Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Am ales cursul in urma recomandarilor unor colegi si pot confirma ca este foarte bine structurat, detaliat si predat1 Trainerul este un profesionist! (L.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4051)
Deja am urmat 3 cursuri la scoala, personalul este foarte bine pregatiti, iar cursul de SSM este foarte detaliat, explicatiile au fost foarte clare iar modalitatea de predare foarte buna. Recomand cu incredere (O.L. - Curs Operare PC)(4050)
Continutul acestui curs este foarte bine structurat si prin parcurgerea lui se dobandesc competentele necesare pentru activitatea in domeniul SSM, predarea interactiva usureaza procesul de asimilare a informatiilor (V.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4049)
Notiunile cuprinse in programa au fost foarte bine prezentate,dl. profesor a oferit foarte multe exemple si raspunsuri la toate intrebarile noastre. (M.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4048)
Informatiile au fost prezentate detaliat, cu exemple semnificative din activitatea reala. Lectorul este foarte bine pregatit, argumentand cu exemple fiecare situatia analizata. Recomand celor interesati, mai ales pentru modul de predare si interactiune al domului profesor (V.R. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4047)
Continutul cursului este amplu, la obiect si pe intelesul tuturor, s-a explicat in detaliu fiecare document ce trebuie completat iar comunicarea cu dl. profesor a fost interactiva, dansul oferind raspunsuri detaliate fiecarei nelamuriri (A.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4046)
Toate informatiile prezentate au avut trimitere catre o baza legala, ceea ce este foarte important. am urmat si alte cursuri la Absolute School si am fost foarte multumita de pregatirea profesorilor din cadrul acestei scoli. (I.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4045)
Curs amplu, cu multe informatii, foarte interactiv cu multe exemple din practica. Informatiile prezentate au fost pe intelesul nostru (L.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4044)
Cursul a fost foarte interactiv, foarte bine structurat. comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta (E.F. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4043)
Curs interactiv, excelent structurat, s-au atins problematici esentiale (R.N. - Curs Fiscalitate)(4042)
In cadrul cursului de fiscalitate s-a pus accentul pe informatiile cu adevarat importante din codul fiscal, foarte multe exemple practice. (T.F. - Curs Fiscalitate)(4041)
Cursul de fiscalitate este foarte complex si util, foarte bine structurat cu spete utile. Recomand! (N.I. - Curs Fiscalitate)(4040)
Cursul a fost foarte bine structurat, s-au oferit exemple si solutii practice. dl profesor a discutat toate subiectele solicitate de participantii la curs. (A.B. - Curs Fiscalitate)(4039)
Am invatat foarte multe notiuni noi, folositoare in activitatea pe care o desfasor. Sunt de apreciat exemplele si spetele prezentate care m-au facut sa inteleg mai usor notiunile teoretice. Cursul mi-a fost recomandat de mai multe persoane si il recomand si eu la randul meu. (E.F. - Curs Fiscalitate)(4038)
Abordarea cursului a fost foarte bine structurata, logica, fluenta. Studiile de caz au fost foarte relevante si usor de inteles. (G.D. - Curs Fiscalitate)(4037)
continutul cursului de fiscalitate a fost foarte complex,excelent structurat, toate notiunile au fost tratate detaliat, pe intelesul tuturor. (D.C. - Curs Fiscalitate)(4036)
Dl. profesor este un profesionist iar comunicarea cu noi a fost de exceptie. A fost un curs foarte interesant si interactiv. (L.C. - Curs Fiscalitate)(4035)
Am apreciat dorinta domnului profesor ca fiecare cursant sa inteleaga si sa obtina un pachet de informatii in urma absolvirii acestui curs. S-au exemplificat studii de caz si spete pe care le intalnim in activitatea de contabil si nu numai. (A.V. - Curs Fiscalitate)(4034)
Asa e, Ioana, eu nu credeam ca mai exista in Romania astfel de oameni ! (V.E. - Curs Contabilitate primara)(4028)
AMAZING! Este primul cuvant pe care sunt tentata sa-l pronunt atunci cand vine vorba de acest curs. Cursul mi-a format si mi-a structurat o gandire contabila deoarece pt. fiecare situatie tratata s-a prezentat mai intai o procedura legala corecta de lucru (ceea ce nu prea se explica in manualele de conta) si s-au facut aplicatii in soft.
