Telefon: 0727.35.76.23; e-mail: info@absoluteschool.net         Cursurile si examenele se desfasoara online (videoconferinta, in direct cu trainerul) conf. OUG 97/2020.
Calea Plevnei nr. 136
Bucuresti          
021.31.41.444      0727.35.76.23
0766.48.73.48
E-mail: info@absoluteschool.net
>>> NOUTĂŢI
  • Curs Recrutare-avansat
  • Curs engleza-grupe mici
  • Meditatii limba engleza
  • Curs DPO (GDPR)
  • RESPONSABIL DE MEDIU
  • Curs VBA IN EXCEL (detalii)
OPINIILE CURSANTILOR
Puteti publica opinia dvs. depre cursurile Absolute School.
Numele si prenumele dvs.
Cursul urmat
Opinia dvs.
Va rugam sa treceti cifra sapte (verificare antispam):


LISTA OPINIILOR PE CURSURI
Toate opiniile Operator PC / Excel nivel I / Excel avansat / Web design / PHP-MySQL
AccessPhotoshop-Corel / InDesign / Illustrator / CAD 
Contabilitate primara / Contabilitate financiara / Contabilitate informatizata / DPO-GDPR
Contabilitate PFA / Fiscalitate / Inspector resurse umane / Inspector salarii
Legislatie si politici / Tehnici de recrutare / Tehnici avansate de recrutare
Evaluarea performantelorInspector SSM (protectia muncii) / Limba engleza
Limba germana / Responsabil de mediu / Managementul deseurilor
Continutul cursului a fost bogat, bine documentat si respectat integral (au fost si informatii suplimentare). Aplicatiile practice prezentate la curs au fost foarte bine explicate iar comunicarea cu profesorul a fost excelenta. (P.I. - Curs Inspector resurse umane)(1400)
Continutul cursului a fost foarte util, complex si complet. Informatiile au fost predate intr-un mod foarte bine structurat, clar si concis, avand un grad mare de aplicabilitate. Comunicarea a fost una eficienta, s-a raspuns prompt la toate intrebarile adresate. (I.A. - Curs Inspector resurse umane)(1399)
Continutul cursului este bun, util cu foarte multe exemple practice care au condus la o buna intelegere. Modalitatea de predare a fost potrivita si a condus la o foarte buna insusire a notiunilor. Comunicarea a fost foarte buna. (D.C. - Curs Inspector resurse umane)(1398)
Cursul are un continut foarte bine structurat. Comunicarea cu profesorul a fost foarte buna si deschisa pentru orice fel de nelamurire sau neintelegere. A fost un curs practic. (M.A. - Curs Inspector resurse umane)(1397)
Cursul are o parte practica solida insotita de o abordare profesionala de exceptie. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (S.V. - Curs Inspector resurse umane)(1396)
Cursul este bun, contine lectii bine elaborate pentru oricine doreste sa invete cele doua programe de editare grafica. Cred ca s-a acordat suficienta atentie tuturor notiunilor din programa de curs. Profesorul a fost foarte explicit, bine pregatit iar comunicarea a fost foarte buna (B.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1395)
Cursul a acoperit in mare notiunile de baza iar aplicatiile au fost accesibile si potrivite pentru aprofundarea cunostintelor. Modalitatea de predare a fost foarte buna, profesionista. (G.V. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1394)
Un curs cu aplicabilitate in activitatile zilnice in cadrul unui post. Informatiile au fost clare iar realizarea aplicatiilor a fost prezentata pas cu pas. Am alea aceasta scoala datorita referintelor foarte bune primite de la cunostinte. (B.A. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1393)
Un curs interesant unde am invatat multe notiuni noi. Modalitatea de predare a fost foarte buna. (D.D. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1392)
Continutul cursului a fost clar iar notiunile au fost tratate detaliat. Modalitatea de predare a fost pe intelesul tuturor. Am ales aceasta scoala datorita seriozitatii cu care se predau cursurile. (R.M. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1391)
Continutul cursului a fost foarte bun. Notiunile de baza au fost tratate in detaliu. Dl. profesor are multa rabdare si revine asupra lucrurilor neclare fara ezitari.Arta d-lui profesor compenseaza dificultatile cursului.Comunicarea cu dl. profesor a fost excelenta (C.C. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1390)
Cursul a fost foarte util pentru a intelege elementele de baza din programele Photoshop si Corel. Informatiile au fost foarte bine explicate iar dl. profesor a avut foarte multa rabdare.Modalitatea de predare a fost eficienta iar comunicarea de nota 10. (M.B. - Curs Grafica publicitara Photoshop Corel)(1389)
Curs foarte complex, atinge foarte multe probleme, modalitate de dezbatere foarte buna, interactiva. Am ales acest curs pentru ca am absolvit si cursul de Inspector salarii si mi-a placut foarte mult modalitatea de expunere a subiectelor de catre doamna profesoara. (M.E. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(1387)
Foarte bun cursul,foarte bine structurat,iar comunicarea cu dna profesoara excelenta,chiar peste asteptarile mele!Felicitari! (T.M. - Curs engleza)(1131)
