Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este foarte bine structurat, cu argumente concrete din legislatia contabila. Exemplele practice au fost la obiect si f. minutios explicate. Domnul profesor este un adevarat DASCAL; un om cu multa rabdare.
AMAZING !!! (G.J. - Curs Contabilitate primara)(3788)
Cursul are o structura si un continut de tinuta postuniversitara, ceea ce in recomanda ca fiind foarte bun. Natura interactiva a discutiilor a determinat finisarea unor aspecte teoretice pentru implementarea practica. (P.A. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(3785)
S-a pus mult accent pe partea aplicativa a contabilitatii, atat prin probleme cat si prin monografie. Predarea s-a facut pe intelesul tuturor, intr-un ritm agreabil. Comunicarea a fost foarte eficienta interactionandu-se cu cursantii pe tot parcursul cursului. (W.T. - Curs Contabilitate financiara)(3784)
Cursul, desi este foarte complex, este usor de inteles, iar acest lucru se datoreaza modului bine structurat de predare astfel ca fiecare capitol a fost tratat corespunzator dificultatii lui. (T.F. - Curs Contabilitate financiara)(3783)
Continutul cursului este foarte detaliat si interesant, iar documentarea din punct de vedere legislativ este foarte buna. Profesorul s-a adaptat ritmului cursantilor. (T.D. - Curs Contabilitate informatizata)(3782)
Cursul este deosebit de interesant. Comunicarea cu profesorul este excelenta, maniera de predare este binevoitoare si rabdatoare. (S.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3781)
Un profesor extraordinar de la care nu ai cum sa nu inveti; foarte explicit si cu rabdarea necesara pt fiecare cursant in parte. Suportul de curs contine tot ce e nevoie pt a intelege cat mai corect si rapid... FELICITARI SCOLII ! O echipa de profesionisti ! (G.G. - Curs Contabilitate primara)(3779)
Un curs in care cuvantul "Prieten" insemna ceva. Felicitari lectorului, felicitari Absolute School! (C.I. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3773)
Continutul cursului a fost clar si cuprinzator, iar modalitatea de predare a fost clara, concreta si cu multa rabdare. (P.G. - Curs Contabilitate financiara)(3772)
Modalitatea de predare a fost detaliata, s-a explicat si s-a repetat. Comunicarea cu profesorul a fost pozitiva si empatica. (V.G. - Curs Contabilitate financiara)(3771)
Toate notiunile au fost tratate foarte detaliat si au fost bine explicate. (C.C. - Curs Contabilitate financiara)(3770)
Cursul este foarte bine structurat, trateaza elementele cel mai des utilizate in practica. Modalitatea de predare este una interactiva, cu dezbateri pe marginea suportului de curs. (C.S. - Curs Operare PC nivel avansat)(3769)
Profesorul are un stil cu care se face usor inteles, explica totul amanuntit, astfel incat nu au existat notiuni nelamurite. (I.L. - Curs Operare PC nivel avansat)(3768)
Informatiile se prezinta intr-o forma usor de inteles, acoperind o arie vasta de exercitii care ajuta foarte mult in diferite situatii. Toate notiunile prevazute de curs au fost clar explicate. Predarea informatiilor a fost foarte buna, tot timpul profesorul s-a asigurat ca cei prezenti la curs au inteles cum trebuie cele predate. (T.A. - Curs Excel avansat)(3767)
Structura cursului este detaliata si simplu de urmarit. Modalitatea de predare este explicita si usor asimilabila. (N.C. - Curs Excel avansat)(3766)
Cursul a fost foarte cuprinzator, cu informatii foarte utile, suficient de detaliate si explicate. (S.S. - Curs Excel avansat)(3765)
Intrucat este un curs adresat incepatorilor il apreciez ca fiind foarte bogat si atragator. Comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (D.V. - Curs Baze de date Access)(3764)
Cursul este foarte bine structurat, iar subiectele tratate sunt dezbatute cu lux de amanunte si foarte accesibile ca si grad de intelegere. Metoda de predare este interactiva, bazata pe feedback, nu este doar o simpla predarea a notiunilor. (S.C. - Curs Baze de date Access)(3763)
Ma consider pe deplin multumita de modalitatea de predare. Comunicarea cu profesorul a fost peste asteptari iar abilitatea de prezentare a cursului a fost surprinzatoare. (B.E. - Curs Baze de date Access)(3762)
Cursurile sunt foarte bine structurate, profesoara extraordinara si recomand cursurile din timpul saptamanii deoarece cele de sambata si duminica sunt prea obositoare, prea multa informatie si nu este timp sa le "digeri". (D.M. - Curs engleza)(3758)
Cursul are un continut foarte bogat, cu tematica ampla. Modalitatea de predare a fost accesibila si foarte atractiva, cu exemple elocvente si studii de caz regasite in practica de lucru de zi cu zi.. Comunicarea cu d-na profesoara este excelenta; dincolo de continutul informational transmis (documentat si complet) este admirabil stilul cald si atractiv si aptitudinile didactice evidente.
Am citit aprecierile fostilor cursanti si mi s-au parut exagerate si imposibil de crezut ca nu sunt si aspecte de criticat. Acum, la absolvirea cursului, m-am convins: nu sunt exagerate, sunt absolut intemeiate. (C.M. - Curs Inspector resurse umane)(3753)
I love my teacher, I like English,I like (everything?). (A.D. - Curs engleza)(3750)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (P.A. - Curs Baze de date Access)(3749)
Cursul este cuprinzator, explicit, sistematizat. Consider ca a acoperit tot continutul. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (C.V. - Curs Baze de date Access)(3748)
Cursul a fost bine structurat avand in vedere ca s-au explicat elementele de teorie prin exercitii practice. Modalitatea de predare este practica, intuitiva, completa. (B.M. - Curs Baze de date Access)(3747)
Cursul a fost foarte interesant, am invatat multe lucruri noi. Modalitatea de predare a fost detaliata si la obiect. (V.A. - Curs Baze de date Access)(3746)
Cursul a fost foarte interesant. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fixat foarte bine fiecare notiune utilizata. (R.G. - Curs Baze de date Access)(3745)
NOTA MEA PENTRU ACEST CURS SI PENTRU FELUL IN CARE A FOST EXPLICAT DE CATRE DOAMNA PROFESOARA ESTE 10 CU FELICITARI!ESTE UN CURS CU FOARTE MULTE NOTIUNI ELEMENTARE PE INTELESUL TUTUROR.IL RECOMAND TUTUROR! (M.M. - Curs Operare PC)(3744)
EU NU AM FACUT DAR VREAU SA MA ASIGUR DACA APAR TOATE MESAJELE (I.A. - Curs engleza)(3736)
Cursul mi s-a parut foarte interesant, pe intelesul tuturor. Am invatat lucruri noi si usor de aplicat. Aplicatiile prezentat au fost foarte bune. Nota 10. Metoda de predare a fost excelenta si am reusit sa raman cu foarte multe informatii asimilate. (C.V. - Curs Contabilitate primara)(3734)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42