Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Un curs extraordinar, foarte bine structurat, am numai cuvinte de lauda pentru domnisoara profesor. Astept cu nerabdare urmatorul modul ! ( .S. - Curs germana)(4009)
Cursul este foarte bine structurat si pune accent pe partea practica. 90% din informatii le-am acumulat in clasa. Lectorul a avut grija sa nu ramanem cu nimic neclar si in cazul in care eram intr-un impas primeam ajutor imediat. Felicitari domnului lector atat pentru curs cat si pentru ca s-a gandit sa imparta din experienta acumulata si cu ceilalti. (A.R. - Curs Web design)(4008)
Continutul cursului este foarte bine structurat si ne ajuta sa intelegem usor ce presupun "managementul resurselor umane", "recrutarea" si aplicabilitatea acestora. Simularile au fost foarte bine gandite si organizate, insa cel mai mult a ajutat implicarea dnei profesoare - usor abordabila, care a raspuns detaliat si dedicat oricaror intrebari si a carei experienta si-a facut simtita prezenta. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4007)
Cursul este foarte bine structurat, atat cu notiuni teoretice cat si practice, care m-au ajutat sa inteleg domeniul recrtutarii. Partea practica a fost de nota 10 deoarece au fost realizate schimburi de rol, exemple de interviuri si numeroase discutii pe baza acestora. (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4006)
Lectorul a fost receptiv la solicitarile noastre, ne-a oferit raspunsuri la toate intrebarile si a creat o atmosfera destinsa, propice invatarii din placere. (I.N. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(4005)
Am participat la cursul de Contabilitate primara din cadrul scolii Absolute School. Info primite de la dl profesor au fost complete si exacte, de real folos in activitatea practica. (A.R. - Curs Contabilitate primara)(4001)
Un curs necesar pentru dezvoltarea profesionala, in care am acumulat multe cunostinte. Materia a fost tratata corespunzator si cred ca au fost prezentate informatii cu mult peste nivelul standard al cursului. (M.T. - Curs Inspector resurse umane)(4000)
A fost un curs neasteptat de interactiv, cu explicatii pentru fiecare situatie data, cu recapitularea informatiilor predate dupa fiecare curs. Mi-a placut mult modalitatea de desfasurare si dna profesoara, care are mult tact pedagogic. (S.B. - Curs Inspector resurse umane)(3999)
Un curs foarte bun si exact pe specificul resurselor umane. In raport cu timpul alocat au fost tratate toate problemele de interes si am comunicat f bine cu dna profesoara. (L.A. - Curs Inspector resurse umane)(3998)
Un curs complex, in care am lucrat diferite aplicatii in Revisal, predat de un profesor extrem de dedicat. (M.D. - Curs Inspector resurse umane)(3997)
Acest curs de legislatie mi s-a parut a fi foarte bine struturat, practic si extrem de util prin prezentarea unei cazuistici bogate, cu multiple exemple ancorate in realitate informatiile, exemplele, spetele prezentate si discutiile au depasit cu mult cerintele programei cursului, aspect extrem de benefic pentru cursanti. Abordarea deschisa a trainerului a deschis setea de aprofundare a notiunilor discutate. Concluzie: Excelent! (S.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3996)
Cursul este foarte bine organizat, cu exemple clare si detaliat explicate, exemple de care ne lovim zilnic. Au fost analizate diverse probleme de salarizare iar trainerul a avut o prezentare ireprosabila: a predat clar, concis si la subiect. (A.M. - Curs Inspector salarii)(3995)
Cursul este foarte bun. Pentru cineva ca mine, care nu a avut cunostinte despre SSM, a fost f bine structurat si mai ales ca predarea a fost interactiva. Am putut intelege exact ceea ce trebuie sa fac ca lucrator desemnat. (V.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3994)
Continutul a fost suficient de bogat si in conformitate cu nivelul de dificultate al cursului. Apreciez ca au fost atinse toate temele din programa. Toate subiectele au fost explicate cu rabdare si toate exercitiile au fost reluate si lamurite inca o data, la nevoie. Profesorul a fost foarte receptiv la sugestiile si intrebarile noastre, predarea fiind chiar pe intelesul tuturor! (C.B. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3993)
