Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
este foarte bine (A.O. - Curs Operare PC)(4526)
Cursul de SSM a fost cel mai usor curs, desi foarte stufoasa materia si domeniul nou pentru mine, dl profesor este cel mai tare profesor EVER! Stie sa predea si sa faca intelese toate hatisurile legislatiei prin exemple concrete din experienta dansului. Mi-as fi dorit in facultate sa fi avut toti profesorii ca el, cred ca ieseam sef de promotie. (F.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4525)
Recomand cursul pentru SSM, este bine structurat, complet, cu explicatii pe intelesul tuturor.Este ideal pentru angajatori. Cat despre omul de la catedra, va sfatuiesc sa pretuiti fiecare moment petrecut cu dansul la curs. E SPECIAL. Cu respect, va multumesc, Dle Profesor. (Z.-. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4515)
Foarte bine structurat si clar! Recomand cu placere! (A.. - Curs Operare PC)(4512)
Am avut placerea si onoarea sa fim instruiti de dl. profesor - un Om deosebit si un veritabil Dascal. Multa Sanatate si Impliniri! (C.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4510)
La acest curs am gasit raspunsul multor intrebari intalnite in practica. (M.R. - Curs Inspector salarii)(4508)
Cursul este bine structurat, cuprinzator, foarte bine explicate exercitiile si a reusit sa acopere intreaga problematica. Un lector exemplar, un om minunat-ar trebui CLONAT. (M.M. - Curs Contabilitate primara)(4496)
Cursul este foarte bine structurat, fiecare concept este prezentat foarte clar si cu exemple detaliate. Multumim domnului profesor pentru rabdarea infinita pe care a aratat-o in realizarea exercitiilor. (L.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4489)
Multumim pe aceasta cale domnului profesor pentru ca a reusit sa faca un curs captivant prin metodele si tehnicile de predare. Este un curs eficient, interesant, practic in care partea teoretica a fost foarte bine alternata cu aplicatiile tehnice. Felicitari domnului profesor pentru rabdarea de care a dat dovada! (M.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4488)
Domnul profesor este un om exceptional....de nota 2000. Explica pe intelesul tuturor, de aceea la acest curs se vine cu mare placere. Toti din grupa am fost tare multumiti. Ii multumesc Domnului profesor, am toata stima pentru Dvs. (A. . - Curs Contabilitate primara)(4486)
EXCEL-ENT! (S.C. - Curs Excel avansat)(4481)
Multumesc pentru metoda de predare la acest curs, a fost de nota 10. A fost predat cu mult profesionalism. Recomand tuturor sa urmeze cursul de operatpr PC
(D.R. - Curs Operare PC)(4473)
Sunt multumita de acest curs. (M.P. - Curs Operare PC)(4472)
Voiam sa va multumesc pentru modul in care ati predat la cursul de grafica, datorita dumneavoastra am fost acceptata in echipa de grafica de la ArtOut. Stiu ca o sa spuneti ca doar v-ati facut treaba/datoria, dar puteati sa fi facut totul in alt mod si lucrurile n-ar fi iesit la fel de bine. ultumesc mult inca o data! (T.E. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(4470)
Sincer, nu ma asteptam sa invat asa de multe intr-un timp asa scurt. Este super! Dpoamna profesoara se ocupa de noi cu placere, ceea ce ne face sa fim motivati :) Am prins foarte repede limba germana. (C.G. - Curs germana)(4458)
Un curs complet. Metode de predare moderne, cu eficienta maxima, interactiv, cu exemple practice si rezolvari la fel. D-l Profesor (asa este profesor cu "P' mare performeaza in tot ce inseamna curs si cunoasterea si interactiunea din pauze. Modul dansului de implicare (totala) face mai usor asimilarea cunostintelor si determina cursantii (cel putin pe mine da) sa se implice la un nivel superior. Bine structurat, foarte bine predat, Profesor pasionat de ceea ce face. Concluzia - un curs de nota 10 complet, modern, eficient. Ce urmeaza dupa absolvire este "Succes in activitate absolventilor" si Multumim D-le Profesor! Absolvent inspector securitate si sanatate in munca A.D. (D.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4457)
