Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Continutul cursului a cuprins tot ceea ce era necesar, modalitatea de predare a fost excelenta iar cominicarea cu profesorul a fost foarte buna. (M.A. - Curs Contabilitate primara)(2550)
Continutul cursului este cuprinzator, imbina util partea teoretica cu cea practica. Informatiile au fost predate clar, concis, modalitatea de predare fiind in acelasi timp interactiva si didactica. Comunicarea a fost extrem de importanta in acumularea cunostintelor. (I.A. - Curs Contabilitate primara)(2549)
Foarte bune. (T.N. - Curs engleza)(2548)
Este un curs structurat logic si complet. Mi-a placut ca trateaza in profunzime legislatia muncii si cu multe explicatii. Aplicatiile facute au fost suficiente si bine explicate, nu am ramas cu nicio intrebare nerezolvata. Materialul a avut o organizare buna, am simtit interesul real al profesorului pentru acest domeniu si profesionalismul. (C.S. - Curs Inspector resurse umane)(2545)
Cursul a fost foarte bine structurat, informatiile fiind prezentate dupa o structura logica. Toate modulele cursului au fost bine prezentate si explicate prin exemple si aplicatii. Comunicarea a fost buna, deschisa la toate neclaritatile cursantilor. Cursul a fost foarte bun iar profesorul un adevarat profesionist. (R.A. - Curs Inspector resurse umane)(2543)
Cursul este cuprinzator, accesibil din punct de vedere al explicatiilor, a acoperit toate aspectele necesare incadrarii pe postul de IRU. Comunicarea a fost foarte buna, toate notiunile au fost predate si explicate succint si pe intelesul tuturor, cu exemple din practica. (O.A. - Curs Inspector resurse umane)(2542)
Continutul cursului este foarte bine detaliat, pe intelesul meu. Aplicatiile practice au fost bine explicate si suficiente. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost peste asteptarile mele, am ramas foarte multumita de modalitatea de predare a profesorului. (I.O. - Curs Inspector resurse umane)(2541)
La curs s-au dezbatut probleme importante pentru a putea obtine o calificare chiar cu experienta in acest domeniu. Aplicatiile practice au fost dezbatute foarte in amanunt unde chiar nu ai fi avut cum sa intelegi. Modalitatea de predare a informatiilor am apreciat-o ca fiind una din cele mai bune care pot exista. (P.M. - Curs Inspector resurse umane)(2540)
Cursul este foarte bine structurat, modul de predare este interactiv, iar comunicarea a fost foarte buna. (B.A. - Curs engleza)(2535)
Continutul cursului este la obiect, foarte pragmatizat. Gama foarte larga de informatii, suplimentar chiar si fata de manual, explicatii pe intelesul tuturor participantilor, curs interactiv cu participarea tuturor celor prezenti. (D.M. - Curs Contabilitate financiara)(2534)
Toate punctele cursului au fost atinse suficient, iar informatiile pe masura. Aplicatiile practice au fost suficiente si apreciez faptul ca s-a tinut cont de cunostintele fiecaruia. Comunicarea a fost fluida, relaxata, usor de inteles. (C.A. - Curs Contabilitate financiara)(2533)
Continutul cursului atinge majoritatea din cazurile pe care le putem intalni in practica si ofera si informatii din fiscalitate. Informatiile sunt sintetizate astfel incat sa se poata parcurge toata materia in timpul disponibil, dar sunt suficiente si clare. Comunicarea a fost la un nivel ridicat, furnizandu-ni-se toate informatiile solicitate. (J.S. - Curs Contabilitate financiara)(2532)
Un curs cu un continut complex si o problematica variata. Modalitatea de predare a fost clara, explicita. (P.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2531)
A fost un curs foarte bine structurat. Modalitatea de predare a fost profesionista. Am fost placut impresionata. (T.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2530)
Un curs foarte complex. Felicitari d-nei profesoare. (M.B. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(2529)
Continutul cursului este potrivit in comparatie cu tematica acestuia si obiectivul propus. Aplicatiile practice au completat cu succes partea de teorie prezentata pe parcursul scolarizarii.
