Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Daca toti profesorii din Romania ar preda cu atata daruire ca d-na profesoara , copiii ar avea mult mai multe sanse sa reuseasca in viata. Am urmat in anul 2008 cursul de inspector resurse umane si acum abia asteptam sa ma inscriu la cursul de inspector salarii. Modul de predare explicit, comunicarea foarte buna intre elev si profesor si aplicatiile practice te ajuta sa intelegi tot. Pe viitor, daca timpul imi va permite as vrea sa mai urmez si cursul de Legislatie si politici manageriale. Multumesc din suflet pentru tot. (P.I. - Curs Inspector salarii)(3904)
Cursul a fost foarte util iar modul de prezentare imbinat cu exercitii practice si studii de caz au fost la nivel de excelenta.
Nu a existat o limitare in simpla operare in soft, ci toate actiunile au fost interpretate prin toate efectele generate in contabilitate. Profesorul este o persoana de mare valoare si calitate profesionala si pedagogica. Multe multumiri! (A.M. - Curs Contabilitate primara)(3903)
Sunt foarte multumita de cursul absolvit...Profesorul foarte calm, explica foarte bine iar practica pe calculator a fost mai mult decat de mare ajutor...recomand!!! (R.I. - Curs Contabilitate primara)(3902)
Felicitari doamnei profesoare !!! Nota 10 cu felicitari ! (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(3899)
Am facut un curs de contabilitate primara, am fost f. multumita. (E.B. - Curs Contabilitate primara)(3898)
Cursul e foarte bun. Am participat si la alt curs (in alta firma) si acolo nu am inteles prea mult la momentul respectiv.
Acum s-a explicat corect, metodic si ma simt sigura la procesarea in Photoshop. Cursul consta doar in practica, iar notiunile sunt usor de asimilat.
Am urmat mai multe cursuri aici. Am incredere in cei care organizeaza cursurile si in lectori, sunt competenti. (E.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3896)
DE DEPARTE CEI MAI BUNI OAMENI DIN DOMENIUL EDUCATIEI DIN ROMANIA. FELICITARI SI TOT RESPECTUL!
DE ASEMENEA CEA MAI REUSITA METODOLOGIE PENTRU INVATAREA INALTELOR TEHNOLOGII I.T.&C. (P.R. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3894)
Dl. prof a fost foarte de treaba, cursul este ok. Ti se explica orice neclaritate cu profesionalism. (P.L. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3893)
Tipul care preda in week-end grafica e super! Are metoda si stie sa te faca sa urmaresti cu atentie toate explicatiile. Oricat de incet la minte ai fi si tot pleci cu ceva in cap de la curs (B.O. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3892)
in opinia mea cursul are o structura complexa ,care se complica la fiecare pas inainte.dar totul pare atat de placut si interesant datorita metodicii de predare cu adevarat exceptionala a dnei profesoare.imposibil sa nu iti placa! (M.A. - Curs Excel incepator)(3888)
Cursul a fost foarte complex, ca structura si volum, si totusi usor de inteles: notiuni teoretice actualizate si predate pe intelesul nostru, cu accent pe exemple practice, pe rezolvarea exercitiilor, problemelor si monografiei propuse in suportul de curs. Comunicarea cu dna profesoara a fost excelenta, fiind un curs interactiv, pe care l-am frecventat cu placere. SARBATORI FERICITE! (R.A. - Curs Contabilitate financiara)(3881)
Nota 10 pentru un curs de nota 10. Doamna profesoara are o metoda de predare foarte eficienta si cu multe exemple, datorita acestui fapt cursul foarte frumos si captivant. (N.F. - Curs Inspector resurse umane)(3880)
UN CURS FFF BUN SI UN PROGESOR PE MASURA...Multumim Dlui Profesor pentru felul cum ne-a predat, de fiecare data a avut rapunsuri pentru toata lumea...FELICITARI, SUCCES SI SARBATORI FERICITE TUTUROR (R.T. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3878)
Nu am facut cursul dar as dori sa incerc si as vrea sa stiu daca la acest curs se face mai multa practica decat teorie. VA MULTUMESC (M.A. - Curs Contabilitate primara)(3877)
