Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Predarea si prezentarea informatiilor, precum si comunicarea cu dl profesor au fost deosebite si pe intelesul tuturor. (A.D. - Curs Contabilitate primara)(4339)
Un curs excelent, profesoara a fost extraordinar de explicita si rabdatoare, o doamna profesoara minunata, nota 100!! (A.L. - Curs Excel incepator)(4338)
Cursul a fost unul interesant, captivant su cu destul de multe informatii. Exemplele au fost relevante si in concordanta cu prezentarea, iar comunicarea elev-profesor a fost foarte buna,fiecare pas executat fiind explicat detaliat (I.Z. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4337)
Sunt multumita de tot ce am invatat si nu am ramas cu lucruri nelamurite. Am apreciat foarte mult ca mi s-a raspuns la toate intrebarile, chiar daca poate nu erau neaparat in programa. (R.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4336)
Aplicatiile au fost foarte elaborate si cu un nivel ridicat de dificulatte, iar informatiile au fost prezentate intr-o maniera clara si explicita. Sunt multumit de cursurile pe care le-am urmat la Absolute School (A.L. - Curs Excel avansat)(4335)
cursul este foarte bine structurat, aplicatiile sunt complexe si acopera toate notiunile teoretice predate, nota 10 d-lui profesor pentru maniera de a combina teoria cu practica si exemplele atipice din propria experienta. (R.O. - Curs CAD)(4334)
Din punctul meu de vedere fiecare etapa a cursului de tehnici a fost foarte clar prezentata. Totul a fost prezentat cu profesionalism, intr-o atmosfera propice asimilarii informatiilor si intr-un ritm normal pentru toti cursantii. (D.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4333)
Cursul este foarte bine structurat si este foarte usor de inteles datorita domnului profesor, care se asigura ca intelege fiecare in parte. Ma bucur ca am ales acest curs si il recomand tuturor. (C.G. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4332)
Excelenta organizare a cursului si numai superlative despre modul de prezentare. Domnul profesor este un artist al cuvantului si al profesiei in sine. Nici nu simti cum trec orele de curs, captarea atentiei este la un nivel  de top. Multumim domnule profesor! Sa aveti parte de multa sanatate. (V.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4331)
Toate subiectele au fost tratate complet, fara a lasa loc interpretarilor gresite. Prezentarea este interactiva si subiectele au fost detaliate in functie de cerintele cursantilor (M.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4330)
toate notiunile prezentate se pot folosi in task-urile zilnice de la job, comunicarea d-nei profesoare cu cursantii a fost proactiva pe toata durata cursului (B.. - Curs Excel avansat)(4329)
Personal, mi-a placut foarte mult modul de predare al d-lui profesor, cursul a fost interactiv si antrenant, am reusit sa inteleg foarte usor si m-a motivat sa studiez si sa lucrez mai mult. S-au prezentat multe exemple si exercitii care au aplicabilitate practica si ma pot ajuta pe viitor. (A.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4328)
Cursul de engleza a fost foarte bine structurat si predat de un profesor de exceptie! (G.H. - Curs engleza)(4327)
Cursul de grafica a fost foarte bine explicat, cu foarte multa rabdare, atmosfera in sala de curs a fost destinsa. Dl profesor are o metoda de predare orientata catre rezultate, s-a asigurat de fiecare data ca am inteles ce s-a explicat (A.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4326)
Din punctul meu devedere partea practica a cursului a fost foarte bine amanuntita, ca fiecare cursant sa inteleaga. Sincer, nu stiu daca exista modalitate mai buna de predare. Felicitari d-nei profesoare! (R.V. - Curs Contabilitate financiara)(4325)
Metoda de predare este foarte eficienta, cu multe explicatii si exemple clare. Cel mai bun trainer de Excel pe care l-am avut! (M.I. - Curs Excel avansat)(4324)
La fiecare curs au fost explicate si prezentate exemple pe tama discutata, cursul este foarte util, consolidat c o multime de exemple care mi-au redat i imagine mai clara asupra modului in care trebuie sa procedez pe viitor. Am apreciat calmul si profesionalismul d-nei profesoare. (A.B. - Curs Inspector resurse umane)(4323)
Cursul a fost interactiv si practic din toate punctele de vedere, s-au atins toate tipurile de cazuri conform programei, iar predarea a fost senzationala! (M.C. - Curs Contabilitate informatizata)(4322)
Partea practica si aplicatiile pe calculator sunt in concordata cu suportul de curs, am avut la dispozitie laptop-uri conectate la internet si la site-urile necesare, iar modul de relationare al d-nei profesoare cu participantii la curs mi-a placut foarte mult. (C.F. - Curs Contabilitate financiara)(4321)
Cursul de germana este foarte util si practic, s-a pus accent consistent pe conversatie, profesorul a reusit sa imbine util partea teoretica cu cea practica. (A.L. - Curs germana)(4317)
S-au atins toate punctele modulului, d-na profesoara ne-a explicat si a prezentat foarte bine informatiile noi (R.A. - Curs germana)(4316)
Acest curs s-a bazat foarte mult pe exemple de situatii execeptionale precum si pe solutiile ce s-au adoptat sau ar fi trebuit sa fie adoptate. D-na profesor este deschisa la alte opinii, este foarte bine pregatita din punct de vedere profesional si foarte obiectiva (M.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4315)
Predarea si comunicarea in cadrul cursului de legislatie a fost interactiva, complexa si deschisa. cursul a continut parte teoretica transpusa in practica, cu informatii esentiale pentru fiecare din punctele tematicii. (I.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4314)
Numeroasele studii de caz au ajutat la rezolvarea situatiilor din practica, cursul a fost foarte interactiv, la toate problemele ridicate de cursanti s-a raspuns prompt si argumentat. (A.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4313)
A fost uin curs vast si complex, cu o problematica vasta care a acoperit o varietate mare de spete provocatoare in adevaratul sens al cuvantului. D-na profesoara are o pregatire legislativa impresionanta, informatiile transmise au fost clare, coerente. (I.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4312)
Cursul de engleza este foarte interactiv, d-na profesoara este foarte bine pregatita, stie sa explice toate notiunile si sa clarifice orice nelamurire (A.L. - Curs engleza)(4311)
Profesorul este foare receptiv si comunicativ, se fac multe exercitii de gramatica si vocabular. (I.P. - Curs engleza)(4310)
Lectiile sunt bazate pe exercitii gramaticale folositoare care te ajuta sa te autoevaluezi. Orele de curs sunt interactive, bazate pe comunicare libera si expunerea ideilor proprii. (O.H. - Curs engleza)(4309)
In cadrul cursul de Engleza 3 s-a vorbit foarte mult in engleza, partea de gramatica a fost explicata foarte bine.Nota 10 d-nei profesoare! (L.D. - Curs engleza)(4308)
Am primit informatii extrem de utile in cariera profesionala de inspector SSM. Exemplele practice prind contur in compania in care activez. Bibliografia cursului este completa si utila. Modul de predare este la superlativ. Recomand doritorilor sa urmeze acest curs. (C.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4306)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42