asteptarile mele.Felicitari profesoarei care stie sa se faca inteleasa si f placuta. (G.I. - Curs Inspector resurse umane)(127)
Curs foarte bine predat si foarte complex. Profesoara a predat de nota 10. Sunt foarte, foarte multumita. (A.M. - Curs Operare PC)(125)
CURSUL A FOST EXELENT, PROFESORUL DE NOTA 10+,CUNOSTINTELE ASIMILATE FIINDU-MI DE MARE AJUTOR LA LOCUL DE MUNCA. FELICITARI! (D.C. - Curs Contabilitate primara)(119)
Cursul mi-a furnizat o serie de informatii utile care sunt convinsa ca imi vor fi de folos in activitatea viitoare. Modalitatea de predare a fost eficienta si utila. Comunicarea cu profesorul este exceptionala. (R.L. - Curs Inspector resurse umane)(116)
Cursul este destul de amplu. Maniera de tratare a continutului a fost buna, ea acoperind echilibrat toate subiectele. A fost un curs foarte bogat in materiale ajutatoare cursului. Profesorul este o persoana deschisa, comunicarea este buna. (B.A. - Curs Inspector resurse umane)(115)
Un curs foarte interesant ce contine informatii care ating toate ariile de interes ale viitorului inspector de resurse umane, un curs complet. Cursul a fost foarte bine sustinut, intr-un mod atractiv pentru cursanti. Comunicarea a fost foarte buna, chiar excelenta. (E.C. - Curs Inspector resurse umane)(114)
Cursul este complex si sustinut foarte bine. Modul de predare este forte eficient, iar comunicarea a fost favorabila pentru cursanti. (T.G. - Curs Inspector resurse umane)(113)
Este un curs amplu, foarte bine structurat si prezentat intr-o maniera foarte bine inteleasa si interpretata. Toate notiunile au fost bine tratate. (V.A. - Curs Inspector resurse umane)(112)
Cursul este interactiv; toate notiunile au fost tratate detaliat si aprofundate in orele de curs. Profesorul este un foarte bun pedagog. (T.C. - Curs Inspector resurse umane)(111)
Cursul este bine structurat, cu informatii suficiente pentru un incepator in domeniu. Modalitatea de predare a informatiilor este foarte buna, cu greu se gasesc situatii in care informatia sa nu fie inteleasa de cursant. Comunicarea cu profesorul este foarte buna, profesorul este atent mereu la reactiile cursantului; calm si cu metoda in a te atrage spre curs. (D.T. - Curs Inspector resurse umane)(110)
Cursul este suficient pentru a dobandi cunostintele necesare exercitarii profesiei de Inspector resurse umane in conditiile in care vom continua si in practica perfectionarea. Modul interactiv in care s-au desfasurat cursurile a condus la invatarea notiunilor intr-un procent destul de mare inca de la orele de curs. Comunicarea a foast foarte deschisa si la obiect. Mi-ar placea sa urmez si un curs de Managementul resurselor umane, daca scoala organizeaza. (A.N. - Curs Inspector resurse umane)(109)
Cursul de Inspector resurse umane a fost foarte bine structurat si mai ales s-a pus accent pe studiile de caz, ceea ce ne-a permis sa asimilam mult mai usor Codul Muncii. La fiecare capitol toate notiunile au fost detaliate si mai mult decat atat, au existat situatii concrete din practica in care am putut folosi notiunile noi. Aplicatiile practice au fost excelent explicate. Modalitate de predare a fost the best. Lectorul este foarte bine pregatit si constiincios in a ne determina sa invatam Codul Muncii inca din timpul cursului. Keep away ! Pana la sfarsitul cursului am reusit sa ajungem la o comunicare formala, fapt ce spune multe despre relatia cursant - lector. Ii adresez lectorului felicitari pentru curs ! (I.L. - Curs Inspector resurse umane)(108)
Cursul a fost f.bine structurat. s-a pus accent pe subiectrele dificile in asa fel incat sa fie intelese cat mai bine. Eu una nu am plecat cu nelamuriri acasa. Modul de predare a fost perfect. (A.N. - Curs Inspector resurse umane)(107)
Este un curs foarte bun, in continutul caruia sunt prezentate foarte detaliat elementele referitoare la legislatia muncii. Am intalnit una din cele mai bune modalitati de predare intalnite pana acum. Profesorul stie sa comunice excelent cu oamenii. (F.M. - Curs Inspector resurse umane)(106)
Cursul este bine structurat pentru aprofundarea notiunilor. Modalitatea de predare este una accesibila tuturor cursantilor. (D.D. - Curs Inspector resurse umane)(105)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42