Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Cursul a fost interactiv, a continut multa informatie, aplicatii si discutii interesante. Modalitatea de predare a fost interactiva ceea ce a facut ca informatia prezentata sa fie retinuta mai usor.Profesorul a fost deschis, comunicativ. (C.I. - Curs Inspector resurse umane)(2513)
Un curs foarte bine structurat cu informatii actuale si utile.Atunci cand au fost nelamuriri, acestea au fost clarificate. (P.A. - Curs Inspector resurse umane)(2512)
Cursul a fost util si la obiect, toate notiunile predate au fost bine explicate. Modalitatea de predare a fost bine gradata din punct de vedere al complexitatii, iar comunicarea cu profesorul foarte buna. (C.M. - Curs Operare PC)(2368)
Cursul este foarte util si explicit. Modalitatea de predare este clara, precisa, de la lucruri marunte la lucruri complexe. Cursul a fost peste asteptarile mele. (L.V. - Curs Operare PC)(2367)
A fost un curs complet, complex si modalitatea de structurare a continutului a fost foarte bine realizata. Aplicatiile practice au fost mai mult decat suficiente si au fost explicate si chair reluate cand a fost cazul. Modalitatea de predare a informatiilor a fost dinamica. alternand aspectele teoretice cu cele practice. (S.M. - Curs Inspector resurse umane)(2366)
Continutul cursului este complex, variat, cuprinde multe spete, este interesant si practic. Predarea a fost sistematica, ordonata si practica, pe intelesul chiar si celor care nu au experienta in domeniu. Comunicarea a fost extraordinara, as putea spune ca am invatat mai mult de la doamna profesoara decat in 2 ani de practica. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(2365)
Continutul cursului este complex, complet si aprofundat, bine structurat si in conformitate cu legea. Aplicatiile practice au fost foarte bune si suficiente, iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (P.C. - Curs Inspector resurse umane)(2364)
Continutul cursului este complet, clar, bine structurat. Fiecare modul a avut bagajul complet de explicatii si notiuni predate. Modalitatea de predare interactiva a fost deliciul acestui curs iar comunicarea cu profesorul a fost foarte clara, deschisa si bine intentionata. (M.E. - Curs Inspector resurse umane)(2363)
Continutul cursului este util pentru activitatea de inspector resurse umane, asigura necesarul de cunostinte exercitarii atributiilor si imbina aspectele teoretice cu cele practice. Modalitatea de predare este foarte buna, este clara, concreta iar explicatiile sunt la obiect. Modalitatea de predare este foarte buna, asigura participarea tuturor cursantilor la dezbateri si rezolvarea aplicatiilor. (E.V. - Curs Inspector resurse umane)(2362)
Cursul este foarte logic si sugestiv, la obiect, concis chiar si pentru cei care nu au avut nicio legatura cu contabilitatea. S-a acoperit tot suportul de curs, aplicatiile au fost, multumita domnului profesor, directe si foarte logice. Cursul a fost cu siguranta peste asteptarile mele. Multumiri ! (O.C. - Curs Contabilitate primara)(2251)
Continutul cursului este foarte precis, materia este practica si se poate invata repede. Profesorul este calm, stie sa dezbata fiecare punct in parte si abordeaza fiecare subiect cu o problema pentru a fi inteleasa. Parerea mea este ca elevii din licee, scoli superioare, nu pun accent pe matematica, contabilitate deoarece nu exista comunicare. Acest curs a fost perfect din toate punctele de vedere. (S.L. - Curs Contabilitate primara)(2250)
Continutul cursului este din punctul meu de vedere clar, logic si foarte bine structurat. Modalitatea de predare este foarte eficienta datorita exemplelor clare pe care le-a prezentat profesorul, comunicarea cu acesta fiind foarte buna. (C.A. - Curs Contabilitate primara)(2249)
A fost un curs explicit din care am invatat multe lucruri noi, modalitatea de predare a fost foarte buna si pe intelesul tuturor iar comunicarea cu profesorul a fost foarte buna. Am ales aceasta scoala deoarece am citit detaliile pe site si mi s-a parut accesibila din punct de vedere al costului, durata cursului, faptul ca se obtine diploma recunoscuta, etc. (I.M. - Curs Contabilitate primara)(2248)
Continutul cursului a fost la obiect iar aplicatiile au fost suficiente si extrem de bine explicate. Cursul a fost peste asteptarile mele. (S.B. - Curs Contabilitate primara)(2247)
Cursul este suficient de cuprinzator pentru pregatirea unui inspector de resurse umane, atat din punct de vedere teoretic, cat si practic. Teoria a fost detaliata in mod detaliat si explicit, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate. Profesorul are o modalitate de predare placuta, explicita, clara si practica. (G.C. - Curs Inspector resurse umane)(2246)