Anul trecut am frecventat cursul de conta primara, chiar mi-a fost de ajutor, o sugestie as avea: pe cand cursuri de advertising , marketing? Chiar mi-ar placea sa urmez asemenea cursuri si consider ca este foarte cautat advertisingul, publitatea, PR, marketingul. (A.A. - Curs Contabilitate primara)(980)
Continutul cursului este suficient in ceea ce priveste notiunile de contabilitate primara. Toate notiunile au fost clar discutate si s-a reveniot asupra lor de cate ori a fost necesar. Este un curs foarte bine structurat, limpede, clar, concis. (S.P. - Curs Contabilitate primara)(979)
Continutul cursului a fost complex si extrem de bine conturat. Notiunile de curs au fost detaliate foarte bine. Informatiile au fost prezentate clar si pe inteles, cu multe exemple, comunicarea cu domnul profesor fiind foarte buna. (E.I. - Curs Contabilitate primara)(978)
Este cursul cu nr. 3 facut in aceasta scoala. Sunt cu adevarat un om norocos si onorat, beneficiile obtinute de mine fiind reale si imediate dupa doar 3 saptamani de la finalizarea primului curs de Inspector resurse umane cu doamna profesoara, care are calitati reale de pedagog. (S.N. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(977)
Cursul a fost foarte bine structurat, punctat si explicat. legislatia a devenit pentru mine "DIGERABILA''. aplicatiile practice foarte bine explicate si foarte vaste. modalitatea de predare a informatiilor de catre doamna profesoara a fost la obiect, explicit, detaliat, argumentat cu cazuri practice, comunicarea cu doamna profesoara fiind excelenta si foarte deschisa. (S.N. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(976)
Continutul cursului, cred ca a reusit sa stinga toate aspectele legate de legislatia muncii. Modalitatea de predare a doamnei profesoare a fost foarte clara, concreta., comunicarea cu aceasta fiind foarte buna. (N.S. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(975)
Continutul cursului vast, bogat in informatii de actualitate. Consider ca toate notiunile au fost detaliate suficient, aplicatiile practice fiind foarte bine explicate. Modalitatea de predare interactiva, intotdeauna bine argumentate raspunsurile.
Am ales aceasta scoala datorita calitatii deosebite de predare a informatiilor fiind foarte multumita de informatiile acumulate la cursul de Inspector resurse umane. (M.D. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(974)
Cursul foarte la obiect, concis, raspunde neclaritatilor adresate de cursanti. Modalitatea de predare a doamnei profesoare este deschisa, comunicarea cu aceasta fiind foarte buna, directa, acesta fiind motivul pentru care m-am inscris la curs. (M.E. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(973)
Cursul a fost complet, acoperind majoritatea cazurilor. Aplicatiile practice au fost bine explicate, modalitatea de predare a doamnei profesoare fiind foarte concisa si la obiect. (M.C. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(972)
cursul este structurat foarte bine, cuprinde teme variate, cu o aplicabilitate mare in activitatea cotidiana a unui manager de resurse umane. Notiunile, pe cat posibil, s-a incercat tratarea lor pe intelesul tuturor si depinzand de domeniul de activitate.
Doamna profesoara se dovedeste a fi o profesionista si mai mult decat atat preda cu placere, dedicare, implicare, comunicarea cu acesta fiind excelenta. (A.S. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(971)
Continutul cursului este explicit, interesant si foarte util pentru cei care profeseaza. Aplicatiile practice au fost foarte explicite si foarte utile. Doamna profesoara isi face treaba extraordinar de bine. (B.M. - Curs Manager Resurse Umane Legislatie si politici Manageriale)(970)
Programa cursului este foarte bine gandita si structurata. Aplicatiile practice au fost suficiente si foarte bine explicate. Sunt foarte multumita de modalitatea de predare, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna.
Am ales Absolute School pentru a urma acest curs, deoarece datorita cursurilor pe care le-am urmat aici, am in prezent un loc de munca excelent. (F.E. - Curs Baze de date Access)(969)
Continutul cursului: practic si util. S-au predat si notiuni in plus fata de suportul de curs, notiunile si aplicatiile fiind tratate cu seriozitate si in detaliu. Domnisoara profesoara are vocatie. (B.A. - Curs Baze de date Access)(968)
Continutul cursului foarte bine planificat si explicat. Toate notiunile au fost tratate in detaliu, iar aplicatiile practice au fost foarte bine explicate. Modalitatea de predare a domnisoarei profesoare a fost foarte practica, comunicarea cu aceasta fiind excelenta. (D.A. - Curs Baze de date Access)(967)
Continutul cursului a fost adaptat principalelor nevoi actuale la locul de munca. Este foarte bine explicat, comunicarea cu domnisoara profesoara fiind foarte buna. (V.A. - Curs Excel avansat)(966)
Cursul este foarte bine prezentat, are un continut ce atinge majoritatea punctelor importante. Comunicarea cu domnisoara profesoara de nota 10. (S.L. - Curs Excel avansat)(965)


Pagini: 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30  

31  32  33  34  35  36  37  38  39  40  41  42