imi doresc un curs de calculatoare la care sa ma pot angaja in domeniu dupa ce termin
(Z.A. - Curs Operare PC)(4452)
Cursul a fost foarte cuprinzator, practic si interesant. Profesorul are multa experienta in domeniu, da multe exemple din situatii reale si are raspuns la orice intrebare. (M.B. - Curs Contabilitate primara)(4447)
Domnul Profesor chiar este un Profesor...de nota 10 , cu multa rabdare si intelegere! (I.T. - Curs Contabilitate primara)(4446)
Este un curs foarte bun, care, datorita domnului profesor, poate fi inteles de oricine; foarte bine explicat, cu detalii amanuntite. Sunt foarte multumita de acest curs. (D.T. - Curs Contabilitate primara)(4445)
Cursl de Contabilitate primara este foarte bine structurat si prezentat. Desi materia pare seaca, trainerul a reusit sa-mi schimbe perceptia asupra domeniului. (A.L. - Curs Contabilitate primara)(4444)
Profesorul a fost un profesionist de la care am invatat foarte multe. (A.Z. - Curs Contabilitate primara)(4443)
Profesorula descris in detaliu fiecare informatie, nu au ramas intrebari fara raspuns, mod de predare excelent. (F.A. - Curs Contabilitate primara)(4442)
Foarte util, abordeaza toate aspectele importante din legislatia fiscala in ceea ce priveste TVA si impozitul pe profit.
Toate informatiileau o rata de aplicabilitate de 100%.
Dl. profesor are o modalitate de predare foarte clara, insistand pe aspectele mai complexe si oferind exemple practice din experienta dansului. (C.A. - Curs Fiscalitate)(4441)
Cursul a fost interesant si foste util, peste asteptarile mele.Cursul a impresionat prin metodele de prezentare si numarul mare de exemple. Profesorul mi-a placut ca s-a comportat ca un formator profesionist. Comunicarea a fost foarte buna, prezentarea excxelenta, explicatii detaliate, buna pregatire, raspunsuri clare si explicative, rabdare, naturalete si experienta. (J.D. - Curs engleza)(4439)
consider ca acest curs este bine structurat,atingand toate problemele de gramatica si vocabular specifice nivelului. Exercitiile au avut un numar consistent si au fost insotite de explicatii folositoare. Mi-a placut foarte mult faptul ca se recapitulau notiunile inaintea fiecarui curs nou.Modalitatea de predare este clara si se accentueaza notiunile mai dificile. Atmosfera a fost foarte placuta iar d-na profesoara a fost mereu deschisa sa raspunda la intrebari si sa explice ori de cate ori a fost nevoie. Am auzit si am citit multe opinii pozitive legat de calitatea cursurilor. (E.T. - Curs engleza)(4438)
Partea de teorie a fost bine corelata cu lucrul pe documente; comunicarea a fost excelenta cu dl profesor. (M.N. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4437)
Partea practica a fost bine elaborata, cu aplicatii practice si exemple general pertinente (C.I. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(4436)
Apreciez cursul ca fiind tratat de la cel mai simplist exemplu pana la cel mai profesionist. Cursul a fost predat pe intelesul tuturor. Personal imi este utila partea practica, aceasta nefiind tratata in invatamant. Domnul profesor ne-a uimit prin faptul ca are raspuns la orice intrebare. Este un profesionist cu o experienta vasta in contabilitate. (A.G. - Curs Contabilitate primara)(4435)
Un curs complex, partea practica este foarte amanuntita iar partea teoretica suficient de rezumata cat sa intelegem baza legala si sa ne ajute in partea practica. (A.P. - Curs Contabilitate primara)(4434)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42