Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cea mai bine pregatita profesoara, nu numai inveti cum sa citesti Codul Muncii, dar ti se ofera si multe alte informatii despre cum ar trebui sa te asiguri ca urmezi procedurile corect, cat si alte surse de informatii. Excelenta alegere de curs (O.O. - Curs Inspector resurse umane)(4584)
Un curs excelent. Doamna profesor ofera toate informatiile necesare unui IRU intr-o maniera foarte clara, pe intelesul tuturor. Chiar daca nu ai deloc cunostinte de RU , la finalul cursului iti poti organiza si desfasura activitatea fara probleme. Recomand cu mare drag acest curs si de asemenea pe dna. profesor. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(4580)
10/10. Mi-a raspuns l amulte intrebari, am invatat multe tips & tricks si practici de recrutare. (S.E. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4579)
Toate notiunile au fost tratate cu simt de raspundere, s-au aprofundat si s-a raspuns detaliat la toate intrebarile ridicate de cursanti. O sa va aleg de fiecare data :)
(R:A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4578)
A fost un curs foarte interesant, am invatat foarte multe tehnici de recrutare, foarte bine structurat si foarte bine predat. (P.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4577)
Mi-a plăcut foarte mult modul de predare, modul în care a fost structurat cursul, dar mai ales modul in care a fost prezentat. Conținutul a fost foarte bun. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4576)
A fost un curs foarte frumos in care am invatat foarte multe lucruri utile care cu siguranta ma vor ajuta in cariera, iar doamna profesoara a fost de nota 20 . (S.D. - Curs Inspector resurse umane)(4574)
Exceptional! La toate intrebarile pe care le-am avut am primit raspunsuri detaliate si extrem de argumentate. (A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici avansate de recrutare si selectie)(4573)
Cursul este foarte bine structurat si expus in idei concise. Stilul de predare este flexibil si se pliaza pe solicitarile cursantilor. (A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici avansate de recrutare si selectie)(4572)
foarte bine structurat, atingand punctele forte ale domeniului (A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4571)
Suportul de curs si modalitatea de predare m-au surprins placut, multe informatii interesante si absolut necesare pentru un viitor job in domeniul HR. (A.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4570)
Un curs foarte bine structurat de la care am invatat foarte multe. Un curs care m.a ajutat in gasirea unui nou job datorita cunostintelor pe care le.am dobândit cu ajutorul acestui curs. Dna.profesoara este de nota 20! Explica foarte bine, pe intelesul tuturor. Recomand cursul tuturor, asa cum l.am recomandat si colegelor. Revin la Absolute School si pentru alte cursuri datorita profesionalismului. Recomand cu încredere. (A.N - Curs Inspector resurse umane)(4569)
Când am ales acest curs nu știam mai nimic despre Excel, iar la final am constatat că am învățat o mulțime de lucruri utile, care mi-au permis să încep să utilizez acest program în activitatea de zi cu zi de la birou, pentru că-mi ușurează mult munca. Domnul profesor pe care l-am avut este extrem de bine pregătit, pasionat de ceea ce face și, cu multă răbdare și implicare, s-a asigurat că toată lumea a acumulat cunoștințele predate, motiv pentru care recomand cu căldură acest curs. Mulțumiri echipei Absolute School pentru profesionalism! (G.I.M. - Curs Excel incepator)(4563)
Cursul de Inspector Resurse Umane este extrem de interesant și util, bine structurat, iar în urma lui rămâi cu o mulțime de cunoștințe. Mi-a plăcut mult maniera de predare a doamnei profesoare, un profesionist desăvârșit, care explică foarte bine și te face să înțelegi ușor materia, care este destul de stufoasă. De asemenea, mi-a plăcut modul interactiv de derulare a cursului și faptul că primeai pe loc explicații și răspunsuri corecte și complete la toate întrebările, motiv pentru care am învățat o mulțime de lucruri utile, pe care le-am folosit apoi în munca de zi cu zi. Am urmat la Absolute School mai multe cursuri și de fiecare dată m-am declarat extrem de mulțumită de profesionalismul de care dau dovadă profesorii, modul în care sunt elaborate programa și suportul de curs, condițiile de studiu etc. (M.G. - Curs Inspector resurse umane)(4562)
Cursul de Inspector Salarii este extrem de util, bine structurat, cu o mulțime de exemple și aplicații practice, iar la finalul lui rămâi cu un bagaj de cunoștințe impresionant. Iar doamna profesoară este un profesionist desăvârșit, care explică foarte bine și te face să înțelegi ușor materia. Mă bucur că am ales Absolute School pentru acest curs, iar la final pot spune, cu mâna pe inimă, că și-a meritat din plin toți banii. (M.G. - Curs Inspector salarii)(4561)
Este fenomenal! Nu am mai intalnit un asemenea profesor si un asemenea curs. Multumesc :-) (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4558)
Curs interesant si util, modalitatea de predare este clara si structurata. (P.S. - Curs Responsabil de mediu)(4557)
Informatie precisa, trainer cu experienta, exemple practice multiple. (R.M. - Curs Management deseuri)(4556)
Interesant, util, apreciez in mod deosebit interactivitateacursului si modul de predare. (D.C. - Curs Management deseuri)(4555)
Continutul acestui curs este bine structurat pe capitole si contine anexe cu aplicatii care ajuta la fixarea cunostintelor dobandite. (S.U. - Curs Management deseuri)(4554)
Partea practica a cursului a fost detaliata, usor de inteles si explicata intr-o maniera cat mai accesibila. Profesorul are o abilitate excelenta in a preda si a face fiecare student in parte sa inteleaga materia. (M.D. - Curs Management deseuri)(4553)
Continutul cursului este acoperitor din punct de vedere al problematicii de mediu. Foarte interesant, curs interactiv. (G.L. - Curs Responsabil de mediu)(4552)
Punctual, practic si la obiect. (I.O. - Curs Responsabil de mediu)(4551)
Continutul cursului a fost cuprinzator, practic, eficient. (M.C. - Curs Responsabil de mediu)(4550)
Cursul este bine structurat, cu multe reprezentari in partea practica a activitatii in domeniul mediului (V.S. - Curs Responsabil de mediu)(4549)
Curs ff bun. Dna prof. foarte pregatita. Pe mine personal, care nu lucrez in domeniu, m-a facut sa pricep si sa invat cu drag. De exceptie. Multumesc dna profesoara! (D.L. - Curs Inspector resurse umane)(4547)
Foarte multumita! (S.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4542)
Adresez mii de multumiri doamnei profesoare pentru toata rabdarea,implicarea si daruirea oferita in cadrul cursului.Datorita dansei am inteles bazele contabilitatii si sunt mandra de rezultatele obtinute dupa terminarea acestui curs.Tot respectul si toata stima !Multumesc din suflet ! (R.N. - Curs Contabilitate financiara)(4538)
Un curs foarte detaliat. D-na profesora este unul dintre cei mai buni profesori.Cursul bine detaliat si cu multe exemple. Nota 10 cu felicitari pt.d-na profesora (M.P. - Curs Contabilitate financiara)(4530)
Am fost foarte incantata de acest curs, nu am lucrat inainte in domeniu, dar, cu toate acestea, am inteles foarte bine notiunile si diverse situatii posibile discutate. Doamna profesoara este foarte bine pregatita, iar cursul, per ansamblu, merita toti banii si tot timpul investit. Il recomand! (A.S. - Curs Inspector resurse umane)(4528)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42