Informatia a fost foarte bine structurata; modul de predare ales a asigurat atingerea obiectivului vizat (cursantii au putut asimila foarte multe informatii chiar din timpul orelor de curs). Aprecize modul de derulare a cursului si atitudinea profesorului, acesta dedicandu-se activitatii si colectivului instruit. (A.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2528)
Modalitatea de predare a profesorului a fost una de profesionist, comunicarea excelenta ! (G.M. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2527)
Cursul este f. bine structurat; s-a raspuns la intrebari detaliat, cu exemple. D-na profesoara preda f. bine si din suflet; este f. bine pregatita si ii place activitatea didactica.
Am urmat si alte cursuri la Absolute School si am constatat ca profesorii sunt f. bine pregatiti si ne impartasesc si noua aceste informatii asimilate de dansii. (D.T. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2526)
Cursul a fost cuprinzator si bogat in informatii. Apreciez modul interactiv de desfasurare al cursului. (I.B. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2525)
Cursul este foarte bine structurat din punct de vedere informational, cu aplicatii practice care ajuta foarte mult la fixarea informatiilor transmise in timpul cursului. (S.L. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2524)
Cursul este foarte bine dezvoltat, bogat in informatii; toate informatiile oferite au fost calitative si cu accent pe partea practica (de exercitii, aplicatii). S-a predat intr-un mod profesionist, pedagogic, explicit. Comunicarea a fost deschisa, cu feed-back sustinut. Inchei acest curs pe deplin multumita si cu un real bagaj de informatii atat teoretic cat si practic. (M.S. - Curs Manager Resurse Umane Tehnici de recrutare si selectie)(2523)
Cursul a fost foarte bun. Am avut o profesoara care stie sa explice pe intelesul tuturor. Este de apreciat rabdarea dinsei. (S.A. - Curs Contabilitate financiara)(2522)
Cursul este foarte bine elaborat si complex. Comunicarea a fost foarte buna, un profesor deosebit de rabdator si atent. (H.C. - Curs Contabilitate financiara)(2521)
Materia este bine detaliata atat la curs cat si in suportul de curs.Informatiile au fost clare, detaliate si la obiect. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. De mult nu am mai intalnit o persoana atat de clara in explicatii, fara sa se abata de la subiectele prezentate si in permanenta dispusa sa lamureasca subiectele neintelese de noi. (S.M. - Curs Contabilitate financiara)(2520)
Aplicatiile practice au fost realizate de d-na profesoara cu multa pasiune, daruire si multa competenta. Comunicarea cu profesorul s-a realizat in mod normal, fiind foarte apropiata de cursant. Activitatea de predare si continutul cursului s-au ridicat la un nivel superior. (J.F. - Curs Operare PC)(2519)
Cursul este foarte complex si util. Modalitatea de predare a fost foarte bune. D-na profesoara are forte multa rabdare si se face inteleasa repede. (K.E. - Curs Operare PC)(2518)
Este un curs pe care l-as recomanda oricui.Predarea s-a facut cu mult stil pedagogic si profesionalism. Comunicarea a fost excelenta. (P.C. - Curs Operare PC)(2517)
Continutul cursului este corespunzator pentru acest nivel.
Comunicarea a fost foarte buna iesind in evidenta experienta profesorului. (C.I. - Curs Operare PC)(2516)
Cursul a fost foarte bine realizat, cu notiuni tratate extrem de amplu.
A fost o imbinare foarte buna intre teorie si practica. (S.R. - Curs Inspector resurse umane)(2515)
A fost un curs bogat in informatii, foarte bine structurat si destul de accesibil. Consider ca s-a insistat suficient asupra fiecarui capitol, avand in vedere aplicatiile facute si recapitularile. Pot sa spun ca la inceput am considerat acest curs o necesitate insa am ajuns sa vin de placere. (B.A. - Curs Inspector resurse umane)(2514)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42