Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Daca ar fi sa dau o nota aceea ar fi 10. A fost un curs bine structurat. (P.T. - Curs engleza)(3303)
Continutul cursului a fost foarte bun. S-a predat foarte bine, foarte explicit si detaliat. Comunicarea cu profesorul a fost extraordinara. (D.R. - Curs engleza)(3302)
Am o parere foarte buna despre curs, este foarte interesant. A fost foarte bine predat, iar comunicarea excelenta. (M.D. - Curs Operare PC)(3300)
Este un curs complex dar totodata placut si foarte interesant. Dezvaluie foarte bine tainele calculatorului.Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, pe intelesul cursantului incepator. Doamna profesoara este un foarte bun profesor, cu o foarte mare rabdare si intelegere fata de cursanti. Comunicarea a fost foarte prietenoasa si deschisa. (R.C. - Curs Operare PC)(3299)
Modalitatea de predare a cursului a fost una dintre cele mai explicite si directe din cate am intalnit. (M.M. - Curs Operare PC)(3298)
Am o parere foarte buna despre curs deoarece am invatat elementele de baza care ma ajuta sa folosesc calculatorul. Profesorul a explicat la fiecare curs in parte in termeni obisnuiti, ceea ce ne-a ajutat sa intelegem programele mai usor. (N.D. - Curs Operare PC)(3297)
Cursul a fost foarte interesant. Am ales aceasta scoala deoarece sunt profesori competenti si exista posibilitatea platii cursului in rate. (P.A. - Curs Operare PC)(3296)
Cursul are un continut foarte bun si bogat. (S.C. - Curs Operare PC)(3295)
Cursul este bogat, complet si instructiv. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. (L.E. - Curs Operare PC)(3294)
Cursul are un continut bogat, detaliat si bine explicat. Cursul a fost excelent de bine explicat, comprehensiv. Comunicarea a fost foarte buna, a depasit asteptarile mele. (O.S. - Curs Contabilitate primara)(3293)
Cursul a fost foarte complex, foarte bine detaliat. Informatiile au fost foarte bune, profesorul foarte comunicativ si explicit. (D.M. - Curs Contabilitate primara)(3292)
Partea practica a cursului a fost foarte eficienta. Toate notiunile au fost tratate pe intelesul cursantilor cu explicatii pertinente. Modalitatea de predare este una concisa, exprimarea este clara, profesorul a ajutat cursantii sa inteleaga fiecare aspect. Comunicarea a fost eficienta. (L.C. - Curs Contabilitate primara)(3291)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare este foarte buna. Accentul care s-a pus pe partea practica ne-a ajutat sa intelegem mai bine. (D.M. - Curs Contabilitate primara)(3290)
Cursul este bine explicat si detaliat. Este foarte bine predat. A fost un curs interactiv unde ne-am exprimat intrebarile si am putut dezbate diverse aspecte contabile. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(3289)
Continutul cursului este foarte util. Aplicatiile practice au fost suficiente si bine detaliate. Modalitatea de predare a fost la obiect. Am apreciat foarte mult punctualitatea si profesionalismul. (C.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3288)
Cursul a fost bine structurat, foarte util si actualizat. S-a desfasurat interactiv. Comunicarea cu profesorul a fost exceptionala. (D.A. - Curs Contabilitate financiara)(3152)
Informatiile au fost foarte concise, foarte clar explicate, foarte actualizate. Cred ca toate punctele au fost tratate excelent, cu exemple practice intalnite in realitate si pe intelesul fiecarui cursant. Metoda de predare a fost buna, clara si concisa. (M.A. - Curs Contabilitate financiara)(3151)
Dupa parerea mea cursul este complex si complet. Desi au fost multe informatii faptul ca au fost structurate corect am reusit sa le acumulez usor. (D.C. - Curs Contabilitate financiara)(3150)
Cursul este bine explicat si pe intelesul tuturor, foarte bine structurat. Atat comunicarea cu profesorul, cat si modalitatea de predare a fost foarte buna. (U.E. - Curs Contabilitate financiara)(3149)
Continutul cursului este foarte bun. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate iar modalitatea de predare a informatiilor foarte buna. (P.A. - Curs Contabilitate financiara)(3148)
Foarte mult mi-a placut cursul. Foarte complex si interesant. Sunt foarte multumita de modalitatea de predare, am acumulat multe informatii datorita doamnei profesoare. (A.C. - Curs engleza)(3147)
Cursul este interesant in special pentru ca se fac aplicatii practice. Este folositor. Consider ca toate notiunile au fost foarte detaliat explicate. De asemenea au fost foarte clar predate. (S.S. - Curs Contabilitate primara)(3146)
Cursul a raspuns nevoilor si asteptarilor mele. Comunicarea s-a realizat cu usurinta, nu au existat retineri de partea noastra, respectiv fiecare dintre noi a ridicat anumite probleme la care am primit raspunsuri. (C.E. - Curs Contabilitate primara)(3145)
Cursul a fost nou pentru mine si tinand cont de faptul ca nu am avut inainte cunostinte de contabilitate, informatia a fost bine structurata si totusi destul de cuprinzator. (V.E. - Curs Contabilitate primara)(3144)
Cursul a fost folositor, foarte bine detaliat si explicat. Informatiile au fost foarte bine predate si explicate de catre profesor. (G.R. - Curs Contabilitate primara)(3143)
Cursul abordeaza temele necesare pentru initierea celor care pornesc de la zero. Este bine organizat si la obiect. Au fost abordate elemente esentiale, de baza, pentru incepatori. Comunicarea a fost corecta si foarte deschisa. (C.L. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3141)
Este un curs foarte bine structurat si adaptat nivelului de incepatori. Consider ca la fiecare curs s-a pus accent pe toate notiunile si elementele de baza, cat si pe cele derivate la fel de bine. Au fost explicate toate aplicatiile practice si tratate fiecare in parte, pas cu pas. (T.S. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3140)
Sunt foarte multumita de continutul cursului. Suportul de curs este foarte folositor. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (I.T. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3139)
Cursul a fost amplu, bine explicat cu aplicatii concise. Predarea a fost foarte detaliata si explicita. (P.R. - Curs Inspector salarii)(3137)
Cursul a fost foarte cuprinzator si clarificator. Predarea informatiilor a fost la obiect, cu explicatii clare. Comunicarea a fost foarte buna, apreciez rabdarea de care a dat dovada profesorul. (E.A. - Curs Inspector salarii)(3136)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42