Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este concis si la obiect. Consider ca acest curs are toate explicatiile concise si bine detaliate. Este un curs complex din punct de vedere teoretic si practic. Comunicarea este libera. (V.G. - Curs Contabilitate primara)(3733)
Cursul este foarte bun, explicit. Modalitatea de predare este foarte buna. Este un curs interactiv ceea ce cred ca este o metoda mult mai simpla pentru a retine informatii. (S.A. - Curs Contabilitate primara)(3732)
Este un curs foarte interesant. Am invatat notiuni noi care imi sunt necesare la locul de munca si de asemenea am clarificat anumite probleme pe care le aveam. Notiunile au fost explicate foarte bine. Modul de predare a fost foarte placut si tocmai de aceea am inteles foarte bine. (L.L. - Curs Contabilitate primara)(3731)
Modalitatea de predare a fost foarte buna si pe intelesul meu. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (C.N. - Curs Contabilitate informatizata)(3730)
Materialul tiparit este foarte cuprinzator si poate fi recitit oricand exista nelamuriri. Toate notiunile au fost tratate in detaliu. (B.R. - Curs Contabilitate informatizata)(3729)
Este un curs complex care cuprinde multe notiuni esentiale de contabilitate. Profesorul explica foarte bine tuturor cursantilor, insistand pe notiunile care nu au fost stapanite bine. (C.I. - Curs Contabilitate informatizata)(3728)
Cursul a fost foarte bine structurat si foarte bine predat. Profesorul a avut o foarte buna modalitate de predare. (Y.T. - Curs Contabilitate informatizata)(3727)
Continutul cursului a fost destul de detaliat. Profesorul are o maniera placuta de predare si explica notiunile abordate foarte bine. Am comunicat foarte bine cu profesorul. (V.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3726)
Continutul cursului este amplu, suportul de curs structurat bine. Suportul de curs a fost de mare ajutor. Cursul a fost peste asteptarile mele. (C.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3725)
Cursul a fost predat foarte bine, la obiect si explicit. Comunicarea a fost foarte buna. Mai rar profesori asa buni. (E.M. - Curs Contabilitate informatizata)(3724)
Continutul cursului este foarte bun-la nivelul asteptarilor mele. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, se observa tactici pedagogice. Activitatea profesorului merita toata consideratia si aprecierea mea. (B.S. - Curs Contabilitate informatizata)(3723)
Continutul cursului a fost bun. Din punctul meu de vedere notiunile au fost bine tratate. Aplicatiile practice au fost realiste. Comunicarea si modalitatea de predare au fost foarte bune. (I.S. - Curs Contabilitate informatizata)(3722)
Cursul este bine structurat si explicat. Toate notiunile au fost bine detaliate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (M.F. - Curs Contabilitate informatizata)(3721)
Am o parere buna despre continutul cursului, este interesant si util. Ceea ce s-a propus a fi tratat a fost atins in orele de curs. Comunicarea cu profesorul a fost buna, explica foarte bine. (M.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3720)
Cursul a fost complex, a acoperit multe probleme, de la cele mai banale la cele mai complexe. Aplicatiile practice prezentate au fost suficiente si au fost intelese foarte bine. Predarea informatiilor de catre pofesor a fost buna, deschisa. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, am rezolvat impreuna toate problemele. (P.E. - Curs Contabilitate informatizata)(3719)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. A fost un curs foarte bine realizat si sustinut. (P.D. - Curs Contabilitate informatizata)(3718)
Cursul este destul de complex. Comunicarea a fost foarte buna, pe intelesul tuturor. Doamna profesoara a avut rabdarea necesara in explicarea tuturor operatiilor contabile. (L.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3717)
Continutul cursului este foarte bun, notiunile din programa s-au tratat detaliat si explicit. Modalitatea de predare a fost foarte buna, la fel si comunicarea. (H.R. - Curs Contabilitate informatizata)(3716)
Continutul cursului este foarte bun. Au existat aplicatii de mai multe tipuri, suficiente pentru a acoperi materia. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. Cursul a fost peste asteptarile mele. (A.A. - Curs Contabilitate informatizata)(3715)
Cursul este foarte complex si actualizat. Toate notiunile au fost tratate detaliat. Modalitatea de predare a fost foarte clara si concisa. (M.M. - Curs Inspector salarii)(3314)
Este un curs foarte explicit si cuprinzator. Modul de a explica este extraordinar, se poate intelege, cred eu, de oricine. Profesorul explica la obiect si pe intelesul tuturor, are rabdare si explica foarte in detaliu. (D.L. - Curs Inspector salarii)(3313)
A fost un curs foarte bine sistematizat si explicat in detaliu. Un profesor excelent. Modalitatea lui de predare ar trebui adoptata de toti profesorii, te face sa intelegi absolut tot. (B.M. - Curs Inspector salarii)(3312)
Cursul mi s-a parut complet si a raspuns asteptarilor mele. Modalitatea de predare a fost sistematizata si foarte clara, insotita de aplicatii practice. (T.I. - Curs Inspector salarii)(3311)
Cursul atinge fiecare punct important din salarizare. Modalitatea de predare a fost extrem de detaliata. Comunicarea cu profesorul a fost asa cum trebuie sa fie intre un profesor si elev. (P.D. - Curs Inspector salarii)(3310)
Cursul este detaliat si la obiect. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si foarte bine explicate. Modalitatea de predare respecta suportul de curs si vine cu informatii suplimentare pentru a intari continutul cursului. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(3309)
Cursul a fost foarte bine structurat. Informatiile par mai usor de digerat datorita exemplelor cotidiene. Nota 10, cursul a fost peste asteptarile mele. (C.G. - Curs Contabilitate primara)(3308)
Cursul a fost interesant, informatia bine punctata (exemple+ cadru legislativ). Predarea a fost detaliata si cu explicatii clare. (L.A. - Curs Contabilitate primara)(3307)
Cursul este: foarte clar, la obiect, expune notiuni pe care ar trebui sa le cunoasca mai multa lume. Modalitatea de predare mi-a captat foarte mult atentia si mi-a clarificat unele notiuni. Nota 10 pentru domnul profesor ! (S.E. - Curs Contabilitate primara)(3306)
Cursul este foarte bun. Informatiile sunt foarte bune si explicite. (I.M. - Curs engleza)(3305)
Cursul a fost foarte bun, foarte bine structurat pentru nivelul la care am optat (incepatori). (C.F. - Curs engleza)(3304)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42