Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
cursul d egermana este foarte interactiv, participantii sunt mobilizati sa converseze intre ei, predarea este foarte buna! (C.D. - Curs germana)(4147)
Informatiile primite au fost clare, partea practica foarte buna. (A.D. - Curs germana)(4146)
Curs amplu, bine structurat, s-au dat exemple comcrete si s-a pus accent pe partile dificile (M.L. - Curs germana)(4145)
Un curs foarte bine structurat, cu multe exercitii de vorbire, citire si ascultare. S0au facut multe exercitii suplimentar fata de programa manualului si s-au dat explicatii pentru toate neclaritatile. (O.P. - Curs germana)(4144)
Seriozitate, punctualitate, promptitudine, profesionalism. Felicitari domnului profesor ! Recomand cu incredere. (R.D. - Curs Web design)(4143)
Un curs foarte interesant axat pe comunicare, partea de gramatica a fost explicata pe intelesul tuturor, iar predarea a fost foarte interesanta si interactiva. (A.C. - Curs germana)(4140)
Toate nelamuririle descoperite pe parcursul desfasurarii cursului au fost explicate pe intelesul tuturor. Recomand! (A.D. - Curs germana)(4139)
Cursul a fost foarte bine structurat si s-a axat pe notiunile cele mai importante. A fost foarte interactiv si foarte interesant datorita profesorului. (G.N. - Curs germana)(4138)
Absolut totul la superlativ: predare-ascultare-interes!!! (E.M. - Curs germana)(4137)
cursul de germana a fost foarte interesant si detaliat. am avut toate materialele necesare, care m-au ajutat sa inteleg foarte bine notiunile predate. (A.P. - Curs germana)(4136)
Un curs foarte interactiv, toti cursantii au fost implicati in activitatea clasei. Nota 10! (C.D. - Curs germana)(4135)
Toate temele au fost tratate in detaliu si explicate ori de cate ori a fost nevoie. Un curs foarte interesant si util! (D.I. - Curs germana)(4134)
Comunicarea cu profesorul s-a desfasurat intr-un mod eficient, deschis, lucru care a facilitat intelegerea si aprofundarea informatiilor. (E.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4133)
Informatiile au fost prezentate coerent, fluent iar comunicarea cu d-na profesoara a fost la un nivel maxim, intr-o atmosfera relaxanta in care am fost incurajati sa adresam orice intrebare. (D.P. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4132)
cursul este foarte bine structurat, un mix ideal intre teorie si aplicatii practice. S-au oferit exemple reale iar d-na profesoara s-a asigurat permananet ca toti cursantii au inteles notiunile discutate. (L.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4131)
Partea practica este foarte utila deoarece simularile m-au ajutat foarte mult sa inteleg teoria, am avut posibilitatea sa aplic cunostintele dobandite. Colaborarea cu doamna profesoara a fost excelenta! (C.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4130)
Curs foarte interactiv si foarte bine structurat. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, dansa fiind foarte interesata de nivelul nostru de intelegere pe parcursul predarii (V.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4129)
Partea practica a cursului a fost foarte interesanta, cursul a fost prezentat clar si concis, comunicarea cu d-na profesoara fiind foarte buna (A.G. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4128)
Informatiile predate au fost foarte bine structurate, exemplele foarte bine alese, concrete, au pus bazele notiunilor predate. (N.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4127)
curs foarte bine structurat, bazele teoretice sunt usor de inteles si mi-a placut foarte mult programul cursului. modalitatea de predare a fost foarte clara si deschisa, iar comunicarea foarte buna. (C.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4126)
continutul cursului de tehnici este foarte variat, cu multe aplicatii practice si o abordare interactiva. Am apreciat mult stilul de predare si disponibilitatea pentru comunicare a doamnei profesoare. (I.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4125)
Au fost prezentate toate notiunile mentionate in structura cursului, prezentarea a fost excelenta iar dl profesor dispus sa ofere lamuriri suplimentare ori de cate ori a fost nevoie! (C.P. - Curs PHP MySQL)(4124)
Am urmat cursul de Web design si PHP in cadrul scolii si am fost foarte multumit. Recomand tuturor, chiar si celor fara experienta in domeniu (A.T. - Curs PHP MySQL)(4123)
Un curs foarte reusit, s-au oferit explicatii la orice nelamurire! Prezentarea a fost excelenta! (I.B. - Curs Web design)(4122)
Felicitari domnului profesor pentru rabdare si multumiri pentru ajutorul dat :) (R.A. - Curs PHP MySQL)(4121)
Prezentare de nota 10, curs practic cu structura foarte bine organizata! (M.C. - Curs Web design)(4120)
Nota 10 domnului profesor pentru ca a raspuns mereu la orice intrebare si a explicat de fiecare data pe intelesul tuturor (C.P. - Curs Web design)(4119)
Un curs foarte reusit, toate aspectele teoretice ale cursului sunt puse in practica. Nota 11 domnului profesor!! (C.B. - Curs Web design)(4118)
materialul de curs este foarte bine structurat, iar partea practica vine in completarea lui. Partea practica vine perfect in completarea partii teoretica si se bazeaza pe "learning by doing". Comunicarea excelenta cu dl profesor! (A.R. - Curs Web design)(4117)
timpul a fost foarte bine impartit intre teorie si practica, excelent prezentat. Limbajul folosit de dl profesor a fost pe intelesul tuturor. am inteles notiunile chiar si fara a avea experienta in domeniu (L.N. - Curs Web design)(4116)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42