Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a fost foarte interesant. Se pune accent atat pe gramatica cat si conversatie.Am facut doua module dar am sa revin. (C.R. - Curs engleza)(4210)
A fost un curs la superlativ, am mai urmat un curs la Absolute School cel de IRU asa ca am ramas fidela. (A.C. - Curs Contabilitate PFA)(4209)
Va multumesc din suflet pentru nemarginita rabdare si implicarea deosebita in ceea ce priveste speta mea. Metoda de predare a fost excelenta, prezentare clara si la obiect. (S.I. - Curs Contabilitate PFA)(4208)
Am primit toate informatiile pentru a-mi putea tine singura contabilitatea.Foarte practic! (F.D. - Curs Contabilitate PFA)(4207)
Aveam nevoie de acest curs si consider ca mi-am clarificat cu aceasta ocazie multe aspecte. Cu alte cuvinte acest curs este concis si la obiect, foarte clar. De actualitate!! (A.C. - Curs Contabilitate PFA)(4206)
Cursul s-a bazat numai pe aplicatii practice. A fost exact ce aveam nevoie. (M.A. - Curs Excel incepator)(4205)
Profesorul a stiut sa insiste pe golurile fiecaruia si sa se asigure de toata lumea a inteles. M-am bucurat ca am putut urma acest curs in week-end. (M.I. - Curs Excel incepator)(4204)
Suportul de curs este foarte bine structurat iar la curs se fac multe aplicatii practice. Faptul ca am avut fiecare calculatorul propriu a fost un mare plus. (D.B. - Curs Excel incepator)(4203)
Am fost solicitata sa particip activ la desfasurarea cursului. Grupa a fost cu un numar mic de participanti astfel s-a acordat atentie maxima fiecaruia. (C.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4202)
Cursul a fost foarte bine structurat, un mixt ideal intre teorie si practica. S-au acoperit toate subiectele din tematica. (A.G. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4201)
Simularile m-au ajutat foarte mult intrucat am avut posibilitatea sa aplic cunostintele dobandite in cadrul cursului. Am avut o colaborare excelenta cu trainerul. (C.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4200)
Apreciez mult stilul de predare si disponibilitatea pentru comunicare al doamnei profesoare.Am mai urmat un curs la Absolute School si am fost la fel de multumita. (I.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4199)
Recomand, avand in vedere calitatea cursului pretul este foarte mic.Doamna profesoara este EXTRAORDINARA! (I.H. - Curs Inspector resurse umane)(4198)
Eu am ajuns la cursul de Inspector Resurse Umane la recomandarea unor prietene, recomand cursul tuturor celor care doresc sa ramana cu ceva dupa absolvirea cursului. (A.I. - Curs Inspector resurse umane)(4197)
Am urmat si cursul de Inspector Resurse Umane iar complexitatea si pregatirea lectorului m-au determinat sa urmez si acest curs. (L.P. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4196)
Aveam mare nevoie de acest curs si pot recunoaste sa a fost cea mai buna alegere. Doamna profesoara este un specialist in domeniu si un foarte bun pedagog. (A.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4195)
Doamna profesoara a explicat si argumentat toate legile si spetele care ne-au interesat.Am urmat si alte cursuri la Absolute School si le recomand. (N.I. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4194)
Cursul a fost exceptional! As mai participa la cursuri predate de d-na. profesoara.Recomand cursul! (A.I. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(4193)
Cursul a fost cu mult peste nota 10.Pentru mine a fost foarte util. (V.D. - Curs Inspector resurse umane)(4192)
Am apreaciat foarte mult la acest curs faptul ca doamna profesoara a insistat pana ce toata lumea a inteles. Felicitari dnei. profesoare. (E.P. - Curs Inspector resurse umane)(4191)
La acest curs am gasit raspunsul multor intrebari intalnite in practica. (L.I. - Curs Inspector salarii)(4190)
Am avut o comunicare foarte buna cu dna. profesoara, au fost informatii la obiect foarte bine explicate. (A.A. - Curs Inspector salarii)(4189)
Doamna profesoara este un bun profesionist , cursul fiind actualizat cu informatiile din leislatia actuala. Foarte bun! (G.A. - Curs Inspector salarii)(4188)
Cursul de SSM este foarte bine structurat si prezentat, cu multe informatii primite atat pe suportul de curs, cat si pe CD. Profesorul este EXTRAORDINAR, mi-a transmis informatii deosebit de pretioase intr-un mod atractiv, starnindu-mi curiozitatea de a cerceta si a dori sa aflu cat mai multe lucruri. Scoala-serioasa, bine organizata! Felicitari! (D.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4187)
Modul de prezentare a informatiilor pe site, pretul cursurilor, comunicarea cu secretariatul si nu in ultimul rand recomandarile primite pt domnul profesor m-au determinat sa urmez cursul de SSM in cadrul Absolute School. (V.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4186)
Am urmat cateva cursuri in cadrul scolii si lectorii sunt foarte bine pregatiti, se dau explicatii suplimentare si te poti califica intr-un anumit domeniu cu ajutorul lor. Dl profesor de SSM ne-a prezentat intreaga activitate a nui lucrator desemnat si ne-a raspuns la toate nelamuririle aparute. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4185)
Cursul contine notiuni vaste despre activitatea de lucrator desemnat. Apreciez continutul cursului ca fiind complex si complet. Domnul profesor ne-a prezentat toate documentele care se completeaza intr-o societate si ne-a invatat modalitatea corecta de intocmire a acestora. (D.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4184)
Am urmat cursul de SSM la recomandarea firmei la acre lucrez. Dupa urmarea acestui curs m-am inscris si la alte cursuri dat fiind faptul ca personalul scolii este foarte bine pregatit in predarea cursurilor de specializare. Multe multumiri pentru intelegerea din partea domnului profesor si din partea scolii avand in vedere ca am inceput un alt curs in paralel. (I.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4183)
Cursul de SSM mi se pare foarte bine structurat, iar exercitiile din suportul de curs m-au ajutat la intelegerea si aprofundarea notiunilor predate. CD-ul cu documente a fost foarte util. (M.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4182)
Cursul de SSM este foarte interesant si util. Predarea a fost detaliata si usor de inteles, acoperind toate punctele din structra cursului. Renumele scolii este motivul pentru care am ales acest curs! (S.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4181)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42