Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Am mai urmat in urma cu doi ani un curs la Absolute School si am fost foarte multumita de nivelul de pregatire si implicare a profesorului si de modul de predare. Sa va pastrati renumele castigat. (V.S. - Curs Contabilitate primara)(4371)
Un curs foarte bun, continutul este vast si bine explicat. Domnul profesor explica foarte bine si pe intelesul tuturor. Am lucrat mult si explicit. (C.C. - Curs Contabilitate primara)(4370)
Cursul a fost foarte util, s-au acumulat informatii foarte interesante si foarte important de stiut mai ales in practicarea acestei meserii. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(4369)
cursul de resurse umane a fost predat in cele mai bune conditii, atingandu-se si dezbatandu-se toate articolele importante din Codul Muncii. Informatiile au fost predate intr-un mod foarte clar, iar raspunsurile la intrebarile cursantilor au fost pe masura asteptarilor. (I.O. - Curs Inspector resurse umane)(4367)
Cursul de web design este foarte bun si elaborat. Partea practica este bine structurata si prezentata. Comunicarea cu profesorul a fost interactiva, cu explicarea punctuala a ceea ce nu s-a inteles. (V.A. - Curs Web design)(4366)
Cursul este extrem de comprimat si folositor. Profesorul este foarte bine pregatit in domeniu, calm si intelegator. (I.O. - Curs Excel incepator)(4365)
continutul cursului acopera intreaga materie aferenta cursului de inspector resurse umane. Totul a fost foarte bine detaliat, ba chiar am primit raspunsuri la intrebari suplimentare sau care vizau exemple concrete ceea ce a facilitat intelegerea notiunilor. este primul curs la care am participat unde s-au facut aplicatii la fiecare ora, iar predarea a fost excelenta (S.O. - Curs Inspector resurse umane)(4364)
Informatiile au fost prezentate foarte detaliat, cu explicatii si exercitii pentru fiecare etapa. Am reusit sa inteleg chiar fara sa am cunostinte in prealabil. Partea practica a acoperit toate notiunile din programa si a ajutat la consolidarea partii teoretice. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, a fost intotdeauna deschis la intrebari si a explicat pe intelesul tururor. (A.N. - Curs Web design)(4363)
Un curs foarte bun cu exercitii practice adecvate si suficiente. (R.A. - Curs Excel avansat)(4361)
Cursul de contabilitate financiara este foarte bogat in informatii, amplu in exemple practice, teme, lucru in soft. Ni s-a predat cu multa rabdare si profesionalism. (E.L. - Curs Contabilitate financiara)(4360)
Am fost placut surprinsa de faptul ca se pune accent pe partea practica. Am lucrat si in soft contabil ceea ce m-a ajutat sa inteleg lucrurile foarte mult. Doamna profesoara preda cursul cu multa daruire. (O.A. - Curs Contabilitate financiara)(4359)
Doamna profesoara este de nota 2000. Preda cursul cu multa seriozitate si profesionalism. (L.A. - Curs Excel avansat)(4358)
Un prieten mi-a recomandat cursul iar acesta a fost foarte util si interesant. Recomand! (F.L. - Curs Excel avansat)(4357)
Pasiunea domnului profesor fata de domeniul din care preda este foarte mare si acest lucru se vede. (G.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4356)
Cursul a fost interactiv, eventualele parti teoretice au fost discutate si lamurite in cazuri concrete. Foarte multa seriozitate! (A.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4355)
Comunicarea la curs a fost foarte buna, deschisa cu exemple concrete. Fiecare a putut discuta despre domeniul in care activeaza. (A.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4354)
Domnul profesor este un pedagog foarte bun si un profesionist desavarsit. (A.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4353)
Domnul profesor a predat explicit pentru toti cu profesionalism. Apreciere maxima. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(4352)
Toata materia a fost acoperita si bine explicata. Domnul profesor a venit pe tot parcursul modulului cu exemple concrete. Voi continua cu cel de contabilitate financiara. (F.M. - Curs Contabilitate primara)(4351)
Cursul este foarte bun, este adaptat cerintelor de astazi. Am sa revin si pentru alt curs. (C.A. - Curs engleza)(4350)
Continutul cursului a fost foarte bine proportionat pentru fiecare lectie. Doamna profesoara s-a facut foarte bine inteleasa. (S.O. - Curs engleza)(4349)
Prin lucrarile practice am aprofundat mai bine cunostintele teoretice. Doamna profesoara are multa rabdare si se ocupa de fiecare cursant in parte. (M.S. - Curs Excel incepator)(4348)
Am inteles tot ce mi s-a explicat si m-a ajutat in analizarea temelor.Imi va fi de mare ajutor. (I.D. - Curs Excel avansat)(4347)
Doamna profesoara a fost foarte deschisa si ne-a corectat si incurajat pe toti atunci cand incercam sa vorbim in engleza. Pe langa exercitiile din caiet doamna profesoara ne-a adus si alte materiale. (A.A. - Curs engleza)(4346)
Tot cursul a fost predat intr-un mod placut, cursul a decurs progresiv, am primit raspuns la toate intrebarile. Mi-a placut, am avut ce invata! (M.A. - Curs engleza)(4345)
d-na profesoara ne-a raspuns la toate intrebarile, s-au facut multe exercitii de gramatica, conversatii pe diferite teme, totul prezentat cu seriozitate si profesionalism (M.A. - Curs engleza)(4344)
Am apreciat exercitiile in acre am fost nevoiti sa ascultam si sa urmarim clipuri video, d-na profesoara a aratat uin interes crescut pentru fiecare elev in parte. aeliminat orice neclaritati pe care le-am avut (R.A. - Curs engleza)(4343)
Cursul este de actualitate si foarte bine explicat, usor de inteles. Partea practica este foarte folositoare pentru viitor, totul a fost foarte bine prezentat. (M.I. - Curs PHP MySQL)(4342)
Desi sunt la primul contact cu acest domeniu am reusit sa inteleg mecanismul si principiile. Profesorul este extraordinar, s-au dat exemple semnificative, discutii la obiect (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4341)
Informatiile au fost usor de inteles, orice eventuala nelamurire a fost clarificata, iar atmosfera per ansamblua fost una profesionala, dar relaxanta in acelasi timp (V.A. - Curs Contabilitate primara)(4340)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42