Cursul este bine structurat, usor de parcurs si de invatat. Modalitatea de predare este exceptionala, cadrul didactic este extrem de bine pregatit cu raspunsuri prompte la toate intrebarile adresate. Comunicarea cu profesorul a fost foarte eficienta, nu am avut intrebari la care sa nu fi primit raspunsuri. (C.A. - Curs Inspector resurse umane)(2245)
Continutul cursului este practic, util, iar elementele analizate au aplicabilitate imediata. Toate notiunile au fost tratate in detaliu, modalitatea de predare fiind bine adaptata la tipul cursului. Am ales acest curs pentru ca site-ul scolii este foarte bine organizat. De asemenea pe site este link direct catre acreditarile CNFPA. (I.A. - Curs Inspector resurse umane)(2244)
Cursul se axeaza pe notiuni utile si specifice unui incepator al acestui domeniu, ceea ce este foarte bine. Am o parere foarte buna despre modalitatea de predare, am primit detalii amanuntite si exemplificari la fiecare informatiei noua. Am ales sa urmez cursul la aceasta scoala datorita certificatului dublu acreditat si deoarece pretul cursului nu este atat de ridicat comparativ cu alte scoli. (A.G. - Curs Inspector resurse umane)(2243)
Mi-a placut acest curs deoarece am invatat lucruri care imi pot fi necesare atat pe plan profesional, cat si personal. Toate subiectele tratate la curs au fost analizate pana in cele mai mici amanunte. Am ales aceasta scoala pentru a urma cursul datorita complexitatii temelor tratate. (C.G. - Curs Inspector resurse umane)(2242)
Continutul cursului este bine structurat si ofera o baza de cunostinte solida pentru a indeplini o functie in administarea de personal. Modalitatea de predare este excelenta ! Profesorul este o persoana pasionata de acest domeniu si care reuseste sa starneasca si altora interesul pentru studiul legislatiei muncii. Am fost incantata de modul de predare: foarte activ si bazat pe comunicare. In concluzie, a fost un curs foarte interesant si util pentru mine. (A.R. - Curs Inspector resurse umane)(2241)
Continutul cursului este vast dar foarte bine organizat si explicat. Toate notiunile au fost tratate detaliat iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost una profesionista, profesorul a lamurit si a raspuns la toate intrebarile adresate, fiind foarte bine pregatit. Transmiterea informatiei a fost facuta intrun limbaj comun, pe intelesul tuturor. Recomandarile prietenilor m-au facut sa aleg aceasta scoala. (S.A. - Curs Inspector resurse umane)(2240)
La acest curs am aflat multe informatii noi iar cele pe care deja le stiam au fost clarificate in profunzime, fiind astfel mult mai bine insusite. Informatiile au fost predate astfel incat marea majoritate s-au retinut de la curs. (R.C. - Curs Inspector resurse umane)(2239)
Continutul cursului este clar, foarte bine structurat si expus. Notiunile au fost explicite, cu exemple si suficient dezbatute. Am ales aceasta scoala pentru a urma cursul deoarece mi-a inspirat incredere inca de la prima accesare a site-ului. (S.L. - Curs Inspector resurse umane)(2238)
Cursul este foarte bine structurat, profesorul a dat dovada de profesionalism si foarte bun simt pedagogic. Am ales aceasta scoala datorita profesionalismului si bunei structurari a prezentarii scolii, a cursurilor de pregatire si a tuturor informatiilor utile. (G.C. - Curs Contabilitate financiara)(2124)
Acest curs este unul complex care ofera toate detaliile necesare de contabilitate financiara. Modalitatea de predare este foarte clara, usor de inteles iar comunicare cu profesorul este foarte buna, raspunzand la toate intrebarile cursantilor. (C.E. - Curs Contabilitate financiara)(2123)
Am o parere foarte buna despre continutul cursului. Modalitatea de predare a informatiilor de catre profesor a fost foarte clara, imbinand teoria cu practica. Am ales aceasta scoala deoarece este singura scoala care face cursuri detaliate de contabilitate primara, financiara, etc. (S.V. - Curs Contabilitate financiara)(2122)
Cursul a fost unul interactiv, mi-a placut foarte mult. Am inteles si retinut cu usurinta informatiile predate, comunicarea cu profesorul fiind una foarte buna. (C.L. - Curs Contabilitate financiara)(2121)
Materia predata la curs a acoperit toata aria contabilitatii financiare, aplicatiile practice au fost bine explicate si recapitulate constant. Am ales aceasta scoala pentru ca ofera program de week-end si pentru ca prezentarea a fost buna. (R.L. - Curs Operare PC)(2120)
Continutul cursului a fost foarte bine structurat iar modalitatea de predare a profesorului a fost foarte buna, facandu-ne sa intelegem din sala de curs materia predata. Cursul a fost peste asteptarile mele. (M.F. - Curs Contabilitate financiara)(2119)
Continutul cursului este foarte complex, trateaza foarte explicit toate detaliile iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a fost foarte explicita si foarte bine organizata iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (K.E. - Curs Contabilitate financiara)(2118)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42