Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul de SSM este foarte bun si foarte bine prezentat si documentat. Predarea a fost EXCEPTIONALA. (D.O. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4180)
Modalitatea de prezentare a informatiilor si comunicarea au fost foarte bune. (E.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4179)
Dl profesot este foarte bine pregatit si interesat ca informatiile predate sa fie intelese si asimilate de catre cursanti. Am ales cursul in urma recomandarilor foarte bune! (M.S. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4178)
Modalitatea de predare si comunicare cu profesorul au fost facute profesionist. Sunt foarte plkacut impresionata de curs in ansamblu. Asteptarile mele au fost depasite! (M.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4177)
Cursul de SSM este foarte interesant, Cu toate informatiile primite ma simt in stare sa abordez acest domeniu. (V.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4176)
Acest curs este foparte complex, s-au prezentat explicatii atat din legislatie cat si din practica, pe mai multe domenii de activitate. Toate subiectele au fost detaliate si s-a raspuns complet la toate solicitarile. Comunicarea cu dl. profesor a fost foarte buna. Dupa ce am studiat profilul scolii am ajuns la concluzia ca ese o scaoala cu profesori buni si multe specializari si nu m-am inselat! (E.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4175)
Cursul de SSM este foarte complex, toate notiunile sunt bine punctate, cu exemple. Nota 10 domnului profesor! (B.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4174)
Cursul este foarte util, domnul profesor ne-a explicat baza legala pentru fiecare operatie contabila. Are foarte multa rabdare, ne da exemple concrete de fiecare data si se vede ca preda cu pasiune. Nota 10 cu felicitari!! (A.B. - Curs Contabilitate primara)(4172)
Am dobandit multe cunostinte la acest curs,este explicat pe intelesul tuturor.Am sa revin. (N.M. - Curs Fiscalitate)(4170)
Cursul a fost extrem de interesant, am sa revin pentru un alt curs. (C.B. - Curs Fiscalitate)(4169)
Cursul de fiscalitate a cuprins foarte multe studii de caz. A fos un curs bine organizat. (E.A. - Curs Fiscalitate)(4168)
Am primit raspuns intrebarilor adresate d-lui profesor privind orice neclaritate. (A.S. - Curs Fiscalitate)(4167)
Este un curs foarte util, ofera o imagine de ansamblu asupra fiscalitatii.Toate spetele au fost insotite de aplicatii care au contribuit la o mai buna intelegere. (D.D. - Curs Fiscalitate)(4166)
Cursul a fost interactiv , s-a imbinat cu succes teoria cu practica. (M.M. - Curs Fiscalitate)(4165)
Informatiile au fost prezentate cu mult profesionalism. (M.B. - Curs Fiscalitate)(4164)
Domnul profesor este foarte bine pregatit in acest domeniu, are raspuns pentru fiecare intrebare. (M.J. - Curs Fiscalitate)(4163)
Partea legislativa a fost predata pe intelesul tuturor. Am apreciat foarte mult partea interactiva a cursului. (D.C. - Curs Fiscalitate)(4162)
Au fost multe spete ceea ce este foarte important si au fost predate pe intelesul tuturor.Am urmat mai multe cursuri la aceasta scoala si mi-a placut modul de predare. ( .N. - Curs Fiscalitate)(4161)
Am participat la multe cursuri pana acum si ma declar foarte multumit de acesta. Domnul profesor a venit cu multe exemple practice pentru ca toata lumea sa inteleaga. (C.C. - Curs Fiscalitate)(4160)
Au fost cuprinse aspecte diverse ale activitatii practice. Am avut parte de o comunicare foarte buna si deschidere spre discutarea problemelor aparute in activitatea practica a fiecaruia. (L.H. - Curs Fiscalitate)(4159)
Un curs foarte bun, nota 10 fara alte comantarii! (R.B. - Curs Operare PC)(4157)
Cursul de limba germana este bine structurat, aplicatiile si exercitiile sunt foarte utile pentru fixarea cunoastintelor. (C.B. - Curs germana)(4156)
Cursul de germana este foarte bine structurat, modalitatea de predare este foarte buna si d-na profesoara isi tot interesul in cadrul orelor. (I.D. - Curs germana)(4155)
Notiunile de baza sunt acoperite in detaliu in cadrul cursului, iar partea de vocabular este tratata cu seriozitate. (V.S. - Curs germana)(4154)
Un curs interactiv, foarte bine structurat. d-na profesoara este foarte deschosa si disponibila pentru a da explicatii suplimantare, iar cd-ul audio este foarte util pentru verificarea cuvintelor noi. excelent! (M.N. - Curs germana)(4153)
Cursul de germana este foarte bun atat din punct de vedere teoretic cat si practic. Toate notiunile noi au fost foarte bine explicate si verificate prin exercitii. (D.D. - Curs germana)(4152)
Notiunile din programa cursului au fost detaliate, notiunile au fost adecvate si utile pentru un incepator. (A.S. - Curs germana)(4151)
Cursul de limba germana este un curs foarte bun, sunt foarte multumit de modalitatea de explicare a notiunilor, tot ce a fost neclara fost lamurit de d-na profesoara. (F.M. - Curs germana)(4150)
un curs interesant, partea practica foarte interactiva sin informatiile au fost prezentate explicit. (A.C. - Curs germana)(4149)
Cursul de germana incepatori este exceptional, totul a fost perfect! Merg mai departe la nivelul 2! (M.P. - Curs germana)(4148)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42