Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este foatre bine structurat, are un continut logic si cuprinde toate elementele teoretice si practice de contabilitate primara. Desi aveam emotii ca voi da iar banii degeaba pe un curs, am invatat aici si ma simt mai increzatoare in munca pe care o fac. Ma bucur foarte tare ca am facut aplicatii practice- e cea mai buna matoda pt a afla imediat daca am priceput ceva. Profesorul intelege ca nu toata lumea poate folosi un limbaj academic , iar modalitatea de predare a fost tot timpul la obiect, pe intelesul tuturor. Modalitatea de comunicare informala este cea mai eficienta in astfel de cazuri; toata lumea a avut incredere sa vorbeasaca (chiar daca spuneam ceva gresit, la urma urmei scopul e sa invatam). Comunicarea cu profesorul a fost excelenta ! In ansamblu, cursul a fost peste asteptarile mele. (B.M. - Curs Contabilitate primara)(101)
Felicitari doamnei profesoare pentru deosebitele calitati pedagogice! Ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc un om care isi face cu atata placere si pricepere meseria! (M.G. - Curs Web design)(100)
Imi place foarte mult modul de predare al domnului profesor.la inceput totul pare greu,dar dansul face ca totul sa para mai simpul.sunt foarte multumita.felicitari!!! (C.L. - Curs Contabilitate primara)(95)
este un curs foarte bun,cu informatii la obiect si un profesor pe intelesul tuturor,o comunicatie foarte buna,cred ca oricine poate face acest curs si il felicit personal pe domnul profesor pt aptitudinile dumnealui (T.S. - Curs Contabilitate primara)(94)
Este un curs care te ajuta foarte mult sa realizezi ceva. (V.M. - Curs Inspector resurse umane)(92)
Cursul este foarte bine elaborat, iar gradul de dificultate al notiunilor predate creste treptat, facilitand astfel asimilarea lor. (G.C. - Curs Operare PC)(90)
Continutul cursului este foarte interesant. Mi-a placut foarte mult. Am invatat foarte multe notiuni noi si interesante. Profesoara este excelenta, draguta si foarte rabdatoare. O apreciez foarte mult. Ne-a ajutat tot timpul si a predat foarte bine. este foarte buna in meseria sa. Este un curs din care avem ce invata. va felicit ! (M.C. - Curs Operare PC)(89)
Continutul cursului a fost foarte interesant si complex. Mi-au placut cursurile si nu regret alegerea. Cursul a fost usor de invatat deoarece in Absolute School exista astfel de profesori, care stiu sa aleaga cea mai placuta si folositoare metoda. (R.V. - Curs Operare PC)(88)
Cursul este foarte bine structurat, ca sa poata invata toata lumea. Profesorul a fost extraordinar. Totul a fost foarte frumos, iar atmosfera in care s-a desfasurat cursul a fost placuta. Va multumesc ! (M.A. - Curs Operare PC)(87)
Este un curs destul de bogat in informatii si detalii. Profesorul este foarte calm si explica foarte bine informatiile despre materia studiata la curs. (I.C. - Curs Operare PC)(86)
Cursul contine toate elementele necesare acumularii de informatii privind operarea PC. Cursul este bun calitativ, iar profesorul si activitatea pe care dansul o desfasoara sunt in conformitate cu cerintele acestui curs. (U.S. - Curs Operare PC)(85)
Cursul este foarte bun, reusim sa invatam in timp scurt ceea ce ne intereseaza. Am inteles foarte bine ceea ce s-a predat. Domnul profesor a reusit sa comunice foarte bine cu cursantii, s-a creat o legatura stransa. Este un profesor model. (S.S. - Curs Operare PC)(84)
In acest curs se poate invata absolut tot ce este necesar pt. operare PC. Modalitatea de predare este excelenta, pe intelesul fiecarui elev, indiferent de pregatirea lui. (R.L. - Curs Operare PC)(83)
Cursul este bine structurat astfel incat, la sfarsit, chiar si cei care nu au mai utilizat calculatorul pana acum sa-si insuseasca notiunile de baza, reusind sa efectueze operatii cu care putem spune ca se pot descurca la un loc de munca, de exemplu. Informatiile au fost predate in asa fel incat au fost bine intelese si , prin urmare , nu au fost lucruri care s-au predat si nu le-am inteles. A fost un curs cu adevarat interactiv si acest lucru a favorizat crearea unei atmosfere degajate si totodata a condus la insusirea unor cunostinte care, poate, nu aveau legatura cu cursul. (P.P. - Curs Operare PC)(82)
Am invata destul de multe lucruri despre care nici nu auzisem. Profesorul e cel mai tare !!! (M.S. - Curs Operare PC)(81)
Cursul este foarte, foarte bun, profesorul stie sa faca elevul sa inteleaga. Este ok. (I.A. - Curs Operare PC)(80)
Notiunile sunt prezentate detaliat, in concluzie este ok. Modul de predare este mai mult decat ok, eu una nu am avut absolut nici o problema in a intelege ceva. (C.A. - Curs PHP MySQL)(79)
Cursul este explicativ, comunicarea este buna. (A.F. - Curs PHP MySQL)(78)
Continutul cursului este excelent, ca si modul de predare. (V.G. - Curs Web design)(77)
Cursul este foarte bun, reusit. Sunt multumit. (V.C. - Curs Web design)(76)
Cursul este foarte complex,modalitatea de predare este EXCEPTIONALA! (N.C. - Curs Web design)(75)
Curs foarte explicit, am acumulat foarte multe cunostinte. (G.D. - Curs Operare PC)(74)
Curs foarte bun, am avut ce invata. (F.D. - Curs Operare PC)(73)
La curs am aflat informatiile de baza, foarte importante. Modul de predare de catre profasor a fost interesant si usor de inteles. (C.I. - Curs Operare PC)(72)
Curs bun, bine organizat; un bun profesor, cu multa rabdare. (P.R. - Curs Operare PC)(71)
Cursul e foarte bine conceput, comunicarea cu profesorul este excelenta. (L.G. - Curs Operare PC)(70)
Cursul este interesant pentru cei care inca n-au descoperit asa ceva.Recomand celor care inca nu stiu sa se descurce in operarea pc-ului acest curs. (M.P. - Curs Operare PC)(69)
Cursul este interesant si totodata placut, complex si ai ce invata. (P.M. - Curs Contabilitate primara)(68)
Este un curs destul de complex din care cei care nu au mai lucrat in domeniul contabilitatii au foarte multe de invatat. Comunicarea cu profesorul a fost libera, asa cum ar trebui sa fie comunicarea dintre oroce elev/student si profesorul sau. (S.R. - Curs Contabilitate primara)(67)
Cursul este structurat bine, astfel incat sa fie pe intelesul cursantilor. Domnul profesor preda foarte bine. (N.R. - Curs Contabilitate primara)(66)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42