Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna, mai rar un profesor care sa aprofundeze materia predata si mai ales ca au fost foarte multe aplicatii. (I.D. - Curs Inspector salarii)(3135)
Cursul are un continut complex la care modalitatea de prezentare si explicare este cea mai importanta. Modalitatea de explicare a fost suficient de bine structurata pentru insusirea informatiilor. Profesorul a prezentat suficiente situatii ce se pot ivi si modalitatile de rezolvare. (P.E. - Curs Inspector salarii)(3134)
Este un curs complex si cu multe exemple din practica. Comunicarea a fost foarte buna. Doamna profesoara a fost deschisa la opinii si am apreciat faptul ca raspunsurile la intrebari au lamuritoare. (M.A. - Curs Inspector salarii)(3133)
Este un curs consistent, dar bine pregatit. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Mi-a placut modul in care s-au transmis informatiile: clar si sintetic. (C.R. - Curs Inspector salarii)(3132)
Cursul a fost interesant si foarte bine structurat. Informatiile au fost prezentate pe intelesul fiecarui cursant. (C.M. - Curs Inspector salarii)(3131)
Sunt foarte multumita de acest curs deoarece atinge atat notiunile de pronuntie cat si de gramatica. Este un curs complex. Consider ca pentru acest nivel au fost atinse toate notiunile necesare. Sunt foarte multumita de felul in care au fost predate informatiile. (E.G. - Curs engleza)(3130)
Personal, continutul cursului mi s-a parut chiar foarte cuprinzator. Notiunile au fost tratate detaliat, comunicarea a fost foarte buna iar modalitatea de predare excelenta. (V.D. - Curs engleza)(3129)
Continutul cursului este foarte interesant si foarte folositor. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare este excelenta si atractiva. (S.E. - Curs engleza)(3128)
Cursul a fost interesant. Totul a fost foarte clar si bine detaliat. Felul in care s-a predat a fost bun, de fiecare data am inteles toate explicatiile. (A.A. - Curs Contabilitate primara)(3127)
Continutul cursului este foarte bun. Raspunde tuturor asteptarilor mele cu privire la curs. Predarea informatiilor s-a facut foarte bine, gradat din punct de vedere al dificulatii. (M.V. - Curs Contabilitate primara)(3126)
Cursul este complet din toate punctele de vedere, teorie si multe, multe exemple. Predarea informatiilor si comunicarea cu profesorul au fost excelente. (J.O. - Curs Contabilitate primara)(3125)
Cursul este foarte complex. Toate notiunile au fost foarte bine explicate si suficient pentru a fi intelese. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna iar acest lucru a ajutat la intelegerea materiei predate. (I.I. - Curs engleza)(3124)
Continutul cursului este bun. Toate notiunile au fost tratate detaliat si foarte bine explicate. Cursul a fost peste asteptarile mele. (R.I. - Curs engleza)(3123)
Este un curs foarte bine structurat, notiunile fiind bine explicate. Am cuvinte numai de lauda pentru profesoara, explica foarte bine. (G.A. - Curs engleza)(3122)
Continutul cursului este bogat. Explicatiile au fost clare, facute cu mult profesionalism si daruire. Modalitatea de predare a fost perfecta- adecvata gradului de pregatire al cursantilor. (H.G. - Curs engleza)(3121)
Este un curs practic, bine structurat si prezentat. Comunicarea a fost foarte buna si eficienta. Doamna profesoara are un mod de a preda excelent. (C.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3120)
Este un curs foarte bine structurat. Aplicatiile practice prezentate au fost punctul forte al cursului. Modalitatea interactiva a fost ideala pentru specificul acestui curs. Activitatea profesorului este excelenta. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3119)
Cursul este foarte complex, a dezbatut subiecte variate. Modalitatea de predare a fost foarte buna, adoptata nevoilor cursantilor. Profesorul a realizat o comunicare extrem de eficienta si deschisa. Totul s-a ridicat la inaltimea asteptarilor. (B.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3118)
A fost un curs care mi-a oferit mai multe cunostinte in domeniu. S-a bazat pe aplicatii practice care ma ajuta pe viitor. Comunicarea a fost foarte deschisa si explicita. (Z.C. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3117)
Cursul este foarte util si bine structurat. S-a bazat pe aplicatii practice ajutandu-ma astfel sa asimilez informatiile cu usurinta. (S.R. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3116)
Cursul este complet, atinge toate aspectele recrutarii. Predarea informatiilor a fost eficienta, bazata pe exemple, interactiva si calda. (I.A. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(3115)
Continutul cursului este potrvit nivelului de incepator. Notiunile introductive au fost suficiente pentru a deschide apetitul pentru studiu. Cursul a fost predat structurat, concis. (M.A. - Curs Baze de date Access)(3114)
Tinand cont ca nu am avut cunostinte am invatat multe notiuni noi, informatiile pe care le-am dobandit sunt bine structurate. Toate notiunile au fost prezentate, repetate pana au inteles toti cursantii. Profesorul este un bun pedagog, comunicarea fiind excelenta. (L.N. - Curs Baze de date Access)(3113)
Cursul a fost foarte cuprinzator pentru acest nivel. Comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (C.S. - Curs Baze de date Access)(3112)
Cursul a fost foarte atractiv si foarte bine explicat si aplicat in exercitii practice. Modalitatea de predare si comunicarea cu profesorul au fost foarte bune. (I.O. - Curs Baze de date Access)(3111)
Informatiile au fost usor de retinut, aplicatiile practice chiar mi-au placut. Cursul a fost usor de retinut datorita modului antrenant de predare. D-na Profesoara a explicat totul foarte clar. (I.A. - Curs Operare PC nivel avansat)(3110)
Cursul a fost foarte complex, exact la nivelul asteptat. Predarea informatiilor a fost foarte logica si usor de inteles. Comunicarea a fost foarte apropiata. (O.C. - Curs Operare PC nivel avansat)(3109)
Continutul cursului este foarte bine structurat si simplu de parcurs. Modalitatea de predare mi s-a parut foarte buna deoarece informatiile le-am retinut usor. (B.N. - Curs Operare PC nivel avansat)(3108)
Continutul si structura cursului au fost foarte bune, a avut aplicatii practice suficiente si bine explicate. Profesorul a dat dovada de profesionalism, rabdare, a fost clar in explicatii, nimic de reprosat. (P.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3107)
Cursul este foarte usor de urmarit si de inteles. Predarea informatiilor a fost foarte ok si pe intelesul tuturor. (M.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3106)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42