Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul este foarte instructiv, aplicatiile prezentate pe parcursul cursului au fost foarte bine explicate, profesorul fiind un bun pedagog. (C.E. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3105)
Cursul contine informatii suficiente pentru a lucra in domeniu. Comunicarea cu profesorul si modalitatea de predare a fost foarte buna, domnul profesor a explicat totul foarte bine. (O.P. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3104)
Cursul a fost foarte bine structurat. Aplicatiile practice au fost detaliate si bine explicate, modalitatea de predare foarte buna. (V.L. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(3103)
Cursul a fost pe intelesul tuturor, usor de perceput si de invatat. Profesorul a fost foarte ok, a explicat foarte bine. Comunicarea dintre profesor si cursanti a fost foarte buna si aste conteaza foarte mult dupa parerea mea. (B.E. - Curs Operare PC)(2719)
Cursul a fost logic, pe intelesul meu. Predarea a fost logica, pe intelesul tuturor, cu scheme logice si elemente interactive. (G.A. - Curs Contabilitate primara)(2718)
D-na profesoara este minunata, se vede ca are o experienta mare, se pricepe foarte bine, preda cursuri pe intelesul orcarui om, ma bucur ca am avut ocazia sa urmez aceste cursuri . (S.I. - Curs Operare PC)(2717)
Cursul m-a ajutat sa imi aprofundez cunostintele, comunicarea cu d-na profesoara a fost de nota 20. Succes tuturor! (G.M. - Curs Operare PC)(2716)
Cursul este foarte bine structurat, iar comunicarea intre profesor si cursant excelenta. Voi recomanda Absolute School pentru calitatea serviciilor oferite. (G.M. - Curs Contabilitate primara)(2715)
In ceea ce privesc aplicatiile practice acestea au fost bine explicate, profesorul ne-a pus la dispozitie toate informatiile necesare (chiar si informatii suplimentare) in diverse formate. Nu au existat notiuni care sa nu fi fost explicate detaliat. (P.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2713)
Cursul a fost complet iar exemplele din timpul cursului au fost eficiente in intelegerea materialului. Metoda practica a fost bine ajustata cu cea teoretica. Profesorul a incercat pe cat posibil sa ne familiarizeze cu limbajul domeniului iar in paralel ne-a dat exemple concrete. Explicatiile de la curs au fost pe intelesul tuturor. (M.C. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2712)
Continutul cursului are date suficiente si necesare pentru a profesa in acest domeniu. Informatiile predate au fost bine structurate si detaliate si cu multe detalii suplimentare ce depasesc suportul de curs. (G.G. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2711)
Continutul cursului cuprinde notiunile ce trebuiesc insusite de participantii, fiind un curs complet de initiere. Este un curs ce trebuie facut pentru a fi initiat in acest domeniu de activitate. Consider ca pe durata cursului s-au putut lamuri toate intrebarile aparute in urma parcurgerii cursului, neexistand notiuni ce nu au putut fi intelese de mine si care trebuiau dezvoltate mai mult. (D.P. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2710)
La curs au fost discutate exemple concrete din practica, cursul fiind bine structurat si sistematizat. Dialogul a fost permanent, informatiile predate clar, concis si cu exemple. (D.O. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2709)
Consider ca pe durata cursului de 80 ore se pot obtine toate informatiile referitoare la aceasta materie. Cursul este amplu, bine organizat, transmiterea informatiilor s-a facut atat pe cale verbala, scrisa, cat si electronic. (A.M. - Curs Inspector ssm protectia muncii)(2708)
Problemele au fost foarte bine explicate si tratate in asa fel incat sa fie intelese de toti cursantii. (D.G. - Curs Contabilitate primara)(2566)
Parerea mea despre acest curs este ca ajuta foarte mult in domeniul contabilitatii. Sincer, mi-a placut acest curs si modul de predare. (L.C. - Curs Contabilitate primara)(2565)
Cursul este complex, interesant si cu utilitate practica. A fost usor de inteles, clar iar notiunile predate au fost bine detaliate. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(2564)
