Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a fost foarte detaliat, am lucrat direct pe laptop la fiecare sedinta. Profesoara a fost extraordinara, rabdatoare si cu talent pedagogic desavarsit. (M.B. - Curs Operare PC)(4274)
Lectorul este demn de apreciat pentru efortul si rabdarea de care da dovada. Jos palaria! (M.P. - Curs Operare PC)(4273)
O scoala serioasa unde se si invata, nu doar se primesc diplomele si nimic mai mult. (F.M. - Curs Contabilitate primara)(4272)
foarte bine structurat si cuprinzator. Am primit raspunsuri si argumentari la toate intrebarile noastre, (A.T. - Curs Fiscalitate)(4271)
Toate spetele prezentate au fost foarte bune si la obiect, cursul este interactiv, foarte bine sustinut. (C.M. - Curs Fiscalitate)(4270)
Cursul este foarte bine prezentat si elaborat, aplicatiile din suportul de curs au fost cele solicitate in activitatea curenta, predarea a fost foarte detaliata si suportul de curs complet. (M.B. - Curs CAD)(4269)
Consider ca acest curs este foarte util in activitatea practica, dinamic si interactiv. Prezentarea informatiilor a fost clara, punctuala si cu exemple concrete in activitatea practica. (E.C. - Curs Fiscalitate)(4268)
continutul cursului a fost foarte bine structurat, s-a urmarit exersarea tuturor notiunilor teoretice pentru o invatare si o deprindere cat mai rapida. Modalitatea de predare a fost foarte placuta, explicita si pe intelesul tuturor. (C.S. - Curs CAD)(4267)
cursul de CAD este foarte eficient si necesar pentru a putea gasi mai usor un loc de munca. Partea practica este realizata pe intelesul tuturor si este usor sa inveti sa lucrezi in program. Modalitatea de predare este foarte buna fiind atinse toate punctele suportului de curs. (A.S. - Curs CAD)(4266)
Acest curs sintetizeaza foarte bine articolel din legislatia romana/europeana. Au fost prezentate spete reale din activitatea cotidiana si cu referire la articolele din legislatie. (H.M. - Curs Fiscalitate)(4265)
curs bine structurat, bogat in informatii, modul de prezentare este foarte bun, comunicarea foarte buna, toate intrebarile fiind solutionate rapid. (D.P. - Curs CAD)(4264)
Cursu de fiscalitate este foarte bine detaliat, structurat pe notiuni de baza, exercitiile practice sunt cele care fixeaza notiunile teoretice. (S.I. - Curs Fiscalitate)(4263)
Cursul este foarte bine structurat si explica astfel incat toate informatiile sunt usor de inteles si retinut. Partea practica este foarte bine structurata si predarea foarte buna (T.M. - Curs CAD)(4262)
Cursul de fiscalitate este foarte util, cu multe exemple intalnite in practica, acopera multe aspecte referitoare la TVA, nerezidenti, accize, dosar preturi de transfer. Au fost prezentate foarte multe spete. (C.C. - Curs Fiscalitate)(4261)
Cursul de grafica este foarte bine structurat, bine detaliat, necesar pentru o cariera de grafica sau pentru aprofundarea cunostintelor de photoshop/corel. Explicatiile domnului profesor au acoperit toate nelamuririle si intrebarile noastre, fiind mai detaliate decat suportul de curs. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4259)
Recomand cursul de IRU, am avut o profesoara cu multa rabdare care a raspuns la orice intrebare, in orice situatie, oricat ar fi fost intrebarea de complicata. (R.G. - Curs Inspector resurse umane)(4258)
Cursul este bine explicat, cu exemple foarte usor de inteles. Prezentarea foarte clara, detaliata si bine exemplificata, predare foarte eficienta. (M.P. - Curs PHP MySQL)(4257)
Continutul cursului de CAD este bine pus la punct, foarte clar, usor de parcurs si fara detalii inutile. Pe langa faptul ca suportul de curs este foarte bine realizat, profesorul este implicat in ceea ce face si explica orice nelamurire. Are o modalitate de predare foarte buna, se asigura ca fiecare cursant intelege ce se explica. (S.C. - Curs CAD)(4256)
Cursul de web a fost foarte bine detaliat si prezentat. S-a pus foarte mare accent pe partea practica, dl profesor a prezentat si a detaliat notiunile pe intelesul cursantilor. (A.S. - Curs Web design)(4255)
Cursul a fost structurat astfel incat sa cuprinda toate informatiile necesare in rezolvarea problemelor de contabilitate intalnite la un PFA. Profesorul are foarte multe cunostinte si ne-a raspuns la toate problemele astfel incat sa intelegem, mi-a fost de ajutor sa lucrez in Saga. (A.N. - Curs Contabilitate PFA)(4254)
Suportul de curs primit este foarte util, bine structurat, am reusit sa rezolv toate aplicatiile urmand pasii din curs. Predarea a fost interactiva. (F.P. - Curs CAD)(4253)
Profesorul a fost foarte bun, eficient si profesionist. Comunicare excelenta atat cu profesorul cat si cu secretariatul scolii. (R.T. - Curs Web design)(4252)
Toate notiunile din cadrul cursului au fost tratate detaliat, prin aplicatiile practice am putuut sa ne acomodam cu functiile aplicatiei, predarea a fost calara si pe intelesul tuturor. (F.U. - Curs CAD)(4251)
Cursul de PFA a fost foarte util, s-au discutat cazuri tipice care se pot intalni in timpul lucrului. D-na profesoara a avut rabdare, a analizat spete concrete, foarte bine documentate. (C.N. - Curs Contabilitate PFA)(4250)
Cursul de excel incepator a fost foarte explicit, s-a lucrat concret, nu s-a predat teorie. Cursul a fost sustinut intr-un mod profesionist, orice neclaritate a fost explicata ori de cate ori a fost nevoie. (M.P. - Curs Excel incepator)(4249)
Apreciez foarte mult ca in cadrul cursului de excel s-a pus accent pe problemele practice. Toate notiunile au fost detaliate. Seriozitatea si profesionalismul profesorilor m-au indemnat sa aleg aceasta scoala. (A.P. - Curs Excel incepator)(4248)
Asa cum era de asteptat cursul s-a bazat pe foarte multa practica, ceea ce a fost foarte bine. Intreaga prezentare a fost foarte clara astfel incat sa poata fi inteleasa de fiecare. (E.P. - Curs CAD)(4247)
Cursul de CAD a fost complex, chiard daca au fost notiuni mai dificile am primit explicatii si detalii pentru orice neclaritate. (N.H. - Curs CAD)(4246)
Cursul de evaluare a fost un curs valoros, complet, bine structurat. S-au dat exemple multiple pentru diverse job-uri alese pentru evaluare. Modalitatea de predare a fost excelenta. Trainerul a dat dovada de multa rabdare. (I.D. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4245)
Cursul de excela fost foarte bine structurat, toate notiunile din programa cursului au fost bine explicate, predate si puse in practica. Comunicarea si interactiunea cu lectorul a fost foarte buna. (V.P. - Curs Excel incepator)(4244)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42