Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
informatii detaliate, profesorul deschis la intrebari (I.M. - Curs Fiscalitate)(3848)
Cursul este complex si foarte bine explicat. Dl profesor este un foarte bun pedagog . Felicitari Absolute School pentru seriozitate. (B.A. - Curs Contabilitate primara)(3846)
Felicitari d-nei Prof., a dat dovada ca este un pedagog cariua nu ai nimic sa ii reprosezi, modul de predare extraordinar,astazi am absolvit examenul si sunt mandra de cunostintele dobandite in cele 4 sapt de curs,datorita dansei.Nota 10 cu felicitari dansei si scolii Absoulute School. (F.V. - Curs Inspector resurse umane)(3845)
VA SCRIU DIN TORONTO, ONTARIO, CANADA UNDE M-AM STABILIT DEFINITIV; VA MULTUMESC PENTRU CURSURILE DE DTP - MI-AU FOST DE UN REAL FOLOS. TOATE CELE BUNE! (R.K. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3844)
Curs foarte bun din punct de vedere al aplicatiilor practice. Exercitii bune, explicate pe intelesul tuturor. Comunicare buna cu participantii. (G.R. - Curs Inspector salarii)(3843)
Curs de nota 10 cu felicitari. Comunicare f.f. buna cu participantii. Continut bine structurat, completat cu studii de caz bine alese si explicate pe intelesul tuturor. (G.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(3842)
Curs de nota 10 cu felicitari. Continut bine structurat si prezentat, sustinut cu exemple concrete si completat cu studii de caz bine alese. Foarte bune comunicare cu participantii. (G.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3841)
Am fost foarte multumita de acest curs. Pana sa-l urmez aveam vagi cunostinte despre acest domeniu, dar am invatat foarte multe lucruri. Multumim pentru ca oferiti servicii de calitate! (I.N. - Curs Inspector resurse umane)(3840)
Un curs foartea bine structurat si binenteles foarte bine prezentat. Felicitari domnului profesor. (D.L. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3835)
Nota 10 pt curs si 10 cu felicitari pt d-na prof. Cursul este foarte bun iar d-na prof explica pe intelesul fiecaruia si are raspunsuri pt toti.Inca o data nota 10 cu felicitati pt d-na prof. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(3834)
Nota 10 cu felicitari pentru acest curs si mai ales pentru d-na profesoara ! Este un bun pedagog care, punand suflet si un mare interes in modul de predare, a reusit sa faca pe intelesul nostru Codul Muncii si tot ce tine de un inspector de resurse umane. Am invatat cu drag si pasiune, constiincios, pentru noi si pentru a o face pe d-na profesoara sa fie mandra de noi, pentru ca a "lansat" pe piata niste inspectori buni, care vor sa-si faca treaba corect si constiincios. Va multumim. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(3833)
Cursul a fost foarte bine explicat si toate notiunile au fost detaliate. Mi-a placut prezentarea intregului curs si formatulk acestuia. D-na profesoara explica foarte bine. Este o mare diferenta intre acest curs si cel pe care l-am facut in alta parte... (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(3828)
Ofer nota 10 atat drei profesoare, cat si continutului cursului predat! (M.B. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3824)
Cursul a fost de nota 10! (M.B. - Curs Operare PC)(3819)
Dl Profesor este un foarte bun pedagog, explica in amanunt si cu mult calm,este un curs bine structurat si te ajuta sa intelegi o prima parte din contabilitate.Felicitari. (L.R. - Curs Contabilitate primara)(3818)
Cursul si profu nota 10, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile. (B.F. - Curs PHP MySQL)(3817)
Cursul bun, bine predat, cu exemple; am retinut foarte usor informatiile. (B.F. - Curs Web design)(3816)
Cele mai placuta cursuri la care am asistat vreodata ! Domnul profesor este un om exceptional , cu multa rabdare si o metoda de predare foarte buna ! Explica totul in asa fel incat nu ai cum sa nu intelegi ! Scoala este foarte serioasa ! Cursurile se tin exact cum s-a stabilit ! Conditiile sunt foarte bune ! 10 10 10 10 10 !! 10 pe linie (T.A. - Curs Contabilitate primara)(3815)
Cursul e excelent, profesoara preda super, nota 10 din partea mea. F clar, sa inteleaga toti. Se dau multe exemple practice, se pune accent si pe documentele primare, totul e actualizat. Vin cu placere la acest curs. (I.R. - Curs Contabilitate financiara)(3812)
Felicitari Absolute School! Nota 10 Dlui Profesor! (N.B. - Curs Contabilitate primara)(3811)
Cursul a fost foarte bun, instructiv. Profesorul a fost de exceptie, un bun profesionist ce explica pe intelesul tuturor. (G.P. - Curs Contabilitate primara)(3810)
Pro: Foarte bine structurat cursul, si cu aplicatii dedicate special muncii in acest domeniu DTP. Maniera de predare a profesorului este una cu adevarat profesionista, la obiect si foarte explicita.
