Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este extrem de util, foarte bine structurat si explicat. Programa cursului a fost foarte clara si explicata in detaliu la fiecare sedinta. Au fost discutate multe spete si d-na profesoara a raspuns tuturor intrebarilor. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(4401)
Pe durata desfasurarii cursului s-au dezvoltat detaliile necesare intelegerii tuturor aspectelor privind partea practica a cursului. Informatiile au fost prezentate detaliat astfel incat notiunile sa fie usor de inteles. (C.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4400)
Sunt foarte multumita de modalitatea de desfasurare a cursului. Dl. profesor a explicat foarte bine notiunile si a fost foarte receptiv la interventiile cursantilor. A explicat foarte bine si predarea a fost foarte clara. (D.E. - Curs PHP MySQL)(4399)
Cursul de IRU este un curs complex, cu multe exemple, situatii pe care le putem intalni la orice pas. Ni s-a raspuns la toate intrebarile, lucru pe care il apreciez foarte mult. S-au prezentat situatii reale si informatii utile. D-na profesoara preda foarte bine si stie sa ne faca sa intelegem toate aspectele legate de resurse umane. Recomand cursul pentru persoanele care lucreaza in domeniu sau vor sa se angajeze. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(4398)
Cursul de SSM a fost extrem de detaliat, toate notiunile au fost tratate pe intelesul fiecaruia. Dl. profesor a explicat fiecare document care trebuie sa existe in societate pe SSM. Comunicarea cu dansul s-a desfasurat intr-o maniera profesionista si toate informatiile primite au fost utile si s-au clarificat multe nelamuriri pe care le aveam la inceputul cursului. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4397)
Pentru mine a fost prima data cand intalnesc o profesoara asa motivata si doritoare sa predea si sa impartaseasca toate cunostintele. (Z.A. - Curs germana)(4396)
Cursul este foarte bine structurat, incluzand toate informatiile necesare unui junior recruiter. S-a acordat atentie tuturor in egala masura si s-au atins toate punctele de interes. Predarea a fost foarte buna, deschisa. (D.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4395)
Profesoarul acestui curs este un profesor pe care orice cursant si-l doreste, este o enciclopedie financiar-contabila, un profesionist! (C.O. - Curs Contabilitate financiara)(4394)
Partea practica a cursului s-a desfasurat cu multe exemple concrete ceea ce este foarte util in intelegerea lor. Suportul de curs este bine elaborat fiind completat cu informatiile furnizate de catre profesor. (C.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4393)
Informatiile prezentate au fost foarte interesante, notiunile au aplicabilitate in mediul de lucru si sunt prezentate intr-o maniera interactiva. Partea teoretica a fost sustinuta de exercitii practice, iar nivelul de comunicare in timpul cursului a fost la un nivel ridicat. Recomand! (A.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4392)
Continutul cursului de Web Design a fost foarte bine structurat si prezentat. au fost cuprinse toate elementele esentiale. Dl. profesor a raspuns la toate intrebarile cursantilor si ne-a ajutat pe fiecare in parte atunci cand a fost necesar. (A.N. - Curs Web design)(4391)
materialel primite au cuprins toata materia studiata, metoda de predare a fost excelenta, nu cred ca poate exista o metoda mai buna si mai clara. (A.B. - Curs Contabilitate financiara)(4390)
Predarea a fost exacta si placuta, fiecare notiune a fost aplicat imediat si in practica si asfel informatiile au fost retinute mai usor. (C.O. - Curs Web design)(4389)
profesorul acestui curs este profesorul ideal. preda pe intelesul tuturor, ofera exemple concrete pentru o mai buna intelegere si ne motiveaza. (D.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4388)
un curs de nota 10. D-na profesoara e o doamna extraordinara, a tinut cont de nevoile noastre si a lamurit toate neintelegerile (I.C. - Curs Contabilitate financiara)(4387)
Am urmat la aceasta scoala si cursu de contabilitate primara, am fost foarte multumita si am decis sa incerc si alt curs. Fiecare notiune teoretica a fost exemplificata printr-un exercitiu practic, dl. progesor ne-a explicat foarte clar toate notiunile, orele de curs au fost interactive. (M.V. - Curs Web design)(4386)
Continutul acestui curs a fost foarte interesant, au fost multe lucruri pe care le-am studiat si invatat intr-un mod placut. (A.L. - Curs Web design)(4385)
Apreciez accentul pus pe partea practica. Profesorul explica clar informatiile necesare, ceea ce face cursul usor de urmarit. (A.P. - Curs Web design)(4384)
Este un curs exceptional de bun. Am invatat foarte multe lucruri si mi-a lamurit extrem de multe probleme. Am efectuat impreuna foarte multe aplicatii si multe exemple care ar putea aparea in practica. Doamna profesoara preda intr-o maniera excelenta si este inarmata cu multa rabdare. (V.E. - Curs Inspector resurse umane)(4383)
Toate notiunile din programa cursului au fost tratate in detaliu. Doamna profesoara este foarte bine pregatita. (A.L. - Curs Inspector resurse umane)(4382)
Cursul a fost foarte interesant si usor de inteles. Doamna profesoara este foarte rabdatoare si preda pe intelesul tuturor. (L.U. - Curs Contabilitate informatizata)(4381)
Cursul de excel incepator este foarte practic si se reflecta in activitatea zilnica. Doamna profesoara are multa rabdare si a explicat tuturor. (A.L. - Curs Excel incepator)(4380)
Cursul de operator calculator a fost foarte practic, ceea ce este minunat. A fost excelent! (I.O. - Curs Operare PC)(4379)
Continutul acestui curs a fost mai mult decat necesar. A fost bine structurat, foarte bine predat si bine asimilat de cursanti. (I.E. - Curs Operare PC)(4378)
Modul de predare a fost coerent si la obiect, limbaj accesibil si accent de practica. Exeplele din practica au fost multiple si exercitiile asemenea. (A.S. - Curs Inspector resurse umane)(4377)
Doamna profesoara a fost foarte comunicativa si deschisa si o "sursa" infinita de informatii. Fiecare aspect teoretic a fost detaliat cu exemple concrete. (B.I. - Curs Inspector resurse umane)(4376)
Cursul de resurse umane este foarte bine elaborat si interactiv. S-au oferit exemple clare la clasa pe teme si s-a raspuns la toate intrebarile. Doamna profesoara este foarte dedicata si implicata. (A.C. - Curs Inspector resurse umane)(4375)
Cursul de limba engleza este unul bine structurat in care se pune accent atat pe gramatica, vocabular cat si comunicare. (R.O. - Curs engleza)(4374)
Modalitatea de predare a doamnei profesor a fost una excelenta! Este un profesor minunat si rabdator. (M.I. - Curs engleza)(4373)
Cursul este aprofundat si se bazeaza foarte mult pe comunicare. Este foarte bine. (R.O. - Curs engleza)(4372)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42