Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Este un curs util, complex, absolut necesar pentru aceste vremuri. (A.N. - Curs Operare PC)(30)
Am invatat foarte multe lucruri noi la acest curs. A fost o atmosfera foarte placuta, profesoara ne intelegea din privir. Modalitatea de predare a fost foarte bune. (I.C. - Curs Operare PC)(29)
Cursul este foarte bine structurat, pacat ca trec asa repede saptamanile. (D.G. - Curs Operare PC)(28)
Am gasit la Absolute School mult profesionalism, rabdare si bunavointa. Totul a fost ok. (S.D. - Curs Operare PC)(27)
Cursul cuprinde notiunile necesare. Profesorul lucreaza interactiv f.bine si raspunde la orice intrebare, indiferent daca face parte sau nu din programa. Recomand cursul si altor persoane. (T.R. - Curs Operare PC)(26)
Este un curs in care poti invata foarte multe, luate de la zero. (B.E. - Curs Operare PC)(25)
Este un curs complet si f.f.bun. Profesorul este foarte intelegator si explica f.f. bine.Ii multumim din inima! (A.N. - Curs Operare PC)(24)
Cursul este predat foarte explicit; profesorul e foarte calm si raspunde la intrebarile cursantilor. (V.C. - Curs Contabilitate primara)(23)
La inceput pareau foarte multe notiuni noi, dar odata tratate lucrurile s-au simplificat. Fiecare notiune a fost insotita de exemple adecvate, ceea ce a facilitat intelegerea. (I.A. - Curs Contabilitate primara)(22)
Cursul este foarte vast, informatiile sunt predate pe inteles si bine structurate.Profesorul este foarte bine pregatit, iar comunicarea e foarte buna (P.M. - Curs Contabilitate financiara)(21)
Materia a fost complexa , bine structurata, iar informatiile sutn foarte utile. Mi-a placut foartre mult cum preda d-na profesoara. AM reusit sa inteleg multe lucruri care mi se pareau inaccesible. (I.N. - Curs Contabilitate financiara)(20)
Cursul are un continut complex, informatiile au fost foarte bine structurate. Cursul este interesant si util, iar profesorul foarte bun. (T.M. - Curs Contabilitate financiara)(19)
Parerea mea despre curs este una foarte buna. referitor la modalitatea de predare: mai bine de atat nu se putea. Chiar am apreciat foarte mult acest lucru; sincer, intelegi absolut tot. (C.M. - Curs Contabilitate primara)(18)
Cursul e foarte bine structurat pentru ca toti cursantii sa inteleaga si sa retina; subiectele sunt foarte bine explicate. Admir prestatia profesorului si rabdarea acestuia. (D.M. - Curs Contabilitate primara)(17)
Continutul cursului a fost interesant si la obiect si foarte explicit. Modul de predare a fost pe intelesul tuturor si documentat in acelasi timp. (P.E. - Curs Contabilitate primara)(16)
Modul de predare este foarte bun si se inteleg bine notiunile prezentate. Se explica bine, pe intelesul tuturor. (S.F. - Curs Contabilitate financiara)(15)
Cursul este complex, dar modalitatea este in stilul Absolute School: practica multa, adica IDEAL. Profesorul este facut pentru acest curs. (M.I. - Curs Contabilitate primara)(14)
Este un curs interesant. Profesorul explica foarte bine si nu se enerveaza. (N.M. - Curs Contabilitate primara)(13)
Cursul a fost foarte interesant si dupa parerea mea ma vor ajuta foarte mult cunostintele asimilate. Profesorul este foarte bun, inteligent,intelegator si stie sa comunice cu fiecare in parte. Am sa mai fac si alte cursuri si sper sa predea tot dansul. (A.C. - Curs Operare PC)(12)
Este un curs complex pentru aceasta disciplina. Lectorul preda foarte bine, pe intelesul tuturor. (C.L. - Curs Contabilitate primara)(11)
Curs bun, practic si util pentru cei interesati. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(10)
Cursul m-a ajutat foarte mult si pot spune ca am inteles contabilitatea foarte bine. Nota 10 + ! (S.G. - Curs Contabilitate primara)(9)
Este un curs foarte bun, din care se invata mai multe notiuni, nu numai cele de baza. (A.S. - Curs Operare PC)(8)
Cursl este foarte interesant si bogat in informatii. Profesorul comunica cu cursantii foarte bine si explica unde nu e ceva clar (I.C. - Curs Operare PC)(7)
Curs foarte bun, profesorul este un bun psiholog, felicitari. (P.M. - Curs Operare PC)(6)
Curs extraordinar de bun, datorita in primul rand doamnei profesoare care face o treaba excelenta. Sunt foarte incantata de dna profesoara, pt ca se gasesc cam rar profesori care sa explice asa de bine. (M.G. - Curs Operare PC)(5)
Cursul e explicit, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile.
Profesorul intr-adevar isi da silinta si se bucura cand cursantii inteleg ceea ce preda. (C.F. - Curs Operare PC)(4)
Cursul e foarte complex, explicatiile sunt clare. (S.T. - Curs Operare PC)(3)
A fost totul super bine, cursul e foarte interesant. (A.C. - Curs Operare PC)(2)
Un curs concis, in care s-au aprofundat Word, Excel, adica exact ce se cere la interviu. Comunicarea cu profesorul a fost extraordinar de buna, felicitari ! (E.O. - Curs Operare PC)(1)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42