Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este destul de consistent si contine exact informatiile care trebuiesc in contabilitatea primara. Comunicarea cu profesorul exista si asta e important. (G.M. - Curs Contabilitate primara)(65)
Avand in vedere ca personal vin in contact prima oara cu acest domeniu, continutul este destul de voluminos. Comunicarea informatiilor este suficient de explicita si exmplificata. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(64)
Este un curs educativ, aplicabil in viata profesionala. Domnul profesor preda astfel incat toti cursantii inteleg notiunile. (P.M. - Curs Contabilitate primara)(63)
Cursul este bun, multe lucruri pot fi intelese usor si repede. (Z.T. - Curs Contabilitate primara)(62)
Cursul este foarte bine explicat. (P.S. - Curs Contabilitate financiara)(61)
Cursul este foarte practic, bine structurat, usor de inteles. Profesorul este o persoana care faca fata tuturor provocarilor. (A.M. - Curs Contabilitate financiara)(60)
Pe o scara de la 1 la 10, as acorda sincer 10. Merita. Multumesc ! (A.N. - Curs Contabilitate primara)(59)
Cursul a fost foarte bun si la obiect. Modul de predare a fost f.f.f.bun, mai bun nici nu se putea. Comunicarea cu profesorul a fost de nota 10 cu felicitari (B.L. - Curs Contabilitate primara)(58)
Am o parere buna despre continutulu cursului, este foarte bine ca este putina teorie. (H.C. - Curs Contabilitate primara)(57)
Dupa parerea mea cursul a fost complet. Ceea ce mi-a placut foarte mult la acest curs a fost modul de predare, faptul ca totul a fost explicat foarte clar, pe intelesul tuturor si ca s-a revenit de fiecare data cand cineva avea o nelamurire. (N.R. - Curs Contabilitate financiara)(56)
Cursul a fost foarte amanuntit, profesorul a fost de nota 20 ! Comunicarea a fost foarte buna. (J.D. - Curs Contabilitate financiara)(55)
Sunt foarte multumita de notiunile invatate la curs. Metoda de predare este buna. (A.V. - Curs Operare PC)(49)
Cursul este foarte bun, iar profesorul stie cum sa predea ca sa inteleaga toata lumea. (M.M. - Curs Operare PC)(48)
Cursul este bogat in informatii, sincera sa fiu nu ma asteptam sa invat atat de multe lucruri. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, am apreciat rabdarea si calmul dansului. (D.A. - Curs Operare PC)(47)
Cursul este foarte interesant, pacat ca s-a terminat! Sunt foarte multumita ! Modalitatea de predare este foarte buna, dl profesor da dovada de mult profesionalism, rabdare si sociabilitate. Sunteti OK, tineti-o tot asa ! (I.A. - Curs Operare PC)(46)
Sunt cele mai bune conditii pe care le poate oferi un asemenea curs. Toate notiunile sunt predate foarte bine. Nu exista un profesor care sa poata sa explice mai bine; este unic ! (M.S. - Curs Operare PC)(45)
Cursul este util, coerent, concentrat. Comunicarea e interactiva si clara. (G.S. - Curs Contabilitate primara)(44)
Cursul este bine documentat, usor de asimilat, util. Dnul profesor foloseste toate metodele pentru insusirea in mod corect si usor a notiunilor. (S.E. - Curs Contabilitate primara)(43)
Cursul mi s-a parut interesant si important. (T.O. - Curs Contabilitate primara)(42)
Cursul e vast, insa pe intelesul oricui. Profesorul preda excelent, cu multa rabdare,stie sa capteze atentia si orele de curs trec f. repede. (T.C. - Curs Operare PC)(41)
Cursul mi s-a parut exrem d einteresant si captivant, prin noutate si prin felul de a aborda problemele. Felicitari pentru rabdarea de care dati dovada! (L.V. - Curs Operare PC)(40)
Cursul este foarte util si la zi cu cerintele de astazi. Modul de predare este f.bun, profesorul este bun psiholog. Totul a fost peste asteptarile mele. Daca stiam ca invat atat de mult, faceam cursul cu mai mult timp in urma. (T.D. - Curs Operare PC)(39)
Cursul e foarte logic. Totl a fost super. (C.N. - Curs Operare PC)(38)
Cursul cuprinde toate notiunile de contabilitate financiara necesare. Proesoara preda foarte bine si poate fi inteleasa usor si de persoane care nu aveau la inceput notiuni de contabilitate. (Z.A. - Curs Contabilitate financiara)(37)
Cursul este complex, se comunica bine cu profesorul, este o persdoana deosebita. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(36)
Cursul este foarte bun, iar atmosfera este ca intr-o familie. (S.S. - Curs Contabilitate financiara)(35)
NUMAI CUVINTE DE LAUDA ! (T.R. - Curs Operare PC)(34)
Cursul este deosebit de bine conceput, iar profesorul este nemaipomenit ! (E.A. - Curs Operare PC)(33)
A fost super bine, imi place foarte mult ceea ce am descoperit in aceasta perioada de curs. (M.M. - Curs Operare PC)(32)
Cursul a fost foarte bun. Ii recomand profesorului sa continue la fel in activitatea didactica. (D.V. - Curs Operare PC)(31)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42