Curusl urmat a fost foarte practic si m-a ajutat foarte mult in desfasurarea activitatii. Toate subiectele curpinse in programa au fost tratate in detaliu, cu multe exemple utile. A fost un curs placut de urmarit, deschis, iar profesoara a fost foarte amabila si m-a ajutat in diverse situatii. ( .A. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(3992)
Din punct de vedere al continutului, consider ca acest curs atinge toate punctele necesare in vederea realizarii diferitelor aplicatii. Partea practica m-a ajutat sa inteleg foarte bine cum functioneaza si cum se lucreaza in programele Adobe si Corel. (O.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3990)
Un curs clar, foarte bine argumentat si sustinut cu baza legislativa. Un plus a fost accesul la un program informatic dedicat. Prestatie foarte buna a dnei profesoare. (L.P. - Curs Inspector salarii)(3989)
Cursul mi s-a parut bine elaborat si structurat; prezentarea a fost excelenta si notiunile usor de asimilat; predarea - explicita, cu multa rabdare. (R.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3988)
Foarte bine structurat cursul. Foarte utile aplicatiile si recomandarile profesorului, au condus la o mai buna intelegere a continutului si a lucrului in programul Saga. In curs s-a pus accent mai mult pe partea practica. (I.V. - Curs Inspector salarii)(3986)
Am apreciat, de-a lungul cursului, modul de parcurgere al textului de lege si cum au fost subliniate si lamurite lacunele legislative. De asemenea, mesajul transmis a fost accesibil indiferent de studiile cursantilor - juridice sau nu. (I.B. - Curs Inspector resurse umane)(3985)
Cursul este complet, cu informatii din practica si legislatie foarte utile pentru un angajat in domeniul HR. Caietul de practica a fost foarte util, alaturi de exercitii si programul Revisal. Profesoara este un expert in domeniu care demonstreaza mult talent si pasiune in procesul de predare. (T.T. - Curs Inspector resurse umane)(3984)
Avand in vedere perioada de desfasurare a cursului, continutul este foarte bine conturat si am reusit sa invat tot ceea ce aveam nevoie ptr desfasurarea activitatii la locul de munca. Un plus este comunicarea foarte buna cu lectorul. (D.F. - Curs Inspector resurse umane)(3983)
Cursul mi s-a parut a fi foarte bine orientat, cu prevederi legislative la zi, conform ultimelor modificari, cu trimiteri la prevederi speciale dar si la spete mai deosebite. Aplicatiile practice au fost multe si ancorate in realitatea companiilor. (D.S. - Curs Inspector resurse umane)(3982)
Inca de la primul curs partea practica a fost preponderenta, cursul continuand in acelasi ritm. Comunicarea a fost foarte buna - atentie maxima la toate intrebarile cursantilor, adaptabilitate la nivelul cursantilor. (D.A. - Curs Inspector salarii)(3980)
Cursul este bine elaborat si programa este tratata corespunzator. Predarea a fost excelenta - lectorul a avut multa rabdare si o bunavointa extraordinara...plus simtul umorului. (A.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3979)
Cursul a fost extrem de bine structurat, subiectele au fost tratate extrem de detaliat. Studiile de caz sunt bine argumentate, iar spetele abordate sunt de larg interes. (I.V. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3978)
Curs interactiv, clar, logic. Faptul ca am fost incurajati sa adresam intrebari pe tot parcursul lectiilor a fost foarte practic si util, facand materia si aplicatiile mai usor de urmarit. Am acoperit o diversitate de cazuri, in detaliu, cu explicatii suplimentare si trimitere la teorie. (I.G. - Curs Inspector salarii)(3977)
Cursul a fost bine structurat, usor de inteles. Au fost tot atatea exemplificari/studii de caz cati participanti, acestia fiind din domenii diferite. Apreciez metoda de predare a lectorului, acesta avand cunostinte temeinice juridice si practice. ( .N. - Curs Manager Resurse Umane Evaluarea performantelor)(3976)
Continutul cursului mi-a depasit asteptarile. La fiecare ora au existat discutii libere, exemple din realitate, chiar si exercitii. Comunicarea cu profesorul a fost una foarte buna datorita faptului ca acestuia ii place ceea ce face si a empatizat cu noi, cursantii, pe parcursul intregului curs. (M.C. - Curs Inspector resurse umane)(3975)
Consider ca notiunile au fost prezentate corespunzator si proportional cu timpul alocat, fiind un curs foarte complex. Apreciez calitatea continutului materialelor si a spetelor prezentate. (C.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3974)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42