Am avut mari emotii inainte de inceperea cursului, gandindu-ma ca pentru o licentiata in filologie, va fi grea taina deslusirii cifrelor,dar cu intensa satisfactie am constatat ca pe masura ce acumulam noi informatii, nu faceam decat sa regret ca finalul cursului se apropia cu pasi repezi. D-nul profesor a dat dovada de profesionalism la cote maxime raspunzand tuturor intrebarilor noastre! Absolute School insemna: valoare,ambient modern,siguranta si gratitudinea celor care au frecventat si absolvit cursurile! Va multumim! (G.E. - Curs Contabilitate primara)(3872)
Mii de multumiri d-lui profesor! Este un pedagog si un profesionist de exceptie. Ca profesor de discipline economice, imi doresc sa calc pe urmele dansului. (L.D. - Curs Contabilitate primara)(3871)
Un curs ce pur si simplu mi-a schimbat viata...un curs ce mi-a deschis noi orizonturi... un curs predat de o doamna profesoara de cea mai inalta calitate. Va multumesc f f mult si va felicit din toata inima d-na PROFESOARA! (V.G. - Curs Operare PC)(3870)
Mi-a placut foarte mult acest curs, mai ales datorita doamnei Profesor care m-a facut sa inteleg foarte usor notiulnile de baza. Recomand acest curs tuturor incepatorilor si nu numai,nu veti regreta nici o secunda. FELICITARI DOAMNEI PROFESOR PENTRU PROFESIONALISM, NOTA 10+. (N.P. - Curs Operare PC)(3869)
Cursul este bun. Un singur lucru nu mi-a placut: suportul de curs l-am primit in format alb-negru. Ceea ce ingreuneaza cu mult exersarea acasa. Nici macar in format electronic nu am putut sa-l obtin (pentru a-l printa color). Succes (C.N. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3868)
Un curs complex, cu foarte multe aplicatii practice, insotite de cadrul legislativ necesar cunoasterii documentelor primare. Cursul a fost foarte bine structurat, comunicarea cu dl. profesor fiind excelenta - nici o intrebare adresata de noi, cursantii, nu a fost uitata, de fiecare data dl. profesor facand trimitere atat la situatii reale, cat si la legislatie. (R.A. - Curs Contabilitate primara)(3867)
Cursul a fost pe masura asteptarilor mele, ba chiar mai mult. Avand in vedere faptul ca am venit din Arad pentru a ma pregati la Absolute School, nu pot decat sa fiu mandra de alegerea facuta. Cat despre Dl Profesor, nu am decat cuvinte de lauda. Rabdarea si perspicacitatea sunt cuvintele ce-l caracterizeaza. Mult succes in continuare si voi avea grija sa recomand celor din jurul meu, aceasta scoala. Numai bine. (N.C. - Curs Contabilitate primara)(3865)
OAMENI DE CEA MAI BUNA CALITATE SI O METODOLOGIE DE LUCRU CAT SE POATE DE COMPREHENSIVA. MULTUMESC ABSOLUTE SCHOOL.
(P.R. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3860)
o parare foarte buna (E.L. - Curs Contabilitate financiara)(3859)
Cursul este foarte util si diferit fata de modul de predare din scoli (facultate, liceu); un profesor desavarsit si un mod de predare unic si original, foarte productiv, de altfel. (E.D. - Curs Contabilitate primara)(3858)
Am urmat cu foarte mare placere acest curs. Doamna Profesor este un PEDAGOG deosebit! A predat acest curs cu foarte multa daruire si profesionalism!Cursul este foarte bine structurat iar comunicarea profesor-elev:excelenta! SINCERE FELICITARI!  Cu desoebita consideratie, (N.G. - Curs Operare PC)(3856)
Un curs de nota 10, foarte bine sistematizat. Felicitari d-nei profesoare pentru felul in care preda acest curs si modul de explicare al notiunilor pe intelesul tuturor. Recomand cursul celor care vor sa lucreze in domeniu. (D.L. - Curs Inspector resurse umane)(3855)
Felicitari pentru cursul de Inspector resurse umane. Felicitari si doamnei profesor, care a demonstrat ca e un bun pedagog. (A.G. - Curs Inspector resurse umane)(3854)
FELICITARI D-lui Profesor!CURSUL ESTE DE NOTA 10! Foarte bine structurat si explicat cu profesionalsm.Voi recomanda cu caldura ABSOLUTE SCHOOL! O ECHIPA DE PROFESIONISTI!! (N.G. - Curs Contabilitate primara)(3852)
Au fost facute la fiecare curs multe aplicatii practice si ne-am lamurit problemele intalnite in practica la servici. (J.M. - Curs Fiscalitate)(3850)
am inteles foarte bine ce ni s-a predat si undea fost cazul s-a insistat cu explicatiile astfel incat toata lumea sa fie lamurita. (F.B. - Curs Fiscalitate)(3849)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42