Contra: Suportul de curs ar fi trebuit sa fie tiparit in culori, deoarece devine dificila recunoasterea diverselor efecte grafice aplica, in doar cateva nuante de gri in loc de culori.
[Absolute School] Va intelegem doleanta, insa (din pacate) tiparirea suportului de curs color ar presupune un cost de aproximativ 50% din costul actual al cursului... (B.I. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3809)
Cursul este excelent organizat si sustinut. Sunt f. multumita de continutul informational, este echilibrat si trateaza amplu problemele de baza din contabilitate. Partea practica este ilustrata in exemple variate si clare.
Explicatiile au fost f. clare, notiunile bine redate si exemplificarile din probleme utile pentru practica. Domnul profesor este un dascal remarcabil, care reda foarte clar toate ideile si toate situatiile practice si teoretice. (T.R. - Curs Contabilitate primara)(3803)
Cursul este de apreciat-foarte bine explicat, cu mult calm, intr-un stil profesionist, atragator si usor de inteles.
Profesorul este un exceptional pedagog, un bun profesionist si este pasionat de ceea ce face! (M.P. - Curs Contabilitate primara)(3802)
Problemele abordate in cadrul cursului au fost bine explicate, pe intelesul tuturor, comunicarea cu profesoara, excelenta. Toate intrebarile au primit raspunsuri pe intelesul tuturor, un curs foarte bun si de un real folos in practica. (B.I. - Curs Contabilitate informatizata)(3800)
Un curs de nota 20! Se merita acest curs si doamna prof. este foarte buna la modul de predare, inveti din clasa! Va doresc sa o tineti tot asa! Pt. d-na prof. nu exista o nota, este foarte buna si sfaturile dinsei m-au ajutat ! Ii transmit sanatate si tot ce isi doreste din partea mea! Va pup! (R.M. - Curs Inspector resurse umane)(3795)
Un curs foarte bun si util, explicat foarte bine, profesoara foarte receptiva la problemele ridicate de cursanti. Bravo! Nota 10 (M.E. - Curs Excel avansat)(3794)
Foarte bun cursul. Explica foarte bine profesorul si da niste sfaturi foarte utile. Isi merita banii.
Nu mi-a placut faptul ca n-a respectat pauza de 5 minute care mi se cuvenea :). (D.G. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3793)
Cursul ESTE FOARTE BUN, pe intelesul tuturor. Am invatat lucruri noi si usor de aplicat. NOTA 10 pentru domnul profesor, predarea a fost detaliata si cu explicatii clare. (S.I. - Curs Contabilitate primara)(3792)
Eu sunt inca la cursul de IRU; este un curs foarte bun, acum decopar la acest curs noutati si drepturi de care nu stiam; o sa fac si cursul de manager in resurse umane; cursului de IRU ii dau nota 20, il recomand la toata lumea! Sa aveti o zi buna :) (M.R. - Curs Inspector resurse umane)(3790)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42