Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul de contabilitate financiara este bine structurat si pune accent pe partea practica. D-na profesoara este foarte detaliata in explicatii si informatii. (M.A. - Curs Contabilitate financiara)(4305)
Cursul a fost extrem de explicit, cu numeroase aspecte practice. Profesorul este exceptional, cu un mod de predare excelent. (C.G. - Curs Contabilitate financiara)(4304)
Studiile de caz au fost detaliate pe intelesul tuturor, predarea so prezentarea informatiilor au fost clare si detaliate pentru a intelege mult mai bine aceste aspecte. (C.I. - Curs Fiscalitate)(4303)
Continutul cursului este complet, au fost prezentate si analizate spete pentru fiecare capitol (L.L. - Curs Fiscalitate)(4302)
Cursul are un continut bogat, detaliat, cu multe exemple practice. (I.I. - Curs Contabilitate financiara)(4301)
Informatiile au fost foarte clare si in detaliu. (C.M. - Curs Contabilitate financiara)(4300)
Teoria si partea practica a cursului sunt foarte bine echilibrate.Doamna profesoara are foarte multa rabdare. (G.A. - Curs Contabilitate financiara)(4299)
Sunt foarte multumita, apreciez modalitatea de predare insotita de foarte multe exemple practice. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(4298)
A facut mai multe module de limba engleza in cadrul Absolute School si m-au ajutat pentru a-mi imbunatatii cunostiintele. (G.I. - Curs engleza)(4297)
Am urmat cursul de limba engleza conversationala iar modalitatea de predare a fost foarte buna si doamna profesoara este un bun profersionist. (S.C. - Curs engleza)(4296)
Cursul este foarte bine organizat, astfel incat toate cunostintele sa se acumuleze treptat. (P.C. - Curs Excel incepator)(4295)
Au fost explicatii pe intelesul tuturor, prezentare in detaliu si riguroasa a informatiei. (D.D. - Curs Excel incepator)(4294)
Cursul este foarte detaliat, cuprinzator, usor de inteles, informatii repetitive pentru a fi fixate mai usor. Curs foarte interactiv. (A.G. - Curs Excel incepator)(4293)
Cursul de excel nivel incepator s-a bazat pe partea practica, ajutandu-ne sa ne dezvoltam capacitatile de intelegere ale acestui program. (L.P. - Curs Excel incepator)(4292)
Toate notiunile teoretice predate in cursul de SSM au fost urmate de exemplificari si aplicatii practice. Am apreciat in mod deosebit modalitatea logica prin care ne-au fost predate si fixate notiunile, precum si preocuparea d-lui profesor pentru insusirea acestor notiuni. (C.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4291)
Cursul de SSM este foarte detaliat, indrumarea lectorului a fost foarte folositoare in intocmirea documentelor SSM. (D.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4290)
Cursul de preotectia muncii a fost complet, la obiect, cu tot ce trebuie sa cunoasca un viitor lucrator desemnat, cu exercitii exemplificative, odul de predare a fost foarte clar, am inteles toate notiunile. (N. . - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4289)
Cursul de tehnici a fost foarte bine structurat, cu atat mai mult cu cat a existat si o parte practica, pe langa cea teoretica. Simularile au constituit o parte practica foarte sugestiva si ajutatoare. Comunicarea cu profesoara a fost foarte buna, directa, discutiile au fost la obiect, d-na profesoara fiind foarte deschisa tuturor intrebarilor. (M.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4288)
D-na profesoara de engleza a predat cursul exemplar, mai mult, a avut o atitudine foarte profesionala si in acelasi timp s-a apropiat de cursanti, implicandu-se sa intelegem notiunile noi cat mai usor. (C.B. - Curs engleza)(4287)
Continutul cursului de engleza este bine ales, cu un vocabular suficient de detaliat pentru a intelege si a comunica intr-o anumita situatie. Atat exercitiile din clasa cat si temele pentru acasa au fost foarte utile pentru fixarea notiunilor. Foarte utila a fost si repetarea infoamtiilor atat acasa prin teme, cat si la urmatoarea lectie. (M.C. - Curs engleza)(4286)
Curs de recrutare foarte bun-partea practica este interesanta si se ofera explicatii concise, concrete. D-na profesoara a venit in intamplinarea nevoilor noastre cu explicatii la toate problemele ridicate. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4285)
Imi place ca in cadrul cursului de engleza se trece treptat de la un nivel de dificultate la altul, se acorda atentie fiecarui cursant in parte si se explica fiecare notiune in mod detaliat. (P.A. - Curs engleza)(4284)
In cadrul cursului de tehnici de recrutare s-au dat foarte multe exemple practice pentru a intelege partea teoretica. Simularile si jocurile de rol au fost foarte interactive si interesante. (A.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4283)
Partea practica a cursului este completa, preadrea cursiva, apreciativa si diplomata. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4282)
Cursul de engleza este intercativ, se ofera explicatii clare, detaliate, repetate la cererea cursantilor. (L.P. - Curs engleza)(4281)
Modalitatea de predare a cursului de germana nivel 1 si notiunile invatae m-au determinat sa ma inscriu si la modulul 2. Nota 10, foarte bun curs. (A.D. - Curs germana)(4280)
Cursul de germana este foarte bine structurat di detaliat. Sunt deja la nivelul 3 si sunt foarte multumita. Cursul este foarte placut si d-na profesoara are darul de a transmite placut informatiile. Lectura, cd-ul audio, exercitiile si temele sunt foarte bine venite. (D.E. - Curs germana)(4279)
Am urmat un curs la aceasta scoala in urma cu 5 ani-curs ce s-a desfasurat exceptional (IRU) motiv pentru care m-am inscris si la cursul de Tehnici de recrutare. D-na profesoara este un profesionist in recrutare si a demnostrat acest lucru prin metoda de predare, de explicare a notiunilor intalnite in practica. (L.E. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4278)
Cursul a avut informatii compelte pe multe situatii intalnite in practica in vederea recrutarii si selectiei. Am lucrat practic si anunturi de angajare, analiza cv-uri, simulari interviuri, Predarea a fost foarte interactiva. (R.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4276)
Nota 10 pentru d-na profesoara. Am apreciat rabdarea cu care s-a predat acest curs, dansa a fost foarte amabila in explicarea tuturor nelamuririlor. (A.S. - Curs Operare PC)(4275)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42