Informatiile pe care le-am primit sunt extrem de valoroase pentru activitatea curenta din firma.
M-a surprins extrem de placut faptul ca am primit proceduri clare de lucru inclusiv in situatii in care legislatia este ambigua sau contradictorie (cine a fost la curs stie despre ce cazuri vorbesc :)
Cursul este unic prin abordare si modul de prezentare; proful este GENIAL- foarte bun profesionist, trainer innascut si cu un simt al umorului fantastic :) ...nici nu-ti dai seama cand trece timpul, desi o sedinta de curs avea cam patru ore...ca sa dau un singur exemplu, imi amintesc ca o colega din sala a pus o intrebare si raspunsul profului a fost cam asa: „...pentru a da raspuns la aceasta intrebare, e necesar sa coroboram doua articole din Legea ...” (nu stiu care)...”mai exact, articolele X si Y” (le-a precizat exact)....” Uitati ce prevad aceste articole...” Cand am auzit asta, ma gandeam ca o sa scoata o carte, ceva, un tratat (mereu am vazut contabilii cu diverse carti/legi/tratate la ei)...de unde...proful le-a redat din memorie :) si apoi ne-a explicat ce rezulta din coroborarea articolelor...Toate gratitudinea mea pentru acest prof, ma bucur ca am avut ocazia sa urmez acest curs! Cu stima, Ioana (am urmat cursul in octombrie 2013) (I.O. - Curs Contabilitate primara)(4027)
Sunt foarte multumita de cursul absolvit!! Foare multe exemple concrete din viata reala, cu trimiteri la lege!! Asa prof rar se ma gaseste! Nota 1000!!
(C.S. - Curs Contabilitate primara)(4022)
Nu se poate infiinta un FAN-CLUB pentru dl. profesor? :) (A.N. - Curs Contabilitate primara)(4021)
Recomand cursul de Excel avansat la Absolute School, deoarece totul se bazeaza pe lucruri practice, nu teoretice si chiar inveti ceva util. Eu am fost foarte multumita.
(A.A. - Curs Excel avansat)(4020)
Am participat si in alta institutie la un curs de HR f.scump, la nivel inalt. Tipul si cantitatea aplicatiilor practice, raspunsuri vis-avis de probleme practice/juridice/tips&tricks au fost net superioare la Absolute School. Multumesc. (O.B. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(4019)
Continutul acestui curs este exceptional, deoarece acopera intreaga arie a contabilitatii primare si ofera argumente pentru multe situatii care se regasesc in domeniul afacerilor referitor la tranzactii.
Modul de predare: PERFECT.
Am ales sa urmez acest curs la sugestia unei prietene care este contabila.
(A.S. - Curs Contabilitate primara)(4018)
Nu ma asteptam sa fie un curs atat de placut. Doamna profesoara este intr-adevar dedicata si felul in care a predat materia a fost deosebit. (R.D. - Curs Inspector resurse umane)(4016)
Un curs complex, util, actualizat la modificarile legislative. Metoda de predare a domnului profesor excelenta. Multumim! (R.C. - Curs Contabilitate primara)(4015)
Un curs complex, cuprinzator, metoda de predare a doamnei profesor excelenta iar rabdarea pe masura. Multumim! (R.C. - Curs Contabilitate financiara)(4014)
cursul este foarte bine structurat,necesar ptr.dezvoltarea profesionala.Materia afost tratata corespunzator,mi-a placut mult modalitatea de desfasurare si stilul pedagogic al doamnei profesoare. (G.D. - Curs Inspector resurse umane)(4011)
Nu ne vom revansa niciodata pentru tot ce ne-ati predat si ne-ati invatat si dorim sa ne exprimam gratitudinea si recunostinta noastra pentru implicarea si efortul dvs. Cele mai sincere urari de bine va transmite "echipa de Inspectori HR" ! (20.06) (D.S. - Curs Inspector resurse umane)(4010)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42