La curs toate notiunile au fost tratate in functie de dificultatea lor. Predarea s-a efectuat intr-un mod foarte placut, toate subiectele fiind explicate foarte bine. (G.V. - Curs Excel avansat)(2563)
Cursul este vast si toate notiunile predate sunt legate de activitati reale. Acopera toate notiunile necesare pentru o munca eficienta. Explicatiile oferite la curs sunt foarte bune iar profesorul foarte deschis. (B.D. - Curs Excel avansat)(2562)
Cursul este la obiect iar profesorul este foarte deschis si gata sa raspunda la orice intrebare. (P.A. - Curs Excel avansat)(2561)
Cursul este deosebit de util si foarte bine predat. Am ales aceasta scoala pentru a urma acest curs datorita seriozitatii in predarea cursurilor, aceastea avand foarte multe exercitii practice. (V.G. - Curs Excel avansat)(2560)
Aplicatiile practice au fost predate bine si pe inteles. (N.C. - Curs Excel avansat)(2559)
Cursul este structurat in mod corespunzator. Informatiile au fost explicate pe intelesul tuturor. Aplicatiile practice au fost explicate si prezentate mai mult decat suficient, incluzand si informatii peste ceea ce era suficient. Modalitatea de predare atat practica, cat si teoretica a fost peste nivelul asteptarilor. (L.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2558)
Cursul a fost logic, bine structurat, foarte cuprinzator si extrem de bine documentat. Aplicatiile practice au fost foarte bine explicate, modalitatea de predare eficienta. A fost o comunicare activa. Ma bucura faptul ca s-a acceptat sa se raspunda la problemele concrete ale cursantilor. (L.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2557)
Continutul cursului este foarte complet, cuprinde o problematica vasta. Au fost alese spete foarte reprezentative pentru problematicile studiate. Modalitatea de predare este interactiva, stilul de predare este flexibil dar foarte bine structurat. Se centreaza pe exemple din practica si trimiteri clare la legislatie. Este un curs foarte bun care isi atinge scopul-pefectionarea si deschiderea perspectivelor fata de propriile nevoi de formare si instruire- si un profesor pe masura. (B.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2556)
Cursul este foarte bine documentat, ancorat in realitate cu spete concrete din cazuistica de profil. Notiunile au fost prezentate si dezvoltate cu lux de amanunte, lectorul excedand in retinerea cunostintelor de fiecare cursant in parte cu care a lucrat permanent. Excelenta cunoastere a spetelor si in mod deosebit a solutionarii lor de institutiile si instantele in drept denota o foarte buna cunoastere a legilor, o vasta experienta profesionala si o deosebita pregatire pedagogica. (M.G. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2555)
Este un curs foarte bine structurat, cuprinde informatiile necesare de care are nevoie un manager de resurse umane in activitatea sa. Toate subiectele au fost prezentate (tratate) detaliat si cu studii de caz. Informatiile au fost predate astfel incat sa poata fi asimilate cu usurinta si intr-o structura logica. (A.R. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2554)
Cursul este bine structurat, cuprinde informatii utile, de actualitate. Modalitatea de predare este foarte buna avand in vedere faptul ca informatiile sunt exemplificate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. (N.A. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2553)
Cursul a fost interesant, bine prezentat, m-a ajutat sa-mi rezolv multe probleme, sa am o imagine clara asupra tuturor documentelor utilizate in contabilitatea primara. Aplicatiile practice au fost foarte bine prezentate, nu am ramas cu intrebari fara raspuns. (B.A. - Curs Contabilitate primara)(2552)
Cursul este foarte bun, atat profesorul cat si cursul sustinut. Notiunile tratate au fost foarte detaliate si cu foarte multe exemple. Informatiile au fost foarte utile si practice. (D.R. - Curs Contabilitate primara)(2551)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42