Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Curs constructiv, cu numeroase informatii edificatoare si o parte practica bine organizata.Trainerul a fost foarte explicit si am beneficiat de sprijinul sau in intelegerea domeniului. (S.D. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3973)
Un curs practic, clar, divers si foarte util. Am invatat notiunile teoretice prin intermediul aplicatiilor si am apreciat rabdarea profesorului, modul de explicare al subiectelor, dar si verificarea temelor cursantilor. (M.F. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3972)
Concret, la obiect; obiective clar delimitate si atinse gradual, cu un grad de detaliere ridicat. (S.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3971)
Un echilibru bun intre practica si teorie, intre seriozitate si joaca; un curs in care desi stai in fata calculatorului, mintea nu-ti oboseste pentru ca esti mereu atent la creatie. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3970)
Cursul este foarte consistent si bine structurat. Doamna profesoara a stiut cum sa trateze fiecare informatie astfel incat sa o intelegem si sa fim capabili sa o aplicam. Profesoara s-a axat permanent pe desvoltarea abilitatilor mai putin consolidate ale fiecarui cursant. (M.O. - Curs engleza)(3969)
Un curs excelent, in care am invatat foarte repede pentru ca am primit raspunsuri si explicatii pe loc, inclusiv lamurirea unor notiuni care nu erau prinse in programa. (E.D. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3968)
Am reusit sa inteleg chiar foarte bine notiunile prezentate, de la cele elementare pana la cele complexe. Ireprosabila, insa, a fost predarea: se explica in detaliu fiecare mutare. (V.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3967)
Un curs plin de exemple si aplicatii practice, cu corespondent in activitatea zilnica a oricarei societati. Am apreciat profesorul care relua explicatiile ori de cate ori era nevoie. (C.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3966)
Un curs deosebit de complex, cu multe informatii necesare in lucrul cu programul Excel, ceva mai mult decat "initiere". Prezentarea cursului este detaliata si cuprinde explicatii complete. (S.G. - Curs Excel incepator)(3965)
Cursul pe care l-am urmat mi s-a parut foarte clar, detaliat, dinamic si interactiv. Simularile si jocurile de rol au fost foarte aproape de realitate si am inteles procesul de recrutare si selectie foarte bine. Orice nelamurire sau intrebare a fost tratata cu atentie si multa rabdare. (E.D. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3964)
Sunt foarte multumita de standardul de predare si conditiile de invatare. Cursul este foarte practic si aplicabil; toate lectiile au fost urmate de exercitii si teme pentru aprofundare. (K.M. - Curs Excel avansat)(3963)
Cursul a fost foarte bine predat, pe intelesul tuturor. Contine mult dialog si imagini, este bazat pe multa traducere si conversatie, iar cele doua CD-uri sunt foarte utile. (C.S. - Curs engleza)(3962)
Continutul cursului este complex si structurat intr-o maniera foarte buna. Toate notiunile sunt explicate clar si suficient de detaliat, fiind sustinute de CD si de legislatia aferenta. Domnul profesor este deschis tuturor intrebarilor si neclaritatilor venite din partea cursantilor, argumentandu-si coerent fiecare idee expusa. (F.B. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3961)
Cursul m-a ajutat si in viata de zi cu zi, dar si la scoala deoarece sunt eleva, insa la orele de la scoala nu reusim sa facem toata materia. Profesorul a fost de nota 10! Manualele sunt utile pentru ca au si CD-uri. (A.N. - Curs engleza)(3960)
Un curs structurat adecvat, bazat atat pe conversatie, cat si pe gramatica. Metoda de predare a fost foarte eficace, partea de gramatica fiind explicata in detaliu, in asa fel incat sa fie usor de inteles. Per total, un curs si un lector peste asteptari. (C.L. - Curs engleza)(3959)
Din punctul meu de vedere , acest curs cuprinde cele mai importante notiuni ale celor doua programe, astfel incat, la sfarsitul cursului, fiecare cursant sa fie capabil sa realizeze lucrari precum: coperti de revista, logo-uri, retusuri etc. O porgrama completa si bine structurata. (I.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3958)
