Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
un curs excelent datoria implicarii domnului profesor! Este deschis la orice intrabare sau problema! Nota 10! (D.P. - Curs Web design)(4115)
cursul este foarte bine structurat si destul de complex pentru a putea parcurge toate elementele de baza. notiunile au fost tratate detaliat si s-au facut exercitii ample. Dl. profesor este foarte explicit si s-a facut inteles de toti cursantii, chiar si de cei fara experinata ca mine. (B.T. - Curs Web design)(4114)
curs foarte bine structurat, amanuntit. se lucreaza cu calculatoare foarte bune, iar tehnica de pradare a d-lui profesor este foarte buna. (R.A. - Curs Web design)(4113)
Prezentarea cursului a fost pe intelesul tuturor si exercitiile practice usor de asimilat. Predarea si prezentarea informatiilor foarte buna, comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta! (M.N. - Curs Web design)(4112)
cursul de web este foarte bine sintetizat, cu un continut bogat. dl. profesor a oferit explicatii pentru fiecare neclaritate aparuta, partea practica fiind combinata cu partea teoretica. (A.N. - Curs Web design)(4111)
un curs foarte bine structurat iar relatia cursant-profesor a fost foarte buna, in special cand au fost neclaritati. (A.C. - Curs Web design)(4110)
continutul acestui curs este detaliat si usor de inteles, toate notiunile au fost parcurse detaliat, pe intelesul tuturor, iar partea practica este foarte utila. Recomand! (I.G. - Curs Web design)(4109)
cursul de web design este foarte bine structurat, toate notiunile s-au explicat in detaliu si orice problema practica a fost rezolvata. (C.S. - Curs Web design)(4108)
dl profesor a pus foarte mare accent pe partea practica, ceea ce face mai usoara asimilarea continutului. (C.I. - Curs Web design)(4107)
Este un curs complet, toate notiunile au fost tratate in detaliu. Partea de teorie a fost testata la fiecare pas iar dl profesor a predat pe intelesul tuturor. (A.C. - Curs Web design)(4106)
La curs am primit toate informatiile de care aveam nevoie. (M.C. - Curs Grafica InDesign)(4105)
Cu ajutorul acestui curs mi-am usurat munca foarte mult. (M.S. - Curs Grafica InDesign)(4104)
Este singura scoala care ofera un curs asa de detaliat. (T.P. - Curs Grafica InDesign)(4103)
Cursul a fost complet si multa informatie bine detaliata. (A.D. - Curs Grafica InDesign)(4102)
Predarea informatiilor si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (S.S. - Curs Grafica InDesign)(4101)
A fost printre singurele cursuri care m-au interesat in ceea ce priveste continutul-mai aprope de ce aveam nevoie. ( .M. - Curs Grafica InDesign)(4100)
Nota 10 d-nei profesoare de contabilitate financiara! totul a fost foarte bine explicat (N.C. - Curs Contabilitate financiara)(4095)
informatiile prezentate in cadrul cursului au fost foarte bine detaliate, continutul cuprinzator si comunicarea eficienta. D-na profesoara are foarte multa rabdare si o metodologie perfecta de predare. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(4094)
Cursul de contabilitate financiara este foarte complex, insa a fost predat astfel incat sa inteleaga toti cursantii. Doamna profesoara preda excelent si explica fiecaruia tot ce este nevoie, de cate ori este nevoie. (G.I. - Curs Contabilitate financiara)(4093)
Curs foarte util, toate intrebarile noastre si-au gasit raspunsul. Felicitari d-nei profesoare! (I.M. - Curs Contabilitate financiara)(4092)
Continutul acestui curs este complex deoarece cuprinde toate informatiile cu privire la contabilitatea unei soc., iar informatiile sunt detaliate pe intelesul tuturor. Nu au existat notiuni care sa nu fie punctate. (M.S. - Curs Contabilitate financiara)(4091)
Un curs care cuprinde tot ce este necesar pentru un contabil, iar pe d-na profesoara o poti asculta ore in sir fara sa te saturi, totul a fost explicat in detaliu. Totul a fost impecabil (S.G. - Curs Contabilitate financiara)(4090)
Cursul de contabilitate financiara a fost foarte util, interesant, cu multe aplicatii practice. Toate notiunile au fost tratate cu rigurozitate, atent explicate si cu exemplificari practice. Comunicarea cu d-na profesoara a fost foarte buna, explicatiile si aplicatiile practice au fost atent detaliate. (A.D. - Curs Contabilitate financiara)(4089)
Curs foarte interesant, care ma va ajuta foarte mult in indeplinirea sarcinilor la serviciu. Am venit cu placere la curs, a fost foarte relaxant, D-na profesoara a fost unul din cei mai deschisi si comunicativi profesori pe care i-am avut. Modul de predare a fost excelent, cu foarte multe exemple si lamuriri la orice intrebare a cursantilor. Va multumesc! (I.C. - Curs Contabilitate financiara)(4088)
Am fost placut uimita de d-na profesoara. a fost foarte explicita si a vorbit pe intelesul nostru. A fost o placere sa particip la curs si sa lucrez in programul Saga, am invatt lucruri noi si sunt foarte multumita de modalitatea comunicare si prezentare a informatiilor. As mai urma inca un curs doar sa ne predea dansa. (C.P. - Curs Contabilitate financiara)(4087)
Cursul de contabilitate financiara a fost foarte bun, a tratat toate problematicile pe care doream sa le invat, partea practica a fost foarte buna si s-au putut intelege notiunile din curs. D-na profesoara a fost extraordinara, modul de predare si explicare a fost excelent! (G.L. - Curs Contabilitate financiara)(4086)
D-na profesoara este de nota 10+. are foarte multa rabdare, cursul a fost foarte interesant si interactiv (V.I. - Curs Contabilitate financiara)(4085)
cursul acopera atat partea teoretica cat si partea practica, sunt asigurate conditiile pentru insusirea cunostintelor teoretice dar si accent pus foarte bine pe aplicabilitatea acestora. Partea practica a fost de un real folos, am dobandit foarte multe informatii utile (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(4084)
Cursul a fost foarte bine structurat, cu multe operatii contabile. D-na profesoara a explicat foarte bine materia si are toate calitatile unui trainer profesionist. (E.G. - Curs Contabilitate financiara)(4083)
Continutul cursului este foarte amplu, bine structurat, exemplele sunt foarte explicite. Partea practica a cursului este foartte explicita, modalitatea de predare/prezentare a informatiilor a fost foarte bine structurata, exemplele foarte explicite, iar modalitatea adoptata pentru predare a fost una foarte usor de inteles. Am urmat si alte cursuri la Absolute School si totul este impecabil in ceea ce priveste structura cursului si modul de predare si expunere a informatiilor. (I.O. - Curs Contabilitate financiara)(4082)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42