Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este practic si reprezinta un bun inceput in meseria de grafician. Este foarte bine detaliat, explicat si ni s-a raspuns prompt si cu rabdare de fiecare data. (A.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3943)
Cursul este complet si bine structurat. Ni s-au prezentat si explicat toate documentele care trebuie sa existe intr-o firma pentru indeplinirea functiei de specialist SSM. (M.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3942)
Un curs explicit si bine structurat, cu o7 atmosfera relaxanta, ceea ce a facut ca asimilarea cunostintelor si modul de exprimare al cursantilor sa se realizeze mai usor. (C.B. - Curs engleza)(3941)
Un curs bine structurat. S-a acordat o atentie corespunzatoare aspectelor practice, prin instruirea si verificarea atenta a cursantilor. Predarea a fost constructiva si bazata pe comunicare interactiva. (G.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3940)
Continutul cursului a fost util, oferind o imagine de ansamblu asupra fiscalitatii. Toate spetele au fost insotite de aplicatii care au contribuit la o mai buna intelegere. Prezentarea cursului s-a facut intr-o maniera deschisa, oferindu-se informatii suplimentare de fiecare data cand au fost solicitate. (D.D. - Curs Fiscalitate)(3939)
Un curs cu foarte multe discutii si situatii in care au fost implicati toti cursantii. Trainerul - foarte dedicat, cu o buna abordare si un stil eficace si eficient. (S.S. - Curs engleza)(3938)
Un curs foarte complex, practic si util, organizat in detaliu. Un profesor foarte deschis, comunicativ, care-si face jobul cu mare placere, reusind sa ne transmita si noua cursantilor acest sentiment. (F.T. - Curs Excel incepator)(3937)
Toate notiunile incluse in programa cursului au fost tratate cu exemple si spete suficiente pentru a intelege cat mai bine procesul de recrutare si selectie. Trainerul - deschis, flexibil, prietenos, comunicativ. (R.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3936)
Un curs foarte bun atat pentru cursantii entry-level, cat si ptr cei mai experimentati. Partea practica s-a axat pe metoda "learning by doing", o metoda de invatare foarte buna. (L.O. - Curs PHP MySQL)(3935)
Continutul cursului a fost bogat in informatii valoroase privind fiscalitatea, iar programa a abordat corespunzator teme de interes. Modalitatea de predare a fost pe deplin corespunzatoare, imbinand cu succes teoria si practica. (T.M. - Curs Fiscalitate)(3934)
Continutul cursului a fost foarte interesant iar domnul profesor a avut multa rabdare cu toti cursantii. (A.P. - Curs PHP MySQL)(3933)
Indiferent de postura in care as putea fi pusa din punct de vedere fiscal, consider ca acest curs m-a ajutat sa ma documentez punctual si sa lamuresc in totalitate problemele intalnite. (E.M. - Curs Fiscalitate)(3932)
Cursul este foarte util si complex, cu legislatia la zi. Partea practica este foarte detaliata si se poate aplica in activitatile de zi cu zi in cadrul oricarei societati din Romania. Lectorul a avut disponibilitatea de a ne ajuta pe fiecare in parte. (A.B. - Curs Fiscalitate)(3931)
Apreciez ca notiunile au fost puse in practica in timp real. Cursul este dinamic , cu notiuni bine conturate si la obiect. (B.C. - Curs Baze de date Access)(3930)
S-au facut multe exercitii practice. Lectorul are o tehnica buna de predare, cunostinte foarte bune; a fost o comunicare excelenta. Am ales aceasta scoala pentru renumele sau. (L.M. - Curs Baze de date Access)(3929)
Cursul a fost bogat in informatii pentru un modul adresat incepatorilor. Programa prevede trecerea si atingerea tuturor punctelor importante. Mi s-au clarificat toate nelamuririle avute. (P.L. - Curs Web design)(3928)
Continutul cursului este detaliat si foarte bine sistematizat. Partea practica este cea mai importanta, iar la acest curs a fost suficienta. Fiecare am avut parte in mod egal de acelasi timp acordat. (E.N. - Curs Web design)(3927)
Partea practica a cursului a fost extrem de reusita deoarece am asimilat informatiile teoretice in mod placut. Informatiile au fost clar expuse si lamurite ori de cate ori au fost intrebari suplimentare. Simularile au fost foarte bine gandite si de folos. (S.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3926)
Cursul este bine predat si interesant. Partea practica o consider productiva deoarece s-a bazat pe exemple si situatii concrete. Modalitatea de predare a fost impecabila, iar comunicarea cu profesorul excelenta. (F.O. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3925)
Apreciez cursul ca fiind bine explicat si prezentat intr-o forma cat mai simpla, explicita, cu exemple si trimiteri la lege. (L.I. - Curs Contabilitate primara)(3924)
Cursul este foarte bine structurat si cu exemple din viata reala. Domnul profesor chiar se preocupa pentru fiecare elev in parte sa inteleaga. (G.C. - Curs Contabilitate primara)(3920)
Curs bun pentru cunoastrerea legislatiei si a practicii contabilitatii primare; un profesor foarte bun, cum rar gasesti. (V.A. - Curs Contabilitate primara)(3919)
Cursul este foarte cuprinzator si detaliat, foarte util pentru ca se bazeaza pe predarea pe exemple reale si foarte multa practica. (E.M. - Curs Contabilitate primara)(3918)
Cursul este elaborat si bine structurat; partea practica...este extrem de practica, foarte buna. Prezentarea a fost excelenta. Trainerul a avut rabdare si bunavointa extraordinara, plus simtul umorului (foarte important).
Complimente pentru activitatea desfasurata, pentru mediul atat de curat si prietenos, pentru florile de pretutindeni si mai ales pentru intreg personalul. (D.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3915)
Foarte bine structurat! (A.P. - Curs Inspector resurse umane)(3913)
Cursul este curpizator si util; extrem de important este ca pentru fiecare operatiune s eface referire la baza legala. Intregul curs a fost tratat in detaliu, lectorul raspunzand si clarificand toate iontrebarile si nelamuririle cursantilor; profesorul a demonstrat amabilitate, rabdare si pricepere desavarsita. Cursul a fost foarte placut, profesorul a explicat pe intelesul tuturor si a clarificat orice neintelegere. (R.S. - Curs Contabilitate primara)(3912)
Apreciez continutul cursului prin precizia ci concizia continutuilui informational si, nu in ultimul rand, o buna structura. Profesorul este o persoana deosebita, care a reusit sa transmita extraordinar de bine si pe inteles informatiile. (L.M. - Curs Contabilitate primara)(3911)
A fost un curs interesant; este unul dintre putinii profi care stiu sa predea. Am urmat cursuri si in cadrul altor institutii, insa de aici plec cu un bagaj de informatii pe care nu l-am regasit in cadrul celor anterioare. Felicitari si multumesc ! (C.D. - Curs Contabilitate primara)(3909)
Vreau sa multumesc doamnei profesoare pentru efortul depus la cursul de contabilitate financiara. Sunt foarte multumit de modul cum a decurs acesta si am ramas surprins ca mai sunt profesori care vor ca studentii sa inteleaga ce li se explica, nu doar sa treaca ora mai repede. (S.V. - Curs Contabilitate financiara)(3908)
Un curs exceptional datorita doamnei profesoare foarte dedicate meseriei sale.Felicitari! (V.M. - Curs Inspector resurse umane)(3905)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42