Cursul a fost bine structurat, urmarind fiecare clasa cu specificitatile si problematica actualizata. A fost explicat totul pe intelesul incepatorilor, dar si pentru cei care lucreaza in domeniu ca juniori pentru ca se clarifica anumite aspecte intalnite in practica. Consider ca partea teoretica la acest nivel este mult mai importanta pentru cei care lucreaza deja in domeniu. Informatia a fost predata pe intelesul fiecaruia, detaliata si foarte bine structurata. (M.I. - Curs Contabilitate financiara)(3957)
Cursul cuprinde exact notiunile de care aveam nevoie pentru completarea cunostintelor in materie de Excel. Este un curs complex si s-a insistat exact pe notiunile cel mai des intalnite/ folosite in practica. Modalitate de predare excelenta: exercitii, recapitulari la fiecare intalnire, aplicatii practice dupa fiecare notiune teoretica invatata. (A.E. - Curs Excel avansat)(3956)
Continutul cursului este foarte potrivit si adecvat atat incepatorilor, cat si persoanelor cu notiuni despre program. Exemplele oferite au fost foarte clare si mi-au dat ocazia sa exersez. Am apreciat in special notiunile privind procesul de printare si modul de functionare al tipografiilor. (S.D. - Curs Grafica InDesign)(3955)
Informatia a fost foarte bine structurata, combinata cu aplicatii practice care ajuta la fundamentarea cunostintelor acumulate. Mi-a placut foarte mult ca am inceput fiecare capitol de la zero si am primit informatii teoretice urmate de exemple concrete si aplicatii. (T.M. - Curs Excel avansat)(3954)
Mi-a placut foarte mult si am reusit sa imi insusesc multe notiuni.Softul a fost usor de invatat. Am facut si la facultate cursuri de contabilitate, dar nu erau nici pe departe atat de bine predate. (P.I. - Curs Contabilitate financiara)(3953)
Cursul are o structura foarte buna si este bine prezentat. Toate capitolele au fost sustinute cu exemple practice si toate notiunile au fost prezentate clar si pe intelesul tuturor. (C.I. - Curs Grafica InDesign)(3952)
Continutul cursului a fost foarte potrivit pentru nivelul ales, iar manualul si caietul de exercitii au fost utile. Lectorul s-a comportat profesional si ne-a adresat intrebari tuturor, ne-a ajutat pe fiecare in parte. Este o scoala serioasa ce ofera conditii excelente, iar profesorii sunt foarte buni. (A.A. - Curs engleza)(3951)
Cursul este foarte util pentru incepatori si un pas important pentru invatarea PHP si MySQL in detaliu pe viitor. Notiunile de baza au fost explicate excelent. Modalitatea de predare a fost foarte buna, iar domnul profesor cu foarte multa rabdare. (C.O. - Curs PHP MySQL)(3950)
Cursul a fost interesant si plin de notiuni noi pe care nu le cunosteam. La fiecare capitol studiat s-au facut exercitii practice si s-au acordat explicatii la fiecare termen neinteles. (R.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3949)
Cursul a fost foarte folositor. Am avut foarte mult de invatat si am folosit notiunile la munca. Orice explicatie teoretica a fost insotita de suficiente exercitii pentru a o intelege. (B.A. - Curs Excel avansat)(3948)
Cursul este bogat in informatii si foarte interesant. Am fost ajutata permanent in momentele in care am ramas in urma sau nu am inteles o notiune. Profesorul - mereu disponibil de a ne impartasi din vasta sa experienta. (V.M. - Curs Grafica InDesign)(3947)
Cursul urmat a fost foarte ok, cu o parte practica completa, clara, concisa, coerenta. Profesorul a acordat multa atentie fiecarui cursant si a dat dovada de implicare si profesionalism. (A.M. - Curs Grafica InDesign)(3946)
Continutul cursului este echilibrat raportat la specificul activitatii de recrutare si selectie, oferindu-se informatiile teoretice si practice suficiente desfasurarii activitatii in acest domeniu. Am apreciat ca modalitatea de predare a fost adaptata nivelului de cunostinte al cursantilor si orientata pe client si pe rezultate. (M.E. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3945)
Un curs cu o parte practica foarte bine structurata si detaliata adecvat. Au fost expuse situatii posibile, exemple practice si toti cursantii au fost incurajati sa participe activ la discutii. (G.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3944)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42