Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
In cadrul cursului de evaluare a performantelor angajatilor s-au facut foarte multe studii de caz, s-au dat multe exemple din activitatea de zi cu zi. Cursul a fost foarte bine documentat iar trainerul a fost orientat catre cursanti. (D.P. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4243)
Cursul de excel a fost util si cuprinzator, au existat numeroase aplicatii practice iar modalitatea de predare a informatiilor a fost clara. (A.M. - Curs Excel incepator)(4242)
Sunt extrem de multumita ca am ales cursul acesta. Mi-a placut foarte mult! (M.F. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4241)
Cursul de evaluare este foarte complex, informatiile au fost complete si eficient prezentate. S-au discutat in detaliu foarte multe studii de caz. Trainerul a fost foarte bine pregatit iar informatia a fost prezentata clar si complet. (M.D. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4240)
Cursul de tehnici de recrutare a fost foarte bine structurat, predarea a fost interactiva lasand posibilitatea cursantilor de a-si exprima opinia in legatura cu diverse teme. (I.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4239)
Mod de predare ireprosabil, partea practica a fost foarte utila. (M.P. - Curs CAD)(4238)
Curs foarte bine structurat, cu foarte multe exercitii, repetate suficient de mult cat sa fie intelese. Predarea foarte buna, profesorul a raspuns tuturor intrebarilor si a dat dovada de profesionalism si implicare. (A.T. - Curs Excel avansat)(4237)
curs foarte interesant, metoda de predare foarte eficienta si pe intelesul tuturor. (F.B. - Curs Web design)(4236)
Continutul cursului de excel avansat a fost cel la care ma asteptam, afland informatiile de care aveam nevoie pentru usurarea lucrului in excel. Toate notiunile au fost tratate la nivel maxim. Predarea a fost impecabila, iar d-na profesoara a reusit cu succes sa-mi capteze atentia si sa se faca inteleasa. (R.S. - Curs Excel avansat)(4235)
Cursul de CAD este foarte cuprinzator, partea practica a cursului este menita sa atinga toate elementele invatate la curs, modalitatea de predare/prezentare a informatiilor este pe intelesul tuturor (simplu si la obiect!) (S.R. - Curs CAD)(4234)
A fost un curs cu un continut bine detaliat si la fel de bine aprofundat, care a oferit o imagine relevanta asupra procesului de recrutare si selectie specific organizatiilor actuale. Partea practica a cursului a presupus exemplificari relevante, cu accent pe situatii particulare, tratarea exceptiilor, simulari. Trainerul a abordat o atitudine deschisa, a raspuns tuturor intrebatilor suplimentare, a oferit clarificari pentru orice nelamurire evidentiata. (I.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4233)
Cursul a acoperit toate elementele ce ajuta la prezentarea si crearea unui site, partea practica a fost usor de inteles, modul de prezentare foarte detaliat, si reluarea unor elemente a facut sa intelegem mult mai bine cursul. (D.P. - Curs Web design)(4232)
Foarte usor de inteles cursul datorita aplicatiilor ce au avut ca baza suportul de curs. Toate intrebarile aparute au fost explicate foarte bine. (G.R. - Curs CAD)(4231)
Modalitatea de predare a cursului de excel avansat este foarte buna, cursul interesant, bine organizat, astfel incat toti participantii sa inteleaga notiunile prezentate. (E.T. - Curs Excel avansat)(4230)
Continutul cursului este detaliat, tratand teme de interes cu aplicabilitate crescuta in cadrul domeniului de recrutare si selectie a personalului. Fiecare capitol a tratat si partea aplicativa a notiunilor. D-na profesoara a raspuns tuturor intrebarilor adresate. (I.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4229)
Comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna si promptitudinea in a raspunde la intrebarile adresate este de apreciat. (R.M. - Curs Web design)(4228)
Curs util, cuprinzator, am invatat lucruri noi, foarte ulite, nu au existat notiuni neintelese. (C.C. - Curs CAD)(4227)
Cursul de PHP sste foarte complex si explicit. Partea practica foarte buna, iar domnul profesor a explicat totul foarte amanuntit. (V.M. - Curs PHP MySQL)(4226)
Cursul de tehnici este complex , foarte interactiv. Am primit clarificari suplimentare atunci cand au fost solicitate, ceea ce am apreciat foarte mult. (L.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4225)
Notiunile au fost foarte bine descrise, au fost atinse toate punctele din suportul de curs si problemele intalnite. (G.R. - Curs CAD)(4224)
Continutul acestui curs este bine structurat si prezentat, cu multe exemplificari si exercitii. Sunt multumit de calitatea materiei prezentate si de expliatiile primite. (M.M. - Curs Web design)(4223)
Curs foarte util, modalitatea de predare a fost exceptionala. Am urmat si alte cursuri la aceasta scoala si am fost multumita atat de informatiile primite de la profesor cat si de materialel puse la dispozitie. (S.T. - Curs Inspector resurse umane)(4222)
Continutul cursului este foarte explicit si detaliat astfel incat toata lumea sa inteleaga cu usurinta notiunile predate. Partea practica abordeaza toata tematica acestui curs. Predarea a fost foarte buna. (S.R. - Curs CAD)(4221)
al ales Absolute School datorita profesionalismului personalului. Cursul de resurse umane este foarte bine structurat, partea practica a inclus foarte multe aplicatii, iar profesorul este foarte competent si dedicat profesiei, receptiv la toate intrebarile cursantilor. (O.B. - Curs Inspector resurse umane)(4220)
Acest curs a acoperit in totalitate elementele necesare crearii unui site, detaliat, bine dezvoltat. Partea practica a fost usor de inteles datorita predarii detaliate. Profesorul a stat la dispozitia noastra, ne-a explicat de fiecare data. Recomand, eu am fost foarte multumita! (A.E. - Curs Web design)(4218)
Predare excelenta. Orice intrebare a primit raspuns, am apreciat deschiderea, rabdarea si dedicarea profesorului. Metoda didactica excelenta! Felicitari1 (M.V. - Curs Inspector resurse umane)(4217)
Un curs foarte interesant si practic. M-a ajutat sa-mi completez cunostintele. Scoala este foarte serioasa iar diploma este recunoscuta si la nivel international. (R.S. - Curs CAD)(4216)
Cursul este foarte bine prezentat pe site. A fost o alegere foarte buna. (I.H. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4214)
Domnbul profesor este un om cu care se poate discuta si are rabdare sa-ti explice pana intelegi. (F.V. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4213)
Pretul cursului este foarte bun. In grupa am fost putini iar atentia lectorului maxima. (I.S. - Curs engleza)(4212)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42