Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul pune accent pe situatii intalnite in practica, suportul de curs este bine strructurat, predarea a fost clara, detaliata si pe intelesul tuturor (A.V. - Curs Contabilitate financiara)(4081)
Nota 10 pentru curs. S-au detaliat toate datele din suportul de curs si s-au dezbatut probleme pe care le putem intalni in practica. Modalitatea de predare a fost excelenta si pe intelesul tuturor. (R.C. - Curs Contabilitate informatizata)(4080)
Curs foarte bine detaliat, comunicarea excelenta, explicatiile si modul de predare foarte bune. Recomand! (F.L. - Curs Contabilitate informatizata)(4079)
Comunicarea si modul de predare al doamnei profesoare fac acest curs placut si informatiile uros de asimilat. Pentru partea practica a cursului s-a folosit programul SAGA, iar explicatiile au fost pe intelesul tuturor. (A.P. - Curs Contabilitate informatizata)(4078)
Felicitari d-nei profesoare de contabilitate informatizata! Interactiune perfecta! (N.C. - Curs Contabilitate informatizata)(4077)
Curs adecvat cerintelor actuale din domeniu. Predarea a fost bine structurata, cu prezentare de spete pentru o intelegere mai buna, iar partea de comunicare cu profesorul a fost excelenta (G.T. - Curs Contabilitate financiara)(4076)
Suportul de curs a fost prezentat foarte bine de catre lector, la fiecare sedinta am asimilat foarte mult chiar din sala, iar aplicatiile practice au fost abordate cu atentie pentru nivelul fircarui cursant. (M.I. - Curs Contabilitate financiara)(4075)
curs foarte bine structurat si predat. d-na profesoara are rabdare maxima chiar si cu colegii cu mai putina experienta contabila. Lamuririle si explicatiile au fost foarte clare si prompte. (A.P. - Curs Contabilitate financiara)(4074)
Curs util, cu informatii bine sintetizate, s-a respectat programa iar d-na profesoara este foarte bine pregatita, explicand notiunile pe intelesul tuturor (M.B. - Curs Contabilitate financiara)(4073)
sunt la al treilea curs pe care il urmez la Absolute School si sunt foarte multumita de modul de prezentare a materiei. cursul de contabilitate financiara este foarte util (I.I. - Curs Contabilitate financiara)(4072)
Cursul este foarte bine structurat, cu informatii detaliate pe programa prezentata. A decurs foarte bine si sunt multumit de informatiile asimilate. Partea practica a fost compelxa si cuprinzatoare iar modalitatea de predare a fost ireprosabila, eu personal invatand multe lucruri. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(4071)
Cursul a fost foarte complex, dar a fost prezentat pe inteleseul meu, d-na profesoara fiind dispusa sa explice de cate ori a fost nevoie (A.M. - Curs Contabilitate financiara)(4070)
Curs amplu, cu multe informatii, foarte interactiv, cu multe exemple din practica. (L.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4069)
Cursul SSM este foarte bun, accesibil si interesant, interactiv si foarte bine structurat. Comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta, materialul de curs fiind creat pentru a fi inteles, indiferent de pregatirea pe care o ai. (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4068)
Informatiile transmise la curs au fost mult mai detaliate si cuprinzatoare decat era prezentat. cursul f.f. bun si util! (A.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4067)
documentele prezentate in acest curs au fost fundamentate, foarte bine intocmite iar prezentarea a fost exceptionala. (R.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4066)
Comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna iar informatiile au fost prezentate pe intelesul tuturor (A.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4065)
Nota 10 plus domnului profesor de SSM. (M.T. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4064)
Am urmat cursul in urma aprecierilor colegilor cu care lucrez. Este un curs organizat interactiv si atmnosfera destinsa, ceea ce ajuta la fixarea noilor cunostinte fara eforturi deosebite. (N.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4063)
Partea practica a cursului este foarte bine prezentata, m-a ajutat foarte mult in intocmirea documenteleor din societatea in care lucrez, explicatiile fiind logice si usor de inteles (L.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4062)
comunicare excelenta cu dl profesor, partea practica a fost bine structurata iar informatiile au fost detaliate si suplimentate cu exemple (F.E. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4061)
Elaborare promta, profesionista, argumentata pe baza legala si pe o vasta si solida experienta. Comunicare de nota 10! (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4060)
Modul de prezentare a fost foarte interesant si a facut cursul mai placut. (M.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4059)
Programa cursului a fost foarte bine organizata si structurata, comunicarea cu dl. profesor a fost de nota 10, este un profesor si un mentor excelent, serios (I.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4058)
cursul de SSM a parcurs toata programa afisata pe site cu detalii si exemple practice. Documentele prezentate au fost insotite de argumente referitoare la modul de intocmire a acestora. (C.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4057)
comunicarea cu dl profesor a fost foarte buna, un profesor foarte bun, il recomand celor interesati sa urmeze cursul de SSM (C.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4056)
combunatia perfecta intre teorie si exemple practice. Notiunile au fost explicate pe intelesul tuturor! (D.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4055)
Cursul este interactiv iar profesorul foarte bine pregatit. activitatea secretariatului este bine organizata. (D.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4054)
cursul a fost foarte bine structurat cu informatii menite sa ne capteze intreaga atentie. Un curs de nota 10. Felicitari domnului profesor! (A.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4053)
Continutul cursului a fost bogat in informatii, foarte bine structurat si foarte bine expus. Toate notiunile au fost tratate pe intelesul tuturor , partea practica fiind foarte bine realizata (S.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4052)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42